olmazmı gizemm olmazmı...
ben artık koldan ve bacaktan da vuruyorum.
çünkü göbeğimde yer kalmadı
iğne batmıyor,batsada ilaç ilerlemiyor artık
doktorla ilgili sıkıntım yok zaten söylüo herşey normal die ama ben evham yapıorum göremedim hiç bişisini bi sürü para veriorum en iyi hastaneye gidiorum cihazları bböyle olmamalı verdğim paraya dğmeli die düşünüorum ne bileyim kafam karıştı cokantalyalı kimse yok mu forum da hangi doktora gidiolar ki???
bebegin kaalp atisini bu yontemle gorebiliyor muyuz yani.
cok sukur...ama bu hamilelik hep tedirginlik icinde gececek biliyorum..daha oncr 2 kez kaybettigim icin cok korkuyorum..insallah rabbimbunu saglikla kucagima alnayi nasip eder..ikili test uclu test ayrintili ultrason kalbi atiyormy sagliklimi diye dusunmektrn kafsyi yemezsem iyidir...mubarek gunlerde dualardimizi eksik etmeyelim..
KIZLAR BİRDE DOĞUMU NASIL DÜŞÜNÜYORSUNUZ? BANA EN ÇOK EPUDURAL NORMAL UYUYOR GİBİ GELDİ..NORMAL DOĞUMDAN ÇOK KORKUYORUM..SEZERYANDAN DA.. GERÇİ O GÜN VAKTİ SAATİ GELDİĞİNDE HANGİSİ HAYIRLIYSA,O OLSUN BİZİM İÇİN..AMA İNSAN YİNE DE DÜŞÜNÜYOR..
7.haftandaki usg ne bak solda.benimde solda aleti hep sola koyuyor.sen ne doğurursan ben ondan doğuracam çok kıskanıyorum seniii
cep yeri varya canım onun hizasında vuruyorum. bak resim yüklicemkolum cok acidi bende gobegimden devam ediyorum ne yapayim..birde bacagin hangi kismina vuruyorsun
ben hepsinden korkuyorum cnm .epidural de de anestezi uzmanı çok önemliymiş.annem kesinlikle normal yap diyor ama ben de o kadar cesaret yok.bir de aniden geliyor diye panik olurum epidural daha planlı hazırlıklı gidiyorsun doktora..
Yarın görümcemin epidural sezerya doğumu var çok heyecanlı...ben şanslıyım sanırım onda görücem artık tavsiye ederse ben de düşünebilirim.
ayyy aşk olsun kayramm yha benim neremi kıskanıyorsun asıl kıskanılacak kişi sensin seennn
ama doğru dedin ikimizinki de aynı bence
cep yeri varya canım onun hizasında vuruyorum. bak resim yüklicem
Eki Görüntüle 488345
bu yerlere bizde vurabiliyoruz,insülinle aynı...
ayyy aşk olsun kayramm yha benim neremi kıskanıyorsun asıl kıskanılacak kişi sensin seennn
ama doğru dedin ikimizinki de aynı bence
cep yeri varya canım onun hizasında vuruyorum. bak resim yüklicem
Eki Görüntüle 488345
bu yerlere bizde vurabiliyoruz,insülinle aynı...
evet kesinlikle anestezi uzmanı önemli..burda yaptırmak istemiyorum o yüzden çünkü pek epudural doğum yapılmıyor burda..herkes normal yap diyorda ben kendimi biliyorumdayanamamm ..epudural sezeryanı da tavsiye etmiyorlar normali iyimişş bakalımm ..hayırlısı Düşünmek için ve araştırmak için daha çok vaktimiz var allahın izniyle..
kıyamam ben size ya.rabbim yardımcınız olsun inşallah.nurum şaka yaptım kuzum..dost kıskanılırmı???bu hafta bol bol dua edelim nurum rabbim duyacak ben inanıyorum.....
evet canım haklısın kafan karışabilir..tsagol canim..bana hemsire gobegin 2parmak ilerisinden vur demisti birde gobegin altina vurma demisti ama resimde her yeri gorunuyor.yuvarlak bir bolum cizmisti resimde neredeyse bel hizsaina kadar gosteriyor kafamkaristi
canlar net gitti o yüzden koptum birden
canım yha net görememekle birlikte şekline göre erkek diyorum ben
diyordum ki 6 haftalık olduğunu okudum geri aldım sözümü
:
Benim doktor daha hamile bile değilken bana normal doğum yapacaz sana derdi. Her gittiğimde de "dün bir doğumum vardı, normal doğum, cok güzel oldu" falan diyor. Normale hazırlıyor :) Tabi epiduralli. Ancak rahim filmimde gördü halimi, ki onda da uyutuldum. Yine de 2 hemşire tutmak zorunda kaldı beni uyutulana kadar. Öyle bir titreme ki...
Son gittiğimde tansiyonum 17-10 çıkınca ilk defa sezaryanin adını ağzına aldı.
Bana epidural sezaryen gibi geliyor, tansiyon yüzünden. Normal doğumu bekleyemeden erken alırlar diye tahmin ediyorum. İnşallah öyle olmaz...
kuzular bende çıkıyorum.iftar hazırlayacağım.iftardan sonra görüşürüz.rabbime emanetsiniz.nurum akşam gel laflarız.....
canım tabiki o anlamda anlamadım ben kıskanmayı...
dediğine aynnenn katılıyoeum iyiki seni tanıdım sen bitanesin evet bol bol dua edeli canımın içi.
evet canım haklısın kafan karışabilir..
ama ileleyen zamanda göreceksinki ne yazıkkş artık tek oraya vuramıcaksın
bende çok tereddütte kaldım ama yapacak bişey yok buralara vuruyorum ben...
bacakta bana tek yer gösterdi hemşire kendi ilk oraya vurdu.ve samimi söylüyorum 1 ay ağrıdı...
eee napalım yha 200 küsür gün böyle geçer mi?
bende araştırdım bu yerleri buldum ve inan hiçte sorun olmuyor.
haa göbeğimin altına vuruyormuyum,hayır...... sende vurma.hep sağına ve soluna devam ediyorum.
onun dışında burdaki her yere vuruyorum ben....
ne yapalım gizemcim,başa gelen çekiliyor işte..
ayyy canım benimm...
tansiyon kötü evet ama RABBİM hakkında hayırlısını nasip etsin sana da cümlemize de...
dogru diyorsun saglikli olsunlarda cekeriz biz..benim tam olarak pihtilasma cikmadipihtilasmayla ilgili bir degerim heterezigot cikti.ne kadar kullanirim bilmiyorum
Ben hepsinden korkuyorum cnm .epidural de de anestezi uzmanı çok önemliymiş.Annem kesinlikle normal yap diyor ama ben de o kadar cesaret yok.Bir de aniden geliyor diye panik olurum epidural daha planlı hazırlıklı gidiyorsun doktora..
Yarın görümcemin epidural sezerya doğumu var çok heyecanlı...Ben şanslıyım sanırım onda görücem artık tavsiye ederse ben de düşünebilirim.
Selamlar guzel annisler. herkesler iyidir umarim. ben bugun daha iyiym. dun guzel dinlenmisim. sagdan sola atip durmustum kendimi
kizlar ya bi sey sorucam ben simdi doktor degistiricem ama eski doktoeum 2li test yapiyodu bu ise ben direk uclu yapiyorum diyor. ne dusunuyosunuz bu konuda. 2 li yaptirmalimiyim mutlaka. uclumu yaptirayim. ayy ben bu 2liden 3luden cok kafam karisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?