2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

tuğbikim biz de avrupa tarihi var mı kuzum ben bilmiyorum hiç ya:26:

tuğbikim biz de avrupa tarihi var mı kuzum ben bilmiyorum hiç ya:26:

var kuzum 5 soru gelmiş bugüne kadar.
reform,rönesans falan var ya onlar var işte.
sorular osmanlıyla bağlantılı gelmiş

var kuzum 5 soru gelmiş bugüne kadar.
reform,rönesans falan var ya onlar var işte.
sorular osmanlıyla bağlantılı gelmiş

deme ya :26: peki sen öyle sorular çözdün mü nasıl soruluyor

deme ya :26: peki sen öyle sorular çözdün mü nasıl soruluyor

çözüyorum kuzum zor değil.
sanayi inkilabının osmanlı ekonomisine etkilerini ya da coğrafi
keşiflerin etkilerini falan soruyolar genel kültürde

kolay gelsin canlarım.. nasılsınız martı da bitirmek üzereyiz çalışmalarınız nasıl gidiyor?

kusura bakmayın ben giremedim.. Şimdiki kursum bitiyor bu gün onun kurs sonu işlemlerini yapıyorum bir taraftanda yeni kurs için kursiyerlerle görüşüyordum.. Akşam boş kaldığım da da bi kaç soru çözdüm..

kırıkkale
100 Ya Rahman, Ya Rahim, Ya Muhsi, Ya Muhyi, Ya HAyy, Ya Alim okudum..

Mantar
100 Ya Rahman, Ya Rahim, Ya Hayy
200 Ya Kadir okudum..

kuzum bizde 10 soru öyt ve sınıf yönetimiyle ilgiliydi ama bizim gördüğümüz eğitim bilimlerinden daha zor ve değişikti :26: belki kızların daha farklıdır bilmiyorum

doğru diyorsun kuzum

acaba bizdeki o 10 soru ne olucak ya :26: adam akıllı açıklıcaklar diye ödleri patlıyo

morisim senin için, 100 ya kuddüs, 100 ya fettah, 200 la ilahe illallah okudum canım

mrb kızlar keyifler iyidir inş..havalar da güzel şu sıralar..ama bende bi yorgunluk bi halsizlik sormayın gitsin..bari çalışabilsem ama bi haftadır verimsiz ilerliyorum..sizler nasılsınız bakalım

morisim senin için

100 YA RAHMAN
180 YA SEMİ
55 YA MUCİB
90 YA MELİK
100 YA FETTAH
156 YA AFUVV
66 YA ALLAH okudum cnm..

morisim

137 Ya Mümin,
148 Ya Muhsi,
100 Ya Allah,
115 Ya Kadir,
60 Salavat,
3 Ayetel kürsi,
1 AmenerRasulü,
100 La İlahe İllallah,
100 Ya Fettah,
100 Ya Rahman okudum kuzum Rabbim ne dileğin varsa versin hayırlısıyla bu yıl atanmanı nasip etsin aminn

Sevdalinka-> 100 ya Allah ya rahman ya rahim ya kadir ya fettah 20 ayetel kürsi 110 ya gaffar 90 ya mukaddir

Rengina-> 100 ya Allah ya Rahman ya Rahim Ya Kadir ya fettah 126 ya muhsi 10 ayetel kürsi 100 la ilahe illallah

Clementaine-> 100 ya Allah ya rahman ya rahim ya kadir 50 ya muin 33 ya mukaddir

Sededonur-> 100 ya Allah ya Rahman ya Rahim ya kadir ya fettah 10 ayetel kürsi 100 la ilahe illallah

Ekinezya-> 100 ya Allah ya rahman ya rahim ya kadir ya fettah 106 ya muhsi 84 ya mukaddir

25kırıkkale71-> 100 ya Allah ya rahman ya rahim ya kadir ya fettah 80 ya gaffar 110 ya kuddüs

Mantarkaya-> 100 ya Allah ya rahman ya rahim ya kadir ya fettah 64 ya muin 70 ya muhsi

morisi-> ya Allah ya rahman ya rahim ya kadir ya fettah 10 ayetel kürsi 88 ya mukkaddir 130 ya melik

Duaları internet sıkıntısından dolayı şimdi yazabildim kızlar kusura bakmayın Allah tüm dualarımızı kabul etsin inşallah

asgülüm cok sağol Allah razı olsun

Asgüll için:
101 YA ALLAH YA RAHMAN YA RAHİM YA SELAM YA VEDUD YA FETTAH SALAVATI ŞERİF

Kırıkkale için;
101 YA ALLAH YA RAHMAN YA RAHİM YA REZZAK YA ALİM YA ŞAFİ SALAVATI ŞERİF
Canlar Rabbim gönlünüzden geçen tüm duaları kabul etsin inşallah
Mantarkaya ve morisi canlar sizinkini yarın yazıcam inşallah..

yine buralarda değildim kızlar bugun ygs ye girdim çok zorlandım sınav ve zaman yönetimim berbatt

kkda da konu açılmıştı
millet yetiştirememiş pek.
sorularda zormuş sanırım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…