2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

Kızlar bir derdim var köşesine takıldım ilk defa çıkamıyorum hem iyi dertleşmek için hem de farklı hayatlar..

gunun ozetı

80 soru paragraf
40 soru tarıh
80 dk tarıhten vıdıo ızledım
sımdı bır saat daha tarıh calısıp gunu kapatacagım ıns

morisi__holafira

50 Yâ Ğaniyyu, yâ Kaviyyu, yâ Kâdiru, yâ Azîz
70 Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kaviyyü, Yâ Kâdir
100 Ya Fettah
100 Ya Hakim
25 İhlas suresi

okudum sizin için ayrı ayrı.Tüm dilekleriniz hayırlısıyla gerçekleşir inşallah

niloş ablam çok yorma kendini, sen ve bebiş temizlikten daha önemlisiniz
hergün yapayım diyorum ama bişiyler oluyo ne zmaandır yapamadım kuzum ya 4

kızlar akşam migrenim tuttu yemekten hemen sonra uyudum 23 te kalktım bende gececiyim kızlarda burdadır dedim ama yoksunuz hacı yaaa

O kitap ağlattı beni sinirden.
oyy benim tarih profum da bunu söylediyse içim rahatladı. hiç sorma, bilmediklerimi kağıda yazayım dedim, çünkü o kitapta yanlışlarımı da unutuyorum, çözmem bi işe yaramıyo.

kızlar akşam migrenim tuttu yemekten hemen sonra uyudum 23 te kalktım bende gececiyim kızlarda burdadır dedim ama yoksunuz hacı yaaa

geçmiş olsun niloşum. bu sıralar okeye dadandım bende. sürekli oynuyorum. sanki bana okey sorcaklar sınavda. aslında ders çalışmayı seven biriyim ama zırt pırt bişeyleri değiştirdikleri için insanda heves bırakmadılar

Ablam geçmiş olsun,benim keyfim yok bu ara pek...

Sorma Sedefim heves filan kalmadı.Moral olsun diye Data aldım ben de.

kalk çabuk ders çalış bak ıstakayı kafaya yiyecen ha
saol canım belirsizliğin durulmasını bekleme tut ucundan ben geçen sene alanda bekledim bekledim işte görüyosun alan nedeniyle burdayım

geçmiş olsun canım

canım maşallahh

kızlar ben de bugün 80 öğrenme, 100 öyt, 135 tarih, 50 pg çözdüm. femin tarihi çok zor :18:
maşşallah fındıgım
gunun ozetı

80 soru paragraf
40 soru tarıh
80 dk tarıhten vıdıo ızledım
sımdı bır saat daha tarıh calısıp gunu kapatacagım ıns
maaşallah canım

ben de çalıştım bugün. gelişim çözüyorum suan istemeye istemeye :97:

evet çıkamadım ya:)
Çok iyi çalışmışsın maşallah

canım maşallahh

kızlar ben de bugün 80 öğrenme, 100 öyt, 135 tarih, 50 pg çözdüm. femin tarihi çok zor :18:

geçmiş olsun canım

maşşallah fındıgım
maaşallah canım

ben de çalıştım bugün. gelişim çözüyorum suan istemeye istemeye :97:

bana sankı az calısıyorum gıbı gelıyor
dedıgınız gıbı sureklı olan degıısıklıkler heves bırakmıyor
paragraf sorulaı artık mantıga dayalı olacakmıs
soru dagılımın degıstırdıler hep bıseyler yanı

günaydın kızlar verimli ve güzel bir gün diliyorum herkese gidip biraz konu çalışayım

Ablam geçmiş olsun,benim keyfim yok bu ara pek...

Sorma Sedefim heves filan kalmadı.Moral olsun diye Data aldım ben de.
data bile daha insaflı kuzum, ben de bugün data coğrafya çözücem
kalk çabuk ders çalış bak ıstakayı kafaya yiyecen ha
saol canım belirsizliğin durulmasını bekleme tut ucundan ben geçen sene alanda bekledim bekledim işte görüyosun alan nedeniyle burdayım
öyle niloşum, ben şimdi alandan uzaktan eğitim aldım. ama uzaktan eğitimde sadece türkçe öğretimi ve ilkokuma yazma öğretimi videoları var. bizim de içerikte bu öğretim dersleri var mı yok mu bilmiyorum. ösym nin açıklamasında yazmıyo, bende siteye sordum var mı yok mu diye, cevap da gelmedi. izlicem izlemesine de.. bi de onca videoya boşuna vakit ayırmak var. bi cevap gelsin de ona göre hareket edicem
aynen tatlım. normalde ders çalışmayı çok severim. öss ye girerken ne güzel her şey belliydi, seve seve çalışırdım. sadece edebiyat sosyalde, psikolojiyi iptal etmişlerdi o yıl. ama yerine ekstra ders getirmemişlerdi. coğrafya sorularını arttırmışlardı. yine aynen devam etmiştik çalışmalara. şimdiyse resmen karambole sınava giriyoruz. hadi diyosun sınavda ne olduğunu görücez, ondan sonraki yıl sınavdaki sorulara göre hazırlanırım diyosun, hooopp ertesi yıl gene bişeyi değiştiriyolar. böyle böyle sınava girdiğin tüm yıllar çöp oluyo. ayy çok karamsar konuştum, kusura bakmayın kızlar. neyse bunları hepimiz biliyoruz zaten, yapcak bişeyimiz yok yine de çalışmaktan başka
günaydın kızlar verimli ve güzel bir gün diliyorum herkese gidip biraz konu çalışayım

amin niloşum

8 günde geometri hariç kitap bitirme cabalarimin son günü
Son 250 soru kaldı

safran ya dün bade seni faceden gösterdi bana cok güzelmişsin ya maaşallah.
ben seni başka biri sanıyordum biliyor musun badenin facesinde birini görmüştüm kesin budur demiştim
dün bade gösterince de şok oldum valla benim sandıgım kişi esmerdi sen sarı olunca

Teşekkür ederim
Resimlerde güzel cikiyorum fotojenik olduğum söyleniyor.
Normalde çokta güzel değilim
Ekle beni face den sakincasi yoksa canım.

Selam kızlar. Uzun zamandır gelemedim. Çünkü bilgisayarım bozuldu. Inşallah hepiniz iyisinizdir. Şimdi de kardeşimin telefonundan giriyorum. telefondan girmek zor oluyor inşallah bilgisayarım olunca yeniden geleceğim. Kızlar hepinizin duasını yaptım. Rabbim kabul eder inşallah tüm dileklerinizi. Kendinize iyi bakın hepinizi öptüm.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…