2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

Allah razı olsun canım
ekinezya1..
asgulll ..
25kIrIkkale71..
mantarkaya ..

100 Ya Fettah,100 Ya Alim,100 Ya Kadir,100 Ya Muktedir,100 Ya Muhsi okudum. Gecikme için özür dilerim.
Çok sağol canım Allah razı olsun
Canını sıkma sen çok güzel yüreklisin
Dersanede hoca samimi olun yeter ki her şeyin hayırlısı olur inşallah diyordu. Sınıf hep 4. sınıftı ben hariç.Bana da seni daha güzel durumlar bekliyordur demişti çok hoşuma gitti. Daha güzel günler bekliyordur inşallah hepimizi

kkda da konu açılmıştı
millet yetiştirememiş pek.
sorularda zormuş sanırım :26:

Evet canım ben fen yapmadım ama yine de yetişmedi. Türkçenin hepsini işaretledim sosyal bilgilerden 8 boşum olabilir matemetik 18 yaptım yani garipti zaten ben kpssde de yetiştirememiştim çocukcağızlar da yetiştirememiş valla ne hale geldik ya bu sınavlar çok üzüldüm aslında sınavda herkesin bir umudu var 2 saat içinde gidiyor

canım sen neden sınava girdin tekrar mı okumak istiyorsun?

ayşegülüm Allah razı olsun canımmm
sağol ekinezyammm çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. umarım hepimiz için öyle olur

seneye ygsye bende girerim artık. ne de olsa bu yıldan fizik kimya biyolojiyi öğrenmiş olcam
kızlar bugün sadece 80 öğrenme çözdüm. yeni kitap hevesinden o da.. beyaz kaleme başladım. eğitimden mutlaka çözülmeli dicem ama eğitimin önemi kalmadı o ayrı

Dualarınız için teşekkür ederim kızlar.. Allah razı olsun.. Ağzınıza sağlık..

maşallah maşallah erkenden kalktım coğrafya tekrarımı yptım 3 test çözdüm.. Sonra türkçe mahzun mahzun baktı ondanda paragraf çözdüm..
şimdi kahvaltı ondan sonra halk eğitim.. yeni kurs için hazırlıklara başladım.. İnşallah bu gun ders çalışacak vakit bulabilirim..

verimli günler dilerim kızlar

günaydın kızlar hafta sonu yine yogundu giremedim dersler konusunda alan tarihe devam yarıladım sayılır ama çok agır ilerliyor günde 2 konu hedefim öyle olursa mart sonu biter alan egtm kısmı hariç sonrada soru bankalarıma başlarım inşallah

morisim sen hangi bölüm mezunuydun

canım sen de ygs ye girdin sanırım, ben de sınavdaydım dün. ösym soruların birkaçını yayınlamış, Türkçede çok yanlışım çıkabilir. ben sadece Türkçe ve sosyal bilimlerle 4 matematik yaptım. erkek arkadaşımın kız kardeşi matematiğin çok zor olduğunu söyledi. iyi ki girmişiz sınava en azından soruları gördük yayınlamıcaklar hepsini

canım sen neden sınava girdin tekrar mı okumak istiyorsun?

rengişim dönmüşsün yuvaya hoş geldin bir daha öyle yaramazlıklar yapma, bizi yalnız bırakma

maşallah canım inşallah bulursun vakit

günaydın nilkonum, kolay gelsin. inşallah planın tıkır tıkır işler

kızlar ben dualarınızı okudum ama hiç giremediğim için yazamadım :26: şimdi de çıkmam gerek tekrar geldiğimde yazcam :26: bugün benim tarih günüm, kuruluş ve yükselme tekrarı yapıp kültür medeniyetten de soru çözcem, inşallah

Son düzenleme:
selam canlarım ben de şimdi başlıyorum çalışmaya

döndüm fındıkım hoş buldummmm yok yok bir daha öyle yaramazlıklar yapmıcam inşallah
kız saat 5te mi kalktın ne yaptın

mart sonu alanı bitirmek he
maaşallah maaşallh

Allah sizden de razı olsun canlarimm

çarşıda işlerim vardı kızlar erken bitti şükür şimdi türkçe testlerimin başına geçiyorum
iyi çalışmalar herkese Allah zihin açıklığı versin

holofiram sana 200 ya Allah, 200 ya kadir, 200 ya şekur, 200 ya muhsi okudum canım
morisim maşallah keşke ben de erken kalkabilsem

hadi inşallah hedefine ulaşırsın.. Bilgisayar ve Öğretim teknolojileri eğitimi (BÖTE) mezunuyum..

Canım beni biliyorsun erken yatıyorum tavuk misali bu yüzdende erken kalkıyorum.. Beş buçukta kalkıyorum..
holofiram sana 200 ya Allah, 200 ya kadir, 200 ya şekur, 200 ya muhsi okudum canım
morisim maşallah keşke ben de erken kalkabilsem

Ağzına sağlık canım..
Kuzum ben erken kalkma işini birden çözmedim.. gece yatağa yarım saat önce girdim.. sabah her zamanki kalktığımdan 15 dakika önce kalktım.. Bir hafta böyle gittim. sonra 15 dakika daha azalttım derken işi çözdüm.. Aslında bende 6 - 6.5 saat uyuyorum. On , on buçuk arasında yatıyorum sabahta beş buçuk altı arasında kalkıyorum ama şu aralar uykum arttı oturduğum yerde bile uykum geliyor anemi yüzünden..

bu gün ders çalışma işim yalan oldu sanırım. Müdür ayar etti çok sinirliyim.. birşeyler yiyip temizlik yaparak bu siniri atmam lazım..

Verimli günler geleceğin memur hanımları

Son düzenleme:
anladım kuzum sen eşik yöntemiyle halletmişsin bu işi aslında ben de normalde toplam saat olarak çok uyumuyorum. 8 saati geçmiyo yani, 12 de bile yatsam, 8 de kalkarım. bugün kalktım da, çalışma isteğim de hiç yok benim, ondan sanırım olmuyo
etrafımızda bizi ayar etmeyen insan yok ki kuzum bi gün olmasa şaşırıcam

insanlar can sıkıntısına bir sürü insana derdim var ayağına emek harcatıyor
yazık yazık..
nasıl bi devirde yaşıyoruz aklım almıyor yahu

ben de dumanı üstünde alan calısıp geldim minik kuzularım çok şükür ses yapısına geldim eski Türkte

sedom hadi çalışmaya kızcem yorulmak istememek yok

insanlar can sıkıntısına bir sürü insana derdim var ayağına emek harcatıyor
yazık yazık..
nasıl bi devirde yaşıyoruz aklım almıyor yahu

bende mağdurlardanım sizi takip ediyordum ama hiç yazmadım.bende sosyalciyim aranızda sosyalci varmı bilmiyorum.neyse genelde yeni mezunlar var sanırım.evli ve çocuklu olanlarınızda varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…