2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

son adet tarihinide yaz kuzummm

amin canımm. sende eşine içini dökmüşün gördüm bende içimde hiç tutamam. ben yanlış anlamassan bir şey soracağım ilk çocuk senin değil mi eşinin mi ben mi öyle anladım :44:

eşimin ilk evliliğinden 9 yaşında oğlu var sudecim...benim ilk çocuğum onun 2.olacak belki ondandır heyecansız umursamaz oluşu....

nasıl yaniiiiii?????

ne güzellllll. Allah hayırlısı ile tamamına erdirsin

kizlar hepinize selamlar, opucukler,

merhaba,,,bende yanı katıldımsizlere:)

bu donem erkek donemı galıba herkes erkekmiş ini benımkıde erkektir. daha çok kuçuk suanda 7 haftalık:)

hosgeldin canim hayirlisi olsun.

bende geldim aranıza inşallah bende mart ayında ilk bebeğimi kucağıma alacağım Allah hepimizin yardımcısı olsun
hosgeldin, saglikla insallah.

ohh iyi etmişsin..hiçte içine atma içinde seni kemireceğine dışarıçıkıp onu kemirsin:))))

ne guzel demisssin kayra. aynen ebahcim biriktirme hiiic sonra bomba olursan zararin daha cok olurrrrr.

canimm ne guzel yaaa ben de bebisimi gormek istiyorum 2 defa usgye girdim ben ilkinde bebgi gordum ikincisinde acile gittigim icin bebek iyimi diye baktilar hic bi sey goremedim. kesin haftaya gitcem gormeye. ikili falan bekleyemicem valla.

kizlar porselen nerdeee, gitmismi doktora...... ortaya cik porselen_bebek cabuk,meraklarda biraktin bizi.........

canım yolu acık olsun sende hakkını helal et.sağlıkla gider gelirsiniz inş. sana da hayırlı bayramlar olsun

iyi yolculuklar şekerim... tsemavi ve senle muhtemel doğum tarihlerimiz tutuyor senin sat'ın ne acaba?

evet canım tarihlerimiz aynı.benim sat 15 haziran. gecen carsamba doktora gitmiştim 7+5 tim. doktor da 7+5 dedi.gününü takipte yani. bugünde 8+6 olduk büyüyoruz inş.

hoşgeldin canım gözün aydın maşallah maşallah cok sevindim senin adına.eşinde uçmuş havalara ne güzel yaa.
benim gitmeme 3 hafta var daha merak ediyorum büyüdü mü eli kolu oynuyormu o da parmagını miyor mu

bu arada ebahcım okudum yazdıklarını alıntı yapmayı unutmusum. bugün daha iyi olmana sevindim.inş. daha da iyi olacaksın.çok fazla takma kafana sen sadece karnındaki fıstıgı düşün.onun sana ihtiyacı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…