canım badenin kuzeninin düğünü var haftasonu fazla ugrayamaz sanırım
ama konuda calısıyorsun canım
dedıgın gıbı cevaplara bakarken anlamaya calısırken felan zaman cok gecıyo
benım arkadasımın kardesı oss ye hazırlanırken
gunde 1000 soruyu gormustu
hıc kalkmadımı acaba basından:18:
benım ılk baslarda paragraftan yanlısım cıkmazdı
son denememde 3 yanlısım cıktı
cok zordu tabıde
slm güzeller topici..keyifler yerindedir inşallah..bu haftasonu ve önümüzdeki haftasonu eşim hep çalışıyormuş o nedenle bu iki hafta çalışmak için iyi olacak bana.. kuzum sıkılır diye onu parka götürdüm yeni geldik şimdi..kızlar bu ara çok sıkıntılıyım, konularım yetişmeyecek diye:18:motor takmış gibi alan çalışmam gerek. dün alan kitabını aldım plan yaptım ilk defa.. hedef koydum kendime bu beni motive edecek umarım..
bu arada zümreler data soru bankası aldım ben öabt den beğendim..ama içerdiği bazı bilgiler yargı öabt konu anlatımda yok..artık onlarıda sorudan öğreneyim bi daha alan konu alacağıma soru bankası alırım diyorum, siz ne dersiniz bu konuda...:44:
kızlar maalesef bugün işlerimden dolayı zorla çalışmayı yetiştirdim. cok az çalıştım o yüzden
alan çalıştım coğrafyadan 70 soru, tarihten 45 soru, vatandaşlık 40 soru çözdüm.
şimdi de antreman kitabından çalışacagım inşallah :97:
türkçeyi hafife almamak lazım
geçen senenin yargı konu anlatımıyla bu sene aynıymış canım.yargıdan
çalışıyorum ben de memnunumsen de yargı konu anlatımı varmış kuzum
soru bankası alman bence mantıklı olmuş
bugün de böyle olsun kuzum yarın daha çok çalışırsın
oyy kuzum
sen de iyi çalışmışsındır inşallah
alan dersi vardı ordan geldim çalıştım kuzum şükür
sevdoşun cezası ne zaman bitiyor :26:
maaşallah kuzumyarın bitiyor pazar günü demişti ama saatini bilmiyorum :26:
özledik kaptanı
ben az daha çalışıp yatayım kuzum
çok öptüm seni
Ahhhhh ahh ben de ulaşabilecek mıyım bu net sayılarınahanımlar nasılsınız.
dün deneme yaptım da yapmaz olaydıııımmm
gk gy yaptım sadece. anayasa çözmedim hiç. 78 net var yaaa
çok bozuldu moralim.
nilim ve tuğbam zümrelerim güzel tavsiyeleriniz için teşekkürler..sizler alan soru bankasından çözmeye başladınız mı peki..ben bu datayı beğendim, içimde bir an çözme bitirme hevesi uyandırıyor..
kızlar ya topic çok sessiz..mona , bade, sedef yokluğunuz belli oluyor..
kızlar bu ettiğiniz dualar bende etkisini gösteriyor galiaba..ilerleyen günlerde anlatıcam inş..
gunaydıngünaydın canlar
verimli bir gün diliyorum herkese
[video=youtube;rf7HwAi7Bag]http://www.youtube.com/watch?v=rf7HwAi7Bag[/video]
Eki Görüntüle 1003833
günaydın güzeller, mutlu pazarlarınız olsun inş..kahveler benden
çalışmalarda verimli geçer umarım.
ben dünkü planıma uydum şükür..alan konu çalıştım 200 soru çözdüminşallah bugünde uymaya devam edebilirim.
nilim ve tuğbam zümrelerim güzel tavsiyeleriniz için teşekkürler..sizler alan soru bankasından çözmeye başladınız mı peki..ben bu datayı beğendim, içimde bir an çözme bitirme hevesi uyandırıyor..
kızlar bu ettiğiniz dualar bende etkisini gösteriyor galiaba..ilerleyen günlerde anlatıcam inş..
gunaydın
bende dun 200 soru cozdum ama bugun zor sanırım
aman gardrobu yenilersin boşver sendegunaydınlar
nasılsınız kısceler
ben kahvaltımı ettım ancak
evı toparlıcam haftaya arkadasımın sozu var kıyafet alcam
gecen senekı kıyafetlerımın hıc bırı olmuyor
65 le evlenıp 73 u gormek cok can sıkıcı
dıyete basladım ıns tez zamanda verırım
ne gıysem yakısmıyor ya
bugun ders calısmam zor gıbı sevdıcek fılm ızleyelım bugun ders calıscakmısın dedı
bısı dıyemedım:26: yoo cok calısmıcam dedım
evı supur sıl oooffff offf ben nerelere gıdem
gorusuruz kızlar verıımlı bır gun olsun ıns
günaydın kızlargerçi öğlen oldu ama dün şubat ayının çetelesini topladım. 28 günde sadece 18 gün soru çözmüşüm. o 18 günde de toplam 3050 soru çözmüşüm diğer aylara göre baya ilerleme var. geçen ay Türkçe, coğrafya ve anayasaya ağırlık vermiştim bu ay matematik ve tarihe yüklenmem lazım. deneme sonucu da bunu işaret ediyor.
benim bi sorunum var bu arada :26: ben sadece gy-gk çalışcam ama diğerlerine de gircem. herkes alan çalışmam konusunda ısrarlı %50 etkiliyor diye. branşım sosyal bilgiler ya alan çalışmamın tarih ve coğrafyaya katkısı olur mu ki?
kahve için teşekürler bi de içebileydimEki Görüntüle 1003833
günaydın güzeller, mutlu pazarlarınız olsun inş..kahveler benden
çalışmalarda verimli geçer umarım.
ben dünkü planıma uydum şükür..alan konu çalıştım 200 soru çözdüminşallah bugünde uymaya devam edebilirim.
günaydın kızlargerçi öğlen oldu ama dün şubat ayının çetelesini topladım. 28 günde sadece 18 gün soru çözmüşüm. o 18 günde de toplam 3050 soru çözmüşüm diğer aylara göre baya ilerleme var. geçen ay Türkçe, coğrafya ve anayasaya ağırlık vermiştim bu ay matematik ve tarihe yüklenmem lazım. deneme sonucu da bunu işaret ediyor.
benim bi sorunum var bu arada :26: ben sadece gy-gk çalışcam ama diğerlerine de gircem. herkes alan çalışmam konusunda ısrarlı %50 etkiliyor diye. branşım sosyal bilgiler ya alan çalışmamın tarih ve coğrafyaya katkısı olur mu ki?
tünaydın canlarım
ya ben rüyamda başucumda taşlı cok güzel bir alyans gördüm sonra kalkıp onu taktım o kadar güzel parlıyordu ki
bir de tam istediğim modeldi. hayırlara vesile olsun inşallah
hadi ben alan çalışmaya uçar fıstıklarım
monanın banı bugun 3 te bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?