canım memurluga hazırlanıyosun anladıgım kadarıyla da tercih edecegimiz çok yer yok bizim senin bildiğin yerler varsa bizlede paylaşırmısın
alanın tarih cografyası gkgy de çok işine yarar ondan çalışmanı tavsiye ederim
eğer öğretmenlik düşünmüyorsan alan çalışma bence canım..
tünaydın canlarım
ya ben rüyamda başucumda taşlı cok güzel bir alyans gördüm sonra kalkıp onu taktım o kadar güzel parlıyordu ki
bir de tam istediğim modeldi. hayırlara vesile olsun inşallah
hadi ben alan çalışmaya uçar fıstıklarım
monanın banı bugun 3 te bitiyor
ben sana şunu söyleyeyim 4001 dende bi yer yok bize çünkü egtm fak. mezunu alıyosa bölüm belirtiyo digerindede işletme iktisat yogunluktabenim de pek bilgim yok canım :26: işte şu 4001'den yapılan tercihleri biliyorum o kadar. p3 başka nerde nasıl işe yarar hiç bilmiyorum aslındao zaman ben konu anlatım ve soru bankası alayım mı? alan konusunda hiçbir fikrim yok :44:
ben düşünmüyorum da çevremdekiler düşünüyor sağ olsunlarsınava gireceksen biraz çalış, belki çok alım olur puanlar düşer, sonra pişman olursun en azından alana çalış diye tavsiye ediyorlar. ben de çok dağılmaktan korkuyorum. işte eğer coğrafya ve tarihe faydası olursa diye bakayım diyorum :26:
ben sana şunu söyleyeyim 4001 dende bi yer yok bize çünkü egtm fak. mezunu alıyosa bölüm belirtiyo digerindede işletme iktisat yogunlukta
yinede karar senin
konu anlatımlıdan çalış yargıyı herkes öneriyor sonrada data soru bankasından soru çöz
günaydın kızlargerçi öğlen oldu ama dün şubat ayının çetelesini topladım. 28 günde sadece 18 gün soru çözmüşüm. o 18 günde de toplam 3050 soru çözmüşüm diğer aylara göre baya ilerleme var. geçen ay Türkçe, coğrafya ve anayasaya ağırlık vermiştim bu ay matematik ve tarihe yüklenmem lazım. deneme sonucu da bunu işaret ediyor.
benim bi sorunum var bu arada :26: ben sadece gy-gk çalışcam ama diğerlerine de gircem. herkes alan çalışmam konusunda ısrarlı %50 etkiliyor diye. branşım sosyal bilgiler ya alan çalışmamın tarih ve coğrafyaya katkısı olur mu ki?
canım tabi katkısı olur. alan daha derinlemesine çünkü.
ama sen öğretmenlik düşünmüyorsan normal memurluk kazanmak kolay mı değil mi benim pek bilgim yok.
sanırım 85 ve üstü alman gerekiyor:44: bade ve mona daha iyi bilir kuzum.
Selam kızçeler.Uzun zamandır yine ihmal ettim burayı. İnşallah hepiniz iyisinizdir ve çalışmalarınız verimli geçiyordur.
25kIrIkkale71 ve Ferideii sizler için 200'er Ya Kadir çektim, dua ettim.Rabbim kabul etsin inşallah, Ne dileğiniz varsa Allah hayırlısıyla size nasip etsin inşallah.
Canlarım geçmişi okuyamadım.Umarım her şey yolundadır.Beni soracak olursanız elimden geldiğince çalışmaya devam ediyorum işte.Bir taraftan alandan dil bilim çalışıyorum bir taraftan da öğrenme psikolojisinden davranışçı kuramları bitirdim. İnşallah yarın öbür gün bilişsel kuramlara geçeceğim.
Sevdalinkam zümrem senin çalışmalar nasıl gidiyor?Alanı bitirdin mi?İnşallah bitirmişsindir kuzum.Rahatça sorularını çözersin denemelerde.Meleğim ben sana bir şey danışacaktım.Bir bilgin varsa beni bir aydınlatıver ya.Ben alan denemesi almayı düşünüyorum.Şimdilik piyasada Data var.Birkaç güne kadar da Yargı çıkacak.Senin bunlar hakkında bir bilgin var mı güzelim?:44:Hangisini almalıyım sence?Ya da biraz daha beklemeli miyim?Kararsız kaldım.:44:Özelden cevapla kuzum burada ziyaretçiler de nemalanmasın bizden.
Kızçeler hepinizi çok seviyorum.Kendinize iyi bakın. Herkese iyi çalışmalar ve verimli günler dileyip dersin başına uçuyorum ben.
herhangi bir lisans programından mezun olmak diye belirtilenleri seçemiyor muyuz yani biz, onun içinde ayrıca mı belirtiyor :44: tamam canım bir bakayım bunlara. zaten datanın dershanesine gidiyorum...
Bebeğiimmm nerde bitsin yaaa...Sıkıldım,kültüre yükleniyorum bu aralar...Hemen yazıyorum sana özel mesaj...Eğitimi çok sallamıyorum ben bu ra...
Yavru kuşum 4001 kodlu memurlukları 4 yıllık bitirmiş herkes tercih edebilir.Mühendisi,öğretmeni,işletmecisi vs...Aklına kim gelirse...
Puanlar 85 altına inmez.Ama bu canını sıkmasın.Çünkü eğer tarihi fulle yakın yaparsan 25 net falan 15-16 matematik sana yeter.
Sayısalcılar da tarihte sıkıntı yaşıyor...
Benim sevgilim matematikçi,benim memurluk puanım ondan daha yüksek.
Tuğbişiiim ben de sizi çoğğ özledim,çenemi tutcam gayrı....
Niloş ablam ve çıtır elmam aşk olsun yan,cevap yazamıyom diye o kadar da yüklenilmez ki canım.
Deneme sınavına giren canlarım,moral bozmak yok.Güzel olacak daha da...
Rengişimmm mesajlarınla beni hiç yalnız bırakmadın....
Badeğğğ...Çifte telli oynamaktan uğrayamadı zaar.
ay hoş geldin kuzum yaseni kendimden biliyorum görüp laf atılıp cevap verememek çok gıcık bişey bende seninle ugraşayım dedim bi daha mapusa düşersen seni öyle bi gıcık ederimki 2. üyelik alıp cevap verecek hale gelirsin ha ona göre azcık tut kendini sonra özlüyoz seni tamam mı
hoş geldin kuşumBebeğiimmm nerde bitsin yaaa...Sıkıldım,kültüre yükleniyorum bu aralar...Hemen yazıyorum sana özel mesaj...Eğitimi çok sallamıyorum ben bu ra...
Yavru kuşum 4001 kodlu memurlukları 4 yıllık bitirmiş herkes tercih edebilir.Mühendisi,öğretmeni,işletmecisi vs...Aklına kim gelirse...
Puanlar 85 altına inmez.Ama bu canını sıkmasın.Çünkü eğer tarihi fulle yakın yaparsan 25 net falan 15-16 matematik sana yeter.
Sayısalcılar da tarihte sıkıntı yaşıyor...
Benim sevgilim matematikçi,benim memurluk puanım ondan daha yüksek.
Tuğbişiiim ben de sizi çoğğ özledim,çenemi tutcam gayrı....
Niloş ablam ve çıtır elmam aşk olsun yan,cevap yazamıyom diye o kadar da yüklenilmez ki canım.
Deneme sınavına giren canlarım,moral bozmak yok.Güzel olacak daha da...
Rengişimmm mesajlarınla beni hiç yalnız bırakmadın....
Badeğğğ...Çifte telli oynamaktan uğrayamadı zaar.
Osmanlının en çok neresine çalışmamız gerekiyor yaw, çok uzun :18:
hoş geldin kuşumben de osmanlıya bakıyordum
kalkıp evi toparlayayım biraz sonra devam ederim inşallah
Osmanlının en çok neresine çalışmamız gerekiyor yaw, çok uzun :18:
Oyyy kuzum ben de coğrafya bakıyorum.Dersaneye gidicem birazdan da. Akşama gelirim. Maşallah hamarat kızçeme.
Osmanlı oyy aşkım.Ben çok seviyom tarihi ya.
ben de kendimce bir şeyler düşündüm ama benim de pek bir bilgim yok açıkçası. o zaman alana çalışayım ben hiç olmadı diğerine faydası olur. sağ ol canımonlara da özelden yazim bari, monanın cezası bitsin de...
Ben geldiiim.
Şimcik hepiciğinize tek tek cevap vericem.
çok canım sıkkın çoooooooooookkkkkkkkkkkkkkk
cok kotu hıssedıyorum kendımı yaaıns olmam bende 46 bedenaman gardrobu yenilersin boşver sendeher bedenden kıyafetin olur benim bi arkadaş öyleydi 36 bedenden 46 bedene kadar mevcuttu
bede geçen gün hastayım diye yattım yattım tam ders çalışcam derken eşim film izleyelimmi dedi çaktırmadan hı olur tabi dedimyazık adamceyizlere ya
uçutma avcısını izledik çokkk güzeldi
Oyyy kuzum ben de coğrafya bakıyorum.Dersaneye gidicem birazdan da. Akşama gelirim. Maşallah hamarat kızçeme.
Osmanlı oyy aşkım.Ben çok seviyom tarihi ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?