2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

cloşummmmm seni de çok özledim. inşallah iyi geçer, aman bir an önce geçsin bitsin, en çok nişan sonrası eve geldiğimizde bohçama bakacağım anı bekliyorum
kolay gelsin çalışmalarında
hoşbulduk kuzuşum ben de özledim
safranımmmm tavsiyen için çok sağol kuzum. biz de öyle yaparız, tabii narı hapur hupur ısırarak kimse yiyemez o gece
biz bi de kuruyemiş vermeye düşündük, karışık bi şey yaptırıp, mamalar yendikten sonra veririz dedik.
mama olarak da fırında sigara böreği, poğaça, elmalı kek, havuçlu çikolata soslu toplar, yaprak sarması. nasıl sizce kızlar fikir verir misiniz
safranım bana da iyi geldi, ee çok da parlak bi görüntü değil ama zaten daha vat ve güncel bilgiler sıfır. hiç bilmiyorum. çtd ye de çalışmadım. onlarla daha artar inşallah daha güzel netler senin olsun kuzumm
kuzummm hiç sorma, bi heyecan bi stres bi sinir sürekli bi agresiflik var üstümde. bir an önce şu tanışma olsun artık
sağol kuzucum, hepimiz için hayırlısı olsun
sedefim hoşgeldin...
hoşbuldum bademmm
iyi gidiyor şükür canım

aayy nasıl özlemişim kuzum hoşgeldin
her şey yoluna girmiş nişan tarihi belli olmuş gibi
netlerine de maşallah
hep gel artık özletme kendini sedefim
ben de çok özledimmm tubişimiiiii nişan tarihi belli de söz belli değil tuğbim hep gelicem kısmetse
morisim daha da kayacak bu gidişle haftasonu olcak sanırım, abisi de gelmek istiyomuş. benim doğumgünü yalan oldu
nasıl gidiyo morisim ben de tam tersi eğitim çözmeyi seviyorum, gygk sevmiyorum
ebonummmm özledik seni yahuuuu

oyy ben yirim onu yirimmmmm ne tatlı yaaa maşallahhhhhh Allahım ilerde bana da nasip eder inşallah. buna eğitimde bişey deniliyodu ama tam çıkaramadım

Sedefim
Menü güzel ama biraz gün menüsü gibi olmuş. Bence cesidi az ama ağır menü daha güzel olur. Kayinbaban da olacak sonucta. Sana tavsiyem
Şu böreği ( annen yapmayı bilmiyorsa normal yufka ile bir börek, buzluga böreği mesela gelmeye yakın pisirirsiniz çıtır kıtır nefis olur )
Içli kofte kızartmali (annen bilmiyorsa yine sarma da olur)
Sobiyet tatlı (bunu sen yap hazır yufkayla harika oluyor. Hem pratik hem çok lezzetli hemde şerbeti tatlının ağırlığı farklı oluyor )
İnan sadece bu ucu tabakta hem ağır durur göz kalabalıkları olmaz, hemde emek isteyen güzel yiyecekler hepsi. Ilk tanışma olduğu için zaten yemek yemeğe çekiniyor insan. Yedikleri akılda kalsin bari :)
Bunların arasında bilmediklerin varsa hangi internet sitesinden alıyorum tarif soylerim. Ve yapilisini anlatirim da.

Bir de beyaz çikolatalı chesecake var ama ilk tanışma şerbeti tatlı uyar diye düşündüm.

yerim ben onun tadını

kuzum menü konusunda safranıma katılıyorum
içli köfte süper olur

ne akıllı ne şeker o öyle bana çekmiş galiba bende hep boyarmışım

Menü bence iyi.Ağır olup az olmasındansa hafif olup çok çeşit olmasından yanayım ben.Belki sevmediği şeyler üçü de.Hiç değilse çeşit fazla olunca herkes istediğini yiyebilir lokumum.

dipnot: Şu içli köfteyi oldum olası sevmedim.

yerim ben onu yaa tatlılığa bak maşallah

senle aynı fikirdeyim kızçem :128::128::128:

verdiğin fikirler için sağol safranım biz de şerbetli tatlıyı düşündük ama çayın yanında ağır kaçar diye vazgeçtik. ilerde yemeğe geldiklerinde şerbetli tatlı yaparız diye düşündük. daha ağır şeyler diye, o yüzden çayın yanına hafif olsun dedik. içli köfteyi de düşündük hatta, ama ya içli köfte ya sarma olmalıydı, ikisi de bulgur ve pirinçten, benzer olucaktı. yapraklarımız da güzel bahçeden, o yüzden sarmaya karar verdik. ama böreği bi söliim anneme, sigara böreğiyle değiştirebiliriz

yerim ben onun tadını

kuzum menü konusunda safranıma katılıyorum
içli köfte süper olur
içli köfteyi ben de çok severim tuğbim :13: o zaman onu yaparsak sarmayı yapmayız, ikisi arasında bi karar vericez artık
biz de çaya geldikleri için hafif şeyler olsun dedik kuzum. sonuçta yemek yiyip gelcekler. ilerde yemeğe aldığımızda daha ağır şeyler yaparız dedik. fikir için sağolasın çiçeğimm
yerim ben onu yaa tatlılığa bak maşallah

senle aynı fikirdeyim kızçem :128::128::128:

ayşegülümmm hazırlıklar nasıl gidiyo

kızlar burda sabahtan beri lapa lapa kar yağıyo, her yer bembeyaz misler gibi oldu

hazırlıklar bitti sayılır sedefim sadece gelinlik provasıyla kına gecesinde bindallıdan başka giyeceğim elbiseyi almamız kaldı
geçen hafta çeyizlerimi götürüp eve yerleştirdik çok şükür ondan sonra rahatladım
senin hazırlıklar nasıl gidiyor sedefim herşey yolunda mı

Son düzenleme:

Ne hissediyon kuzum,bekarlıkta son günlerin.

bizede çarşamba kesin yağar. buz gibi dışarısı
bu sene edirneye hiç yağmamıştı, dün çok soğuktu burası da kuzum. ilerleyen günlerde sizin oralara da gider artık
Ağzımın suyu aktı menüye,diyetteyiz ayol.

Burası da soğuk ama yağmur da yok.
yav sen diyeti napıcan. haftaya cumartesi gel sen bize, ben bi güzel doyurayım seni :125:

maşalah kuzum. üstünden bi yük kalkmıştır. hatta evlendikten sonra daha da rahat edersin, önceki süreç çok zor. ben şimdiden bir an önce şu nişanın bittiği ana ışınlanmak istiyorum
şimdilik yolunda kuzum, ama hep kafa yormak gerekiyo. ayrıntılar çıkıyo. onu böyle mi yapsak, şöyle mi yapsak.. ben de kıyafetleri alınca çok rahatlıcam, bi tek o kaldı. ama daha bulamadım. bi de nişanda kadınlara dağıtmaya annem tepsi örtüsü boyadı. onlara kurdele alıncak. erkeklere de kavanozda kahve dağıtıcaz, onlar sipariş edilcek. bi de davetiye niyetine magnet yaptırcaz, o da sipariş edilcek. ama daha zaman var diye bunları şimdilik erteledim başka da bişey kalmadı, fotoğrafçı ayarlandı, mekan tutuldu, bohçalar hazır zaten, sadece bohçalara konup süslencek, o da zaten nişana 1 hafta kala yapılır

Son düzenleme:
bu topikte en son badeyle ben kalıcaz kesinleşti
ışıkları biz kapatırız evde kalmış kızlar olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…