oyy sağol tatlım ya böyle söyleyerek yardım etmiş kadar oldun valla..ne yazıkki gurbet kuşuyum ve başımın çaresine bakıcam mecbur..kuzum yardım eder inşallah ablası..kocaman oldu artık..dün 3 yaşını bitirdi..
v. Ben calistim az da olsa sedefim ama genel anlamda tembellik gunumuzmus 100 matematik cozdum yarisi dogru cikti sayilir ama olsun :)) birazda tarih cozdum 30 kadar bugun alandan konu ve digerlerinden soru olacak ins. Kolay gelsin herkese
oyy yerim ben onu maşallahhhhnice yaşlara.. şimdi tam sevilmeliktir, bıcır bıcır konuşuyodur, onların o yarım yarım konuşması o kadar tatlı oluyo ki
kimse çalışmadı galiba raporlar gelmemişbenden de rapor yok. anneannem bizde olduğu için her akşam teyzoşlar bize geliyo, çay kahve sohbet muhabbet derken odama gelip çalışamıyorum. bi de kuzenim var benle yaşıt, olmuyo bi kaç gündür. ben de eğitimden eksiklerimi çıkardım. her güne 300 soru çözsem 1 haftada pegem eğitim soru bankası bitiyo. 1 haftamı buna ayırsam gk ve alan kalıyo. bugün sadece hangi birine çalışsam diye düşündüm işin içinden çıkamadım
v. Ben calistim az da olsa sedefim ama genel anlamda tembellik gunumuzmus 100 matematik cozdum yarisi dogru cikti sayilir ama olsun :)) birazda tarih cozdum 30 kadar bugun alandan konu ve digerlerinden soru olacak ins. Kolay gelsin herkese
selam canlarım
ben bu ara saldım sanki dersleri birazrapor vericem artık topiğe pek kimse uğramasa da belki bana yararı olur motivem sağlanır
clemim:evini hayırlı olur inşallah kızcem güle güle oturun
niloş: o arkadaşını bana yolla
sedom:bi plan yap başla kuzum
hadi mucuk
tamam kuşum, bi kahve alıp başlıcam
sedefim sizin alan ne oldu?
oyy yerim ben onu maşallahhhhnice yaşlara.. şimdi tam sevilmeliktir, bıcır bıcır konuşuyodur, onların o yarım yarım konuşması o kadar tatlı oluyo ki
kimse çalışmadı galiba raporlar gelmemişbenden de rapor yok. anneannem bizde olduğu için her akşam teyzoşlar bize geliyo, çay kahve sohbet muhabbet derken odama gelip çalışamıyorum. bi de kuzenim var benle yaşıt, olmuyo bi kaç gündür. ben de eğitimden eksiklerimi çıkardım. her güne 300 soru çözsem 1 haftada pegem eğitim soru bankası bitiyo. 1 haftamı buna ayırsam gk ve alan kalıyo. bugün sadece hangi birine çalışsam diye düşündüm işin içinden çıkamadım
ıyı aksamlar kızlar nasılsınız
nasıl gıdıyor calısmalar
maşallah canım ya ben eğitim çözmeyi sevmiyorum.. sende bi plan yap başla kuzum..
teşekkürler hasrett sen nasıl oldun?
clemim evin hayırlı olsun kuzummm
Renginam yaz canım motive olursun..
canlarım ben bu gün 156 gelişim çözdüm ve yargı soru bankam bitti..
80 matematik ve 95 öyt çözdüm..
mansallah calısmalarına
ıyıyım sayılır fızık tedavıye baslanacak ama fayda eder mı bılmıyorum kı
cunku eve gelcem yıne ders calıscam hıc dınlenemeyecek kolum
neyse allahım daha da kotulerınden korusun ıns
Eki Görüntüle 1050004
rengişim iyi ki doğdun kuzum
clemim:evini hayırlı olur inşallah kızcem güle güle oturun
[
clemim evin hayırlı olsun kuzummm
mansallah calısmalarına
ıyıyım sayılır fızık tedavıye baslanacak ama fayda eder mı bılmıyorum kı
cunku eve gelcem yıne ders calıscam hıc dınlenemeyecek kolum
neyse allahım daha da kotulerınden korusun ıns
eşin iş buldu mu kuzum, düzleri inşallah sıkma canını. tedavini aksatma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?