- 4 Aralık 2012
- 1.954
- 286
- 173
- 39
günaydın kızlar sabah sabah kalktım alan çalştım benim bebiş bu çocuk gibi olacak zannımca ben çalışa çalışa
Eki Görüntüle 1026252
girmem artık morisim ben aşırı kötü değilim yatıp yuvarlanarak idare ediyorum
gr kızlaarr
morisim ben de genel düşündüm de sanırım bölge içi olarak düşüncez. ama o zaman da yukarı murat-van değil doğu anadoluda yukarı fıratın sanayi oranının daha fazla olması gerekir :26: sorunun cevabında sıkıntı olabilir mi?
morisim ben bu tür sorularda şıkları birbirine göre veya bulundukları bölgelere göre kıyaslıyorum
orta karadeniz tarıma daha elverişli olduğu için tarım daha çok yapılıyor
verilen illere göre de orta karadenizde sanayi değil tarım çalışanı daha fazla
ben böyle bir fikir yürüttüm
tam açıklayamadım galiba ama genelde bu tür soruları kaçırmam fazla
İyi akşamlar canlarım.
türkiye tarihi bitti ortaçagıda kapatayım inşallah bugün
niye kimse yok ?
morisim ben bu tür sorularda şıkları birbirine göre veya bulundukları bölgelere göre kıyaslıyorum
orta karadeniz tarıma daha elverişli olduğu için tarım daha çok yapılıyor
verilen illere göre de orta karadenizde sanayi değil tarım çalışanı daha fazla
ben böyle bir fikir yürüttüm
tam açıklayamadım galiba ama genelde bu tür soruları kaçırmam fazla
türkiye tarihi bitti ortaçagıda kapatayım inşallah bugün
niye kimse yok ?
150 Ya Kadir
148 ya Muhsi,
100 ya Rahman,
100 Ya Allah,
140 Ya Mümin,
100 Ya Fettah
100 La İlahe illallah
3 Amenerrasulü,
3 Ayetel kürsi,
70 salavat
clemantainem renginam senin için bunları okumuş
kızlar ayrıca rengişim okuduğunuz dualar için çok teşekkür ediyor
50 Yâ Ğaniyyu, yâ Kaviyyu, yâ Kâdiru, yâ Azîz
70 Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kaviyyü, Yâ Kâdir
100 Ya Fettah
100 Ya Hakim
25 İhlas suresi
okudum bende clamentainem senin için.tüm duaların kabul olur hayırlısıyla inşallah kuzum
Canım Bade güzel açıklamış alta alıntıladım.. çalışmalarına maşallah..
bu arada monam doğum günün kutlu olsunne anlamlı bi günde doğmuşsun sen öyle
sedefciğim biraz talihsizlikler üst üste gelmiş, ama ne olur pes etme. Seneye yepyeni bir hayat için 2 kat fazla çalışmerhaba kızlar ben geldim
yine bi kaç gün gelemedim. moralim çok bozuktu. kızlar ben sizden yalnızca üst kattaki şerefsizin bu apartmandan gitmesi için dua okumanızı isticem. başka hiçbişey istemiyorum. yetti artık 6 ay oldu. her haftasonu başka bi kadın. midem bulanıyo. psikolojim bozuldu. tedavi olmadan evlenemem artık. saçlarımda beyazlar çıktı ya. konu ne diceksiniz, hiç açmak bile istemiyorum, bazı arkadaşlar biliyo. sadece bi mucize olsun ve gitsin bu apartmandan.
onurun ailesi tanışmaya gelmeden önce sırf bi gececik uyuyayım da dinlenmiş olarak kalkayım diye salonda yattım. o gece de o da salondaydı. bi de evde küçük çocuk vardı bu kez, nasıl bi vicdan pes. çıktım balkona gece 2 de, sabaha kadar orda oturdum, ağladım. seslerden ev inliyodu. dün gece onurun ailesi bizden gittikten sonra evdeki mamalardan komşumuza götürdük, orda zemzem suyu içirdi komşumuz, içimden dua ettim. kabul oldu ve o gece kadın evden gitti. ama ertesi haftalarda gene aynı şey olcak biliyorum. neyse kızlar bu konuyu kapatıyorum. sadece sizlerden onun gitmesi için dua istiyorum ve haliyle bu moral bozukluğuyla gelemedim. hiç bişey yapmadım zaten.
hayatımda ilk defa, bana sahip çıkmayan babam bile bu adamın yanında melek kalır dedim. evdeki küçük çocuk adama baba dedi. çok üzüldüm yavrucuğa. neyse..
tanışma maşallah diyeyim harika geçti.ama anlatmaya halim yok, malum dertler bende biter mi zaten her şey beni bulur alan sınavımıza bakar mısınız? 1.,2.,3.,4. sınıflarda fizik kimya biyoloji diye ders mi varmış? hani ''alan'' adı altında ya, bari okuma yazma öğretimi, harf öğretimi şeklinde sorular hazırlansaydı.. en azından aa evet bu benim alanım derdim. ama yoookk olmaz. ösym her açıklamasında adayları ağlatma garantisi veriyo ya, bu amacından şaşardı çünkü. ya ben lise 1 de görmüştüm en son, fiziği kimyayı.. onda da zaten fiziğim 1 di, kimya 2 di. o yüzden teşekkür bile alamamıştım ve ertesi yıl direkt tm seçmiştim. uygarlık tarihi demiş, bende onun kitabı vardı. ben okul bitince attım onu. nerden bileyim sorcaklarını. ayrıca şu uygarlık tarihini bence biz değil, onlar çalışsınlar, bakalım uygarlık tarihinden geçebilcekler mi? türk dili, çocuk edb, cumhuriyet edb. milyon tane yazar eser ezberle dur. zaten küçücük çocuğa nazım hikmet okuycam ya derste! zaten alan için verdiği dersleri bilsem kpss ile uğraşıcağıma ygs lys ye girerim, gider pdr okurum, en azından 4 sene sonra işim garanti olur.
bize çektirdikleri nasıl bi işkencedir bu ya.. aklım hayalim almıyo artık
benim için bu gece kpss çöpe gitmiştir. gene alcam alandan uzaktan eğitimi mecbur, ama imkansız artık yani.. evet alan geldiğini biliyodum. ama en azından fen öğretimi, sosyal bilg. öğretimi vs. tarzındaki öğretim derslerinden sorarlar diye umuyodum.
Allah'a havale ediyorum.
canım üzülme uzaktan egtmi al alan kitabından çalış gir sonrası nasipmalum dertler bende biter mi zaten her şey beni bulur alan sınavımıza bakar mısınız? 1.,2.,3.,4. sınıflarda fizik kimya biyoloji diye ders mi varmış? hani ''alan'' adı altında ya, bari okuma yazma öğretimi, harf öğretimi şeklinde sorular hazırlansaydı.. en azından aa evet bu benim alanım derdim. ama yoookk olmaz. ösym her açıklamasında adayları ağlatma garantisi veriyo ya, bu amacından şaşardı çünkü. ya ben lise 1 de görmüştüm en son, fiziği kimyayı.. onda da zaten fiziğim 1 di, kimya 2 di. o yüzden teşekkür bile alamamıştım ve ertesi yıl direkt tm seçmiştim. uygarlık tarihi demiş, bende onun kitabı vardı. ben okul bitince attım onu. nerden bileyim sorcaklarını. ayrıca şu uygarlık tarihini bence biz değil, onlar çalışsınlar, bakalım uygarlık tarihinden geçebilcekler mi? türk dili, çocuk edb, cumhuriyet edb. milyon tane yazar eser ezberle dur. zaten küçücük çocuğa nazım hikmet okuycam ya derste! zaten alan için verdiği dersleri bilsem kpss ile uğraşıcağıma ygs lys ye girerim, gider pdr okurum, en azından 4 sene sonra işim garanti olur.
bize çektirdikleri nasıl bi işkencedir bu ya.. aklım hayalim almıyo artık
benim için bu gece kpss çöpe gitmiştir. gene alcam alandan uzaktan eğitimi mecbur, ama imkansız artık yani.. evet alan geldiğini biliyodum. ama en azından fen öğretimi, sosyal bilg. öğretimi vs. tarzındaki öğretim derslerinden sorarlar diye umuyodum.
Allah'a havale ediyorum.
tekrar kutlu olsun canım bu da sana uygun buldugum pastanYarın benim doğum günüm biliyonuz mu ?
ortaçagı kapatamadım ama kuzum ya baktım benim kocacık ders çalışacam diyince masum masum baktı ortaçagı bugüne bırakıp ona çalıştım birazdamaşallah zümrem..
teşekür ederim canım bende çok begendimooo maşallah maşallahkolay gelsin..
ne cici avatar
iyi olmaktan çok hiç nazlamıyom kendimi ya inşallah siz bebişle hazırlanmak zorunda kalmazsınız çünkü en çok naz yapmanız gereken dönemi bile ötelemek zorunda kalıyosunuzresme bittimÇok sevindim iyi olmana Allah'ım iyilik sağlık versin..
ayy gene kafanızı şişirmişim kusuruma bakmayın
bu arada duaları yarın yazıcam okumadıklaırm için
benden sonra hiç kimse gelmemiş
ortaçag bitti hiç halim yok evi toparlamam lazım ama buldugum kanapede yatar vaziyetteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?