2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

Merhaba arkadaslr bnde kpss e haİrlaniyrm ama merak ettgm birsey var acaba 2013 kpss sinavi ne zaman aciklandi ne zaman tercih suresiydi ve ne zaman ilk atamalar oldu? Nasil ogrenebilirim? Onemli benim icin cunku..tercih yaptigin gun mezn olms olmak gerekiyorms cunku? Bilen yardimci olabilir mi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

3.sınıf mısınız ?

Halalarda sıkıntı var yahu bizimki de Azrail olsa ilk annemin canını alır babami sarıp sarmalar bizi yerin dibine sokar bayramda elini öpmeye gidersin büyük diye kadın elini uzatmaz

bizimki ayrı psikopattır kimse kendinden üstün olsun istemez, hiç kimseyi beğenmez. ezik muamelesi yapar durur

Peki 2013 zamanlari ne biliyo msnz? Tercih ne zmndi ne zmn aciklandi vs?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Halalarda sıkıntı var yahu bizimki de Azrail olsa ilk annemin canını alır babami sarıp sarmalar bizi yerin dibine sokar bayramda elini öpmeye gidersin büyük diye kadın elini uzatmaz

sorma nasıl bir çekememezlikse artık

Görümce,görmeyim ömrümce diye boşuna dememişler.

hadi annelerimiz el kanı taşıyor diyelim de biz ne kanı taşıyoz neden çocukları da istemezler ki

yine siz de bi halaysa benden iyisiziniz.. Bende baba tarafının 7 ceddi aynı konumda.. Ama benim kafa rahat onlar beni ben onları aileden saymıyorum

saatler alındı uyku düzenim bozuldu ya.. Benim şuan ikinci rüyamı görmem lazımdı

GÜNAYDIN KIZLAR ben geldim çalışmalarımı ihmal etmedim hatta 2 gündür 6 da uyanıyorum 8 buçuga kadar baya konu bitiyor
internet baglantımız yok evde o yüzden gelemedim .
yalnız pazar günü biraz moralim bozuktu bide gün boyu ayaktaydım bebiş kasıklarıma sıkıştı sanki agrıdan öldüm gece gece
nedenine gelince benim saftirik niyetim. eşimin okuldan bi arkadaşı benimde karşı apartmanda eşini tanıyorum kız sürekli beraber yiyelim içelim oturalım modunda e bende kpss ile ugraşıyorum kimseye o kadar vaktim yok neyse seçimde oy kullanmaya beraber gittik sonrasında bize gelin dediler bizde usulen bize buyralım dedik öglen 13.30 dan 23 e kadar oturdular e çay kahve yemek bulaşık derken sürekli ayaktaydım hem tansiyon düşmüş hem bebiş rahatsız olmuş demekki hamile oldugumu biliyolar kalkalım diyen yok bide kız bana demezmı geçen senide çagırdım arkadaşlar gelincede musait değildin gelseydin sana yardım ettirecektim bende hamileyim ya biraz rahatsızdım diye yuh sanki mecburum niyete bak . o lafından sonrada iyice gıcık oldum daha bissürü şey yaptı .her neyse neymiş baktın seni kullanan var araya duvarı örmek gerekliymiş ördüm gitti arıyo soguk soguk konuşuyorum evinede gitmicem

Dün sülalevi bir sorun ve burdaki bir konu nedeniyle çok gerildim. Gitmiyom.

Kusura bakmayın,gereksiz blöf yaptım mal gibi.
çok sevindimmm gitme gitme pireye kızıp topiki yakma :118::122:

slm kızlar..bayağı oldu gelemiyorum..bu ara evi toplıuyorum taşınıyorum daha doğrusu..ders falan yalan oldu anlayacağınız..

maşallah zümrem çok güzel ilerliyorsun
tayin işi oldu demekki tatlım hayırlı olsun gel memleketime
canım alan tarih ne zormuş ya 20 günü geçti 17. konudaydım yarı tarihte bide not çıkarınca bitmedi gitti

kızlar ihtiyaç aç konu kapa soru egitim le ihtiyaç 600 etkin soru ile başlayaım diyorum soru bankası faslına sabahtan öglene alan konu öglen ve akşam günde 200 soru diyorum kitaplar ve planım nasıl yorum yaparmısınız
gr kuzucuklar kendinize iyi bakın çok çalışın

Son düzenleme:
Abla o tipler insanlıktan anlamaz,tersle gitsin,öyle komşuluk olmaz.Sağlığın kimseden kıymetli değil.

selam canlarım yeni başlayacagım calısmaya inşallah
kolay gelsinn

bu gidişle öyle olucak niloşum. sorulara biraz ara vermeye karar verdim. çünkü çöz çöz çöz bitmiyo, ee bu sefer konular kalıyo. o yüzden bu hafta konu tekrar edicem ve çalışıcam. konusunu iyice bildiklerimden soru çözücem
cloşum yeni evin hayırlı olsun, güle güle oturun kuzum
Halamla kuzenim yüzünden ya.Geberip gitseler bir Fatiha okumam,Allah ıslah etsin.
onlardan her sülalede var kuzum. benim halam da, benim nişan tarihim kesinleşeli 3 ay oluyor ve bunu bilmesine rağmen geçen gün dedi ki ''bizim oğlanı nişanlıcaz inşallah sedefinkiyle aynı güne denk gelmez'' dedi.
ayy en sevmediğim insan tipi, karşındakini enayi yerine koyarlar, yok ya biz de yedik salaktık zaten, çok biliyomuş o. yüz vermemekle iyi yapmışsın niloşum. yani 1,30 dan 23 e kadar oturmak da pek hayır değil. komşuluğu severim ama insanın da evinde türlü türlü işi oluyo, olmasa bile senin kpss gibi bi derdin var, ondan arta kalan zamanlarında hep yatman lazım. komşunun kısa geleni makbuldur kanımca
bence programın gayet güzel. o aç kapalarla tekrar etmiş kadar olursun. ben de sabah erken kalkıp konu çalışmaya karar verdim, gene soru çözmeden de olmaz. öğleden sonra da soru çözerim. bi de nisana girdik, denemelere de başlamak lazım. bugüne kadar sadece 1 deneme çözdüm

Dün sülalevi bir sorun ve burdaki bir konu nedeniyle çok gerildim. Gitmiyom.

Kusura bakmayın,gereksiz blöf yaptım mal gibi.

asabi çıtır seniii...ne gitmesi tatlım daha karpuz kesecektik, sen taytlı foto koyucaktın aaaa..

Görümce,görmeyim ömrümce diye boşuna dememişler.

bak ben bunu duymamıştım..benim bildiğimde şu

görümcem göz taşı
gördüğün yerde bas taşı...

benim 2 görümcem var biri ablam gibi..

kuzum tayin işi oldu gibi ..çok dua ettim.inş bu hafta sonucu öğrenicez..tarih ah tarih, bitmiyor, ayrıntı çok kuzum ..sen soru çözmeden bitiriyorsun da unutma olmuyo mu zümrem ya..en azından ardından konyla ilgili soru çözünce pekişiyor biraz..
o komşun da çok bencilmiş ..bu tiplerden uzak durmak en iyisi..hamilenin elinden bir bardak su içsen helallik istemeliymiş yani 13,30 dan 23 e kadar kalmak ne demek yuh dedim yazık bebişkomada mı acımazlar acaba..teyzesi sevsin onu öğren de söyle bize cinsiyetini artık..

selam canlarım yeni başlayacagım calısmaya inşallah
kolay gelsinn

sanad a kolay gelsin kuzummm..

bu arada kızlar önce Allahım sonra dualarınız sayesinde biz ev aldık..inş..burdan oraya taşınacağız, bi aksilik olmazsa tayin işinde..çok mutluyum..Rabbim sizinde ne dileğiniz varsa hayırlısıyla versin inş..bu ara ev toplamam lazım, biraz biraz başladım ama bi yorgunluk var, hasta olacağım galiba..

amin inşallah cloşum ev toplamak zor olur, yakınında olsam yardıma gelirdim sana.

oyy sağol tatlım ya böyle söyleyerek yardım etmiş kadar oldun valla..ne yazıkki gurbet kuşuyum ve başımın çaresine bakıcam mecbur..kuzum yardım eder inşallah ablası..kocaman oldu artık..dün 3 yaşını bitirdi..

o nasıl bir şey öyle
araya duvar örmekle çok iyi yapmışsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…