canım bebeğin hayırlı olsun allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin tatlım bişey soracağım senin sat kaçtı? 18 mat doğum tarihini 40hafta olarak hesaplayıncamı o tarihe geldi düşünüyorum bende benim sat 30 haziran olsa doğum ne zamana gelir:)
canım bebeğin hayırlı olsun allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin tatlım bişey soracağım senin sat kaçtı? 18 mat doğum tarihini 40hafta olarak hesaplayıncamı o tarihe geldi düşünüyorum bende benim sat 30 haziran olsa doğum ne zamana gelir:)
Ben henüz 4 hafta 4 günlük hamileyim.
Yani 4 4 lük bir hamile.. :))
Pazartesi test sonuçlarını alıcam ve ultrasona giricem.
Keseyi görür müyüz, diye endişelere başladım.
İlk muayene de çok erken gitmiştim görememişti..
Keseyi görsek bu defa da kalp atışını duyucak mıyız? telaşı olucak..
Hamilelik sonunda dek endişeli bir bekleyiş..
Ama keyifli, çok özel..
Allah'ım olmayanlara, isteyenlere de versin..
İyi bakacak, bebeğine özen gösterecek, sevecek herkes eğer istiyorsa inşallah bebek sahibi olur..
Biz heni hamilelere de sağlıklı, güzel bir hamilelik diliyorum..
Allah korktuklarımızdan emin kılsın..
Bizleri utandırmasın...
Amin....
canım 10 haziran son adetimin ilk günüydü. Elimde bir doğum cetveli var benim. Oradan baktıgımda beklenen doğum tarihi 18 mart gösteriyor. Ama onun haricinde eğer nette bebeğim kaç haftalık diye arattığında çıkan sitelerde beklenen doğum tarihini de aynı zamanda hesaplıyor. Buradan link vermek yasak mı bilmiyorum. Yasak değilse link verebilirim.ama elimdeki cetvele göre senin sat 30 haziransa beklenen doğum tarihi 7-8 nisan gibi gösteriyor. Hayırlısı bakalım canım benim.
Bugün kesemizi de gördük allah'ın izniyle. 7mm. :) bebişim benim yaaa. Kısmet artık 2 hafta sonra kalp atışlarına. Arkadaşlar bir sorum olacak. Benim doktorum şuan geçici. Asıl doktoruma nasipse 27 temmuzda gidebileceğim. Görev yaptıgım yer dışında oldugum için. Ancak bu doktoruma sormayı unuttum. Malum önümüz ramazan. Doktorlarınıza hiç sordunuz mu oruç mevzusunu. Size ne dediler. Tutalım mı??
hayırlı olsun ben de seninle aynı durumdayım.. Ben de senin gibi erkenden damladım doktorun kapısına. Inşaallah perşembe günü keseyi göreceğiz allah nasip ederse, endişeli keyifli, heyecanlı :)
inşallah görürsün canım keseyi. Gerçi keseyi görünce de kalp atışı derdine düşüyoruz ama çok güzel bir duygu rabbim herkese nasip etsin....
Cok dogru soylemissin bu cuma kalp atisini gormeye gidicez ve korku var.
bende hamileyim ama doktorum henüz kaç haftalık olduğunu söyleyemiyorultrasona girdim keseyi gördüm ama içindekini henüz göremedik inşallah haftaya cuma görebilcem allah izin verirse inşallah bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız
tşkkr ederim canım sizede hayırlı olsunbende çok garip hissettim kendimi bi an gerçekten büyüdüğümü anladım :)))))
korku ve tedirginlik, bekleyiş.
Allah kimseyi uzucu durumlarla karşılaştırmasın inş. her doktordan çıkışımız tebessümlerle dolu olur =)
tşkkr ederim canım sizede hayırlı olsunbende çok garip hissettim kendimi bi an gerçekten büyüdüğümü anladım :)))))
bende hamileyim ama doktorum henüz kaç haftalık olduğunu söyleyemiyorultrasona girdim keseyi gördüm ama içindekini henüz göremedik inşallah haftaya cuma görebilcem allah izin verirse inşallah bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?