ben hep yaparım bunu kumanda iner kalkar.malatyadaki doktorum sölemişti bıkmıştı adam her gitmemde kalbi atıyormu diye sormamdan...
Ben hepsinden korkuyorum cnm .epidural de de anestezi uzmanı çok önemliymiş.Annem kesinlikle normal yap diyor ama ben de o kadar cesaret yok.Bir de aniden geliyor diye panik olurum epidural daha planlı hazırlıklı gidiyorsun doktora..
Yarın görümcemin epidural sezerya doğumu var çok heyecanlı...Ben şanslıyım sanırım onda görücem artık tavsiye ederse ben de düşünebilirim.
cnm elimi koydugumda bile hissediyorum atisi fakat ben onu kendi kalp atisim saniyordum. Yani benimkinin yansimasi gibi saniyordum.
kızlar bişi sorucam,belki aranızda bilgi sahibi vardır.bebeğin kalbi anne karnında durunca annede değişiklikler oluyor mu?nette baktım ama bulamadım,geçen bi arkadaşımız yazmıştı,belirtilerim ertesi gün kesildi diye.onun dışında bişey var mı acaba?bide durduktan sonra anneyi zehirlemez mi?bikaç gündür kafama takıldı,tedirgin oldum.çarşamba gidicem kontrole ama dayanamadım size bir sorayım dedim.
canım sıkma canını hiçbir şey yoktur.hafta olarak sen benden daha ilerdesin.belirtilerin azalmış olabilir.bende korkmuştum hemen dr gittim hiçbir şey yoktu.tedrigin olma bebek gayet iyidir
mrhaba arkadaşlar sanırım bende mart annesi olucam 15 marttan sonra doğuma hazırlan demişti hemşire yoksa burdaki tahmine göre 1 nisan çıkıyo şaka gibim
hoşgeldin canım gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşallah
ben de epudrallerden korkarım
aslında ben herşeyden korkarım
keşke eşim hamile kalsaydı
beni evdeyken bayıltsınlar gözümü bi açayım bebişim kucağımda
var mı böyle bir doğum şekli
iyi akşamlar hamişler iyisinizdir umarım geçmişi okuyordum selam vereyim dedim
evde bunaldım biraz yürüyüş yapıcaz eşimleyarında doktor kontrolümüz var 2li test yapılacak aksilik olmazsa inşallah sağlıklıdır bebişim tedirginim biraz ya :18: :18:
ben de epudrallerden korkarım
aslında ben herşeyden korkarım
keşke eşim hamile kalsaydı
beni evdeyken bayıltsınlar gözümü bi açayım bebişim kucağımda
var mı böyle bir doğum şekli
mrhaba arkadaşlar sanırım bende mart annesi olucam 15 marttan sonra doğuma hazırlan demişti hemşire yoksa burdaki tahmine göre 1 nisan çıkıyo şaka gibim
hoşgeldin canım sat ın hangi gün???
asla ama asla hikmeti bırakma konyada tek geçerim onu her anlamda...mehmet beye sonlara doğru gidemezsin canım kabul etmiyor zaten tıpın başhekimi ama özel muayenehanesi varda tıpta hasta bakmıyor.hoca derslere giriyor...canım dedim ya baba oldu o bana.ama asla hikmeti bırakmam.sadece doğumu tıp fakültesinde onun gözetiminde yapacağım.ha bu arada selçuklu hastanesinin yani hikmetin hastanesinin yarı hisseside mehmet çolakoğluna ait:)))hikmeti bırakma mehmet beyede gidersen bilemem ama bu arada hikmetin sezeryanı harikadır teyze kızlarım hep onda doğurdu özel odada kaldı ve ilgi harikaydı.kim dediyse yalan sölemiş sana.tanıdığım birçok kişi o hastanede doğurdu adam sabah 9 da gelir bakardı teyze kızıma...
evet hikmet bey tecrübeli ve çok güleryüzlü bi adamdır..rahatlatır gereksiz kapris yapmaz korkutmaz.önlem alır..bende çok severim...
canıımmm sağol güzel cevapların için:)) ben de sezeryanda iyi diye duydum ama ben ALLAH nasip ederse normal istiyorum normal doğumda nasıl ilgi alakası doğuma giriyor mu mesela ya da özel oda sağlanıyor mu??ben biraz paniğimdir:)))şimdiden strese sokuyorum kendimi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?