2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

resme bittim Çok sevindim iyi olmana Allah'ım iyilik sağlık versin..

Canım Bade güzel açıklamış alta alıntıladım.. çalışmalarına maşallah..

teşekkür ederim canım anladım

İyi akşamlar canlarım.

iyi akşamlar canım

canım çok güzel açıklamışsın açıklamanda mantıklı geldi ama ben soruyu yazdığımda elfmet 'in topiğinde gördüğüm gkgy aynı soruyu çözmüş ve onun çözdüğünde cevap yukarı murat-van verilmiş.. ikimizde aynı kaynaktan çözmüşüz o yargı yayınları soru bankasından ben yaprak testten şimdi hangisi doğru bir soru ve iki cevaap var..

150 Ya Kadir
148 ya Muhsi,
100 ya Rahman,
100 Ya Allah,
140 Ya Mümin,
100 Ya Fettah
100 La İlahe illallah
3 Amenerrasulü,
3 Ayetel kürsi,
70 salavat

clemantainem renginam senin için bunları okumuş

kızlar ayrıca rengişim okuduğunuz dualar için çok teşekkür ediyor

50 Yâ Ğaniyyu, yâ Kaviyyu, yâ Kâdiru, yâ Azîz
70 Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kaviyyü, Yâ Kâdir
100 Ya Fettah
100 Ya Hakim
25 İhlas suresi

okudum bende clamentainem senin için.tüm duaların kabul olur hayırlısıyla inşallah kuzum

ben geldim güzellikler akşama kadar soruları ancak bitirdik, konulara bakamadık doğal olarak coğrafyaya da çalışamadım :26: sizlerin günü nasıl geçti, neler yaptınız?

türkiye tarihi bitti ortaçagıda kapatayım inşallah bugün
niye kimse yok ?

maşallah zümrem..

çoook teşekkürler rengişim..ağzına sağlık kuzum..

saol zümrem..çok teşekkürler RABBİM seninde dileklerini versin inş.kuzmmm

kızlar sınıf öğretmenliği ve rehber öğretmenliği alan örnek soruları yayınlanmış..sedefffff

Clemim sana okudum ben bugün ama yarın yazıcam,yazdığım kağıdı bulamıyom da. Not alıyom karıştırmamak için.:13:

Ben yatıyorum bebiklerim,iyi geceler.

Yarın benim doğum günüm biliyonuz mu ?

merhaba kızlar ben geldim
yine bi kaç gün gelemedim. moralim çok bozuktu. kızlar ben sizden yalnızca üst kattaki şerefsizin bu apartmandan gitmesi için dua okumanızı isticem. başka hiçbişey istemiyorum. yetti artık 6 ay oldu. her haftasonu başka bi kadın. midem bulanıyo. psikolojim bozuldu. tedavi olmadan evlenemem artık. saçlarımda beyazlar çıktı ya. konu ne diceksiniz, hiç açmak bile istemiyorum, bazı arkadaşlar biliyo. sadece bi mucize olsun ve gitsin bu apartmandan.
onurun ailesi tanışmaya gelmeden önce sırf bi gececik uyuyayım da dinlenmiş olarak kalkayım diye salonda yattım. o gece de o da salondaydı. bi de evde küçük çocuk vardı bu kez, nasıl bi vicdan pes. çıktım balkona gece 2 de, sabaha kadar orda oturdum, ağladım. seslerden ev inliyodu. dün gece onurun ailesi bizden gittikten sonra evdeki mamalardan komşumuza götürdük, orda zemzem suyu içirdi komşumuz, içimden dua ettim. kabul oldu ve o gece kadın evden gitti. ama ertesi haftalarda gene aynı şey olcak biliyorum. neyse kızlar bu konuyu kapatıyorum. sadece sizlerden onun gitmesi için dua istiyorum ve haliyle bu moral bozukluğuyla gelemedim. hiç bişey yapmadım zaten.
hayatımda ilk defa, bana sahip çıkmayan babam bile bu adamın yanında melek kalır dedim. evdeki küçük çocuk adama baba dedi. çok üzüldüm yavrucuğa. neyse..
tanışma maşallah diyeyim harika geçti. ama anlatmaya halim yok, malum dertler bende biter mi zaten her şey beni bulur alan sınavımıza bakar mısınız? 1.,2.,3.,4. sınıflarda fizik kimya biyoloji diye ders mi varmış? hani ''alan'' adı altında ya, bari okuma yazma öğretimi, harf öğretimi şeklinde sorular hazırlansaydı.. en azından aa evet bu benim alanım derdim. ama yoookk olmaz. ösym her açıklamasında adayları ağlatma garantisi veriyo ya, bu amacından şaşardı çünkü. ya ben lise 1 de görmüştüm en son, fiziği kimyayı.. onda da zaten fiziğim 1 di, kimya 2 di. o yüzden teşekkür bile alamamıştım ve ertesi yıl direkt tm seçmiştim. uygarlık tarihi demiş, bende onun kitabı vardı. ben okul bitince attım onu. nerden bileyim sorcaklarını. ayrıca şu uygarlık tarihini bence biz değil, onlar çalışsınlar, bakalım uygarlık tarihinden geçebilcekler mi? türk dili, çocuk edb, cumhuriyet edb. milyon tane yazar eser ezberle dur. zaten küçücük çocuğa nazım hikmet okuycam ya derste! zaten alan için verdiği dersleri bilsem kpss ile uğraşıcağıma ygs lys ye girerim, gider pdr okurum, en azından 4 sene sonra işim garanti olur.
bize çektirdikleri nasıl bi işkencedir bu ya.. aklım hayalim almıyo artık
benim için bu gece kpss çöpe gitmiştir. gene alcam alandan uzaktan eğitimi mecbur, ama imkansız artık yani.. evet alan geldiğini biliyodum. ama en azından fen öğretimi, sosyal bilg. öğretimi vs. tarzındaki öğretim derslerinden sorarlar diye umuyodum.
Allah'a havale ediyorum.

ayy gene kafanızı şişirmişim kusuruma bakmayın
bu arada duaları yarın yazıcam okumadıklaırm için

bu arada monam doğum günün kutlu olsun ne anlamlı bi günde doğmuşsun sen öyle

sedefciğim biraz talihsizlikler üst üste gelmiş, ama ne olur pes etme. Seneye yepyeni bir hayat için 2 kat fazla çalış
bence konu başlıkları gözünü korkutmuş biraz, eminim ilkokul seviyesi olduğu için çok ayrıntılı sormayacaklardır.
uzaktan eğitim bir başlasın, konuları gördükçe için rahatlar, bunun için uzaktan eğitim başlayana kadar pes etme, çalışabildiğin diğer yerlere çalış.

kızlar bi saattir msj yazıyodum ama silinmiş ya sinir oldum

canım üzülme uzaktan egtmi al alan kitabından çalış gir sonrası nasip

Yarın benim doğum günüm biliyonuz mu ?
tekrar kutlu olsun canım bu da sana uygun buldugum pastan

maşallah zümrem..
ortaçagı kapatamadım ama kuzum ya baktım benim kocacık ders çalışacam diyince masum masum baktı ortaçagı bugüne bırakıp ona çalıştım birazda

ooo maşallah maşallah kolay gelsin..

ne cici avatar
teşekür ederim canım bende çok begendim

resme bittim Çok sevindim iyi olmana Allah'ım iyilik sağlık versin..
iyi olmaktan çok hiç nazlamıyom kendimi ya inşallah siz bebişle hazırlanmak zorunda kalmazsınız çünkü en çok naz yapmanız gereken dönemi bile ötelemek zorunda kalıyosunuz

[QUOTEsarfansari;34492749]Nilkon
eğitim anne karnında başlıyor artık [/QUOTE]
benim bebişe prof olacak diye gülüyo dersanede arkadaşlar
benimki annne karnında kpss ye girecek

benden sonra hiç kimse gelmemiş
ortaçag bitti hiç halim yok evi toparlamam lazım ama buldugum kanapede yatar vaziyetteyim

ayy gene kafanızı şişirmişim kusuruma bakmayın
bu arada duaları yarın yazıcam okumadıklaırm için

ah sedefim ah..alan sınavı hiçbirimize mutluluk getirmedi..o kadar haklısın ki..ama umutsuzluğa kapılma..geçen sene alan konuları yayınlandığında bizde şok olmuştuk..bak mesela tarih öğrtmenliğine eskiçağ tarihi, osmanlı tarihi diye belirtmiş.. coğrafya öğretmenliğine fiziki, beşeri diye belirtmiş bizim branşa ise tarih, coğrafya demiş..içinde milyon tane şeyi kapsıyor yani sınır yok..ama baksan ilköğretim düzeyinde ders anlatıcaz..şu durumda sakinliğini koruman sana avantaj getirir..sonuçta senle birlikte tüm zümrelerin aynı koşulda..geçen sene sakinliğini koruyan yılmayanlar gitti..biz telaş yaptık, yok olmayacak, çok zor dediğimiz için...sonuçta beyine pozitif mesajlar göndermek gerek..ki pozitif olsun herşey..

o kör olasıca komşunda prostat olsun inşallah

benden sonra hiç kimse gelmemiş
ortaçag bitti hiç halim yok evi toparlamam lazım ama buldugum kanapede yatar vaziyetteyim

bunlar bizi de örnek almıyorlar zümrem ya.evlilik, hamişlik, annelik demeden, yağmur çamur biz kpss yollarında.. kaçıncı girişim hiçbir gün pes etmedim kpss den.. bunlar 2 senede öldüm, bittim yok olmayacak moddalar..başarıyı kimse altın tepsiyle sunmuyor malesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…