2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

rengoğğğğ ben 1,5 lt olmak istiyom ne zaman atancasss

ay bade varya seninle atanıp evlendik diyeceğimiz günü çok merak ediyorum
hatta bir de hamile olduguuzu falan yazıyormusuz düşünsene hayali bile canlanmıyor zihnimde

ay bade varya seninle atanıp evlendik diyeceğimiz günü çok merak ediyorum
hatta bir de hamile olduguuzu falan yazıyormusuz düşünsene hayali bile canlanmıyor zihnimde

benim herif yandı o zaman ahaha gecenin yarısı baklava diye dürtebilirim onu

günaydın kızlar ben geldim özledim sizi
o topikteki vatandaşada cevabını yazdım ama sizden uzak kalmayayım diye çok bulaşmadım:13:

Son düzenleme:
sevdalinka nerdesin kız ablan gelmiş gelip bi hoşgeldin yok mu

kızlar bugün alandan tarih ve egtm kısmına başlıyorum bu hafta bitirmek hedefim sonrasındada 1 hafta kadar yogun türkçe mat çalışmak istiyorum ondan sonrada konuların tekrarı ve soru bankası bitirmece başlıyoooo

hoşgeldin zümrem mapusluk bitti şükür..
alan tarihi bi haftada mı bitircen valla ayrıntı çok zümrem kolay gelsin şimdiden..

Oyyy kuzum çok şükür ne güzel... Foto bekleriz.

La o değil de sen ben badeğğğ... Topiğin kız kuruları olcaz.
foto eklicem inşallah fıstığım

o topikteki vatandaşada cevabını yazdım ama sizden uzak kalmayayım diye çok bulaşmadım:13:

günaydın nilimm o vatandaşa bulaşmadığın iyi olmuş boşver umursama Allah zihin açıklığı versin

sabah öğrenme çalıştım kızlar soruları bitmek üzere öytye başlıcam inşallah iyi çalışmalar herkese

hoşgeldin zümrem mapusluk bitti şükür..
alan tarihi bi haftada mı bitircen valla ayrıntı çok zümrem kolay gelsin şimdiden..

zümrem ilk çag islam tarihi avrupa tarihi gibi az bildiğim yerlerin üzerinde durarak diğer gk tarihte olan konularada okuyup önemli yerleri not alarak çalışacam inşallah egtm kısmıda 130 sayfa falan akşamlarıda 1 saat ona bakcam sonra alan bitmiş oluyo konu olarak kısmetse sbtemelleri ve cografya bitmişti önceden

kızlarr selamm
haftasonu arkadasımın sozune gıttım
dun aksam geldım evıme
bugun cografya mat tarıh calısacagım ıns
sızler nasılsınız

selam kızlar nilcim hoşgeldin

kızlar dua listesi için kimse bir şey demiyor başlatalım ya da başlatmayalım diye öneri sunmuyorsunuz
istemiyorsanız ben de uğraşmayayım? sanki zorla dua ettiriyormuşum gibi hissettim kimseden ses soluk yok? lütfen artık bunu bir karara bağlayalım.
gönülsüzseniz zaten hiç başlamayalım.

Abla valla yasaklıyom sana orayı.

Fem'in sınavına girdim de yeni geldim. Filin altında ezilmiş salyangoz gibiyim. Hoş geldin ablam.

kızlarr selamm
haftasonu arkadasımın sozune gıttım
dun aksam geldım evıme
bugun cografya mat tarıh calısacagım ıns
sızler nasılsınız

Bildiğin gibi kuzum.Yat kalk çalış sürün...

Eksik var gibi sanki,be ondan ses etmedim.:44:

kuzum evet eksik var zaten de 1 hafta oldu belki geçti duaya katılmak isteyen kimler diye sürekli sordum sizden başka kimse cevaplamadı.

Abla valla yasaklıyom sana orayı.

Fem'in sınavına girdim de yeni geldim. Filin altında ezilmiş salyangoz gibiyim. Hoş geldin ablam.
tamam çıtırcan girmicem söz sana
bu denemeler bizi psikolojik olarak eziyor zannımca bize geçen kısa yol diye bi deneme yaptılar bende aynen bu dediğin salyongoz gibiydim
nasıl geçti fem zorlar ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…