2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Kizlar geceleri bebegim yukari toplamiyor gobegimin alti duzlesiyor. Haliyle nefes alamiyorum. Erken gelmekten korkuyor da kendini yukari mi cikariyor ne?

Ne güzel benim gibi bir kişi daha varmış diye içim rahatladıdı biraz yazınızı okuyunca:) Aynı korkularla sezaryen tercih ettim bende 3 ve 5. maddeler özellikle birebir benim için yazılmış gibi. Hamileliğimin başında hep normal istiyordum hatta sezaryen yanlısı olduğunu duyduğum için doktorumu değiştirmeyi bile düşünmüştüm ama iş ciddiye binince kararsızlığa düştüm sağlıklı olanın Normal olduğunu biliyorum aslında o tecrübeyi yaşamak ta isterim ama cesaret edemedim işte. Doktorum da sağolsun sanki beynimden geçenleri okurmuş gibi doğum konusunda kararsız olduğumu söylediğimde direk yönlendirmese de bir şekilde sezaryene karar vermemi sağladı diyebilirim. 12 şubatta yani salı günü doğuma gidiyorum kafam karmakarışık sanki bebeğim benden ayrılmaya daha hazır olmadan onu çekip çıkarcaklar gibi geliyor ve vicdan azabı duyuyorum(ah bu hormonlar:) Doktor 39 haftadan sonra tıbben bir sakınca olmadıpını söyledi ama duygusallık hat safhada tabi bende bu aralar...
Salı günü için bana şans dileyin tarih bilince de bir garip oluyor insan gerçekten:))

severek okudukkkkk türkçeci farkı ben coğrafyacı olarak dağ bayır başlar dümdüz giderdim heralde

Sezeryan, "kes al" bu kadar basit.
Hangi mesleği yaparsa yapsın elinden gelenin en iyisini ve en doğrusunu yapmadığı sürece herkes vatan haini.
Sırf çabucak olsun bitsin diye bahaneler öne sürüp sezeryan yapan doktor, doktor değil KASAP'tır.
Allah kimseyi vicdansız insanların eline düşürmesin.
Yine söylüyorum ;
KEYFİ SEZERYANA HAYIR; ZORUNLU SEZERYANA EVET!

Ne guzel yaklasmis dogumun. Saglicakla al insallah. benim ki de 6 martta olacak

çok haklısn cnm bu kolaylarına gelıo bi grıorlar 3 ameliyata toptan çıkıolar
işte zorunlu mu keyfi mi anlayamıosn ki mecbur inanıorsn ....

Berkan01, yazınızı şimdi gördüm. Yukarıdaki cümlelerim şahsınıza yönelik değildi, lütfen yanlış anlamayın. Keşke normal doğumu tercih edebilseydiniz. İnşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Dualarımız sizinle..

çok haklısn cnm bu kolaylarına gelıo bi grıorlar 3 ameliyata toptan çıkıolar
işte zorunlu mu keyfi mi anlayamıosn ki mecbur inanıorsn ....

Haklısınız, bizim itiraz etme gibi bir şansımız yok. Yapacağımız tek şey normal doğum konusunda kararlılığımızı göstermek. Hepimizin hakkında hayırlısı inşallah..

Kızlar bence şimdiden kendinizi normal yada sezeryan diye şartlandırmayın.Bende ilk doğumumda normalin dışında hiçbişey düşünmedim doktorumda normal doğum taraftarı bir doktordu.Sezeryan benim için ihtimal bile değildi.Fakat tam 9 ay 14 günlük acil sezeryan oldum normal doğum başlamadı ne sancı ne su ne açılma bebeğim sıkıntıya girdi.Yani nasip neyse onu yaşıyoruz tabiki normal en doğrusu en güzeli fakat sezeryanada bu kadar kötü bakmamak lazım.

kızlarr iç çamaşı olarak ne kullanmayı düşünüyorsunuz kullan at çamasırlar varmış rahatmıdır acaba yoksa normal çamaşırmı kulanacaksınız tecrübeli olanlar varmı

Tatlım sen ayırt edebiliyor musun kimin hıçkırığı kimin bacağııı

kafalarının yerini biliyorum artık canım, çünkü onlar çok sert ve batıyor

ettim bile canım, hem de cuma vakti

sert sünger öneriyor doktorlar diğerleri omurga için uygun olmuyormuş çok sert zaten olmaz ama yumusaklarda uygun degılmış... sünger en iyisi olacak sanırım

evet canım bence de sert sünger ideal

günaydınlar canılarrrrrrrrrr
hayırlı cumalar
içinizden geçen ve keşke olsa dediğiniz her şeyin gerçeklerşmesi dileğiyle
tüm dualarınız kabul olsun

Günaydın şeker anneleriiimmmm günaydın diyorum çünkü anca kalktım gece boyu uyuyamadım sizler nasılsınız ?? ben bugün çok mutluyum hiç işim yok tüm gün oturcam :118: hatta komşuya gideyim diyorum azcık dedikodu yaparım:111: BU ARADA KIZLAR EN SON KONTROLE 2.5 HAFTA ÖNCE GİTTİM DOKTORA DA SORMAYI UNUTTUM NE ZAMAN GELİYİM DİYE BEN NE ZAMAN GİTCEM DR A Bİ EL ATIVERİN

2,5 hafta olmus 3 hafta olunca git bence.

ne güzel biraz da benim yerime uyu :) daha 3 haftam var çalışılacak

haftaya git mutlaka çünkü doktorlar kontrolü sıklaştırmaya başladı. bende 2 hafta önce gitmiştim salı günü tekrar gideceğim kontrole.

günaydınlar canılarrrrrrrrrr
hayırlı cumalar
içinizden geçen ve keşke olsa dediğiniz her şeyin gerçeklerşmesi dileğiyle
tüm dualarınız kabul olsun
sanada hayırlı cumalar papatyacım dileklerimiz bir bir gerçekleşmeye başladı bebeğimiz rıskıyla geliyor valla derlerdi de inanmazdım böle şeylere bebişlerine öpücük oğlun kafasınımı çıkarıyor inşallah kızı sıkıştırmıyodur kızın rahatı yerindemi acep:44:

en geç haftaya gitmen gerek canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…