2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
her haftanin kendi guzelligi var haklisin SIFA.ama biz sabirsizlaniyoruz.ben kizim dogdukdan sonra her sey o kadar cabuk gecsin iatiyordumki.kizimi cok merak ediyoirdum.disi nasil cikacak nasil yuruyecek kosacak konusacak,bunlari dusunmek zamanin ne kadar hizli gectigini unutmusum.simdi bu bebegim dogsun,artik doya doya yasamak istiyorum.her anini buyudugunu fazla beklemeden.gunlerin hizli gecmesini beklemeden.simdi kizimla artik oyle zamnimi geciriyorum.2 yasini doya doya yasayarak.bir daha zaman geri gelmiycek cunki

Nefes alamadi bir an uyandirdim. Iyice bana dondu. Normalde rahatsiz olur boyle yatamaz beyefendi. Nefesimiz karisiyirmus
Benim uykum geldi kizlar. Yarin gorusuruz

kızlar çıkıyorum yatıcammm bana müsade sohbet hoş güzel de benim bedenim müsade etmiyorrr uzun süre pc karşısında oturmaya öpüldünüz kocaman hoş sohbetler sizlere

kızlar sanırım benim oğlum kafasında kaburgalarımın iziyle dünyaya gelecek
kafasından artık kaburgam ağrıyor yaaaaaaaa

ayyy o kaburgadan neler cektım ben ya.... çok canım yanmıstı... ama oğlum sagolsun şimdi rahat bıraktı.. sıra midemde ayacıkları ile midemi itiyo minik erkeğimm

en iyisi

canım kolay gelsin kaygana derdi çok zor valla hele laf anlamayan birisiyse.. kocaya birak senin üzerine kalmasın boşver.. ama karışmasın da yani o kadar.. sen taşıyosun senin kanından canından ona noluyor da o kadar burnunu sokuyor yani dimi

cok komikler gercekten.benim kocis dogumuma girmisti.benim yerime o dogurmusdu zavallim.annem diyorki damat ne zaman getireceksin torunlarimi bana.buda diyor once doguralim geliriz insallah.

geçen sefer dr dedi eşime girmek istermisin sen de diye. hemen yok dedi benim kociş ben panikler bayılırım eşimi bırakıp benimle ilgilenmek zorunda kalırsınız hiç gerek yok dedi zaten dışarda da ortalığı birbirine katmış. sen bi tane doğurdun kocan 9 tabe diyodu çıktığımda annem

Esim normalde uyurken uzaklasir arkasini doner yatar. Simdi de dibime kadar geldi uykusunda. Bir kere uyardim, simdi de kiyamiyorum ama bunaldim yani.

evet artık bende dayanamıyorum geçen gün çok bunaldım gidermisin dedim kalktı gitti salonda yattı zavallım dün de dedi zaten uyuyamıyorsun zor yatıyorsun ben en iyisi salonta yatayım bi süre

kızlar sanırım benim oğlum kafasında kaburgalarımın iziyle dünyaya gelecek
kafasından artık kaburgam ağrıyor yaaaaaaaa

canim benimya.cok zordur.biz birini tasimakta zorlaniyoruz.RABBIM guc kuvvet versin sana,

benim ki istese ismesede girmek zorunda.getirdi beni Alamanyalara.yalniz basimayim zaten.kacisi yok.zaten birinciden tecrubeli zaten.ebem olur artik
bende artik sarilma filan cekemiyorum.bilerek yapmiyoruzki.zaten nefessiz kaliyorum bazen.bide sarilinca.tonlarla yuk tasiyormusum gibi geliyor

Son düzenleme:
ayyy o kaburgadan neler cektım ben ya.... çok canım yanmıstı... ama oğlum sagolsun şimdi rahat bıraktı.. sıra midemde ayacıkları ile midemi itiyo minik erkeğimm

değil mi canım ya
ne oturtuyor, ne yatırıyor
benim canım yanıyor, acaba onun da acıyor mudur canı?

canim benimya.cok zordur.biz birini tasimakta zorlaniyoruz.RABBIM guc kuvvet versin sana,

amin canım cümlemize

Bir mucizeyi büyütmek içinde
Umudu, hayali, hayatı beslemek...
Kendinden geçmenin başlangıcı
En karşılıksız duyduların ilk adımı
Bütün sıkıntılara ve acılara rağmen
Sevginin en büyüğü...

Bağışlanmanın adı
Her doğumda yeni bir Adem dünyaya gelmesi
Her doğumda yeniden secde eden melekler

Tertemiz bir meleği almaya hazırlanırken
O meleğe yakışır bir şekilde temizlenmek
Hafta hafta gün gün ve soluk soluk

(Ayyy kızlar içimden geldi paylaşmak istedim karmaşık duygularımı . )

ben de ciktim canlar.kalbim agzimda sanki.hizli carpiyor.hepinize iyi geceler.

canım sen mi yazdın?
duygularımı paylaşmak istedim diyince...

canlar kızımı hıçkırık tuttu

canlar ben de yatıyorum, allah rahatlık versin hepinize
sağlıklı ve huzurlu bir güne ağrısız, sızısız ve dinç uyanmak dileğiyle
:79::79::79::79::79:

Bazen de evcilik oynuyor gibi hissediyorum kendimi.
Aynı çocukların oyunu gibi...
Ev düzüyor eşyalar alıyoruz. Misafirlicilik oynuyoruz. Yemekler pişiriyoruz kaplarımız plastikden ve topraktan olmasa da . Yiyeceklerimiz ağaç yaprakları ve kum tanecikleri olmasa da...
Zaman zaman da doktorculuk oynuyoruz... Ve başka bin türlüsü...
Sıra anne babacılık oynamakta...
Bebeğimiz geliyor en gerçeğinden en gerçek ağlayanı en gerçek Güleni ve en gerçek acıkanı...
Hem kimse kimsenin bebeğini de kıskanmıyor ne güzel. Çünkü herkes için en güzeli kendi bebeği...
Şimdilerde bebeklerimizin evcilik alanını hazırlıyoruz...

(Ben gece gece fazla felsefik oldum sanırım susayım bari )

canlar kızımı hıçkırık tuttu

canlar ben de yatıyorum, allah rahatlık versin hepinize
sağlıklı ve huzurlu bir güne ağrısız, sızısız ve dinç uyanmak dileğiyle
:79::79::79::79::79:

Tatlım sen ayırt edebiliyor musun kimin hıçkırığı kimin bacağııı

heee seninki mecbur o zaman ya götürmicekti alamanyalara ya da yanında olcak her sıkıntıda
aynen ya bende normalde kendi kendime otururken eşim yada kızım üstüme geldiler mi nefesim daralıyo üstüme basıyolar sanki

susma bence çok güzeller

tokluk şekerin mi 142 çıktı.benimde hep tokluk o civarlarda çıkıyor.açlık da 90-95 arası. diyette yapmıyorum valla götürüyorum tatlıları

canım benim hep normal çıkıyordu hastanemde. bu geçen hafta her gün bol bol çikolata tatlı yemiştim. hatta o sabah kan vermeye giderken de yemiştim 142 çıktı işte
halbuki bir hafta önce tokluk 92 çıkmıştı. doktoru aradım söyledim sınır 140 150 dedi. yine de abartmayalım bence bu aralar. sen de dikkat et.

hasta kilodu denen şey mi acep ?

yok şekerim o markanın hasta kilodu da var. bu idrar kaçırma için. tamamını bile kaçırsan taşıyormuş hani reklamda iki tane bayan diyor ya "dışarı çıktığımda ilk öğrendiğim şey wc nin yeri" diye

kızlar ya ben bu gidişimde doktora sormayı unuttum bırakıyımmı dıye, hamıleliğimin basından berı kan hapını ve vıtamını kullanıyorum sizde kullanıyormusunuz hala benım gıbı?
doğum sonrasında da kullanacağız canım. yoksa kemiklerimiz saçlarımız mahvolacak. ben çok ciddi devam edicem. çevremde gördüm çünkü içmeyince ne hale gelenleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…