- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
cloşummmmmasgül, morisi hoşgeldiniz kızlar..özlettiniz valla..artık düzeninizi oturttuysanız daha sık bekliyoruz tamam mı..
ay sedefim nerelerdeydin böyle merak ettik arayı baya açtın ama döndün çok şükür..haberlerini aldık evet monadan..heyecanlı günler bekliyor desene seni..tatlı telaşlar cnm.inş herşey istediğin gibi gider..senin de asgülün de..
bende alan çalışıyordum biraz mola verdim dün bi rehavet vardı kalem oynatmadım konular yığıldı..
kolay gelsin çalışmalarında
hoşbulduk kuzuşum ben de özledimsedom hoş geldin kuzum her zaman bekliyoruz internetin yapıldıysa
yine çalışmışsın hiçbir şey yapmamaktan iyidir kuzum
seni özledim
morisim daha dua tarihlerini belirlemedik başlatmadık henüz. kızları bekliyoruz herkes fikir belirtsin ve kim katılmak istiyorsa söylesin diye
asgulumhazırlıklarının bitmesine sevindim kuzum daha rahat calısırsın şimdi inşallah :124:
clamim bunu bilmiyordum ama bugün haber çıktı kopyadan vs haksız yere atananları işten çıkaracaklarmıs.
inşallah hak yerini bulur da hakedenler kazanır artık aminn
safranımmmmsedef geçen girdim özellike profiline baktım nerdesin diye, sonra teyzene gittiğini hatırladım. ıyıdır bazen boyle mola ders calısmayı ozleyıp sıkı çalışıyor ınsan
gy-gk netlerin gayet güzel bence, ben sınavda senin kadar yapsam uçarımdaha ıyısını yaparız tabi inşalah
Tanışma töreniniz inşallah çok güzel gecer. sana bir tavsiyem var, tanışma töreninde bizimkiler çok oturmuştu meyve de ikram etmiştik biz, narı önceden tane tane çıkartıp küçük kaselerde meyve tabağında meyvelerin yanında ikram etmiştik, yani misafirlere böyle yaparız zaten, onar ılk defa görmüşler kaynanam hala anlatır
biz bi de kuruyemiş vermeye düşündük, karışık bi şey yaptırıp, mamalar yendikten sonra veririz dedik.
mama olarak da fırında sigara böreği, poğaça, elmalı kek, havuçlu çikolata soslu toplar, yaprak sarması. nasıl sizce kızlar fikir verir misiniz
safranım bana da iyi geldi, ee çok da parlak bi görüntü değil ama zaten daha vat ve güncel bilgiler sıfır. hiç bilmiyorum. çtd ye de çalışmadım. onlarla daha artar inşallah
kuzummm hiç sorma, bi heyecan bi stres bi sinirAhh kızçem haklıyım tabi...
%80 evet...Evet ben de girdim o sınava canım ama beni eğitim kastı.
Kuzuuum.Hayırlısı olsun hakkınızda sevindim valla.Hiç sıkma canını nasipten ötesi yok yok yok. O yüzden çalışıp tevekkül edelim biz.Aneeem heyecan bin beş yüzdür sende.
Yorum yok çıtırım.
sağol kuzucum, hepimiz için hayırlısı olsun
hoşbuldum bademmmsedefim hoşgeldin...
ben de çok özledimmm tubişimiiiiiiyi gidiyor şükür canım
aayy nasıl özlemişim kuzum hoşgeldin
her şey yoluna girmiş nişan tarihi belli olmuş gibi
netlerine de maşallah
hep gel artık özletme kendini sedefim
morisim daha da kayacak bu gidişleoy kızçemm özlettin kendinihoşgeldin sedefimmm.. Canım hiç çalışmamaktan iyidir bak coğrafyayı halletmişsin işte.. oy oy romantiklere bak doğum gününde nişan olacakmış ama biraz kaymalı olmuş ne yapalım o kadarcıkta olsun dimi netlerinin de maşallahı var
ben denemelerin gk-gy çözüyom ama eğitimlerini canım istemiyo ya :18: daha pegem tg 1 'inde eğitimi duruyo.. bununda eğitimine bakmadım.
oy yavrumbenimkinin de boy 178 kilo 65 ama üniversiteye gelene kadar da spor yapmış vücudu şekilli ama bıraktığı için belli olmuyordu.
geçen yaz spora başladı anam bunda bir kas oluştu noliyyy olum dedim Allah'tan bıraktı da kasları gittiyoksa bende çocuğu gibi duruyodum
nasıl gidiyo morisim
ebonummmm özledik seni yahuuuumesajı ancak görüyorum görüyor musun
canım açıkcası bu yıl çok ağırdan alıyorum
doğru dürüst başladığım bişey yok
alanı okuyup hatırlayim de soru çözeyim dedim ama çok yavaş ilerliyorum
hem ücretli yapıyorum, hem hamilelik bide geçen haftaya kadar özel ders de veriyordum o yüzden hiç vaktim yoktu
inşallah enerjimin yükselmesiyle birlikte alana ağırlık vererek başlicam çalışmaya
değişik sorularımla katılırım fırsat buldukça
teşekkür ederim nazik davetiniz için
sizleri takip ediyorum arada
allah emeklerinizin karşılığını nasip etsin inşallah
iyi niyetli kuzum benim..o kadar haklısın ki..hatta bugün ben yazacaktım unuttum.ne oldu dua işi, başlayalım diye..kuzum biz başlayalım eklenmek isteyen sonradan belirtir..
aaaayinemi..
kızlar kızımın serzenişiyazayım da gülün)
-anne pembe kalemini neden vermiyorsun.bak pepee kardeşiyle paylaşıyor ama sen hiç paylaşmıyorsun..paylaşmıyorsun anne...
-ama kızım sen o kalemle halıları kanepeleri boyadın..söz vermiştin boyamayacaktın..
-ama ben boyamak istemiştim.
-anne bi fikrim var..mavi kalemi alayım ben...
oyy ben yirim onu yirimmmmm ne tatlı yaaa maşallahhhhhh