sabah uyaninca pekmez yemek de cok faydali oneriyorum.
kızlar ben de varım ben de5+4 GÜNLÜK .dün doktora gittik minicik bir nokta kadar bebişim.ilk fotoğrafımızı da çekildik. 11.4 mm yiz teyzeleri maşallah!ama kalp atışlarını duymak için iki hafta sonrasına gün verdi doktor.işte kan tahlili idrar tahlili istedi.Allah'ım nasıl bir mucize!orada küçücük bir şey var.hiç bir şey yokken...gitgide büyüyecek.Allah'a şükürler olsun.Rabbim bekleyen , isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu. kuzucuklarımızı da sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bize de.
bir de kızlar sizin bulantınız falan var mı? erken diyorlar bir kaç hafta sonraymış.ama ben de böyle sabahları kalkınca hafif oluyor.hani böyle aç kalırsın da miden bulanır onun gibi.kahvaltı yapınca geçiyor.bir de kasıklarım çok ağrıyor.doktora sordum yerleşiyor dedi.bir de benim rahmim arkaya dönük.o yüzden de olur dedi.zaten dün kendilerini zor görebildik rahmin bu durumundan dolayı.öyle çok korktum ki hamilelik yok mu yoksa diye.çok şükür allahım küçücük noktamızı gördük sonunda.bir de kalp atışını duysam rahatlayacağım.
Baya buyukmus masallah. Kalp atislarini onumuzdeki cuma gorebilcez insallah. Benim bulantim yok sadece halsizligim var. Kasiklarim da bazen agriyor bazen agrimiyor simdi yok mesela. Bebegime bir sey olacak diye korkuyorum bir sey cikacak diye. Rahat rahat sevinemiyorum bile bu yuzden. Tbi ki herseyin hayirlisi ama olmuyor uzuluyorum.
Hamilelikte plates cd si aldım.
Kalp atışlarını duyduktan sonra başlıcam kızlar...
Egzersiz çok iyi.
Hem ruhen hem bedenen faydalı.
Hamile kalmadan once plates kursuna deneme amacli gitmistim yazilacaktim da ama dogumdan sonraya kaldi. Plates bana tehlikeli geliyor yuruyus yaparim ben platese cesaret edemem
Cnm ama bu zaten hamile platesi
içinde doktorların önerileri de var
seni zorlamıcak egzersizler
yürüyüş çok az işe yarar
hem sırt kaslarını hem bel kaslarını hem de pelvik kasları çalıştırmamız lazım doğum öncesi
oldukça yüklü bir ağırlığı uzun süre taşıyacağız
sen bilirsin ama
bence biraz araştır
şimdilik yürüyüş yetişir ama
birkaç ay sonra bu güçlendirme egzersizleri çok önemli olacak
inan bana
benim sat 1 haziran bende aranıza yeni katıldım :))) 2 gündür mide bulantım oluyor
bulantısı olan var ı benim gibii
Cnm bende yok henuz ama senın için tam zamanı, başlaması gerekıyordu artık... :))
Alah yardımcın olsun... :))
Selam arkadaşlar. 5+0 ım ben de. bakalım pazartesi gidip keseyi görebilecek miyiz? en son dün kan testi yaptırdım 1781.6 çıktı. ancak canlar benim bir sorum olacak. bende yerleşme kanaması denilen kanama olmadı. sizde de olmayan var mı hala? bir de hala oyle aman aman mide bulantım yok, gögüslerimde pek de bir hassasiyet yok. Rabbim ne olur bize bağışla tüm yavrularımızı. başlığı açan arkadaşım gerçekten de teşekkürler. iyi bir yolculuk takibi olacak hepimiz için. şimdilik beklenen doğum tarihi 18 mart. bakalım. daha çoookkk var.
Selam arkadaşlar. 5+0 ım ben de. bakalım pazartesi gidip keseyi görebilecek miyiz? en son dün kan testi yaptırdım 1781.6 çıktı. ancak canlar benim bir sorum olacak. bende yerleşme kanaması denilen kanama olmadı. sizde de olmayan var mı hala? bir de hala oyle aman aman mide bulantım yok, gögüslerimde pek de bir hassasiyet yok. Rabbim ne olur bize bağışla tüm yavrularımızı. başlığı açan arkadaşım gerçekten de teşekkürler. iyi bir yolculuk takibi olacak hepimiz için. şimdilik beklenen doğum tarihi 18 mart. bakalım. daha çoookkk var.
merhabaa keseyi görürsünüz ama kalp atışları için erken bende 6 haftanın içindeyim cuma günü gidicez keseyi göremedik daha... bende de öle bi kanama olmadı... bulantım bu hafta başladı ve göğüslerim ilk günen beri hsassa ağrıyıyor.. hayırlısı olsun... inş en kısa zamanda kucağınıza alırsınız...
Cok sevindim canim darisi bizim basimizaTest sonuçlarımı bugün aldım, bütün değerlerim normal..
Henüz bir embriyo olan bebeğim, seni rahat ettirmek için ne gerekiyorsa yapmalıyım..
İnşallah başarırım..
:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?