2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

50 Yâ Ğaniyyu, yâ Kaviyyu, yâ Kâdiru, yâ Azîz
70 Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kaviyyü, Yâ Kâdir
100 Ya Fettah
100 Ya Vasi
100 Ya Hakim
50 İhlas suresi

okudum feridecim senin için.Rabbim tüm dualarını kabul etsin

türkçeyi hafife almamak lazım

geçen senenin yargı konu anlatımıyla bu sene aynıymış canım.yargıdan
çalışıyorum ben de memnunum sen de yargı konu anlatımı varmış kuzum
soru bankası alman bence mantıklı olmuş

bugün de böyle olsun kuzum yarın daha çok çalışırsın

oyy kuzum
sen de iyi çalışmışsındır inşallah

hayalet badeğğ sen misin

hanımlar nasılsınız.
dün deneme yaptım da yapmaz olaydıııımmm
gk gy yaptım sadece. anayasa çözmedim hiç. 78 net var yaaa
çok bozuldu moralim.
Ahhhhh ahh ben de ulaşabilecek mıyım bu net sayılarına
Ben 67 deyim hala

günaydın canlar
verimli bir gün diliyorum herkese
[video=youtube;rf7HwAi7Bag]http://www.youtube.com/watch?v=rf7HwAi7Bag[/video]

günaydın güzeller, mutlu pazarlarınız olsun inş.. kahveler benden
çalışmalarda verimli geçer umarım.
ben dünkü planıma uydum şükür..alan konu çalıştım 200 soru çözdüminşallah bugünde uymaya devam edebilirim.

günaydın kızlar gerçi öğlen oldu ama dün şubat ayının çetelesini topladım. 28 günde sadece 18 gün soru çözmüşüm. o 18 günde de toplam 3050 soru çözmüşüm diğer aylara göre baya ilerleme var. geçen ay Türkçe, coğrafya ve anayasaya ağırlık vermiştim bu ay matematik ve tarihe yüklenmem lazım. deneme sonucu da bunu işaret ediyor.

benim bi sorunum var bu arada :26: ben sadece gy-gk çalışcam ama diğerlerine de gircem. herkes alan çalışmam konusunda ısrarlı %50 etkiliyor diye. branşım sosyal bilgiler ya alan çalışmamın tarih ve coğrafyaya katkısı olur mu ki?

Son düzenleme:
günaydın canlar
verimli bir gün diliyorum herkese
[video=youtube;rf7HwAi7Bag]http://www.youtube.com/watch?v=rf7HwAi7Bag[/video]
gunaydın

gunaydınlar
nasılsınız kısceler
ben kahvaltımı ettım ancak
evı toparlıcam haftaya arkadasımın sozu var kıyafet alcam
gecen senekı kıyafetlerımın hıc bırı olmuyor
65 le evlenıp 73 u gormek cok can sıkıcı
dıyete basladım ıns tez zamanda verırım
ne gıysem yakısmıyor ya
bugun ders calısmam zor gıbı sevdıcek fılm ızleyelım bugun ders calıscakmısın dedı
bısı dıyemedım:26: yoo cok calısmıcam dedım
evı supur sıl oooffff offf ben nerelere gıdem
gorusuruz kızlar verıımlı bır gun olsun ıns

aman gardrobu yenilersin boşver sende her bedenden kıyafetin olur benim bi arkadaş öyleydi 36 bedenden 46 bedene kadar mevcuttu
bede geçen gün hastayım diye yattım yattım tam ders çalışcam derken eşim film izleyelimmi dedi çaktırmadan hı olur tabi dedim yazık adamceyizlere ya
uçutma avcısını izledik çokkk güzeldi

tünaydın canlarım

ya ben rüyamda başucumda taşlı cok güzel bir alyans gördüm sonra kalkıp onu taktım o kadar güzel parlıyordu ki
bir de tam istediğim modeldi. hayırlara vesile olsun inşallah

hadi ben alan çalışmaya uçar fıstıklarım

monanın banı bugun 3 te bitiyor

Selam kızçeler.Uzun zamandır yine ihmal ettim burayı. İnşallah hepiniz iyisinizdir ve çalışmalarınız verimli geçiyordur.

25kIrIkkale71 ve Ferideii sizler için 200'er Ya Kadir çektim, dua ettim.Rabbim kabul etsin inşallah, Ne dileğiniz varsa Allah hayırlısıyla size nasip etsin inşallah.

Canlarım geçmişi okuyamadım.Umarım her şey yolundadır.Beni soracak olursanız elimden geldiğince çalışmaya devam ediyorum işte.Bir taraftan alandan dil bilim çalışıyorum bir taraftan da öğrenme psikolojisinden davranışçı kuramları bitirdim.İnşallah yarın öbür gün bilişsel kuramlara geçeceğim.

Sevdalinkam zümrem senin çalışmalar nasıl gidiyor?Alanı bitirdin mi?İnşallah bitirmişsindir kuzum.Rahatça sorularını çözersin denemelerde.Meleğim ben sana bir şey danışacaktım.Bir bilgin varsa beni bir aydınlatıver ya.Ben alan denemesi almayı düşünüyorum.Şimdilik piyasada Data var.Birkaç güne kadar da Yargı çıkacak.Senin bunlar hakkında bir bilgin var mı güzelim?:44:Hangisini almalıyım sence?Ya da biraz daha beklemeli miyim?Kararsız kaldım.:44:Özelden cevapla kuzum burada ziyaretçiler de nemalanmasın bizden.

Kızçeler hepinizi çok seviyorum.Kendinize iyi bakın.Herkese iyi çalışmalar ve verimli günler dileyip dersin başına uçuyorum ben.

canım memurluga hazırlanıyosun anladıgım kadarıyla da tercih edecegimiz çok yer yok bizim senin bildiğin yerler varsa bizlede paylaşırmısın
alanın tarih cografyası gkgy de çok işine yarar ondan çalışmanı tavsiye ederim

kahve için teşekürler bi de içebileydim
maşallah sana darısı diğer günlerine kuzum
data aklımda tatlım ben alandan cohgrafyayı bitirdim sayılır sosoyal bilimlerin temellerininde yarısında sayılırım az daha kolaylayayım yargı alan sb var onu çözcem kuzum

kuzum ben daha soru bankası almadım.yaprak test var konuların ardından onu çözüyorum

eğer öğretmenlik düşünmüyorsan alan çalışma bence canım..

ne hoş bir rüya öyle
hayırlara vesile olsun balım :132:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…