- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
en coğu azı değil de her dönemine calısmak gerekiyor :26: eskisi gibi yüzeysel de sormuyorlar.
ben de data konu anlatımlı almıstım ondan bakıyorum şimdi
iki gündür baya kötüyüm canım ya bulantılar başladı umarım şaka yapıyoduk kuzucuk banaBen de çok özledim ablacımmm.Söz veriyom size,bi daha yaramazlık yapmıcam. Geçmedi 3 gün yaa patladım.
Sen nasılsın,bebiş nasıl ?Yanmaların geçti mi midenin ?
gerileme dagılma duraklama ya yogun çalış ama ayrım yapma aradaki baglantıyı kuramazsan uçar gider tarih elinden geldiği kadar hikayeleştirOsmanlının en çok neresine çalışmamız gerekiyor yaw, çok uzun :18:
.
hayrola cnm..ne oldu neden üzgünsün böyle
hayırdır canım:26:
hayırdır canım ıns
tarih sevilir mi be
ay 3bucuktan bu saate kadar baktım osmanlıya hala bitmedi test de çözemedim
zümrem memurluk için matematiğin iyi olması gerekiyor..yapabiliyormusun peki..bu sene 40000 atama var bence alana hazırlan olmadı gy-gy de faydasını görürsün..
hoşgeldin çıtırım benim..özlettin kendini..yazdığın konuya baktım sonradan, haklıymışsın valla aranmışlar.. neyse şanınla girdin mapısa.. ama bi daha başka topiclere gitmek yasak sana.. rahat oturmassan popona popona terlik vurcam senin
iyi çalışmalar bidenem
hayrola cnm..ne oldu neden üzgünsün böyle
cok kotu hıssedıyorum kendımı yaaıns olmam bende 46 beden
valla yazık hep yalnız oturuyorlar
hosgeldın canım
tarıhı sevmek nasıl bısı acaba:18:
iki gündür baya kötüyüm canım ya bulantılar başladı umarım şaka yapıyoduk kuzucuk bana
gerileme dagılma duraklama ya yogun çalış ama ayrım yapma aradaki baglantıyı kuramazsan uçar gider tarih elinden geldiği kadar hikayeleştir
ooyy benim dobra kızçem gelmiş
İviittt mapıslardan çıktım geldim caramiom.
sefalar getirdin fıstıkım benim
şimdi de bade kayıplarda
iki gündür baya kötüyüm canım ya bulantılar başladı
gerileme dagılma duraklama ya yogun çalış ama ayrım yapma aradaki baglantıyı kuramazsan uçar gider tarih elinden geldiği kadar hikayeleştir
Düğünü varmış kuzeninin.Sen nasılsın balım ?
iyiyim kuzum alan dersinden geldim biraz ders çalışıp yatıcam
sen nasılsın peki canım benim ?
Ben de alan dersinden geldim.Gündüz de coğrafya çalıştım,bugünlük yeter kızçem. Sabah da ktd var bizim. İyiyim şükür.
benim de var ktd ama girmiyorum kuzum ktdlere.
normal bir deneme sınavı gibi değil ya yol da uzun benim
zamanımı alıyotg ve öds lere giriyorum
Alıp evde çözersin kuzum,ben de havaya girmek için,o ortamda çözmek için gidiyorum.Yoksa bana da uzak malesef.Öds ne kuzum ? :44: Bize yapmiyiler ondan.
ihtiyacın özel deneme sınavı ama hiç bir özelliği yok
kolay sorular
bize de alan sınavı yapmadılar hiç.tutturdular gelmedi daha diye
Ben de diyom ki : Tarih sevilmez mi bee ?
Oyy inşallah iyidir ablacım,kardeşim saçlı doğmuştu,annem çok bulantı çekiyordu ilk zamanlar.
hangı topıkdesınız canım sız
gelmelıyım ya
Aaa nasıl ya,ben de ordayım 2 tane olduk biz.Genel merkezden iki gün gecikmeli oluyoz ama.
bizim alan dersleri geç başladı ondan yapmak istemiyorlar heralde kuzum :44:
ama genel sıralamamızı göremicez ya ona canım sıkılıyo benim :84:
Kuzum diretin bence topluca kabul ederler,öyle bi lüksleri yok çünkü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?