2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

tabii kimse kimseye yazmak mecburiyetinde değil. sadece naber dediydim

neyse. hadi iyi geceler

Şaka maka ben unutmaya başladım,toparlamaya çalışıyom.Bi yana asılsam ötesi gidiyo bilmiyom nolcak.
aynen lokumum, ee artık süre de azaldı. eğitimden video mu izlesem tekrar için dedim, videolar da çok vakit alır. x yayıncılıktan bakıcam bi ara, ama onun da pek yeterli olucağını sanmıyorum. yanarım yanarım, 3 ay yayıla yayıla eğitim çalıştığıma yanarım
rengo dışında pek kimse yazmıyo bu topikte bana, bilmeden bişey yaptım sanırım

badem eğer beni kastettiysen, benim kafam o kadar dolu ki bu aralar, geçen yıl alan gelen arkadaşlar gibi oldum. zaten ilk denemenin verdiği bi yenilgi vardı, bi de bu çıktı üstüne, kpssden soğudum, + ailevi problemlerim de eklenince hayattan soğudum iyice. bunun dışında söz nişan telaşelerim olduğu için her gün bi eksik çıkıyo, tamamlamaya çalışıyorum, o yüzden buraya da bu yıl pek giremiyorum. bunları bahane olarak söylemiyorum kuzum, sadece eğer üzerine alındıysan gerçekten art bi niyetim yok. bilirsin ben geçen yıl topiğimde her gelene selam verir halini hatrını soran biriydim. bu yıl buraya katılan yeni arkadaşlara bile bişey yazamıyorum. bu kasıtlı bişey değil, sadece bu yıl ruhsal yönden fazla yorgunum

ya sorma kuzum ben de tarihi unutmusum bıraz ya:26: ne ara unuttum anlamadım bile :44:

aynen ben de hacım error vermeye başladık bence

kızcem yaa olur mu öyle şey

rengom sözde tarihe gene hep çalışıyorum ama en çok unuttuğum da tarih oluyo
alan olmasaydı böyle mi olurduk ya? şimdi rahatla tekrarlarımızı yapardık, vakit yok vs. demezdik. rahatla deneme çözerdik. denemeye giden vakitte alandan konu bitireyim demezdik. aahh ahh hayaller güzeldir tabii :97:

alan olmasa kuzum ohoo ben dönem içinde evlenirdim bile be

Günaydın kızlar sabahlari erken kalkıp açığımı kapatmaya çalışıyorum pek ilerleyemiyorum ama olsun
Iyi çalışmalar herkese

GÜNAYDIN KIZLAR GÜNAYDIN AYŞEGÜLÜM
dün 19. yy osmanlı+ıslahatları bitti ama baya uzun bi konuydu bide bulantım+tansiyon düşüklüğüm olunca anca 1 konu bitti alan tarihi 1 hafta 10 günde bitiririm diyodum Allah vere :111:
daha 16 günde 12 konu bitti kalan 12 konu daha var neyse nisanda inşallah soru bankalarına başlıcam onun yanındada konu çalışırım bitirene kadar
gr kızlar verimli günler
Günaydın kızlar sabahlari erken kalkıp açığımı kapatmaya çalışıyorum pek ilerleyemiyorum ama olsun
Iyi çalışmalar herkese

sorularımla ilgilendiğiniz için teşekkür ederim kızlar.. Badem ikisinin de cevabı B canım.. İlk soruyu açıkladığın için teşekkür ederim gkgycim..

ikinci soruda takıldığım yer E şıkkıydı.. yani danıştayın kararı bağlayıcı değil mi? yani bu soru da ben yanlış olarak hem B yi hem E yi düşünmüştüm.

teşekkür edim canım.. Sen ne zaman başlayacaksın kuzum vatandaşlığa? bu ara hepsi üzerine bindi biliyorum ama eğitimde maşallah iyisin.. tekrarlarını yaptıktan sonra konu konu çözmek yerine karma ya da deneme çözsen nasıl olur?

kızlar yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ne sermesi aaa duymamış olayım

Iyi çalışmalar herkese

böyle düşünme canım eminim ilerliyorsundur ve senin temelinde var.. Pozitif düşün..

Geçmiş olsun Nilcim.. bebişle birlikte maşallah iyisiniz..

dün akşam öyt den soru çözdüm..
bu günde türkçe ve coğrafya dan soru çözdüm.. şimdi matematikte

Holofim geç oldu ama senin için
100 Y Allah, Ya Rahman, Ya Muhsi, Ya Muhyi, Ya Hayy, Ya Kadir, Ya Alim, La ilahe İllallah okudum.. Allah dualarını kabul etsin canım..

Son düzenleme:
selam canlarım dua listesini güncelleyelim mi?
isteyen çıkabilir isteyeni eklerim?
veya hiç yapmayalım.

ne dersiniz?

slm güzellikler
nasılsınız...keyifler yerinde inşallah..bende mehteran takımı gibi 2 ileri 1 geri gidiyorum işte..

holofira cnm geç oldu ama senin için

336 ya musavvir
201 ya nafi
55 ya mucib
180 ya muhsi
102 ya hamid
90 ya melik okudum cnm..

birazdan ders çalışmaya uçucam güzeller ..kendime ve size gelsin bu alttaki resim..evin her yerine assam vicdan yaparım valla..

aaaaaaa ne ayııııppp

güncelleyelim rengişim... birbirimizin duasına misafir olmak çok güzel..seviyorum len sizi

ben de hepinizi seviyorum kuşum
bence de güncelleyelim. hatta dediğim gibi sınava kadar hep sürdürelim istiyorum ama kızlar da söylesin bakalım

selam canlarım dua listesini güncelleyelim mi?
isteyen çıkabilir isteyeni eklerim?
veya hiç yapmayalım.

ne dersiniz?

Kuzum beni çıkar istersen düğüne çok az kaldı duaları aksatabilirim günü gününe yazamayabilirim karışıklık olmasın düğünden sonra katılırım inşallah

Rica ederim cnm 2.soruda E skkni çeldirici olarak koymuş Moriscm Danistayin görüş bildirdiği durumlar baglayici değildir ama karar aldiği durumlar baglayicidir ornegin tuzuk incelemesinden sonra alınan kararlar baglayicidir ama tüzükle ilgili bildirdiği görüşler baglayici degildir ben boyle hatirliyorm cnm için rahat etmezse imkanin varsa bir de anayasa hocasina sor iyi clsmalar..

Merhaba hanimlar... İnşaallah bol netli bir gün gecirirdiniz.
Gene bi sorum var:)
Edebiyat ogretmeniyim malumunuz. Sinavda bana anayasa mi mat mi daha çok puan getiriyor. Az çok gy gk yapiyorum eğitim e basladim sizce doğru mu yapıyorum. Bu arada alana devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…