- 4 Aralık 2012
- 1.954
- 286
- 173
- 39
yoklugumda 36 sayfacık ilerlemişsiniz kızlar
çogunluğunu günlük girip okudum
evdeydim ders çalıştım alan tarihe hastalıktan fırsat buldukça ,benim minik teyzeleri özledi sanırımbulandırdı durdu miğdeciğimi
renginim niye yok 10 gün tubim ?
kızlar bundan sonra burası dışında hiç bir topike girmiciğimhep yanınızda oliciğim inşallah
doğuda petrokimya yok canım. güneydoğuda batman (batman), iç anadoluda orta anadolu (kırıkkale), egede aliağa (izmir), akdenizde ataş (mersin) ve marmarada ipraş (izmit) petrol rafinerileri var. illeri de ekledim. ilk soruda da yukarı murat vanda daha çok hayvancılık yapılıyor diye biliyorum. ulaşımın gelişmemiş olması sanayiyi de olumsuz etkiliyor çünkü :26:
doğuda petro kimya yok ama cevabına e demişsin:26:
Mrb moriscim arasira topiginizi takip edyrm sakincasi yoksa sorunla alakali bisey sorabilirmym??
Bugün bölgelere calisirken sorunun birebir aynisini ben de cozdm yargi yayinlarinin soru bankasında ve cevabini da yukari murat van yapmstm cvp anahtarida yukari murat van vermiş sen hangi yayından aldn cnm bu soruyu??iyi calismalar..
yoklugumda 36 sayfacık ilerlemişsiniz kızlar
çogunluğunu günlük girip okudum
evdeydim ders çalıştım alan tarihe hastalıktan fırsat buldukça ,benim minik teyzeleri özledi sanırımbulandırdı durdu miğdeciğimi
renginim niye yok 10 gün tubim ?
kızlar bundan sonra burası dışında hiç bir topike girmiciğimhep yanınızda oliciğim inşallah
morisim bende yanlış cevapladım zannettim :)
karadenizde sanayisi gelişen bölge batı karadeniz, 2. soruda zaten açıklanmış
Teşekkür Ederim Holofiracım çok güzel anlatmışsın.. Ben Batman'ı Doğu Anadolu diye düşünmüştüm..
canım oranı dediği için mi orta karadeniz dedin bende genel bakıp yukarı murat dedim.morisim bende yanlış cevapladım zannettim :)
karadenizde sanayisi gelişen bölge batı karadeniz, 2. soruda zaten açıklanmış
Kızlar geldim,Allah razı olsun dualar için.Çok şükür dedem iyi.Hepinize çook teşekkür ederim.
Ulen Rengo,iki gün kayboldum iyi ki...
Rengom sana
100 Ya Rahim
100 Ya Fettah
100 Ya Kadir
100 Ya Muktedir
100 Ya Muhsi
100 Ya Allah
100 Ya Tevvab
100 Ya Sabır
100 Ya Samed
101 Ya Alim okudum.
Badem ve Tuğbim sizin esmaları da yarın okicim.
benler gelmiş
ooo kimler gelmiş
kuzum hiç sorma siyasetten banlandı rengişim
girmem artık morisim ben aşırı kötü değilim yatıp yuvarlanarak idare ediyorumablaaaaa hoşgeldin.. Girme abla ya hep yanımızda ol küçük bebemizle birlikteabla bi kursiyerim de hamile kalmış.. Yazık kız kıvranıp duruyordu bulantıdan derse falan çok katılamadı aklıma sen geldin..
canım oranı dediği için mi orta karadeniz dedin bende genel bakıp yukarı murat dedim.
günaydın kızlar sabah sabah kalktım alan çalştım benim bebiş bu çocuk gibi olacak zannımca ben çalışa çalışa
Eki Görüntüle 1026252
canım oranı dediği için mi orta karadeniz dedin bende genel bakıp yukarı murat dedim.
Rengişim senin için
100 Ya Şafi, Ya Rahmân, Ya Rahim, Ya Ganiyy, Ya Fettah, Ya Kadir, Lâ İlâhe illallah çektim.
Allah gönlünden geçen bilip bilmediğimiz hakkında hayırlı tüm duaları kabul etsin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?