clamim ben onu tutar yanaklarını ısırırım bakiyi niyetli kuzum benim..o kadar haklısın ki..hatta bugün ben yazacaktım unuttum.ne oldu dua işi, başlayalım diye..kuzum biz başlayalım eklenmek isteyen sonradan belirtir..
aaaayinemi..
kızlar kızımın serzenişiyazayım da gülün)
-anne pembe kalemini neden vermiyorsun.bak pepee kardeşiyle paylaşıyor ama sen hiç paylaşmıyorsun..paylaşmıyorsun anne...
-ama kızım sen o kalemle halıları kanepeleri boyadın..söz vermiştin boyamayacaktın..
-ama ben boyamak istemiştim.
-anne bi fikrim var..mavi kalemi alayım ben...
oyyy canımın içiiiiiikıyamam, kız sen benden önce gidersin haa ben nişanı yapıcam da, işsiz nereye evlenicem
bu topikte en son badeyle ben kalıcaz kesinleşti
ışıkları biz kapatırız evde kalmış kızlar olarak
bu topikte en son badeyle ben kalıcaz kesinleşti
ufak ayrıntılar çok yoruyor gerçekten kuzum nişan kıyafetini boş kaldıkça araştır kuzum bulduğunda da al onun derdinden de kurtulursun misafirler için hediyeler çok hoş gerçekten çok güzel düşünmüşsünüz ben birde nişan kurabiyesi yapmıştım hediyelere ek olarak bizim çevrede o kurabiyeler pek bilinmiyordu herkesin hoşuna gitmişti bazıları bu yeniyor mu diye soruyordu
bu sene edirneye hiç yağmamıştı, dün çok soğuktu burası da kuzum. ilerleyen günlerde sizin oralara da gider artık
yav sen diyeti napıcan. haftaya cumartesi gel sen bize, ben bi güzel doyurayım seni :125:
maşalah kuzum. üstünden bi yük kalkmıştır. hatta evlendikten sonra daha da rahat edersin, önceki süreç çok zor. ben şimdiden bir an önce şu nişanın bittiği ana ışınlanmak istiyorum
şimdilik yolunda kuzum, ama hep kafa yormak gerekiyo. ayrıntılar çıkıyo. onu böyle mi yapsak, şöyle mi yapsak.. ben de kıyafetleri alınca çok rahatlıcam, bi tek o kaldı. ama daha bulamadım. bi de nişanda kadınlara dağıtmaya annem tepsi örtüsü boyadı. onlara kurdele alıncak. erkeklere de kavanozda kahve dağıtıcaz, onlar sipariş edilcek. bi de davetiye niyetine magnet yaptırcaz, o da sipariş edilcek. ama daha zaman var diye bunları şimdilik erteledimbaşka da bişey kalmadı, fotoğrafçı ayarlandı, mekan tutuldu, bohçalar hazır zaten, sadece bohçalara konup süslencek, o da zaten nişana 1 hafta kala yapılır
Amaan önce askere gitsin Sedefim.İstemiyom hemen.
La niye beni de almıyon,her seferinde böyle yapıyon.
kız ben size kesin gözüyle bakıyom ondan ama.niye almamı istiyon hem iyi bir şey mibizim biraz zor da
sorma la bdvde monanın gıcık olduğu kız 20 yaşında ev bakıyo kendine. ben hala tek taşa talim
napim öyle avunuyorum bende
Kızım bizim de öyle.Kız eviyiz kolay mı ?
La Bade sil o yorumu,biri es kaza görür kibler mibler.
canımsınLan çok duygulanıyom siz böyle yazdıkça.Ne çok şey paylaşıyoz biz böyle...
evde kalmış değilsiniz kuzum niye öyle söylüyorsunbu topikte en son badeyle ben kalıcaz kesinleşti
gercekten ama ben sana zor bakıyorum öyle düşünmedim hiç sizi yani ne bilim.
hani atanırsan nişan falan da hemen yaparsın gibime geliyor. inşallah da öyle olur hem :29
Kızım bizim de öyle.Kız eviyiz kolay mı ?
La Bade sil o yorumu,biri es kaza görür kibler mibler.
ya onun ilk actıgı konuya yorum attım şimdi ben de.
ailesi üni için bekliyor kazanır mı diye
ama o evlilik hazırlıgında ailenin haberi yok
canımsıniyiki varsınız kızlar
evde kalmış değilsiniz kuzum niye öyle söylüyorsun
贉
çokta tın
he laa sorma, hayat onlara güzel ama. bizim gibi kafayı yemiyolar
Hayırlısı neyse o olsun kuzum.Hepimiz için.Zor işler...
neyse sedefle, asgulu everiyoruz. heralde biri yazar ayakkabısının altına
Ben memnunum halimden hacı.
neyse sedefle, asgulu everiyoruz. heralde biri yazar ayakkabısının altına
şu hayatımızdan memnunsan ne diyim bacımbekarlık anlamında mı dedin :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?