aynen kuzum marta geldik çok çabuk geçiyo zaman
artık ne yaparsak ne çalışırsak kar
rengişim ben yatıyorum canım çok öptüm seni iyi geceler
ama konuda calısıyorsun canımkızlar alan çalıştım , vatandaşlık çalıştım 60 soru çözdüm
ölçmeden 52 soru, rehberlik 50 soru, gelişimden de 71 soru çözdüm :26:
ya ben sanırım zamanı iyi kullanamıyorum kızlar cok üzgünüm ya toplamda 233 soru yapıyor :26:
cevaplara bakarken tekrar ederken falan cok gidiyor zaman.önceden daha cok çözerdim.
siz nasıl hızlanıyorsunuz
evet kuzum alan çok zaman alıyor ya
iyi gidiyor kuzum
alana çalışıyorum eğitimden ve gk den soru çözüyorum türkçeden
her gün paragraf çözmeye çalışıyorum
dört ay daha böyle
ben gecen yıl 600 soruyu çözüyordum ama çok çözünce de sanki karıstırıyordum ya
ama konuda calısıyorsun canım
dedıgın gıbı cevaplara bakarken anlamaya calısırken felan zaman cok gecıyo
benım arkadasımın kardesı oss ye hazırlanırken
gunde 1000 soruyu gormustu
hıc kalkmadımı acaba basından:18:
Nabersiniz kizlar bugun dersanem vardi gittim ama iki ders sonra cikmak zorunda kaldim rahatsiz olunca.simdi dinleniyorum biraz iyi olayim calismaya devam . Rengisim soru sayin gayet iyi ara verip baslamana ragmen gecen yil binlerce soru cozduk sayi yerine. O sorudan cikardigin bilgiye bakiyo sinav. Kendinize iyi bakin kizlar
tünaydın canlarım
hadi herkes çalışmayaverimli haftasonu diliyorum
verimli olmuyordu
rehberlikte falan cok zaman kaybediyorum soruları uzun olugu için
tatlım benim düşüncem bi tanede olsa konu anlatmlı al çünkü geçen sene baştan savmaydı bu yıl daha iyidir belkislm güzeller topici..keyifler yerindedir inşallah..bu haftasonu ve önümüzdeki haftasonu eşim hep çalışıyormuş o nedenle bu iki hafta çalışmak için iyi olacak bana.. kuzum sıkılır diye onu parka götürdüm yeni geldik şimdi..kızlar bu ara çok sıkıntılıyım, konularım yetişmeyecek diye:18:motor takmış gibi alan çalışmam gerek. dün alan kitabını aldım plan yaptım ilk defa.. hedef koydum kendime bu beni motive edecek umarım..
bu arada zümreler data soru bankası aldım ben öabt den beğendim..ama içerdiği bazı bilgiler yargı öabt konu anlatımda yok..artık onlarıda sorudan öğreneyim bi daha alan konu alacağıma soru bankası alırım diyorum, siz ne dersiniz bu konuda...:44:
çok zorlama kendini bu ay nisanda arttırırsın sayıyıferideei canım sana
100 La ilahe illallah
148 Ya Muhsi
100 Ya Kadir
100 Ya Fettah
100 Ya Vehhap
3 Ayetel Kürsi
100 Ya Şafi
60 Salavat okudum . Rabbim tüm dileklerini kabul etsin hayırlısıyla amin
öyle nikom haklısınya ben ara verdiğim için yine böyle panik oldum galiba :26:
tatlım benim düşüncem bi tanede olsa konu anlatmlı al çünkü geçen sene baştan savmaydı bu yıl daha iyidir belki
dataya herkes iyi diyor bende alacam inş.
bide fem alan yaprak test baya güzelmiş,
aby yayınlarını sakın alma alan pişman
bende ha bire plan yapıyorum ama hep ya hastalık ya başka bişey çıkıyo napcam bilmiyorum
çok zorlama kendini bu ay nisanda arttırırsın sayıyı
tünaydın canlarım
hadi herkes çalışmayaverimli haftasonu diliyorum
verimli olmuyordu
rehberlikte falan cok zaman kaybediyorum soruları uzun olugu için
Nabersiniz kizlar bugun dersanem vardi gittim ama iki ders sonra cikmak zorunda kaldim rahatsiz olunca.simdi dinleniyorum biraz iyi olayim calismaya devam . Rengisim soru sayin gayet iyi ara verip baslamana ragmen gecen yil binlerce soru cozduk sayi yerine. O sorudan cikardigin bilgiye bakiyo sinav. Kendinize iyi bakin kizlar
tarıhten 108 soru cozdum kızlar 2 saat calıstım
4 saat daha calısacagım ıns
cnm zamanla artacak merak etme çözdüğün soru sayısı da güzel bence...kocaman maşallah snaa
zümrem bebişle çalışmak zor biliyorum hamileliğin en rahat evreleri 4-5-6. aylar...sen şimdi konuları kolaylarsan bu aylarda soru çözerken sıkıntı olmaz en azından..Allah yardımcın olsun..benim hamile olduğum sene çok çalışmıştım netlerim çok güzeldi o sene soruları çaldılar, zehir zıkkım olsun hakkımda..
maşallah cnm çalışmalarına
bu arada facede ekledim seni..çok tatlı bi çiftsiniz mutluluğunuz daim olsun inş..
evet kuzum yavaş yavaş arttırmak en iyisitatlım benim düşüncem bi tanede olsa konu anlatmlı al çünkü geçen sene baştan savmaydı bu yıl daha iyidir belki
dataya herkes iyi diyor bende alacam inş.
bide fem alan yaprak test baya güzelmiş,
aby yayınlarını sakın alma alan pişman
bende ha bire plan yapıyorum ama hep ya hastalık ya başka bişey çıkıyo napcam bilmiyorum
çok zorlama kendini bu ay nisanda arttırırsın sayıyı
cnm zamanla artacak merak etme çözdüğün soru sayısı da güzel bence...kocaman maşallah snaa
bu arada facede ekledim seni..çok tatlı bi çiftsiniz mutluluğunuz daim olsun inş..
yetişir zümrem de karar senin benim fikrim buzümrem ya..öylemi diyosun..2013 aöbt yargı var bende ama sordum herkes içerik aynı diyo sadece bu yılın ösym soruları eklenmiş ..ondan yeniden almadım..data soru bankası var işte o güzel konu anlatım ikinci kaynak olarakta mı data alsam..işte birde yetişir mi iki konu anlatım kaynak birden çlışmak
canım çalışıyorum ama hızlı gitmiyo martta bitcek inş. konularcnm zamanla artacak merak etme çözdüğün soru sayısı da güzel bence...kocaman maşallah snaa
zümrem bebişle çalışmak zor biliyorum hamileliğin en rahat evreleri 4-5-6. aylar...sen şimdi konuları kolaylarsan bu aylarda soru çözerken sıkıntı olmaz en azından..Allah yardımcın olsun..benim hamile olduğum sene çok çalışmıştım netlerim çok güzeldi o sene soruları çaldılar, zehir zıkkım olsun hakkımda..
ferideei senin için
3 er defa 50 esmaül hüsna
150 ya allah
10 ar ayetel kürsi ve fatiha
15 er ihlas, felak ve nas okudum allah tüm dualarını hayırlara vesile ederek kabul etsin inşaallh:
ben de bugün soru çözmeye başladııımmmm
kızlar BADE nerdeeee????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?