ay noldu benim yüzümden mi
sen ne yaptın ki ya yok kuzum
son yorumumdan bak siyasete konu açılmış yine öğretmenlerle ilgili
ay valla hırsımdan ağlıcam artık yeter herkesin bu öğretmenlerle uğraştıkları yaaaaa
maaşallah sedefim.kızlar bizim kadar ders çalışmayı isteyip de bizim kadar engellerle karşılaşan var mıdır acaba
milletin ders çalışcak ortamı vardır, ama ders çalışmaz. bizdeki emekleri de Rabbim görür inşallah.. her engelde uğraşmaya devam ediyoruz
kızlar rehberlikten 75, ölçmeden 80 soru çözdüm. birazdan bi program yapıcam önümüzdeki hafta için.
kızlar bizim alanın %20 si fen,sosyal,hayat bilgisi, ilkokuma yazma, mat öğretimi derslerinden oluşuyomuş. %80 inini biliyosunuz zaten.. hangi birine çalışayım hiç bilmiyorum
ekinezyam, ayşegülüm, kırıkkalem, mantarım sizler için 100er ya şekur, 100 er ya rahman, 100 er ya muhsi, 100 er ya şafi okudum canlarım
kuzum napim yaa bak tarihten konu tekrarı yapıyordum bitiremedim iştesıkma tatlı canını kuzum kendini parçalasanda olan yine oluyor
50 tane fikir atıyorlar ortaya
maaşallah sedefim.
valla sorma yaa pes etmek isteyip bile edemiyoruz el mahkum çalışacagız
kuzum napim yaa bak tarihten konu tekrarı yapıyordum bitiremedim işte
her yeni gelen öğretmenler üzerinde bir şey deniyor. te Allahım ya
yapcak bişey yok kuzum. beni asıl düşündüren, bu yıl da olmazsa naparım hiç bilmiyorum
küçük bi şehirde yaşıyorum
ücretli, kolej imkanım çok düşük.
seneye de el mahkum çalışcaz demeyiz umarım :18:
korkuyorum atanamazsam ne yaparım demeye kuzum
olur ya Allahı şikayet etmek yerine gecer de daha kötü duruma gelirim diyesen de deme o yüzden
nasip diyelim nasip ...
kuzum bizde 10 soru öyt ve sınıf yönetimiyle ilgiliydi ama bizim gördüğümüz eğitim bilimlerinden daha zor ve değişikti :26: belki kızların daha farklıdır bilmiyorumkızlar bişey sorucam
alan içeriğinin açıklamasında, her alanda %20 alan eğitimi testi yazıyo
bundan kasıt nedir? size 10 soru ne sordular? hani mesela bi türkçe öğretmenliği alanı sınavında 10 soru türkçe öğretimiyle ilgili mi geldi, yoksa öyt dersindeki gibi sorular mı geldi, yoksa daha mı farklısı
valla ben artık üzüldüğüme de üzülmeye başladım. olan o anki şevkime konularıma oluyo
geçen zamanda geri gelmiyo
sonuçta herkes bizimle aynı seviyede sadece daha çok çalışan ve yılmayan kazanıyo
Hoş buldum bebikim,nasılsın?
iyi kuzum nasıl olsun.
son 3 ay kalmışken daha bir çalışmak istiyorumsen?
Yarın yine tüm gün yokum.Çok yorgunum,yatıyorum şimdi.İyi geceler canlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?