2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

renginam 10 gün aramızda olamayacak malesef kızlar

neden ceza aldı ki ya?

Linkam senin için
100 Ya Rahman, Ya Rahim, Ya Fettah , Ya Ganiyy
68 Ya Muhyi
148 Ya Muhyi
200 Ya Kadir çektim..
Deden için de 100 Ya Şafi çektim canım.. Allah dualarımızı kabul etsin.. Gönlünden geçen hakkında hayırlı olacak tüm duaları kabul etsin..

siyasetten canım :105:

Moralim çok bozuk...

Dedem rahatsızlanmış,81 yaşında...Safra kesesinde bir sürü taş varmış,kistleri vardı.Onlar büyümüş.Durumu kritikmiş.Dua eder misiniz ?

linkam yeni gördüm, çok geçmiş olsun canım inşallah hemencecik iyileşir şu an daha iyidir umarım...

aaa topiğin şenliği ya rengiş

aşağıdaki bölümlerden hangisinde sanayi sektöründe çalışanların oranı daha azdır?
a ) kıyı ege
b ) yukarı murat van
c ) adana
d ) yukarı sakarya
e ) orta karadeniz

bi soru daha :)

Herhangi bir yerde endüstrinin gelişmesi için gerekli koşullardan biri de ham maddenin varlığıdır.
buna göre aşağıdaki endüstri kollarından hangisinin doğu anadolu bölgesinde gelişmesi beklenmez?
a) et ve süt ürünleri
b) sigara fabrikası
c) Gıda sanayi
d) Petrokimya
e) Pamuklu dokuma

buna da d diyorum

canım

aşağıdaki bölümlerden hangisinde sanayi sektöründe çalışanların oranı daha azdır?
a ) kıyı ege
b ) yukarı murat van
c ) adana
d ) yukarı sakarya
e ) orta karadeniz

b

e yazmışım ama d yazacaktım pardon...

Son düzenleme:
........................................................

Son düzenleme:
1. yanlış canım.. İkinci doğru..

ilk soru D.. ikinci soru E..

kızlar doğu Da petro kimya yokmu ya? iki soruyu da bi açıklar mısınız?

doğuda petrokimya yok canım. güneydoğuda batman (batman), iç anadoluda orta anadolu (kırıkkale), egede aliağa (izmir), akdenizde ataş (mersin) ve marmarada ipraş (izmit) petrol rafinerileri var. illeri de ekledim. ilk soruda da yukarı murat vanda daha çok hayvancılık yapılıyor diye biliyorum. ulaşımın gelişmemiş olması sanayiyi de olumsuz etkiliyor çünkü :26:

Son düzenleme:
a ) kıyı ege
b ) yukarı murat van
c ) adana
d ) yukarı sakarya
e ) orta karadeniz

Mrb moriscim arasira topiginizi takip edyrm sakincasi yoksa sorunla alakali bisey sorabilirmym??
Bugün bölgelere calisirken sorunun birebir aynisini ben de cozdm yargi yayinlarinin soru bankasında ve cevabini da yukari murat van yapmstm cvp anahtarida yukari murat van vermiş sen hangi yayından aldn cnm bu soruyu??iyi calismalar..

Moralim çok bozuk...

Dedem rahatsızlanmış,81 yaşında...Safra kesesinde bir sürü taş varmış,kistleri vardı.Onlar büyümüş.Durumu kritikmiş.Dua eder misiniz ?

geçmiş olsun cnm dedene..yeni gördüm, çok üzüldüm.Rabbim şifa versin..

aaaa..çok ya 10 gün... rengiiiişşş sen naptın kzumm..

kızlar haftasonu yoğunluğuyla topice anca giriş yaptım....dualarınızı da okudum cnm..
raporum da tarih 100, coğrafyadan 40 soru çözdüm

bade için

66 YA ALLAH
14 YA VEHHAB
55 YA MUCİB
90 YA MELİK
148 YA MUHSİ
100 YA RAHMAN

SEVDALİNKAM İÇİN

100 YA ALİM
100 YA KADİR
55 YA MUCİB
180 YA SEMİ
14 YA VEHHAB
100 YA FETTAH okudum..kızlar Rabbim dileğinizi versin hayırlısıyla inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…