2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

yoklugumda 36 sayfacık ilerlemişsiniz kızlar

çogunluğunu günlük girip okudum
evdeydim ders çalıştım alan tarihe hastalıktan fırsat buldukça ,benim minik teyzeleri özledi sanırım bulandırdı durdu miğdeciğimi
renginim niye yok 10 gün tubim ?
kızlar bundan sonra burası dışında hiç bir topike girmiciğim hep yanınızda oliciğim inşallah

ooo kimler gelmiş
kuzum hiç sorma siyasetten banlandı rengişim

doğuda petro kimya yok ama cevabına e demişsin:26:

Teşekkür Ederim Holofiracım çok güzel anlatmışsın.. Ben Batman'ı Doğu Anadolu diye düşünmüştüm..
Bade o sıra işten yeni gelmiştim başımda çok ağrıyordu yanlış yazmışım kuzum.. İlk Soru Orta Karadeniz ikincisi Petrokimya..

Merhaba gkgy sakıncası olur mu hiç hepimiz aynı amaç için çabalıyoruz ve birbirimize yardımcı oluyoruz asıl sorumla ilgilendiğin için teşekkür ederim.. Ben bu soruyu Yargı Yaprak testte çözdüm.. Cevaba da D demişim yanlışlıkla cevap Orta Karadeniz olarak verilmiş.. Ama ben de senin belirttiğin gibi Yukarı Murat Van yapmıştım.. Zaten sorunun yanlış çıktığını görünce anında yazdım buraya soruyu..

ablaaaaa hoşgeldin.. Girme abla ya hep yanımızda ol küçük bebemizle birlikte abla bi kursiyerim de hamile kalmış.. Yazık kız kıvranıp duruyordu bulantıdan derse falan çok katılamadı aklıma sen geldin..

Son düzenleme:
Kızlar Linka'dan haberi olan var mı? Dünde yoktu bu günde yok.. Böyle yapmazdı hiç?

Kızlar geldim,Allah razı olsun dualar için.Çok şükür dedem iyi. Hepinize çook teşekkür ederim.

Ulen Rengo,iki gün kayboldum iyi ki...

Rengom sana

100 Ya Rahim

100 Ya Fettah

100 Ya Kadir

100 Ya Muktedir

100 Ya Muhsi

100 Ya Allah

100 Ya Tevvab

100 Ya Sabır

100 Ya Samed

101 Ya Alim okudum.

Badem ve Tuğbim sizin esmaları da yarın okicim.

morisim bende yanlış cevapladım zannettim :)
karadenizde sanayisi gelişen bölge batı karadeniz, 2. soruda zaten açıklanmış

50 Yâ Ğaniyyu, yâ Kaviyyu, yâ Kâdiru, yâ Azîz
70 Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kaviyyü, Yâ Kâdir
100 Ya Fettah
100 Ya Hakim
25 İhlas suresi
okudum rengişim senin için.bütün dileklerin kabul olur inşallah hayırlısıyla kuzum

renginam senin için

201 YA NAFİ
55 YA MUCİB
90 YA MELİK
66 YA ALLAH
156 YA AFUVV
100 YA ALİM okudum..kuzum hayırlısı ile tüm dua ve dileklerin gerçekleşir inş..

Renginacım 10 gün de çok olmuş ya tez zamanda gelesin inşallah...
101 Ya Fettah Ya Alim Ya Vehhab Ya Rezzak Ya Kahhar çektim
3 İhlas Felak Nas Asr suresi okudum dua ettim canım..
Tüm topiğimize de dua ettim bugün Kpss için. Gönüllerimize ferahlık gelir inşallah.

morisim bende yanlış cevapladım zannettim :)
karadenizde sanayisi gelişen bölge batı karadeniz, 2. soruda zaten açıklanmış
canım oranı dediği için mi orta karadeniz dedin bende genel bakıp yukarı murat dedim.

Rengişim senin için
100 Ya Şafi, Ya Rahmân, Ya Rahim, Ya Ganiyy, Ya Fettah, Ya Kadir, Lâ İlâhe illallah çektim.
Allah gönlünden geçen bilip bilmediğimiz hakkında hayırlı tüm duaları kabul etsin canım.

Son düzenleme:

Çok sevindim canım gözünüz aydın..
Linkam sen Rengişin kulağını bi bük on gün sonra gelecek rahat duramıcak bu sefer.. bu kız aramızdan ayrılıp durmasın böyle aaa yoklama alınamıyor canım :)

günaydın kızlar sabah sabah kalktım alan çalştım benim bebiş bu çocuk gibi olacak zannımca ben çalışa çalışa

ooo kimler gelmiş
kuzum hiç sorma siyasetten banlandı rengişim
benler gelmiş
anacım zorla kaşınıyo millet bide elimizden geldiği kadar yardımcı oluyoz kaşıyoz

girmem artık morisim ben aşırı kötü değilim yatıp yuvarlanarak idare ediyorum

gr kızlaarr

günaydın fıstıklar bugün dershaneden bi arkadaşıma gidip yapamadığım matematik sorularını çözcez. bir de faktöriyelle asal çarpanlara ayırmayı anlamadım hiç :26: onlara çalışcaz... dün coğrafyadan 360 soru çözdüm bugün ekonomik coğrafya tekrarını yapıp soru çözüp bitircem inşallah. kolay gelsin hepcinize, Rabbim çalışma azmi ve zihin açıklığı versin

Gunaydin kizlar,ben de foruma goz atip hemen dersin basina geciyorum...bugun matematik,cografya ve olcme calisicam...aksama yazarim insallah durumumu...hepimize Allah zihin acikligi versin...

canım oranı dediği için mi orta karadeniz dedin bende genel bakıp yukarı murat dedim.

morisim ben de genel düşündüm de sanırım bölge içi olarak düşüncez. ama o zaman da yukarı murat-van değil doğu anadoluda yukarı fıratın sanayi oranının daha fazla olması gerekir :26: sorunun cevabında sıkıntı olabilir mi?

morisim ben bu tür sorularda şıkları birbirine göre veya bulundukları bölgelere göre kıyaslıyorum
orta karadeniz tarıma daha elverişli olduğu için tarım daha çok yapılıyor
verilen illere göre de orta karadenizde sanayi değil tarım çalışanı daha fazla
ben böyle bir fikir yürüttüm
tam açıklayamadım galiba ama genelde bu tür soruları kaçırmam fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…