2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlar benim hiç iştahım yok. idem istiyo ama canım hiçbişey yemek istemiyo. yarın doktora gidicez. inşalllah bebeğimin kalbi oluşmuştur.

Kızlar kalbim gümbür gümbür çok heyecanlıyım..büyük gün geldi şimdi hemen çıkıyorum rabbim yardımcımız olsun inşallah sorunsuz hayırlı haberler getirrim size..lütfen bol bol dua edin lütfen kızlar..tansiyonum düştü gibi heyecandan bir tuhafım acayip başım dönyor yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum..rabbime emanetiz..hepinizi allaha emanet ediyorum öpüyorummm

dualarimiz seninle insallah hayirli haberlerle gelmeni bekliypruz

selamun aleyküm kızlaaar
ben geldim

bebğimi gördüm geldim çok şükür sağlığı sıhhati süper
maşallaahhh 1 hafta önden gidiyor.
o kadar hareketliki koca bebek olmuş yhaaaa
annesinin minnoşuuuu

veeee bi cinsiyet haberi de benden...
drum burda pipiye benzer küçük bişey var ama daha erken bir daha ki kontrole net bişey söylerim dedi...

ben 5 gün yokum ALLAHa emanet olun canlarımmm..
malum bayrama gidiyoruzzz..
HERKESE HAYIRLI BAYRAMLARRR

hayırlı olsun.kayranın kıvrandığı haber senin miydi acaba?????

Gelmedi hala haberi verecem o olacakk

bendim o kaçak arkadaşlar...

nasılda kızarmış arkadaşına benim canımmmm..

kız pc deli etti beni,fanı temizlenecek galiba..
açılıyor vıztt diye kapanıveriyor
deli oldum haa..
ama nihayet verebildim haberi...
seni çok seviyorum hayırlı bayramlar canımın içiiiiiiiiiii

masallah bebegine..allah saglik versin..erkek bebisler cogaliyor topikte...

canım hayırlı haberlerini bekliyoruz

amin canım inş..

bende geldim aranıza inşallah bende mart ayında ilk bebeğimi kucağıma alacağım Allah hepimizin yardımcısı olsun

merhaba,,,bende yanı katıldımsizlere:)

bu donem erkek donemı galıba herkes erkekmiş ini benımkıde erkektir. daha çok kuçuk suanda 7 haftalık:)

hoşgeldiniz kızlar

herkese gunaydin.benim bulantilarim artti.cok kotuyum,kusuyorum surekli.porselenden haber yokmu........:26::26::26:

inş en kısa zamanda geçer canım

hayırlı haberlerini bekliyoruz inş

hayırlı olsun canım şaka gibi erkek haberi üst üste

hayırlı olsun arkadaşım ne güzel haberler geliyor,daha bir kaç hafta önce kese göründümü?kalp sesi duyuldumu diye haber veriyorduk şimdi cinsiyetler başladı....demekki zaman çok çabuk geçiyor ve bebecikler ne güzel hızla büyüyor.....allah sağlıkla mutlulukla büyümeyi kucağınıza almayı nasip etsin....

hoşgeldin.gözün aydın.çok güzel bi haber bu maşallah ilk kız haberini kimden alıcaz bakalım.
seninde yolun acık olsun sana da hayırlı bayramlar.

aaa kayranın haber vereceği kişiyi sen zannediyordum nur_sey_nur cıktı hadi hayırlı haberlerle gel inş. sende

cok heyecan yapma kendin kasma bu kadar

bizim kontrolümüzde yarın inş kızlar

çok merak ediyorum inş hepimiz hayırlı haberlerle döneriz

cinsiyet söyleyeceğini sanmıyorum ben sağlıklı habeler alalım da inş o bana yeter

Selam kizlar nasilsiniz bakalım. Ben bugun iyiyim masallah bana dun bayram temizligi yaptim. Bugunde dag gibi utu var onu yapacagim. Yarin aksamda esimin koyune gidiyoruz. 2 gun orda kalacagiz ordanda benim koyume cikacagiz.

Bi arkadas bebeginin cinsiyetini ogrenmis. Denizdi sanirim Allah gonlune gore verdi cnm ne guzel. Bizimki ne acaba.:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…