ardahan bizi kabul etmiyor sevdoş
rengo yer yer eğlenceli yer yer sıkıcıydı ya. bütün mahalle, eski mahalle ve akrabalar oradaydı
soru soranı öpeni kucaklayanı bitmedi. hayır ben okulu bitirsem işe girsem onlar ne kazanacak
bu sorunun cevabını atanınca öğrencem inşallah
olsun kuzucum, bak bizler kaç yaşındayız hala düzenimiz yok senin en azından hayatta amacın evladın var, eşin var
üzme kendini sakın
peki o bekarların evlerinde huzur yoksa
atansan yine soruları bitmeyecek ki
millete görev böyle gereksiz sorular sormak. gören kendi ileri dört dörtlük ilerliyor da szi merak ediyorlar sanır
zaten sizde kendimi görüyorum ve çok iyi anlıyorum canlar ama aile ne yaparsa yapsın el oğlunun yaptığı kadar acı vermez inanın bana ha ben çok ciddi bişey yaşamadım eşimle şşükür ama iş değil ama özellikle evlilikle ilgili beklentilerinizi yüksek tutmayın sakın aynı evde yaşamak çok farklı ve ailelerde giriyor tabii
Atandığımız yeri beğenmezler hacı.
o zaman lafımı dan diye yapıştırırım görürler beğenmemeyi
zaten sizde kendimi görüyorum ve çok iyi anlıyorum canlar ama aile ne yaparsa yapsın el oğlunun yaptığı kadar acı vermez inanın bana ha ben çok ciddi bişey yaşamadım eşimle şşükür ama iş değil ama özellikle evlilikle ilgili beklentilerinizi yüksek tutmayın sakın aynı evde yaşamak çok farklı ve ailelerde giriyor tabii
Yok ayol ne beklentisi.Erzurumun dağına gidecem zati...Evlilik de ilk hafta cicim kuşum geçer,sonrası yemek bulaşık.
Kv,görümce olayına girmiyom bile.
beklentimiz zaten yüksek değil ki canım.
huzur olsun hayırlı evlilik olsun başka ne beklentimiz olur
kimin ne yaşadıgını kimse bilmez ya. buraya şen şakrak geliyoruz ama işte.:97:
canım yüksek derken evlenince bütün sıkıntılar bitecek diye düşünmeyin manasında diyorum bu dünyada huzur yok maalesef
canım yüksek derken evlenince bütün sıkıntılar bitecek diye düşünmeyin manasında diyorum bu dünyada huzur yok maalesef
İlçesine kuzum ama özelden yaziyim istersen.Herkes görmesin.
rabbim aşılmayan dertler vermesin. insanın ana babası laf etse geçip gider dediğin gibi ama eşin ve ailesinin dedikleri acıtır
bu ilk bir kaç yıl olmasa da mutlaka oluyor sanırım
ben kaçıyorum kızlar benim cadı uyanmadan uyuyayım biraz hepinize iii geceleerrr
İyi geceler lokumlarım,ben de yatıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?