2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
bizimde reflumuz var 14: ayni kendini gerio yay gibi ve kusuyor. bazende agzina biseyler geliyor. zantac die bir ilac verdi bize doktor. sizinkinin adi ne? bana 2 saatten once emzirme dedi. sut urunlerini de azalt dedi doktor

canım çok büyük bir korku yaşamışsın allah korusun meleklerimizi çok yorgunuz sanırım ondan oluyor böyle şeyler çok var başına gelen çok şükür kızın iyiymiş geçmiş olsun

amin canım çok teşekkür ederim allah seninde yardımcın olsun :)

Papatya çok çok geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasının şükür ki iyiymiş bebeğin. Allah hepimizin yavrularını korusun.

canım evet zaten bende çalışmak istiyorum kızım için çalışıyorum diyorum sürekli sadece şuan çok küçük olması beni üzüyor meme arıyor sürekli kuzum emzik almıyor bağırıyor ama oda bende alışıcaz inşallah teşekkür ederim canım desteğin için bez konusunda bende ilk kez rastadım öncekiler böyle değildi son kullanma tarihlerine baktım daha yeni bezler ama neden kokuyor anlamadım değiştirdim yoksa kızımı götürüp hastaneye idrar tahlili yaptırıp uğraşıcaktık kızımı hırpalıcaktık boşuna son anda farkettim valla belki başkasınada denk gelir dikkat ederler inşallah

Icimi rahatlattin cnm. Senin yine elinde varmis bizim goz kapaginda. Gozinu silerken yaptim sandim da nasil uzulmustum. Gececek ins.
elidel krem aklimin bir kenarinda bulunsun.
Kızlar bebeklerinize rota virüsü aşısı düşünüyor musunuz? Bakanlık aşı programına almaya çalışıyormuş ama pahalı bir aşı olduğuiçin alamıyormuş.
3. Ayda yapicazdedi doktorumuz.

Gecmis olsun. Yedigin bir seyden mi oldu? Usuttun mu?

Kızlar benim kızım yatarken sürekli yüsünü ekşitiyor emmeden sonra ve kusuyor bende bu yastıktan siperiş verdim kullanan varmı?İnşallah çözüm olur.Çünkü uyurken huzursuz olup uyanıyor.

Son düzenleme:
aynı benim kızım da böyle idi 1 hafta sürdü bugün azaldı. pütürlük var ama ilk zamanki gibi degil.bende çok korkmuştum ama geçicek sanırım.
inşallah geçer gerçekten çok problem yaptım
saol cnm
temre duasını buldum internetten..eşimin okuması şartmı ben okusam olmazmı
geçene kadar herşeyi deniycem umarım geçer

Canım benim kızımında yüzü aynene böyle inşlalah düzelecek zamanla.
inşallah cnm
ev ortamı 25 derece..kombiyi kapattık..bazen fazla sıcağa alışmasın diye ince giydiriyorum o zamanda kusmaya başlıyor oda ayrı bir dert
benim kızımında önce sadece yanaklarıydı..sonra alnına ve saç diplerine yayıldı şimdide çenesi ve boynuna kadar indi..azalmıyor artıyor
dr yapacak bişey yok geçer dedi..bende kuru ve sert dedim ..nemlendirici krem verdi sadece cilt yapısıylada alakası varmış
Canım benim kızımdada çıktı. Dr nemlendirici sür dedi. Gerçekten geçti. Sebamedin bebe losyonunu sürdüm çok iyi geldi.
dr verdi bakalım nemlendirici inşallah işe yarar

amin cnm inşallah geçer..bende her emzirmeden sonra yıkıyordum yüzünü şimdi nemlendiricisinide sürecem..
nemlendirici sürmeye başlayınca ne kadar sürede geçer acaba
cnm benim kızımkide öyle bebe yağı sürdüm şimdi epey azaldı dediğin gibi sertleşip kavluyo çok kötü görünüyo ama az kaldı
bebe yağı benimde aklıma geldi ama yüzüne cesaret edemedim..inşallah bizimkide azalır ve geçer
tabiki çok şükür başka ciddi sorunlarımız yok...
Allahtan acısı falanda yok..bide acısı olsaydı daha kötü olurdu..Allah beterinden esirgesin bebeklerimizi
senin bebeğede geçmiş olsun ..damar genişlemesinin tedavisi yokmu ..kalıcı değildir inşallah

banada kendi kendine geçecekmiş gibi gelmedi
dr reçete yazdı kremin adını unuttum eşim bugün alacak... E ile başlıyordu baş harfi belki aynı kremdir
ATOPİK DERMATİT teşhisi koydu doktorumuz
internetten baktım egzema oluyormuş ..onada çok canım sıkıldı..
ben doğduğu günden beri fotoğrafını çekiyorum her anının..çok yakın olmadıkça belli olmuyor fotolarda

hepinize tavsiyeleriniz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum
yumurta yemeyi bırakacam demiştim dr sordum yediklerinle ilgisi olmaz dedi
cilt yapısıyla alakalıymış..her bebekte olabilirmiş..kendiliğinden geçer dedi..umarım geçer

papatya50 cnm çok geçmiş olsun...Allah birdaha yaşatmasın inşallah ..mesajını okurken kendimi bir an senin yerine koydum yaşadığın hiç kolay değil..Allaha emanet bebişlerimiz ..Allah korusun görünür görünmez kazalardan inşallah

duygucum cok cok gecmis olsun..neler hissettigini anlayabiliyorum.cok sukur biseyi yokmus yavrunun..kan almak icin elini ayagini deldiler diyince oglumun bu yuzden cikardigi hastane cigliklari aklima geldi :-( rabbim herkesin yavrusunu korusun..

mimvenun cnm cok gecmis olsun..ins tez zamanda atlatirsin..rabbim yardim etsin...
yakari cnm o koku bizde hat safadaydi..hatta dr a sordum kakasi kokuyor die onemli degil kokabilir..idrari kokmasin yeter dedi.. ne hikmetse hastanede antibiyotik tedavisinden sonra kakada koku filan kalmadi..acaba enfeksiyondanmiydi die dusunmeden edemiyorum..gerci kaka ornegi vermistik bisey cikmadi ve suan koku da yok...

canım ben doğdukları andan itibaren bunda yatırdım bebeklerimi
çok da memnun kaldım
kusma olayı minumum düzeyde
boğulacaklar derdi de olmadı
tavsiye ederim kullanmanı

iyi temennileriniz ve geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ediyoruz
çok sağ olun kızlar

kızlar rota aşısını yaptıracaktım ama
dün doktorumuzzla konuştum
ben yaptırmadım çocuğuma dedi
gerisini sana bırakıyorum, yaptır ya da yaptırma diyemem dedi
ama ben şuna inanıyorum dedi
''çocuk bağışıklığını kendi güçlendirecek dedi
aşılarla bir yere kadar korunur bebek''
ishal yapan 50 mikrop varsa, rota aşısı bunlardan 20 tanesinden korur bebeğini dedi

bir de aşı sonrası colpolu ateş 38.5 in üzerine çıkmadan verme dedi
çünkü ateş vücudun mikropla savaşıdır dedi
bırak müdeahale etme, savaşsın vücut
baktın ki ateş yükseliyor o zaman 1 çay kaşığı verebilirsin dedi

bizim kızda çook kusuyor hemen hemen her emme sonrası gazını çıkartırken beni bayağı bir suluyor:)) bazen çökelek gibi bazen süt gibi
bende ya enfeksiyondan ya da fazla emiyorsa ondan diyorum ama idrar tahlili vermiştik bişi çıkmamıştı
emmesi de çok sık değil bir buçuk iki saatte bir emer o da beş dakkia anca
zaten kilo alımı da az ( amaaan ne dertleri var bilmiyoruz kii..
ahh anlayabilsek..,

canım çok geçmiş olsun

kızlar rota virüsü bizim doktor da 3. ayda tavsiye etti.
bence doktorlar bizim kararlarımızı etkiliyor bende mesela
bu aşıyı yaptırmak istemiyordum ama doktorumuz tavsiye etti
insan haliyle etkileniyor sanırım yaptıracağız..

çok gecmiş olsn papatya,Allah tekrar yaşatmasın..

Bugün 66 günlük olduk ama uykusunda hiç bir düzelme yok aksine dahada kötüye gidiyo hele bu hafta uykusuzluğu tavan yaptı bende artık çıldırma noktasına geldim o kadar uykusuz ve yorgunum sadece vücudum değil beynimde çok yorgun çok bunaldım bişeye yetişemiyorum bu uykusuzluğunun yada azıcık uyusa bile uykudaki hareketliliğin geçeceğine dair umudum kalmadı herkes geçer desede ...

kızlar benim doktorumda geçer kendi kendine demişti sebamed in yüz kremini önerdi kullandım fayda etmedi !!! 10 gün sonra doktora tekrar gittim dedim geçmedi oda devam et demişti..Annem NİVEA BEBE YAĞI sürdü gözlerinin altı falan şişti aman yüzüne sürmeyin !!! Ama ELİDEL KREMİ kullandım aynı gün geçti arkadaşım önermişti doktoru yazmış bebişine koluna sürdüm 1 gün beklettim bir şey olmadı tedbiri elden bırakmayalım diye sonra sürdüm yüzüne inanmayacksnz akşam sürdüm sabah hiçbirşey kalmadı..evet egzama olark geçyrmuş bebişlerin suratındaklr ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…