aslında 18 hazirandıda 20. günmde yumurtladığım için bebiş 1 hafta falan geriden geliyoo oyüzden 24 haziran falan sayılır dimi? 24ü yazdıydım 1 nisan çıktıydı tdt
kızlarrr bunlar 7+3ün ultrason görüntüleri Eki Görüntüle 488530 ve Eki Görüntüle 488531 buda 10+3 günlük göbüşüm Eki Görüntüle 488532 Eki Görüntüle 488534 Eki Görüntüle 488535 nasıll hiç büyümemiş dimi hmmm kız mı erkek miii
teşekkür ederim gülüşüm ama bana küçükmüş gibi geliyo:44:maşallah çok tatlı göbişin..
kızlarrr bunlar 7+3ün ultrason görüntüleri Eki Görüntüle 488530 ve Eki Görüntüle 488531 buda 10+3 günlük göbüşüm Eki Görüntüle 488532 Eki Görüntüle 488534 Eki Görüntüle 488535 nasıll hiç büyümemiş dimi hmmm kız mı erkek miii
hemen hemen aynı sayılırız benim de 19 haziran...inş hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucağımıza
bence kesin erkek top gibi minnacık çıkmış karnın ve sadee göbişten almışsın kiloyu erkeğe benziyoo
teşekkür ederim gülüşüm ama bana küçükmüş gibi geliyo:44:
ımmıııııııbende onun yayılmışı var..ama seninki çok şirin duruyo,tam bebek gibi benimki göbek gibi duruyo
muhammed mi gelcek dersinn bana 1 kişi haric herkes erkek giyo 2 haftam kaldı bakalım çıkcak mı tahminleriniz
aminnnnnnmaşallah canım allah nazarlardan korusun.bebeğin bayağı büyümüş.karnın çok sivri bence de erkek.inşallah hayırlı bir evlat olur
sorma banada herkes erkek olcak seninki diyip duruyo şimdideen :26::26:
ımmıııııııilla bebiş belli olur kuzenimde hamile 10 haftalık onunda dağınık göbeği ama belli ayy kızzzz koyda bi bakalım göbüşüne
tamam dur bakim bi 8 haftalık olana yarinkiyle kıyaslarım8 haftalık halini koymuştum göbiş topiğine..yarın çekim yenisini koyayım
peki içinden ne geçiyo gülüm:26:
buldummmmm bence sendede bi erkek bebiş var tek önde göbüş çok zayıfsın bu aradatamam dur bakim bi 8 haftalık olana yarinkiyle kıyaslarım
kız tabiykiiiben biraz kız hastasıyımda cicili bicili giydirilir süslü tokalar vs.ler bayılıyom yaa ilki kız ikinciside erkek olsun istiyom ya bakalım kısmet sağlıklı olsunda en önemlisi hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?