2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

keşke ben de böyle diyebilsem ya
son girdiğim denemede gk den 7 yanlışım vardı 1i tarih 1i coğrafya
gerisi vatandaşlık güncel bilgiler

hakkatten yuh ama maşaallah
vatandaşlık ful boş benim :)
hiç yanlışım çıkmıyo

Yasama,yürütme,bölgeler çözdüm bugün.
maşallah kuzummmm keşke ben de sevebilsem vatandaşlığı

maşallah tuğbimmm
tuğbim sana 200 el kadir, 200 el cabbar, 200 el melik, 100 ya şekur okudum. inşallah tüm istediklerin hayırlısıyla olur kuzum

kızlar bugün öğrenmeden son 90 sorumu da çözerek pegemin öğrenmesini bitirdim. darısı beyaz kalemin başına
coğrafyadan bölgeleri bitirdim ve 75 soru çözdüm.
ölçmeden 92 soru çözdüm. ölçme araçlarında bulunması gereken niteliklerden.. hepsini unutmuşum :18: tekrar ettim. hala bazı derslerde tekrar etmeden pek soru çözemiyorum
tarihten de 3 video izledim. türk islam devleti, türkiye tarihiyle ilgili. 135 soru çözdüm

bu arada 7iklim coğrafya soru yağmurunu hiç beğenmedim. çözümlü testlerle cevaplı testler birbirine çok benziyo, dön dolaş aynı şeyi sormuşlar. düşünme payı yok. sorular ya direkt ezber, ya da grafik harita sorusu. o grafik sorularının hepsi birer türkçe yorumlama sorusu gibi. yukarıdaki grafiğe göre aşağıdakilerden hangisi doğrudur vs.. coğrafyanın bütün konularında bu tarz sorular var, sadece nüfusta değil. yorumlama yeteneğine sahip herkes o soruları yapar, ekstra coğrafya bilgisine gerek olmuyo. o yüzden 7 iklim coğrafya soru yağmurunu önermiyorum. onun yerine uzmanın öğreten coğrafya soru bankası bu kitaba bin basar

Son düzenleme:
kızlar çalışmalarınıza maaşallah

bugün badenin dua sırası unutmayalım

Hosbulduk :)) Hepinize tesekkurler...Kizlar dun olcmeden 1 konu daha calistim...ve bugun olcmeden kalan son 1 konuyu bitirp egitimi bitirmis olucam,cografyayi da bitirip soru cozucem insallah...aksam ugrayip yazarim bugunku hasilati :)) kolay gelsin hepimize

Günaydın bebikler... Sevgi hoş geldinn...

Hayırlı çalışmalar,hayırlı Cumalar...

hakkatten yuh ama maşaallah
vatandaşlık ful boş benim :)
hiç yanlışım çıkmıyo

teşekkür ederim canım
matematik yok bende o yüzden gk kısmından çok iyi bir net
bırakmam lazımama işte vatandaşlıktan bir türlü istediğim seviyeye gelemedim

kuzum çok teşekkür ederim.Allahım dualarımızı geri çevirmesin
çalışmalarına da maşallah

Günaydın bebikler... Sevgi hoş geldinn...

Hayırlı çalışmalar,hayırlı Cumalar...

kolay gelsin kızlar hayırlı cumalar

mrb kızlar.. hayırlı cumalar..bugün dualar badeye..
herkese iyi çalışmalar...

canlarım holofira da dua listemize katıldı

ne dua istiyorsan söyle ilk sayfaya ekleyeyim canım

canlar ben de dua listesine katıldım. rengiş sağ olsun ekledi ilk sıradan başlıyorum dua etmeye. hepinizden Allah razı olsun şimdiden rengişim şu an için hayırlısıyla atanmaktan ve sevdiceğime kavuşmaktan başka bir duam yok :109:

Son düzenleme:
Moralim çok bozuk...

Dedem rahatsızlanmış,81 yaşında...Safra kesesinde bir sürü taş varmış,kistleri vardı.Onlar büyümüş.Durumu kritikmiş.Dua eder misiniz ?

Moralim çok bozuk...

Dedem rahatsızlanmış,81 yaşında...Safra kesesinde bir sürü taş varmış,kistleri vardı.Onlar büyümüş.Durumu kritikmiş.Dua eder misiniz ?

Allah yardımcısı olsun şifa versin kuzum
inşallah çabucak atlatır amin

Moralim çok bozuk...

geçmiş olsun kuzum
inşallah çabucak iyileşir

50 Yâ Ğaniyyu, yâ Kaviyyu, yâ Kâdiru, yâ Azîz
70 Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kaviyyü, Yâ Kâdir
100 Ya Fettah
100 Ya Hakim
25 İhlas suresi

okudum badem senin için.Tüm dileklerin hayırlısıyla gerçekleşir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…