2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

oyy yerim ben onu maşallahhhh nice yaşlara.. şimdi tam sevilmeliktir, bıcır bıcır konuşuyodur, onların o yarım yarım konuşması o kadar tatlı oluyo ki

kimse çalışmadı galiba raporlar gelmemiş benden de rapor yok. anneannem bizde olduğu için her akşam teyzoşlar bize geliyo, çay kahve sohbet muhabbet derken odama gelip çalışamıyorum. bi de kuzenim var benle yaşıt, olmuyo bi kaç gündür. ben de eğitimden eksiklerimi çıkardım. her güne 300 soru çözsem 1 haftada pegem eğitim soru bankası bitiyo. 1 haftamı buna ayırsam gk ve alan kalıyo. bugün sadece hangi birine çalışsam diye düşündüm işin içinden çıkamadım

v. Ben calistim az da olsa sedefim ama genel anlamda tembellik gunumuzmus 100 matematik cozdum yarisi dogru cikti sayilir ama olsun :)) birazda tarih cozdum 30 kadar bugun alandan konu ve digerlerinden soru olacak ins. Kolay gelsin herkese

maşallah niloşum
bugün eve inşallah kimse gelmez de ben de tüm gün full çalışmak istiyorum.
herkese kolay gelsin

selam canlarım
ben bu ara saldım sanki dersleri biraz rapor vericem artık topiğe pek kimse uğramasa da belki bana yararı olur motivem sağlanır

clemim:evini hayırlı olur inşallah kızcem güle güle oturun
niloş: o arkadaşını bana yolla
sedom:bi plan yap başla kuzum

hadi mucuk

tamam kuşum, bi kahve alıp başlıcam

sedefim sizin alan ne oldu?

kuzum ya bende bekliyorum alan derslerini, hala videolar yok. sadece türkçe öğretimi videoları var. onları da izlemedim bizim içerikte yazmıyo diye. duyurulara alan dersleriniz en kısa zamanda yüklencektir yazmışlar ama hala bi cacık yok

iyi akşamlar fıstıklarım
dershaneden geldim yemeğimi yedim çay içip ders çalışacağım

maşallah canım ya ben eğitim çözmeyi sevmiyorum.. sende bi plan yap başla kuzum..

ıyı aksamlar kızlar nasılsınız
nasıl gıdıyor calısmalar

teşekkürler hasrett sen nasıl oldun?

clemim evin hayırlı olsun kuzummm

Renginam yaz canım motive olursun..

canlarım ben bu gün 156 gelişim çözdüm ve yargı soru bankam bitti..
80 matematik ve 95 öyt çözdüm..

mansallah calısmalarına
ıyıyım sayılır fızık tedavıye baslanacak ama fayda eder mı bılmıyorum kı
cunku eve gelcem yıne ders calıscam hıc dınlenemeyecek kolum
neyse allahım daha da kotulerınden korusun ıns

eşin iş buldu mu kuzum, düzleri inşallah sıkma canını. tedavini aksatma

clemim:evini hayırlı olur inşallah kızcem güle güle oturun
[

clemim evin hayırlı olsun kuzummm

çok teşekkürler kızlar..Rabbim sizinde dileklerinizi tez zamanda versin inş..

cnm umarım biran evvel iyileşirsin..tüm ev işi sana bakarken zor oluyordur eminim..

eşin iş buldu mu kuzum, düzleri inşallah sıkma canını. tedavini aksatma

bade avatarın çok güzelmiş..

Çıtırım ben görmemişim yazdığını çok özür dilerim.

Çok sevindim,hakkınızda hayırlısı,güzel günler görün inşallah.

slm kızlar..gece gece giriş yaptım kk ya..malesef rapor veremiyorum..ortalık toparlıyorum, kolilerle cebelleşiyorum derken...bu saatte kendime ancak vakit bulabildim..herkesler iyidir umarım..

slm kızlar..gece gece giriş yaptım kk ya..malesef rapor veremiyorum..ortalık toparlıyorum, kolilerle cebelleşiyorum derken...bu saatte kendime ancak vakit bulabildim..herkesler iyidir umarım..

teşekkür ederim clemantaine, halledersin işlerin bitince dersleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…