Kızlar bir derdim var köşesine takıldım ilk defa çıkamıyorum hem iyi dertleşmek için hem de farklı hayatlar..
bende cıkamam dıye hıc gırmıyorum oralara
gunun ozetı
80 soru paragraf
40 soru tarıh
80 dk tarıhten vıdıo ızledım
sımdı bır saat daha tarıh calısıp gunu kapatacagım ıns
canım maşallahh
kızlar ben de bugün 80 öğrenme, 100 öyt, 135 tarih, 50 pg çözdüm. femin tarihi çok zor :18:
hergün yapayım diyorum ama bişiyler oluyo ne zmaandır yapamadım kuzum ya
niloş ablam çok yorma kendini, sen ve bebiş temizlikten daha önemlisiniz
oyy benim tarih profum da bunu söylediyse içim rahatladı. hiç sorma, bilmediklerimi kağıda yazayım dedim, çünkü o kitapta yanlışlarımı da unutuyorum, çözmem bi işe yaramıyo.O kitap ağlattı beni sinirden.
hergün yapayım diyorum ama bişiyler oluyo ne zmaandır yapamadım kuzum ya4
kızlar akşam migrenim tuttu yemekten hemen sonra uyudum 23 te kalktım bende gececiyim kızlarda burdadır dedim ama yoksunuz hacı yaaa
hergün yapayım diyorum ama bişiyler oluyo ne zmaandır yapamadım kuzum ya4
kızlar akşam migrenim tuttu yemekten hemen sonra uyudum 23 te kalktım bende gececiyim kızlarda burdadır dedim ama yoksunuz hacı yaaa
oyy benim tarih profum da bunu söylediyse içim rahatladı. hiç sorma, bilmediklerimi kağıda yazayım dedim, çünkü o kitapta yanlışlarımı da unutuyorum, çözmem bi işe yaramıyo.
geçmiş olsun niloşum. bu sıralar okeye dadandım bende. sürekli oynuyorum. sanki bana okey sorcaklar sınavda. aslında ders çalışmayı seven biriyim ama zırt pırt bişeyleri değiştirdikleri için insanda heves bırakmadılar
kalk çabuk ders çalış bak ıstakayı kafaya yiyecen ha
oyy benim tarih profum da bunu söylediyse içim rahatladı. hiç sorma, bilmediklerimi kağıda yazayım dedim, çünkü o kitapta yanlışlarımı da unutuyorum, çözmem bi işe yaramıyo.
geçmiş olsun niloşum. bu sıralar okeye dadandım bende. sürekli oynuyorum. sanki bana okey sorcaklar sınavda. aslında ders çalışmayı seven biriyim ama zırt pırt bişeyleri değiştirdikleri için insanda heves bırakmadılar
geçmiş olsun canımhergün yapayım diyorum ama bişiyler oluyo ne zmaandır yapamadım kuzum ya4
maşşallah fındıgım
canım maşallahh
kızlar ben de bugün 80 öğrenme, 100 öyt, 135 tarih, 50 pg çözdüm. femin tarihi çok zor :18:
maaşallah canımgunun ozetı
80 soru paragraf
40 soru tarıh
80 dk tarıhten vıdıo ızledım
sımdı bır saat daha tarıh calısıp gunu kapatacagım ıns
evet çıkamadım ya:)
Çok iyi çalışmışsın maşallah
canım maşallahh
bana sankı az calısıyorum gıbı gelıyorgeçmiş olsun canım
maşşallah fındıgım
maaşallah canım
ben de çalıştım bugün. gelişim çözüyorum suan istemeye istemeye :97:
data bile daha insaflı kuzum, ben de bugün data coğrafya çözücemAblam geçmiş olsun,benim keyfim yok bu ara pek...
Sorma Sedefim heves filan kalmadı.Moral olsun diye Data aldım ben de.
öyle niloşum, ben şimdi alandan uzaktan eğitim aldım. ama uzaktan eğitimde sadece türkçe öğretimi ve ilkokuma yazma öğretimi videoları var. bizim de içerikte bu öğretim dersleri var mı yok mu bilmiyorum. ösym nin açıklamasında yazmıyo, bende siteye sordum var mı yok mu diye, cevap da gelmedi. izlicem izlemesine de.. bi de onca videoya boşuna vakit ayırmak var. bi cevap gelsin de ona göre hareket edicemkalk çabuk ders çalış bak ıstakayı kafaya yiyecen ha
saol canım belirsizliğin durulmasını bekleme tut ucundan ben geçen sene alanda bekledim bekledim işte görüyosun alan nedeniyle burdayım
aynen tatlım. normalde ders çalışmayı çok severim. öss ye girerken ne güzel her şey belliydi, seve seve çalışırdım. sadece edebiyat sosyalde, psikolojiyi iptal etmişlerdi o yıl. ama yerine ekstra ders getirmemişlerdi. coğrafya sorularını arttırmışlardı. yine aynen devam etmiştik çalışmalara. şimdiyse resmen karambole sınava giriyoruz. hadi diyosun sınavda ne olduğunu görücez, ondan sonraki yıl sınavdaki sorulara göre hazırlanırım diyosun, hooopp ertesi yıl gene bişeyi değiştiriyolar. böyle böyle sınava girdiğin tüm yıllar çöp oluyo. ayy çok karamsar konuştum, kusura bakmayın kızlar. neyse bunları hepimiz biliyoruz zaten, yapcak bişeyimiz yok yine de çalışmaktan başka
bana sankı az calısıyorum gıbı gelıyor
dedıgınız gıbı sureklı olan degıısıklıkler heves bırakmıyor
paragraf sorulaı artık mantıga dayalı olacakmıs
soru dagılımın degıstırdıler hep bıseyler yanı
günaydın kızlarverimli ve güzel bir gün diliyorum herkese gidip biraz konu çalışayım
8 günde geometri hariç kitap bitirme cabalarimin son günü
Son 250 soru kaldı
Teşekkür ederim
safran ya dün bade seni faceden gösterdi bana cok güzelmişsin ya maaşallah.
ben seni başka biri sanıyordum biliyor musunbadenin facesinde birini görmüştüm kesin budur demiştim
dün bade gösterince de şok oldum valla benim sandıgım kişi esmerdi sen sarı olunca
tamam canım faceyi açtıgımda eklerimTeşekkür ederim
Resimlerde güzel cikiyorum fotojenik olduğum söyleniyor.
Normalde çokta güzel değilim
Ekle beni face den sakincasi yoksa canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?