- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
tamam çıtırcan girmicem söz sana
bu denemeler bizi psikolojik olarak eziyor zannımca bize geçen kısa yol diye bi deneme yaptılar bende aynen bu dediğin salyongoz gibiydim
nasıl geçti fem zorlar ama
Boş ver o zaman sen de uğraşma.Biz zaten her zaman ediyoruz birbirimize. Zorla güzellik olmaz.
işte en azından şuan yaptıgımız listeyi başlatsaydık dedim. zaten herkes gönüllü katılırım dedi ama başlatalım diye öneri de gelmedi.
ne bileyim zorla güzellik olmaz. istenmiyorsa kendi çapımızda edelim duaları eskisi gibi.
bade gelmedi dahaBadeğğ firarda yine.
Cuma'yı bekleyek madem.Perşembe gecesi netleştirelim.
bade gelmedi daha
tamam öyle yapalım bari
selam kızlarnilcim hoşgeldin
kızlar dua listesi için kimse bir şey demiyor başlatalım ya da başlatmayalım diye öneri sunmuyorsunuz
istemiyorsanız ben de uğraşmayayım? sanki zorla dua ettiriyormuşum gibi hissettim kimseden ses soluk yok? lütfen artık bunu bir karara bağlayalım.
gönülsüzseniz zaten hiç başlamayalım.
Abla valla yasaklıyom sana orayı.
Fem'in sınavına girdim de yeni geldim.Filin altında ezilmiş salyangoz gibiyim. Hoş geldin ablam.
Bildiğin gibi kuzum.Yat kalk çalış sürün...
Eksik var gibi sanki,be ondan ses etmedim.:44:
hoşgeldin Nilkon abla.. Nasılsın? Bebiş nasıl?
Maşallah abla inşallah bitirirsin..
kuzum yeterince sormuşsun millete ben başlatalım derim.. Canımcım seni yoruyorsa uğraşma zaten birbirimize dua ediyoruz..
kuzum denemeden sonra ders çalışmak istemiyorum.. hele ki Fem :) senin nasıl geldi?
Özelden yazayyım balım.
kac yanlış çıktı kuzum :26: çözemediklerini ekle buraya bakalım istersen.Denemede en çok yanlışım Türkçeden çıktı.Rezillik diz boyu.
aaaaaNiloş abla yine uçmuş.
hoşgeldin Nilkon abla.. Nasılsın? Bebiş nasıl?
Maşallah abla inşallah bitirirsin..
kuzum yeterince sormuşsun millete ben başlatalım derim.. Canımcım seni yoruyorsa uğraşma zaten birbirimize dua ediyoruz..
kuzum denemeden sonra ders çalışmak istemiyorum.. hele ki Fem :) senin nasıl geldi?
kac yanlış çıktı kuzum :26: çözemediklerini ekle buraya bakalım istersen.
aaaaa
kuzum beni uğraştırmıyor liste yapmak ama yani topikçe bu dua işine özverili olmamamız gerektği kanaatindeyim.
hem kötü bir şey değil ki b zamanda bize duadan daha faydalı ne olablir.
En kısa zamanda eklicem kuşum,şimdi dinlenem biraz.
Off sorma ya,en az 4-5 gün yemiştir.
Linkam özelden yazamıyorum..(malum süre istiyor) ne zaman olsa beklerim.. Bundan sonra günlük girecem inşallah..
Birde bu fem in kaçı canım?
Verimli günler Rengişim Linkam.. Ben yemek yapmaya gidiyorum
oooff yine gitmişsin niloşum yagünaydın kızlarben geldim özledim sizi
o topikteki vatandaşada cevabını yazdım ama sizden uzak kalmayayım diye çok bulaşmadım:13:
kızlarr selamm
haftasonu arkadasımın sozune gıttım
dun aksam geldım evıme
bugun cografya mat tarıh calısacagım ıns
sızler nasılsınız
kızlar dua listesi için kimse bir şey demiyor başlatalım ya da başlatmayalım diye öneri sunmuyorsunuz
istemiyorsanız ben de uğraşmayayım? sanki zorla dua ettiriyormuşum gibi hissettim kimseden ses soluk yok? lütfen artık bunu bir karara bağlayalım.
Niloş abla yine uçmuş.
Linkam özelden yazamıyorum..(malum süre istiyor) ne zaman olsa beklerim.. Bundan sonra günlük girecem inşallah..
Birde bu fem in kaçı canım?
Verimli günler Rengişim Linkam.. Ben yemek yapmaya gidiyorum
iyi niyetli kuzum benim..o kadar haklısın ki..hatta bugün ben yazacaktım unuttum.ne oldu dua işi, başlayalım diye..kuzum biz başlayalım eklenmek isteyen sonradan belirtir..
aaaayinemi..
kızlar kızımın serzenişiyazayım da gülün)
-anne pembe kalemini neden vermiyorsun.bak pepee kardeşiyle paylaşıyor ama sen hiç paylaşmıyorsun..paylaşmıyorsun anne...
-ama kızım sen o kalemle halıları kanepeleri boyadın..söz vermiştin boyamayacaktın..
-ama ben boyamak istemiştim.
-anne bi fikrim var..mavi kalemi alayım ben...
Körfez yayınıydı,değişiklik olsun diye bunu yaptılar.3.denemeydi kuzum.
Ay çok iyi yaaa. Pembe boyamaya yarar,mavi boyamaz.Bunun eğitimde bir adı vardı ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?