2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

benim de pek bilgim yok canım :26: işte şu 4001'den yapılan tercihleri biliyorum o kadar. p3 başka nerde nasıl işe yarar hiç bilmiyorum aslında o zaman ben konu anlatım ve soru bankası alayım mı? alan konusunda hiçbir fikrim yok :44:

eğer öğretmenlik düşünmüyorsan alan çalışma bence canım..

ben düşünmüyorum da çevremdekiler düşünüyor sağ olsunlar sınava gireceksen biraz çalış, belki çok alım olur puanlar düşer, sonra pişman olursun en azından alana çalış diye tavsiye ediyorlar. ben de çok dağılmaktan korkuyorum. işte eğer coğrafya ve tarihe faydası olursa diye bakayım diyorum :26:

hayır olsun inşallah rengiş kolay gelsin, gelince benim duruma da bir iki bir şey yaz canım ya düşüncelerim allak bullak

Son düzenleme:
ben sana şunu söyleyeyim 4001 dende bi yer yok bize çünkü egtm fak. mezunu alıyosa bölüm belirtiyo digerindede işletme iktisat yogunlukta
yinede karar senin
konu anlatımlıdan çalış yargıyı herkes öneriyor sonrada data soru bankasından soru çöz

herhangi bir lisans programından mezun olmak diye belirtilenleri seçemiyor muyuz yani biz, onun içinde ayrıca mı belirtiyor :44: tamam canım bir bakayım bunlara. zaten datanın dershanesine gidiyorum...

canım tabi katkısı olur. alan daha derinlemesine çünkü.
ama sen öğretmenlik düşünmüyorsan normal memurluk kazanmak kolay mı değil mi benim pek bilgim yok.
sanırım 85 ve üstü alman gerekiyor:44: bade ve mona daha iyi bilir kuzum.

ben de kendimce bir şeyler düşündüm ama benim de pek bir bilgim yok açıkçası. o zaman alana çalışayım ben hiç olmadı diğerine faydası olur. sağ ol canım onlara da özelden yazim bari, monanın cezası bitsin de...

Bebeğiimmm nerde bitsin yaaa... Sıkıldım,kültüre yükleniyorum bu aralar...Hemen yazıyorum sana özel mesaj...Eğitimi çok sallamıyorum ben bu ra...

herhangi bir lisans programından mezun olmak diye belirtilenleri seçemiyor muyuz yani biz, onun içinde ayrıca mı belirtiyor :44: tamam canım bir bakayım bunlara. zaten datanın dershanesine gidiyorum...

Yavru kuşum 4001 kodlu memurlukları 4 yıllık bitirmiş herkes tercih edebilir.Mühendisi,öğretmeni,işletmecisi vs...Aklına kim gelirse...

Puanlar 85 altına inmez.Ama bu canını sıkmasın.Çünkü eğer tarihi fulle yakın yaparsan 25 net falan 15-16 matematik sana yeter.

Sayısalcılar da tarihte sıkıntı yaşıyor...

Benim sevgilim matematikçi,benim memurluk puanım ondan daha yüksek.

Tuğbişiiim ben de sizi çoğğ özledim,çenemi tutcam gayrı....

Niloş ablam ve çıtır elmam aşk olsun yan,cevap yazamıyom diye o kadar da yüklenilmez ki canım.

Deneme sınavına giren canlarım,moral bozmak yok.Güzel olacak daha da...

Rengişimmm mesajlarınla beni hiç yalnız bırakmadın....

Badeğğğ...Çifte telli oynamaktan uğrayamadı zaar.

ay hoş geldin kuzum ya seni kendimden biliyorum görüp laf atılıp cevap verememek çok gıcık bişey bende seninle ugraşayım dedim bi daha mapusa düşersen seni öyle bi gıcık ederimki 2. üyelik alıp cevap verecek hale gelirsin ha ona göre azcık tut kendini sonra özlüyoz seni tamam mı

Ben de çok özledim ablacımmm. Söz veriyom size,bi daha yaramazlık yapmıcam. Geçmedi 3 gün yaa patladım.

Sen nasılsın,bebiş nasıl ? Yanmaların geçti mi midenin ?

hoş geldin kuşum ben de osmanlıya bakıyordum
kalkıp evi toparlayayım biraz sonra devam ederim inşallah

Osmanlının en çok neresine çalışmamız gerekiyor yaw, çok uzun :18:

en coğu azı değil de her dönemine calısmak gerekiyor :26: eskisi gibi yüzeysel de sormuyorlar.
ben de data konu anlatımlı almıstım ondan bakıyorum şimdi

Oyyy kuzum ben de coğrafya bakıyorum.Dersaneye gidicem birazdan da. Akşama gelirim. Maşallah hamarat kızçeme.

Osmanlı oyy aşkım. Ben çok seviyom tarihi ya.

Oyyy kuzum ben de coğrafya bakıyorum.Dersaneye gidicem birazdan da. Akşama gelirim. Maşallah hamarat kızçeme.

tarih sevilir mi be
ay 3bucuktan bu saate kadar baktım osmanlıya hala bitmedi test de çözemedim

ekinezyacım senin için

100 La ilahe illallah
148 Ya Muhsi
110 Ya Şafi
70 Salavat
150 Ya Kadir
137 Ya Mümin
170 Ya Kuddüs
3 Ayetel Kürsi
130 Ya Rahman okudum canım .Rabbim ne dileğin varsa kabul etsin hayırlısıyla amin

çok canım sıkkın çoooooooooookkkkkkkkkkkkkkk

zümrem memurluk için matematiğin iyi olması gerekiyor..yapabiliyormusun peki..bu sene 40000 atama var bence alana hazırlan olmadı gy-gy de faydasını görürsün..

Ben geldiiim.

Şimcik hepiciğinize tek tek cevap vericem.

hoşgeldin çıtırım benim..özlettin kendini..yazdığın konuya baktım sonradan, haklıymışsın valla aranmışlar..neyse şanınla girdin mapısa..ama bi daha başka topiclere gitmek yasak sana.. rahat oturmassan popona popona terlik vurcam senin

iyi çalışmalar bidenem

çok canım sıkkın çoooooooooookkkkkkkkkkkkkkk

hayrola cnm..ne oldu neden üzgünsün böyle

cok kotu hıssedıyorum kendımı yaaıns olmam bende 46 beden
valla yazık hep yalnız oturuyorlar

hosgeldın canım
tarıhı sevmek nasıl bısı acaba:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…