oyun halısı ve çıngırak bizim kızın pek dikkatini çekmiyor, oyun halısına yatırıyorum ağlamaya başlıyor kucakta odadan odaya gezmeyi seviyor, inşallah ileriki günlerde sever oyun halısını, o kadar para verip almıştım netten, bi de bizim müzikli bir oyuncağımız var ipini çekince müzik çalıyor, onunla biraz oyalanıyor daha çabuk uykuya dalıyor
oyun halısı ve çıngırak bizim kızın pek dikkatini çekmiyor, oyun halısına yatırıyorum ağlamaya başlıyor kucakta odadan odaya gezmeyi seviyor, inşallah ileriki günlerde sever oyun halısını, o kadar para verip almıştım netten, bi de bizim müzikli bir oyuncağımız var ipini çekince müzik çalıyor, onunla biraz oyalanıyor daha çabuk uykuya dalıyor
benim kızımda dönenceyı görünce ağlıyo hemde dudak büze büze çok tatlı oluyo o halleri
asılı hayvanlara üzülüyo içleniyo ondan ağlıyo çok duyarlı olacak diyoruz
benimkide 3 aylık telefon seklınde cıngıragı var hatta suan bi elimle sallıyorum ona cok dikkayli bakıyo ve tepki gösterio:) oyun halısı bende alıcam ama daha tepki vermez heralde ona bırazdaha buyuşun diyorum
bizimkinin de oyun halısı var ayaklaryla tepınınce pıano calıo :) basının ustunde de ayna var kendını ıncelemeyı cok sevıo bıraz olsun oyuncagında oyalayabılıorum :)
3 aylık Oğlum en çok pusetinin üzerine astığımız köpeciği seviyor. Onunla konuşuyor, onu inceliyor. Oyun halısındaki oyuncaklarını da izliyor, hatta bazen vurup ses çıkartıyor ama pusetteki oyuncağı kadar sevmiyor sanki. Bir haftadır ise ayaklarını kaldırıp bakmaya başladığını görünce oyuncaklı çoraplarını giydirdim ve çok sevdi. Daha bir hırsla ayaklarını hareket ettiriyor ve ayaklarını kaldırıp konuşuyor. Çünkü durağan şeylerden çok hareketli şeyler dikkatini çekiyor ve akşamları ışığa doğru çok bakıyor. Bu nedenle ışıklı ve hareketli dönenceleri seveceğini düşünüyorum. Yakın bir zamanda da dönence alacağım.