2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
aslında 18 hazirandıda 20. günmde yumurtladığım için bebiş 1 hafta falan geriden geliyoo oyüzden 24 haziran falan sayılır dimi? 24ü yazdıydım 1 nisan çıktıydı tdt

hemen hemen aynı sayılırız benim de 19 haziran...inş hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucağımıza

bende onun yayılmışı var..ama seninki çok şirin duruyo,tam bebek gibi benimki göbek gibi duruyo
ımmııııııı illa bebiş belli olur kuzenimde hamile 10 haftalık onunda dağınık göbeği ama belli ayy kızzzz koyda bi bakalım göbüşüne

İyi geceler canlar..arkadaslar göbislerı koymaya baslamıslar masallah.rabbım nazarlardan korusun.benım 6aya kadr göbisım cıkmaz sanırm.zaten dogustan var bide ne annem ne ablam cok göbislı hamılelık yasamamş.bende onlara cektım sanırımm.bebisımle muzık dınlıyoz.uzandık yatagmıza annesı sevıyo onu babası da kıskanıyo ah bu erkekler bence hepımızde var kızlar bi çocuk hemde yanıbasimızda..

maşallah canım allah nazarlardan korusun.bebeğin bayağı büyümüş.karnın çok sivri bence de erkek.inşallah hayırlı bir evlat olur
aminnnnnn ayyy çok heycanlandım şimdi evet sivri oldu göbüşüm bu merakla 2 hafta nasıl geçcek şimdi ayyy RABBİM hepimizin yüzünü sürekli güldürsün

iyi geceler herkeseee...bugün kontrole rutin testleri yaptırmaya gittim. testlerde kanım çok düşük çıktı..ilaç kullanacağım yanii....aynı durumda olan var mı...bir de burada en iyi hastaneye ve en iyi doktora gittim bebeğimin kalp atışlarını duymaya gerek olmadığını söyledi.ben gördüm bebek iyi dedi..böyle birşey olabilir mi yaa o kadar da ısrar ettim duyulması gerekti dedim amaaaa....üff yaaa moralim çok bozukk gece gece uyuyamıyorum daa...

ayyyynennn aynen bende öyle hissediyorum ve öyle olsun istiyorum ama ilk önce hayırlı ve sağlıklı olsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…