2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
ben hep yaparım bunu kumanda iner kalkar.malatyadaki doktorum sölemişti bıkmıştı adam her gitmemde kalbi atıyormu diye sormamdan...

cnm elimi koydugumda bile hissediyorum atisi fakat ben onu kendi kalp atisim saniyordum. Yani benimkinin yansimasi gibi saniyordum.

burda anestesı uzmanı cıdden cok onemlı bıraz fazlası cok kotu seyler doguruyor örnek.komsum basıt bır basur amelıyetına gırecek hatta evdekıler uyurken 15 dakkada gıdıp aldırıp gelecek dıye gıttı bıraz fazla verılınce yogun bakıma gırdı 20 gun yogum bakımda kaldı sonra cıktı ama nasıl cıktı ınanamazsınız tam bır cocuk gıbı uyandı 47 yasında kadın cocuk gıbı gercı cocuk bısılerın farkında mesela acıkınca aglar yemek verınce yutar bu abla tam tersı hıcbırsey bılmıyo tam 8 yıl oldu degısen bısı yok yıne aynı saf saf duruyo yanı ALLAH u teala hakkımızd hayırlısını versın endıselerımız devam edecek bılıyorum hayat bu ama etrafta bolca örnek varken nasıl korkulu yasamayalım RABBIM korkularımızla imtihan etmesin bizleri...sankı bugun felaket habercısı gıbı hıssettım kendımı ama hersey lay lom degıl neler var hayatta ooofff neyse...

cnm elimi koydugumda bile hissediyorum atisi fakat ben onu kendi kalp atisim saniyordum. Yani benimkinin yansimasi gibi saniyordum.

hehe ben de onu dicektim nabiz degil mi o ya. yani hamilleikten oncede atardi benim. nabiz o bence, kendi kalbimizin ritmi yani.

kızlar bişi sorucam,belki aranızda bilgi sahibi vardır.bebeğin kalbi anne karnında durunca annede değişiklikler oluyor mu?nette baktım ama bulamadım,geçen bi arkadaşımız yazmıştı,belirtilerim ertesi gün kesildi diye.onun dışında bişey var mı acaba?bide durduktan sonra anneyi zehirlemez mi?bikaç gündür kafama takıldı,tedirgin oldum.çarşamba gidicem kontrole ama dayanamadım size bir sorayım dedim.

canım sıkma canını hiçbir şey yoktur.hafta olarak sen benden daha ilerdesin.belirtilerin azalmış olabilir.bende korkmuştum hemen dr gittim hiçbir şey yoktu.tedrigin olma bebek gayet iyidir

canım sıkma canını hiçbir şey yoktur.hafta olarak sen benden daha ilerdesin.belirtilerin azalmış olabilir.bende korkmuştum hemen dr gittim hiçbir şey yoktu.tedrigin olma bebek gayet iyidir

sanırım tedirginlikte hamilelikten :) gerçi ezelimde öyleydi ama neyse bide düşük tehlikesi atlattım,ondan beri paniğim..

mrhaba arkadaşlar sanırım bende mart annesi olucam 15 marttan sonra doğuma hazırlan demişti hemşire yoksa burdaki tahmine göre 1 nisan çıkıyo şaka gibim

ben de epudrallerden korkarım

aslında ben herşeyden korkarım

keşke eşim hamile kalsaydı

beni evdeyken bayıltsınlar gözümü bi açayım bebişim kucağımda

var mı böyle bir doğum şekli

iyi akşamlar hamişler iyisinizdir umarım geçmişi okuyordum selam vereyim dedim
evde bunaldım biraz yürüyüş yapıcaz eşimle yarında doktor kontrolümüz var 2li test yapılacak aksilik olmazsa inşallah sağlıklıdır bebişim tedirginim biraz ya :18: :18:

ben kürtajdan accayip tırsyom inşallah hiç yaşamak zorunda kalmam :18: malesef öyle bişiy yok keşke olsa

mrb hoş geldin iyi akşamlay sanada

iyi akşamlar kızlar kayra burdamısın göbüşüme yorum yapcaktın koyim mi resimleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…