- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
Halalarda sıkıntı var yahu bizimki de Azrail olsa ilk annemin canını alır babami sarıp sarmalar bizi yerin dibine sokar bayramda elini öpmeye gidersin büyük diye kadın elini uzatmaz
Merhaba arkadaslr bnde kpss e haİrlaniyrm ama merak ettgm birsey var acaba 2013 kpss sinavi ne zaman aciklandi ne zaman tercih suresiydi ve ne zaman ilk atamalar oldu? Nasil ogrenebilirim? Onemli benim icin cunku..tercih yaptigin gun mezn olms olmak gerekiyorms cunku? Bilen yardimci olabilir mi?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Halalarda sıkıntı var yahu bizimki de Azrail olsa ilk annemin canını alır babami sarıp sarmalar bizi yerin dibine sokar bayramda elini öpmeye gidersin büyük diye kadın elini uzatmaz
3.sınıf mısınız ?
Yok degilim bitti okul ama sadece 39 gunluk staj kaldi sinavdn snra yapsm diyrm yetsrmiki?
Olmaz malesef.
Olmaz derken yetismez mi? 39 yazmsm farketmdn 30 gunluk staj var.
sorma nasıl bir çekememezlikse artık
Görümce,görmeyim ömrümce diye boşuna dememişler.
çok sevindimmm gitme gitme pireye kızıp topiki yakma :118::122:Dün sülalevi bir sorun ve burdaki bir konu nedeniyle çok gerildim.Gitmiyom.
Kusura bakmayın,gereksiz blöf yaptım mal gibi.
tayin işi oldu demekki tatlım hayırlı olsun gel memleketimeslm kızlar..bayağı oldu gelemiyorum..bu ara evi toplıuyorum taşınıyorum daha doğrusu..ders falan yalan oldu anlayacağınız..
maşallah zümrem çok güzel ilerliyorsun
bu gidişle öyle olucak niloşum. sorulara biraz ara vermeye karar verdim. çünkü çöz çöz çöz bitmiyo, ee bu sefer konular kalıyo. o yüzden bu hafta konu tekrar edicem ve çalışıcam. konusunu iyice bildiklerimden soru çözücemsedefim bende cumartesi 110 soru çözdüm dersanede mat ve cografya dersinde çok mutlu oldum yüz soru deme benim gibi ol:118::118:
kızlar alan tarihten son 7 konum kaldı bugün soru bankalarımı kararlaştırıp yarından itibaren soru + konu devam inşallah
cloşum yeni evin hayırlı olsun, güle güle oturun kuzumslm kızlar..bayağı oldu gelemiyorum..bu ara evi toplıuyorum taşınıyorum daha doğrusu..ders falan yalan oldu anlayacağınız..
hayırdır çıtırım ne oldu neden böyle bi karar aldın...
tuğba cnm gözünaydın bol bol hasret gidermişsin sevdicekle..moral olsun inş..
maşallah zümrem çok güzel ilerliyorsun
hayırdır kızlar ya neler oluyor anlamadım ki..kimse bi yere gitmesin lütfen..
onlardan her sülalede var kuzum. benim halam da, benim nişan tarihim kesinleşeli 3 ay oluyor ve bunu bilmesine rağmen geçen gün dedi ki ''bizim oğlanı nişanlıcaz inşallah sedefinkiyle aynı güne denk gelmez'' dedi.Halamla kuzenim yüzünden ya.Geberip gitseler bir Fatiha okumam,Allah ıslah etsin.
ayy en sevmediğim insan tipi, karşındakini enayi yerine koyarlar, yok ya biz de yedik salaktık zaten, çok biliyomuş o.GÜNAYDIN KIZLARben geldim çalışmalarımı ihmal etmedim hatta 2 gündür 6 da uyanıyorum 8 buçuga kadar baya konu bitiyor
internet baglantımız yok evde o yüzden gelemedim .
yalnız pazar günü biraz moralim bozuktu bide gün boyu ayaktaydım bebiş kasıklarıma sıkıştı sanki agrıdan öldüm gece gece
nedenine gelince benim saftirik niyetim. eşimin okuldan bi arkadaşı benimde karşı apartmanda eşini tanıyorum kız sürekli beraber yiyelim içelim oturalım modundae bende kpss ile ugraşıyorum kimseye o kadar vaktim yok neyse seçimde oy kullanmaya beraber gittik sonrasında bize gelin dediler bizde usulen bize buyralım dedik öglen 13.30 dan 23 e kadar oturdular e çay kahve yemek bulaşık derken sürekli ayaktaydım hem tansiyon düşmüş hem bebiş rahatsız olmuş demekki hamile oldugumu biliyolar kalkalım diyen yok bide kız bana demezmı geçen senide çagırdım arkadaşlar gelincede musait değildin gelseydin sana yardım ettirecektim bende hamileyim ya biraz rahatsızdım diye yuh sanki mecburum niyete bak . o lafından sonrada iyice gıcık oldum daha bissürü şey yaptı .her neyse neymiş baktın seni kullanan var araya duvarı örmek gerekliymiş ördüm gitti arıyo soguk soguk konuşuyorum evinede gitmicem
çok sevindimmm gitme gitme pireye kızıp topiki yakma :118::122:
tayin işi oldu demekki tatlım hayırlı olsun gel memleketime
canım alan tarih ne zormuş ya 20 günü geçti 17. konudaydım yarı tarihte bide not çıkarınca bitmedi gitti
kızlar ihtiyaç aç konu kapa soru egitim le ihtiyaç 600 etkin soru ile başlayaım diyorum soru bankası faslına sabahtan öglene alan konu öglen ve akşam günde 200 soru diyorum kitaplar ve planım nasıl yorum yaparmısınız
gr kuzucuklar kendinize iyi bakın çok çalışın
Dün sülalevi bir sorun ve burdaki bir konu nedeniyle çok gerildim.Gitmiyom.
Kusura bakmayın,gereksiz blöf yaptım mal gibi.
Görümce,görmeyim ömrümce diye boşuna dememişler.
GÜNAYDIN KIZLARben geldim çalışmalarımı ihmal etmedim hatta 2 gündür 6 da uyanıyorum 8 buçuga kadar baya konu bitiyor
yalnız pazar günü biraz moralim bozuktu bide gün boyu ayaktaydım bebiş kasıklarıma sıkıştı sanki agrıdan öldüm gece gece
nedenine gelince benim saftirik niyetim. eşimin okuldan bi arkadaşı benimde karşı apartmanda eşini tanıyorum kız sürekli beraber yiyelim içelim oturalım modundae bende kpss ile ugraşıyorum kimseye o kadar vaktim yok neyse seçimde oy kullanmaya beraber gittik sonrasında bize gelin dediler bizde usulen bize buyralım dedik öglen 13.30 dan 23 e kadar oturdular e çay kahve yemek bulaşık derken sürekli ayaktaydım hem tansiyon düşmüş hem bebiş rahatsız olmuş demekki hamile oldugumu biliyolar kalkalım diyen yok bide kız bana demezmı geçen senide çagırdım arkadaşlar gelincede musait değildin gelseydin sana yardım ettirecektim bende hamileyim ya biraz rahatsızdım diye yuh sanki mecburum niyete bak . o lafından sonrada iyice gıcık oldum daha bissürü şey yaptı .her neyse neymiş baktın seni kullanan var araya duvarı örmek gerekliymiş ördüm gitti arıyo soguk soguk konuşuyorum evinede gitmicem
canım alan tarih ne zormuş ya 20 günü geçti 17. konudaydım yarı tarihte bide not çıkarınca bitmedi gitti
kızlar ihtiyaç aç konu kapa soru egitim le ihtiyaç 600 etkin soru ile başlayaım diyorum soru bankası faslına sabahtan öglene alan konu öglen ve akşam günde 200 soru diyorum kitaplar ve planım nasıl yorum yaparmısınız
selam canlarım yeni başlayacagım calısmaya inşallah
kolay gelsinn
cloşum yeni evin hayırlı olsun, güle güle oturun kuzum
sağol tatlım..çoook daha güzelleri sizin olsun inş..
amin inşallah cloşumev toplamak zor olur, yakınında olsam yardıma gelirdim sana.
GÜNAYDIN KIZLARben geldim çalışmalarımı ihmal etmedim hatta 2 gündür 6 da uyanıyorum 8 buçuga kadar baya konu bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?