2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Canım benim kızımdada çıktı. Dr nemlendirici sür dedi. Gerçekten geçti. Sebamedin bebe losyonunu sürdüm çok iyi geldi.

mrb kızlar benımde bı sıkıntım var goguslerımden sut akmıyor sut ııcnde kalıyor ve ates yapıo sagıyorum gecıo ama bu hep bole mı olacak benım gıbı olan varsa yardımcı olabılır mı...bebeklerı ıle sorunları olanlar cook gecmıs olsun gecmısı okuyamıyorum vakıt kalmıo kı bebeısden yemegı bıle zor yapıom.35 gunluk olduk bızde guzduzlerı sık sık uyanıp meme ıstıyor gercı uyandıgında dırek meme ıstıyor uymak ısterkende emerek uyuyor..elh ıyıyız yınede masallahı var oglusumun...rabbım herkesın yardımcısı olsun.yarın unıverte sınavım var bu aksam annm gelecek memleketten bebıse bakmaya:)ıns durur bn sınavda ıken oglum.haftaya cuma da mevlut yapıcam bakalım...sonrada memlekete gıdecem bıraz kafa dagıtırım evlendıgımden berı bı dınlnme fırsatı bulamadım.ıznım bıtınceye kadar bakalım.....hepınızı opuyorumm mutluuuu annişşşlerrrrr...anne olmak cook guzel bırseyyy rabbım herkesenasıp eylesınnn

inşallah yanılmışsındır

İnşallah öyle bir şey yoktur,geçmiş olsun canım

Sağolun kızlar ama bel omurunda eğrilik var doktor muayene ederken daha belirgin gördüm Ortopediye göstereceğim. İdrarında da mikrop çıktı kültür ve ultrason tetkikleri istedi Daha 48 günlük kızım ve tahlil üstüne tahlil veriyor şimdi bir de bu çıktı, Rabbim şifa ve sabır versin. Sabah farkettiğimden beri yere göğe sığamıyorum, elim ayağım titriyor gözlerim doluyor. Çok şükür ki şuan o eğrilikten dolayı ağrı hissetmezmiş kızım

cnm benim kızımkide öyle bebe yağı sürdüm şimdi epey azaldı dediğin gibi sertleşip kavluyo çok kötü görünüyo ama az kaldı

kızlar bugün 46.gün kanamam hala devam ediyo kontrole henüz gitmedim pazartesi gidecem sizinkiler ne alemde ne kadar sürdü normal doğum yapmıştım ben

sezeryan agrı konusulmus kızlar ıltıhap olabılır benımde oleydı sut atesı ıcın ıgne antıbotık kullandım bnde o acılar gectı.dr utrasnla bakınca goremıyor.benımm yururkn bıle acıyordu ozellıkle karın ıçımm

canım idrar kokusu enfeksiyona işaret olabilir sen ihmal etme idrar tahlili yaptır inşallah temiz çıkar ama kokulu olması bu yüzden de olabilir
aslinda ara arada olsa uyumaya cisiyorum canim ama bebisim emiyo gazinida cikariyorum hatta birazda kucagimda bekletiyorum ama yatirinca emdigi sut bogazina dogru geliyo ve orazyi acitiyo olmaliki surekli mirildaniyo.kafasini dik tutunca hic bisi olmuyo hatta rahatliyo.oyuzden ozellikle gunduz dinlenmek istiyorum ama bu sekilde olunca ne mumkun.
bazi gunlerde canim uyumak istemiyooo :))
ama geceleri biraz daha rahat uyumaya basladi masallah.
biraz azaldi bu durumu ama tam gecmedi (
dogru dolmayan gogsum akiyo.
peki canim emziririm her ikisindende.
ya olabilirmiki acaba bende tereddutte kaldim aman bisey olmasinda kuzuma.
buarada basin sagolsun canim ozaman soleme firsatim olmamisti.

doktor icin randevu alcam zaten hemen gotureyim.benimde aklim karisti.onceden koku yoktu sonra koku olmaya basladi.ama ciside sari deil iyice baktim.seninkisinin gecince kokusuda gecmismiydi canim.eger gectiyse buyuk ihtimal enfeksiyondan dolayi oluyo.bizimkinin kivami koyulasti ama bu defada 3 gundur yaapamiyo.ama kabizda deil.anlamdim.bagirsaklari tam duzene girmedi belliki.
Cnm bnmki de oyle sag gogsum soldan daha cok doluyo bn de 3 4 gundur pompayla sut damarlarini acmaya calisiyorum tek gogusten emzirip digerini pompayla cekiyorum saatlerce faydasini da gordum tavsiye ederim
sonra sut mu doluyo.yani cogaliyomu cok cok doluyomu sutun o zaman canim.bende deneyeyim ozaman sagol hayatim.

ben kızıma hiç mama veriyorum. sadece emziriyorum.siz doymadığını nasıl anlıyosunuz?ben hep merak ediyorum acaba ne kadar emiyo yeterlimi diye?arada ağıyo gaz diyorum ben ama acaba aç mı ki?
Ben ogluma iki göğsü verdikten sonra hala agliyor.kendini paraliyor.sut kalmayinca huysuzlaniyor.mama verince brz rahatliyor.ole anlıyorum canim

evet canım koku gectı daha sonra...bende hıç süphelenmemiştim rengi normal geliyordu bana baska bır belırtıde yoktu kusması oldugu ıcın yapıldı tahlıl enfeksıyon cıktı kızlarda olabılıyormus her ay bı tahlıl yapılıp kontrol edılecek.....umarım sizde yoktor bişey,gerçekten çok üzülüyor insan o minicik bebekte bi sorun cıktıgında

Kızlar benim kızım sürekli sallanmak istiyor acaba beşiklere takılabilen br otomatik salama aparatı varmı satılıyormu böyle brşey internetten otomatik salanana beşik baktım ama çok küçücük birde ben evdeki iki beşiğinede takılabilen seyyar birşey istiyorum ama tabi varmı böyle birşey bilmiyorum.:44:

kızlar merhaba
ben salı günü ana kucağının içinde kızım olduğu halde bir odadan diğerine taşırken
ana kucağı ile birlikte kızımı kucağımdan düşürdüm
nasıl düşürdüğümü bilmiyorum
sadece kızımı yerde yüzüstü yatarken gördüm ve o an öleceğimi hissettim korkudan
hemen ağlamaya başladı
ki sonradan öğrendiğime göre
düşen bebeğin ağlaması çok önemli ve iyiym
hemen annemi aradım oğlumu anneme bıraktım
kızımı arabaya koydum
dörtlülerimi yaktım ve tüm kırmızı ışık ve trafik kurallarını ihlal ederek kızımı gazi üniversitesi çocuk acil bölümüne götürdüm
götürdüm ama ağlamaktan durumu anlatamadım
arabada giderken allaha yalvardığımı ve kızımdan sürekli özür dilediğimi hatırlıyorum
hastanede 24 saat gözlem altında kaldık
kafa ultrasonumuz kan ve idrar tahlillerimiz yapldı
çok şükür problem çıkmadı
ama kızımın iki kere sağ elinden iki kere sol elinden ayak bileklerinden ve kollarından kan almak için delik deşik oldu
artık ben dayanamadığım için
kan alınırken beni dışarı çıkarıyorlardı
eşimle tüm gece uymadan başında bekledik
meğersem ne kadar seviyormuşuz bebeğimizi
evde oğlumu bıraktım ama gece iki kere de onun yanına idip sevdim, süt sağdım bıraktım ona
adli vaka olarak kayıtlara geçtik
hastane çıkışı bir de polise ifade verdik

kayınvalidemlere geldik, biraz dinlendik
dün de ikinci ay aşımız vardı
iki bebeğimde de ateş yaptı aşılar
bu gece de sabaha kadar başlarında bekledim, sabah 6 da bebekleri kayınvalideme bırakıp
12 ye kadar uyuyup kendime geldim
ben de durumlar böyleydi

çok çok dikkat edin kızlar
rabbim hepimizin yavrusunu korusun tüm görünen görünmeyen kazalardan

Cnm sivilceler zamanla gecer diye dusunuyorum. Uzulme. Bizde de beyaz beyaz var. dokunmuyorum hic. Bir de gozumuzun ustunde damar genislemesi var, kirmizi o kisim. Dusun daha beteri olanlar var. sukretmek gerek. Daha buyuk bir seyleri yok.
Seni cok iyi anliyorum cnm. Gecmis olsun. Benim bebis de kafasini kaldirip,kafama vurdu ve nasil aci aci agladi anlatamam. Senin durumunu dusunemiyorum bile. Ben bile o,kadarcik seye cok uzulmustum. Kendini suclama sakin.

Gecmıs olsun allah korumus cnm sükür nekadar dikkat etsekte olabiliyor böyle kazalar

kızlar biz bugün 54 günlük olduk ama benim kanamam hala devam ediyor 46 günlükken kırk kontrolüm vardı kanamam olduğu içim simir alamadı doktor 60 güne kadar geçmezse tekrar gel dedi hala geçmedi sizlerin nasıl...

Bugun dr kontrolumuz vardi kizlar. kizimin reflusu olabilirmis onun icin ilac basladi cok kusuyodu bide kendini yay gibi arkaya geriyodu. gitmisken aklimdaki sorulari sordum gazimiz icin humananin antikolik mamasini basladi. rezene icebilirmi diye sordum gunde 3 kere birer kahve fincani icebilir dedi. Bazen sut yetmiyo mama veriyorum dedim tabi vericeksin acmi kalicak dedi. gunde 3 kere ver anne sutunun yaninda dedi eger gerekirse. onun sonra gunduzleri araba koltigunda uyuyodu bi sorun olurmu dedim hayir olmaz dedi. onlar bebeklerin rahat olacagi sekilde yapilmistir dedi. sonra kakasini yapti tam doktor yaninda hemen onida gosterdim bugun biraz sulu gibiydi enfeksiyondan olabilecek bi sulanma diil dedi. reflu icinde 6 yada12 ayda gecer dedi. Belki ayni sorunlari yasayanlar varsa bi fikir olur:)

Cok cok gecmis olsun allaha sukur bebeginde bi sorun yok. allah bizlere bagislasin kuzularimizi

Evet canim simdi o gogsumden de iyi sut geliyor

Çok kotuyum kızlar sabahtan beri hiç halim yok dayak yemiş gibiyim.midem dönüyor. Bulanıyor. Şimdide ishal oldum. Kızımı fon mak. Susturmaya çalışıyorum. Çok ağlıyor onadami geçti yoksa. Eşim bugün çalışıyordu. Izin almış gelecek ama dr ye gitmaya kokruyorum..çocukla nasıl gidicem dua edin iyleseyim....

benım kzıımda kusuyor reflu olabılecegını nasıl anladı doktor belirti neymiş butun bebekler kusuyor çünkü,ne kadar cok kusuyordu?? ve hergünmü??
kızımda uslu kaka yapıyor ben hiç mama vermedim gerçi daha,birde koku olmaya başladı kakasında artık sizde de varmı??

çok geçmiş olsun canım ne kadar sakınsakta oluyor böyle kazalr daha kötüsü olmaz inşallah...
2. ay aşılarında ateş çıkınca hangi ilacı kullandın ateş düşürmek için...
bizimde 2. ay yaklştı ve artık kakası kokmaya başladı sizde de varmı koku??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…