- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
aynen lokumum, ee artık süre de azaldı. eğitimden video mu izlesem tekrar için dedim, videolar da çok vakit alır. x yayıncılıktan bakıcam bi ara, ama onun da pek yeterli olucağını sanmıyorum. yanarım yanarım, 3 ay yayıla yayıla eğitim çalıştığıma yanarımŞaka maka ben unutmaya başladım,toparlamaya çalışıyom.Bi yana asılsam ötesi gidiyo bilmiyom nolcak.
rengo dışında pek kimse yazmıyo bu topikte bana, bilmeden bişey yaptım sanırım
tabii kimse kimseye yazmak mecburiyetinde değil. sadece naber dediydim
neyse. hadi iyi geceler
ya sorma kuzum ben de tarihi unutmusum bıraz ya:26: ne ara unuttum anlamadım bile :44:
aynen ben de hacımerror vermeye başladık bence
kızcem yaa olur mu öyle şey
Ben de özür dilerim hepinizden,iyi geceler.
rengom sözde tarihe gene hep çalışıyorum ama en çok unuttuğum da tarih oluyo
alan olmasaydı böyle mi olurduk ya? şimdi rahatla tekrarlarımızı yapardık, vakit yok vs. demezdik. rahatla deneme çözerdik. denemeye giden vakitte alandan konu bitireyim demezdik. aahh ahh hayaller güzeldir tabii :97:
Günaydın kızlarsabahlari erken kalkıp açığımı kapatmaya çalışıyorum pek ilerleyemiyorum ama olsun
Iyi çalışmalar herkese
1 c 2 b mi :26:
Kizlar hepinize iyi calismalar diliyorum..arada topiginize girip paylasilan sorularla alakali görüş bildiriyorm size rahatsizlk vermiyorumdr umarm
Moriscim öncelikle geçmiş olsn cnm soruların hakkında da şöyle dusunuyorm:
1.soru sadece il encumeni çünkü ilgenel meclisinin baskanligini üyeleri arasından seçilen il genel meclis baskani yapar belediye meclisine de belediye baskani baskanlik eder..
2.sorun için de b diyorum çünkü ülke geneli olmasi önemli degil tüzükler sadece danistayin incelemesine tabidir cnm ben böyle biliyorum ..
hee o mantıkla düşündüysen doğru olan kavrama olur kuzum benim
kızlar bugün 300 coğrafya, 100 öyt, 96 gelişim çözdüm. ama eğitimi baştan sona bi tekrar etmem şart. sorulara mal mal bakmaya başladım. tekrar için de baya vakit lazım, eğitimin de katkısı kalmadı. linkamın dediği gibi dersleri çok pis seresim varbi ucundan tutsak öbürü kalıyo. kim nasıl bunca derse tam anlamıyla çalışabilir ki yaa
Günaydın kızlarsabahlari erken kalkıp açığımı kapatmaya çalışıyorum pek ilerleyemiyorum ama olsun
Iyi çalışmalar herkese
GÜNAYDIN KIZLAR GÜNAYDIN AYŞEGÜLÜM
dün 19. yy osmanlı+ıslahatları bitti ama baya uzun bi konuydu bide bulantım+tansiyon düşüklüğüm olunca anca 1 konu bitti alan tarihi 1 hafta 10 günde bitiririm diyodum Allah vere :111:
daha 16 günde 12 konu bitti kalan 12 konu daha var neyse nisan da inşallah soru bankalarına başlıcam onun yanındada konu çalışırım bitirene kadar
gr kızlar verimli günler
selam canlarım dua listesini güncelleyelim mi?
isteyen çıkabilir isteyeni eklerim?
veya hiç yapmayalım.
ne dersiniz?
güncelleyelim rengişim...birbirimizin duasına misafir olmak çok güzel.. seviyorum len sizi
selam canlarım dua listesini güncelleyelim mi?
isteyen çıkabilir isteyeni eklerim?
veya hiç yapmayalım.
ne dersiniz?
tamam canım ben yine de dua ederim sanaKuzum beni çıkar istersen düğüne çok az kaldı duaları aksatabilirim günü gününe yazamayabilirim karışıklık olmasın düğünden sonra katılırım inşallah
tamam cnm kızlardan isteyenlerle beraber devam edeeriz o zaman...
tamam canım ben yine de dua ederim sana
sorularımla ilgilendiğiniz için teşekkür ederim kızlar.. Badem ikisinin de cevabı B canım.. İlk soruyu açıkladığın için teşekkür ederim gkgycim..
ikinci soruda takıldığım yer E şıkkıydı.. yani danıştayın kararı bağlayıcı değil mi? yani bu soru da ben yanlış olarak hem B yi hem E yi düşünmüştüm.
teşekkür edim canım.. Sen ne zaman başlayacaksın kuzum vatandaşlığa? bu ara hepsi üzerine bindi biliyorum ama eğitimde maşallah iyisin.. tekrarlarını yaptıktan sonra konu konu çözmek yerine karma ya da deneme çözsen nasıl olur?
kızlar yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ne sermesi aaa duymamış olayım
böyle düşünme canım eminim ilerliyorsundur ve senin temelinde var.. Pozitif düşün..
Geçmiş olsun Nilcim..bebişle birlikte maşallah iyisiniz..
dün akşam öyt den soru çözdüm..
bu günde türkçe ve coğrafya dan soru çözdüm.. şimdi matematikte
Holofim geç oldu ama senin için
100 Y Allah, Ya Rahman, Ya Muhsi, Ya Muhyi, Ya Hayy, Ya Kadir, Ya Alim, La ilahe İllallah okudum.. Allah dualarını kabul etsin canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?