2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

günaydın kızlar ben geldim dün az bişi soru çözdüm 2 gündürde etkin sorular 600 den 150 soruluk mat kısmı bitti tarihtende 30 soruluk ilk test bitti
yargı alan tarihten muharebelere başlamıştım o konuyu bitirip tarih
konu çalışmaya bi ara verecem çok sıkıldım
aç konu kapa sorudanda gelişime başlayayıum dedim kolay biter
hafta sonu annemlerle kızkardeşimin yanına gitcez elazığ a yanımda götürecem soru bankasını çözemesemde 2 gün dinlenirim pazartesi inşallah güzel bi planla ve azimle burdayım
rengişim dogum günün kutlu olsun geç kaldım ama napayım
clemim Allah kolaylık verssin tatlım tez zamanda biterde huzurla ders çalışırsın inşallah
bugün pek ugrayamam misafirim var canlarım görüşürüz

eşin iş buldu mu kuzum, düzleri inşallah sıkma canını. tedavini aksatma
yok canım
esım calısırken ek ıs olsun dıye tıcarı arac almıstı
sımdı onunla calısıyor canım
aksamları ıste oluyor buda bana yarıyor
guzel guzel ders calısıyorum
bulur ıns ya oda kpss ye taktı bu ara
çok teşekkürler kızlar..Rabbim sizinde dileklerinizi tez zamanda versin inş..

cnm umarım biran evvel iyileşirsin..tüm ev işi sana bakarken zor oluyordur eminim..

bade avatarın çok güzelmiş..
evet gercekten cok zor
allahım ıns memur olurumda sureklı yardımcı alcam evıme
daha 10 aylık evlı olmama ragmen bıktım temızlıkten yemekten ya

gunaydın kızlar
2 saat dersımı calıstım geldım
aksamda tarıh tekrarına baslayacagım ıns
verımlı saglıklı bır gun olsun ınsallah

günaydın kızlar dün çalışamadım bugün evi topla valiz hazırla vs iş var ama soru çözecem inşallah
bu arada niye buraya ugramıyonuz siz bakiyim

günaydın kızlar dün çalışamadım bugün evi topla valiz hazırla vs iş var ama soru çözecem inşallah

vurduğun yumruğu başımda hissettim
iyi yolculuklar canım

iyi günler ballı bademlerim
biraz nette takılayım derse uçucam
clamentainem yeni evin hayırlı uğurlu olsun kuzum
dualarımız kabul olmuş mu ne

nilim cok teşekkür canım geç olsun güç olmasın

geldim geldim
dün 300 küsür soru çözdüm gece tekrar yaparken uyuyakalmışım.. bu gün de soru bankası çözmekten sıkıldım bi deneme atıverdim araya
sizler neler yaptınız bakemmm??

rengişim geçmiş doğum günün kutlu olsun kuzum

sağol morisim

Kuzular merhaba.Uzun zamandır gelemedim kusuruma bakmayın.Sınava az kaldı artık :18: o yüzden bilgisayara artık fazla girmiyorum.Çünkü bilgisayara oturdum mu kalkmak bilmiyorum.O yüzden gelemiyorum.

İnşallah sınavdan sonra burada bol bol muhabbet ederiz.Umarım hepiniz iyisinizdir ve çalışmalarınız iyi gidiyordur güzellerim.Ben karışık bir şekilde çalışmaya devam ediyorum.Bir alan çalışıyorum, sıkılıyorum eğitim çalışıyorum, gy-gk tekrar ediyorum.Böyle işte karman çorman.Şimdilik benden bu kadar.

Hepinizi öpüyorum güzellerim.Kendinize iyi bakın.

selam canlarım nasılsınız
anneannem bizdeydi, onu köye götürdük, götürmüşken kalalım dedik.
dün geldik ama hani demiştim ya eğitimi unutmuşum şu pegemleri bitireyim diye, onunla uğraşıyorum dünden beri. pg hariç diğerleri bitti sayılır. pgden sorularla vakit harcamıcam, tekrar yapıcam sadece
yarından itibaren vatandaşlığa başlıcam ve tarihten tekrara. alandan da sadece mat1 videoları yüklenmiş. onları da izlemedim. fizik kimya biyolojiyi edb ı falan bekliyorum alandan
sizler umarım çalışıyosunuzdur kızlar

Bende birkaç arkadaşa bir haftadır soru kampındaydım kızlar, bitirdik çok şükür.
Şimdi yeni bir plan yapıcam kendime önümüzdeki bir ay için.
Koay gelsin herkese

geçmiş olsun sarfanım, nasıldı kamp, eminim çok işe yaramıştır

Çok verimli geçti. 2000 soru çözdük. Verimini son deneme sınavında 9 net artırarak aldım çok şükür
Bundan sonraki kampim 1 ay boyunca konu ağırlıklı hır kamp olacak. Programını yapıyorum şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…