2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

tamam çıtırcan girmicem söz sana
bu denemeler bizi psikolojik olarak eziyor zannımca bize geçen kısa yol diye bi deneme yaptılar bende aynen bu dediğin salyongoz gibiydim
nasıl geçti fem zorlar ama

Girme abla bırak ya,okudukça benim de yazasım geliyo.

Özelden yazayım,ziyaretçiler görmesin.

Boş ver o zaman sen de uğraşma. Biz zaten her zaman ediyoruz birbirimize. Zorla güzellik olmaz.

işte en azından şuan yaptıgımız listeyi başlatsaydık dedim. zaten herkes gönüllü katılırım dedi ama başlatalım diye öneri de gelmedi.
ne bileyim zorla güzellik olmaz. istenmiyorsa kendi çapımızda edelim duaları eskisi gibi.

Badeğğ firarda yine.

Cuma'yı bekleyek madem.Perşembe gecesi netleştirelim.

hoşgeldin Nilkon abla.. Nasılsın? Bebiş nasıl?
Maşallah abla inşallah bitirirsin..

kuzum yeterince sormuşsun millete ben başlatalım derim.. Canımcım seni yoruyorsa uğraşma zaten birbirimize dua ediyoruz..

kuzum denemeden sonra ders çalışmak istemiyorum.. hele ki Fem :) senin nasıl geldi?

Özelden yazayyım balım.

Denemede en çok yanlışım Türkçeden çıktı. Rezillik diz boyu.
kac yanlış çıktı kuzum :26: çözemediklerini ekle buraya bakalım istersen.
Niloş abla yine uçmuş.
aaaaa

kuzum beni uğraştırmıyor liste yapmak ama yani topikçe bu dua işine özverili olmamamız gerektği kanaatindeyim.
hem kötü bir şey değil ki b zamanda bize duadan daha faydalı ne olablir.

ah niloş ya özelden yazıcam o şahsa demişti ben de banlanacak şekilde yazma demiştim ama kıyamam ya

En kısa zamanda eklicem kuşum,şimdi dinlenem biraz.

Off sorma ya,en az 4-5 gün yemiştir.

haklısın canım.. ne diyebilirim ki..

Linkam özelden yazamıyorum..(malum süre istiyor) ne zaman olsa beklerim.. Bundan sonra günlük girecem inşallah..
Birde bu fem in kaçı canım?

Verimli günler Rengişim Linkam.. Ben yemek yapmaya gidiyorum

Linkam özelden yazamıyorum..(malum süre istiyor) ne zaman olsa beklerim.. Bundan sonra günlük girecem inşallah..

kolay gelsin canım

günaydın kızlar ben geldim özledim sizi
o topikteki vatandaşada cevabını yazdım ama sizden uzak kalmayayım diye çok bulaşmadım:13:
oooff yine gitmişsin niloşum ya
kızlarr selamm
haftasonu arkadasımın sozune gıttım
dun aksam geldım evıme
bugun cografya mat tarıh calısacagım ıns
sızler nasılsınız

iyiyiz şükür canım sen nasılsın :29.

giremiyorum kaç gündür kızma hemen bak küserim :84:
cumada anlaştık o zaman kuzum

iyi niyetli kuzum benim..o kadar haklısın ki..hatta bugün ben yazacaktım unuttum.ne oldu dua işi, başlayalım diye..kuzum biz başlayalım eklenmek isteyen sonradan belirtir..

Niloş abla yine uçmuş.

aaaa yinemi..

kızlar kızımın serzenişiyazayım da gülün)

-anne pembe kalemini neden vermiyorsun.bak pepee kardeşiyle paylaşıyor ama sen hiç paylaşmıyorsun..paylaşmıyorsun anne...
-ama kızım sen o kalemle halıları kanepeleri boyadın..söz vermiştin boyamayacaktın..
-ama ben boyamak istemiştim.
-anne bi fikrim var..mavi kalemi alayım ben...

Körfez yayınıydı,değişiklik olsun diye bunu yaptılar.3.denemeydi kuzum.

Ay çok iyi yaaa. Pembe boyamaya yarar,mavi boyamaz.Bunun eğitimde bir adı vardı ya.

Körfez yayınıydı,değişiklik olsun diye bunu yaptılar.3.denemeydi kuzum.

Ay çok iyi yaaa. Pembe boyamaya yarar,mavi boyamaz.Bunun eğitimde bir adı vardı ya.

özelden özele mi oluyor kuzum...

kızlar niloşa 5 gün ceza vermişler.ayın 15 ine kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…