2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
olmazmı gizemm olmazmı...
ben artık koldan ve bacaktan da vuruyorum.
çünkü göbeğimde yer kalmadı
iğne batmıyor,batsada ilaç ilerlemiyor artık

kolum cok acidi bende gobegimden devam ediyorum ne yapayim..birde bacagin hangi kismina vuruyorsun

Son düzenleme:

cnm ben de senin gibi önce keseyi göremedik ,sonra keseyi gördğk bebeği göremedik.Yüreğimiz hep ağzımıza geldi.En son 8. haftada karından ultrasonla gördük bebeği kalp atışlarını.Bnm de 1 hafta geriden geliyo, geç yumurtlama olabilr dedi.Sorun etme ..Bebeğin gelşimi normal seyrediyorsa sadece doğum tarihi 1 hafta ertelniyor o kadar.

bebegin kaalp atisini bu yontemle gorebiliyor muyuz yani.

Valla ben de kayranın dediğini yapıcam evde denicem..Ama ben dün yüzüstü yatınca pıtpıt attı sanki hissettim.

Cnm bu evham bizi çok yoracak.Aslında yanlış yapıyoruz.Herşey Allah tan ondan gelene hep şükretmek lazım.Bu dolu günleri boş geçirmeyelim bol dua edelim rahatlamaya çalışalım.

Ben hepsinden korkuyorum cnm .epidural de de anestezi uzmanı çok önemliymiş.Annem kesinlikle normal yap diyor ama ben de o kadar cesaret yok.Bir de aniden geliyor diye panik olurum epidural daha planlı hazırlıklı gidiyorsun doktora..
Yarın görümcemin epidural sezerya doğumu var çok heyecanlı...Ben şanslıyım sanırım onda görücem artık tavsiye ederse ben de düşünebilirim.

7.haftandaki usg ne bak solda.benimde solda aleti hep sola koyuyor.sen ne doğurursan ben ondan doğuracam çok kıskanıyorum seniii

ayyy aşk olsun kayramm yha benim neremi kıskanıyorsun asıl kıskanılacak kişi sensin seennn
ama doğru dedin ikimizinki de aynı bence

kolum cok acidi bende gobegimden devam ediyorum ne yapayim..birde bacagin hangi kismina vuruyorsun
cep yeri varya canım onun hizasında vuruyorum. bak resim yüklicem

bu yerlere bizde vurabiliyoruz,insülinle aynı...

evet kesinlikle anestezi uzmanı önemli..burda yaptırmak istemiyorum o yüzden çünkü pek epudural doğum yapılmıyor burda..herkes normal yap diyorda ben kendimi biliyorum dayanamamm ..epudural sezeryanı da tavsiye etmiyorlar normali iyimişş bakalımm ..hayırlısı Düşünmek için ve araştırmak için daha çok vaktimiz var allahın izniyle..

kıyamam ben size ya.rabbim yardımcınız olsun inşallah.nurum şaka yaptım kuzum..dost kıskanılırmı???bu hafta bol bol dua edelim nurum rabbim duyacak ben inanıyorum.....

kızlar ben çıkıyorum yemek yapıcam akşam görüşürüz bybyyy

tsagol canim..bana hemsire gobegin 2parmak ilerisinden vur demisti birde gobegin altina vurma demisti ama resimde her yeri gorunuyor.yuvarlak bir bolum cizmisti resimde neredeyse bel hizsaina kadar gosteriyor kafamkaristi

Valla bnm doktor normale pek yakın bi doktor değil zaten bi bahane bulur diye düşünüyorum.Ben de kararsızım zaten.
Daha çok vaktimiz var dediğin gibi ..

kuzular bende çıkıyorum.iftar hazırlayacağım.iftardan sonra görüşürüz.rabbime emanetsiniz.nurum akşam gel laflarız.....

Benim doktor daha hamile bile değilken bana normal doğum yapacaz sana derdi. Her gittiğimde de "dün bir doğumum vardı, normal doğum, cok güzel oldu" falan diyor. Normale hazırlıyor :) Tabi epiduralli. Ancak rahim filmimde gördü halimi, ki onda da uyutuldum. Yine de 2 hemşire tutmak zorunda kaldı beni uyutulana kadar. Öyle bir titreme ki...

Son gittiğimde tansiyonum 17-10 çıkınca ilk defa sezaryanin adını ağzına aldı.

Bana epidural sezaryen gibi geliyor, tansiyon yüzünden. Normal doğumu bekleyemeden erken alırlar diye tahmin ediyorum. İnşallah öyle olmaz...

kıyamam ben size ya.rabbim yardımcınız olsun inşallah.nurum şaka yaptım kuzum..dost kıskanılırmı???bu hafta bol bol dua edelim nurum rabbim duyacak ben inanıyorum.....

canım tabiki o anlamda anlamadım ben kıskanmayı...
dediğine aynnenn katılıyoeum iyiki seni tanıdım sen bitanesin evet bol bol dua edeli canımın içi.

tsagol canim..bana hemsire gobegin 2parmak ilerisinden vur demisti birde gobegin altina vurma demisti ama resimde her yeri gorunuyor.yuvarlak bir bolum cizmisti resimde neredeyse bel hizsaina kadar gosteriyor kafamkaristi
evet canım haklısın kafan karışabilir..
ama ileleyen zamanda göreceksinki ne yazıkkş artık tek oraya vuramıcaksın
bende çok tereddütte kaldım ama yapacak bişey yok buralara vuruyorum ben...
bacakta bana tek yer gösterdi hemşire kendi ilk oraya vurdu.ve samimi söylüyorum 1 ay ağrıdı...
eee napalım yha 200 küsür gün böyle geçer mi?
bende araştırdım bu yerleri buldum ve inan hiçte sorun olmuyor.
haa göbeğimin altına vuruyormuyum,hayır...... sende vurma.hep sağına ve soluna devam ediyorum.
onun dışında burdaki her yere vuruyorum ben....
ne yapalım gizemcim,başa gelen çekiliyor işte..

canlar net gitti o yüzden koptum birden

canım yha net görememekle birlikte şekline göre erkek diyorum ben
diyordum ki 6 haftalık olduğunu okudum geri aldım sözümü

:

cuma günü gideyimde hayırlısıyla daha net belli olur inş..

dört hafta sonra çağırdığı içün güccücük benim bebekim ..

şimdi büyüdü inş teyzeleri

ayyy canım benimm...
tansiyon kötü evet ama RABBİM hakkında hayırlısını nasip etsin sana da cümlemize de...

dogru diyorsun saglikli olsunlarda cekeriz biz..benim tam olarak pihtilasma cikmadipihtilasmayla ilgili bir degerim heterezigot cikti.ne kadar kullanirim bilmiyorum

dogru diyorsun saglikli olsunlarda cekeriz biz..benim tam olarak pihtilasma cikmadipihtilasmayla ilgili bir degerim heterezigot cikti.ne kadar kullanirim bilmiyorum

hmmmmm, belki keser seninkini...ben homozigotum ne yazıkki.
hap ve iğne aynı aynda ve doğum sonuna kadar kaçınılmaz ,kullanıcam Allah izin verirse...
olsun yha dedik ya.evlat bu her şeyi yaptırıyor insana...
sağlıklı sıhhatli olsunlar da..
be artık yıldığım bir gün annem bana dediki,
kendine gel,hiç çocuğu olmayan birine her gün en az 2 kere iğne vurunacaksın doğuma kadar deselerdi,düşün bakalım kabul edermiydi etmezmiydi.......
düşündüm bir daha da ağzımı açmadım

ben hiç korkmuorum normal doğumdan en sağlıklısı bence inşallah o günlere gelirsek bi pürüz cıkmazsa epidural normal doğum istiorum rabbim hayırlını versin:)

Bence hıc bırını yapma kafnı bulandırma mesela ALLAH korusun rabbım muhafaza etsın dıyelımkı bebek sakat dowm sendromu ne yapacan bebegı aldıracanmı gum gum atan kalbı durduracanmı nerden bılıyon saglam dogan bebeklerın sonradan sakatlanmıyacagını herseyı mevlam bılır bızler tevekkulumuzu edelım sag selım kucaklarımıza alalım dualarımız eksık etmıyelım mesela ben 6. ayda sadece dobler testı yapacam oda bebegın kalbıyle ılgılı ılacla tedavısı oluyor ondan gerısı bos hıcc uzme kendını allaha bırak rabbım ol dedı oldu saglıklı olması ıcınde bolca dua lütfen....Acızane fıkrım yınede sen bılırsın canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…