2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

Sedefim, belki kızların dediği gibi temel seviye olur ayrıntılı olmaz :26: Nasip vallahi her şey.

Kızlar ben okuduğum duaları akşama yazıcam

Linkam, iyi ki doğdun. Yeni yaşın yeni güzellikler getirsin

Buda benden

doğum günün kutlu olsun kuzum
nice nice yılllara ...

sedefim komşunuz inşallah tez zamanda gider bol bol dua edicem
alan sınavına gelince baktım içeriğine,sorulara işin zor ama imkansız değil kuzum.
birileri atanacak neden o biz olmayalım ? iyi şeyler düşünelim iyi olsun sedefim.
bizim bölümde de alakalı alakasız 15 ders var felsefe,ekonomi,sanat ve estetik gibi...
bazen çıldıracak gibi oluyorum ama mecbur çalışıcaz.
moralini hiç bozma canım alan sınavı için.herkes senle aynı durumda bunu sakın unutma.
sana bunları neden anlatıyorum çünkü geçen sene ben bunları kafama çok taktım ve elime bir şey
geçmedi sedefim uzaktan eğitim alman çok faydalı olacaktır kuzum.
moralini bozmak yok tamam mı
çok öpüyorum seni

merhabalar kızlar
gelemedım bır haftadır
annem kayınvaldem felan vardı
tabı kıtap yuzu bıle acamadım
bundan dolayıda cok gergınım
sızler nasılsınız
nasıl gıdıyor calısmalar

Eki Görüntüle 1027987

sevdalinkam iyi ki doğdun çıtırıımmm..nice nice güzel yılların olsun inşallah..yeni yaşın yeni mutluluklar getirsin sana..

Teşekkür ederimmm çıtırım,hep birlikte inşallah.

Prostata koptum.

Lennn... Aşk olsun... Teşekkür ederim kuzummm aminnn.Ben de akşama yazıcam.

Teşekkür ederim Tuğbim...

Hasretcim takılıyoz işte,hep bildiğin gibi.Moralin nasıl ?

morisim canım o soruyu bugün hocaya da sordum kesinlikle yukarı murat-van dedi. orta karadenizde sanayide çalışanların oranı nasıl fazla olmaz, samsundaki bakır ve sigara fabrikaları yeter dedi. yukarı murat-van da daha çok hayvancılık ve buna bağlı olarak sadece et kombinası ve şeker fab. var dedi. doğal olarak çalışanların sayısı da azalıyor. bir de samsun limanının bulunması gelişmişlik açısından orta karadenizi yukarı murat-vanın önüne geçirir dedi

sedefcim inşallah bir an evvel kurtulursunuz o komşudan, canını da sıkma evelAllah bu sınavın üstesinden gelcez hep birlikte

linkam doğum günün kutlu olsun, yeni yaşın beraberinde şans getirir inşallah da atanırsın hayırlısıyla

Nilüümm teşekkürler amin inşallah...

Sedefim

50 Yâ Ğaniyyu, yâ Kaviyyu, yâ Kâdiru, yâ Azîz
70 Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kaviyyü, Yâ Kâdir
100 Ya Fettah
100 Ya Hakim
25 İhlas suresi

okudum kuzum senin için.Tüm dileklerin kabul olur inşallah

sedefim hoşgeldin.. Komşuna diyecek bir şey bulamıyorum canım.. Allah yardımcın olsun.. ama san çok kızdım sana demiyor muyum başınızı ağrıttım demeyeceksin diye
alan sınavına gelince kuzum bak senin rakiplerin senden iyi değil ki.. Yani sınıf öğretmenliği okuyan arkadaşların da seninle aynı konumda..
onlardan gkgy+eğitim konusunda artı yanların bile var kuzum.. Alan konusunda hepiniz aynı durumdasınız ve sen panik yapmaz canını sıkmaz ve pes etmezsen işte o zaman bu iş olur.. bak canım ben geçen sene çok iyi çalıştım.. elime gelen denemeleri çözdüm ama içerik değişiverince deneme ve soru çözümünü bırakıp konu çalışmaya başladım ve sürekli soru çözerken konu anlatımlarına geçmek canımı sıktı sonrasında ne konu çalışabildim ne soru çözebildim ama o zaman benim kaybedeceğim, yapmayacağım gkgy+ eğitim 'den 20 soru deyip denemelerime ve sorularıma devam etseydim şimdi belkide burada değildim.. branşımdan atanan arkadaşlarımla görüştüğümde kesinlikle içerik değişikliğiyle ilgilenmedik eskiki düzende devam ettik dediler.. sana diyeceğim hiç moralini bozma canım.. uzaktan eğitimini al ve branşındakilerin seninle aynı konumda olduğunu düşün.... eminim yaparsın..

iyi olmaktan çok hiç nazlamıyom kendimi ya inşallah siz bebişle hazırlanmak zorunda kalmazsınız çünkü en çok naz yapmanız gereken dönemi bile ötelemek zorunda kalıyosunuz

amin abla Halk eğitimde çok sevdiğim bi hoca var.. Derece yaparak atanmış.. Dikiş nakış hocası.. O da hep atan ondan sonra evlen der.. O hoca da 8 aylıkken sınava girmiş.. İnşallah sende iyi bir puanla eşinin dizinin dibine atanırsın

çok teşekkür ederim canım benim

Linkam
doğum günün kutlu olsun kuzum.. bu pasta da benden

Rengişim , Clemim, Sedefim sizler için

100 Ya Hu Ya Allah, Er Rahman, Er Rahim, El Melik, El Kuddus
214 El Bari
70 El Vehhab
150 El Alim
112 El Basir okudum.. Kızlar bunları hepiniz için ayrı ayrı okudum.. Dualarınızı ettim..

Bebeğim çooook teşekkür ederimmm..

Şimcik...Tuğbim,Badem,Clemim ve Sedefim...

Hepiciğinize 100 Ya Fettah,100 Ya Alim,100 Ya Allah,100 Ya Muhsi,100 Ya Muktedir,100 Ya Kadir,100 Ya Tevvab,100 Ya Sabır,100 Ya Samed,101 Ya Rahim okudum.Ayrıca Tuğbim,Badem ve Clemim dua günlerinizde de Yasin,Vakıa,Cuma,Mülk,Nebe,Duha,İnşirah,Tin okudum.Esmalarınızı da tamamladım.Sedefim sana Kuran okuyamadım çünkü regl oldum bugün...

Rabbim gönlünüzdeki size hayırlı etsin güzellerim.

sedefim renginam sana

105 Ya Kadir,
148 Ya Muhsi,
100 Ya Rahman,
110 Ya Allah,
137 Ya Mümin,
100 La İlahe illallah,
100 Ya Fettah,
70 Salavat,
100 Ya Kuddüs,
3 Amener Rasulü,
3Ayetel Kürsi
100 Ya Fettah

okumuş üst komşunuz için de dua etmiş kuzum

Son düzenleme:

amin kuzum ağzına sağlık çok teşekkür ederim

inşallah canım

clemim çok haklısın bundan sonra olmayacak diyeni pataklayalım

günaydın kızlar

gunaydın
10 gunluk bır aradan sonra bugun ders calısmaya baslayacagım ıns
grıbe yakalandım kursa gıdemedım
bugun calısmayı planladıgım saatler
10.00-12.00 arası tarıh
14.00-15.00 arası tarıh
17.00-19.00 arası turkce
20.30 - 23.00 arası turkce

7 bucuk saat yapıyor
sızce nasıl kızlar

çok geçmiş olsun canım bence gayet iyi, birden çok yüklenme kendine...

Gunaydin kizlar
Dun dedigim gibi calisabildim bugün de o sekil calisacagim ins hic agir gelmedi
Aralarda uzun sure biraktigim icin sanırım
200 soru cozebildim asagi yukari
Konu Çalışmaktan soru cozmeye pek vaktim kalmiyor ki
Turkceden yazim yanlislarinda kotuyum biraz test coze coze duzelir ins
Gorusmek uzere verimli saglikli gun olsun ins

Bende konu çalıştığım günler 100-200 soru ancak cozuyorum calismadigim da 400 u buluyor.
Iyi çalışmalar arkadaşım.

selam canlarım site açılmış ama sanırım hata vermiş banım da açılmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…