2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

kızlarrrr... site bakımdan geçtikten sonra şifreme hep yanlış uyarısı verdi giremedim...
Ne yapirsiniz bakem

Bu arada Ekinezya ve asgul dualarınızı ettim canlarım..

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim. Allah kabul etsin:))

ekinezyam renginam sana

137 Ya Mümin,
148 Ya Muhsi,
100 Ya Allah,
105 Ya Kadir,,
60 Salavat,
3 Ayetel kürsi,
3 AmenerRasulü,
100 La İlahe İllallah,
100 Ya Fettah,
100 Ya Rahman

okumuş kuzum
Canım çok sağolun.Kurtulmuş mapustan renginamız.:))
3.SevdaLinka ..15 mart
4.Rengina ..16 mart
5.clamentaine..17 mart
6.sedefonur ..18 mart
7.ekinezya1.. 19 mart
8.asgulll ..20 mart

Canlarım hepinize 500er EL METİN, 100 er YA ŞAFİ okudum. Kabul olması dileğiyle
Allah razı olsun canım çok sağol.
Ayyyyy hayırlar uğurlar olsun.. Hoşgelmiş bebişş.Sağlıklı sıhhatlı hayırlı bir şekilde gelir inşallahh:))
Deneme cozdum kizlar sonuc icler acısı paragraftan 3.4 tane yanlisim cikti turkcem cok iiydi benim noldu anlamiyorum ya
Ben Türkçe bölümüyüm yeni soru sistemleri yakıyor beni hiç üzülmeyin.

Canım çook sağoll.Allah razı olsun

canım bitki kökleri, hayvan ve insan cesetleri uygun ortam oldugunda kömüre dönüşürler. yani linyitleşir.
krom, kurun, pirit insan ve bitkiide çok da fazla bulunan elementler değildir. vardır ama çürüdükleri ortamdan gidip de krom çıkaramayız.
zaten sözedilen kara hareketleri neticesinde oluşur (horst ve graben) yani bitki çürümesiyle alakası yok.
2. soru bu kara hareketleri sonucunda hem kırıklı hem de kıvrımlı daglar oluşmuştur. e kırıklı dağlar oluşmuşsa volkanizmadan da söz etmek de doğru olacaktır.
karallar hareket etse de etmese de deniz dibinde tortu vardır.

kızlarrrr... site bakımdan geçtikten sonra şifreme hep yanlış uyarısı verdi giremedim...
Ne yapirsiniz bakem

Sağol canım Allah razı olsun

Sedefcim ve Clemantaincim canlar dualarınızı ettim..
202 Ya ALLAH YA RAHMAN YA RAHİM
101 YA REZZAK YA FETTAH YA VEDÜD YA ŞAFİ YA ALİM YA SELAM
Allah gönlünüzden geçen tüm duaları kabul etsinnn...
Sedefcim o komşu için de dua ettim inşallah gider oradan..
Linkam mapuslara düşmüş ama 1 günmüş.
Geçmiş doğumgününü de kutlarım.Gönlünce bir hayatın olur inşallah canım.Bir atan bir de sevgilinle evlen ohhhh:)) Tabii Rengina da:) Ve tüm sevdiceği olanlar tabi.

Ben teyzemdeydim 4 gündür ondan giremedim.
Asgüll ve Kırıkkale için de dualarımı edeceğim inşallah..

Ne yapirsiniz bakem

benimde ilk şifreme geri dönüş oldu :)

kırıkkalecim sana..
100 La ilahe illallah
100 Ya Rahman
100 Ya Allah
120 Ya Kadir
70 Salavat
3 Amener Rasulü
3 Ayetel Kürsi
148 Ya Muhsi
137 Ya Mümin okudum canım tüm dileklerin kabul olsun inşallah amin

tamam kuzum ben birazdan bu yazdıklarını not edeyim çok teşekkürler

asgül--kırıkkale

50 Yâ Ğaniyyu, yâ Kaviyyu, yâ Kâdiru, yâ Azîz
70 Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kaviyyü, Yâ Kâdir
100 Ya Fettah
100 Ya Hakim
25 İhlas suresi

okudum ayrı ayrı sizin için canlarım.Tüm dilekleriniz gerçekleşir inşallah

Son düzenleme:
kırıkkalecim sana..
100 La ilahe illallah
100 Ya Rahman
100 Ya Allah
120 Ya Kadir
70 Salavat
3 Amener Rasulü
3 Ayetel Kürsi
148 Ya Muhsi
137 Ya Mümin okudum canım tüm dileklerin kabul olsun inşallah amin

slm kızlar...herkese hayırlı cumalar...

KIRIKKALE İÇİN-------150 YA ŞEKUR, 150 YA ALİM, 100 YA KADİR, 100 YA MUCİB, 100 YA FETTAH, 100 YA DARR, 180 YA AFUVV

hepinizden allah razı olsun kızlar artık kesin kararlıyım gündüz hiç vakit bulamıyorum ama geceleri kızım uyuyunca çalışacam inşaallah dualarınızı da okuyacam inşallah kızlar en azından elimden geleni yapayım taktir allahın

ekinezya tesekkur canim,darisi butun isteyenlerin basina insallah :)) sinav motivasyonumu biraz dusurdu bebis ama olsun yilmak yola calisicam insallah...

slm kızlar nasılsınız

evdeki interneti bizimkiler ben gidiyorum diye iptal ettirmişler o yüzden sizden ayrı kaldım

akşamdan abimgilde kaldım burda net vardı ama şimdi nete girebildim

kızlar dualarımı okudum çok şükür ama not aldığım kağıt yanımda değil yazamadım o yüzden en kısa zamanda yazacağım inşallah

benim için okuyan herkese çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Günaydın kızlar
Nasip olursa bugün tarih konuları bitiyor. İhtiyacın gy-gk çözümlü soru bankası var bende onda da tüm tarih konuları bitmiş olacak ve artık bol bol tarih sorusu çözmeye başlayacağım. Haftaya coğrafya ya başlasam güzel olur.
Havalar ısınınca çalışma şevki geliyor bana

mantarkayacım

137 Ya Mümin,
148 Ya Muhsi,
100 Ya Allah,
100 Ya Kadir,,
60 Salavat,
3 Ayetel kürsi,
3 AmenerRasulü,
100 La İlahe İllallah,
110 Ya Fettah,
100 Ya Rahman okudum canım Rabbm dileklerini kabul etsin hayırlısıyla atanırsın bu sene inşallah

Son düzenleme:
mantarkaya cnm senin için

55 YA MUCİB
66 YA ALLAH
100 YA ALİM
100 YA KADİR
100 YA FETTAH
90 YA MELİK
100 YA DARR OKUDUM CNM ALLAH KABUL ETSİN..

iyiyim diyeyim iyi olayım kuzum çok tembelim bu ara o var
13 haftalık teyzesi 3 haftaya belli olacak inşaallah
6 ay var yuvarlak hesap
oyy az kalmış, ne heyecanlıdır cinsiyetini öğrenmek, gerçi önemli olan sağlıklı olması ama nedense içimden kız geçiriyorum ablam
vardı öyle bi azınlık hatırlıyorum
Alan sorularını görünce şu kümeler gibi olmuştum.
ee haliyle kuzum ya, ben de bu yıl öyle olucam büyük ihtimal
ayy çok ilginç, daha önceki denemeler neyse ama artık nisandan itibaren de girmezse çok ilginç olur. belli ki çok heyecanlı, stresli biri. bundan dolayı da denemeye girse bile istediği sonuç gelmeyebilir :26:

Allah razı olsun ekinezyam ben de akşama yazıcam dualarımı..

kızlar dün yeğenim geldi, sevdiceği askere gidiyomuş, onu geçircekmişmiş de biz de onu idare ediverdik dayım bilmiyo sevgilisini akşam sadece 220 coğrafya bölgeler çözdüm. ve 7iklim soru bankam bitti, sadece en sondaki deneme sınavları kaldı, onları sonraya saklıyorum.
bugün de bu saat oldu daha bi cacık yapmadım, birazdan çalışıcam. hepimize Allah zihin açıklığı versin

coğrafyayla alan calıstım başım döndü artık
şimdi yemek molasıı

hızlanayım derken yavaşlıyorum ben rengo ya. genel yetenek kısmı zorlayacak gibi geliyor bu yıl. bide 6 güncel pöff :95:

hızlanayım derken yavaşlıyorum ben rengo ya. genel yetenek kısmı zorlayacak gibi geliyor bu yıl. bide 6 güncel pöff :95:
ay yine sinirlerim bozuldu benim ya.
ne güzel ders calısıyordum tüm motivem gitti. canımı sıktıkları her anın hesabını Rabbim sorsun amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…