kayraamm herkese tahmin ettin benimki ne çıkar acepp hiç sormadımdoğum tarhim 14.08.1988 eşim 01.19.1988 bebek 9+3 çıktı hım başka ne yazacağım?
birde ultrason görüntüsünü yüklemek istiorum ama tarayıcı yok telle mi çekip koysam
son adet tarihinide yaz kuzummm
10 haziran canım
amin canımm. sende eşine içini dökmüşün gördüm bende içimde hiç tutamam. ben yanlış anlamassan bir şey soracağım ilk çocuk senin değil mi eşinin mi ben mi öyle anladım :44:
ooooooooooo bu gidişle bizim topikten en fazla onn kızzz bebişşş çıkacak sanırım
kayraamm herkese tahmin ettin benimki ne çıkar acepp hiç sormadımdoğum tarhim 14.08.1988 eşim 01.19.1988 bebek 9+3 çıktı hım başka ne yazacağım?
birde ultrason görüntüsünü yüklemek istiorum ama tarayıcı yok telle mi çekip koysam
kızlarrr ben geldim biraz geçmişi okuyayım dedim sonra yazayım...
haberler bende sabah doktordaydım. bulantılarımın arttığını söyledim, ilacı değiştirdi. bir vitamin yazdı. kilom değişmemiş bu duruma sevindi doktorum böyle olmasını istiyorum zaten dedi. kan hapını lousalığa kadar devam edecekmişim... biraz zor geçireceksin ama sabret dedi veeeeeeeeee nihaet ultrasona geçtik...
babası da ilk defa gelmişti. minyatür bir bebek oluşmuşşş allahım 2 kol 2 bacak koca bir göbek güm güüümmm atan bir kalppbebeğim sırt üstü yatmış kollar bacaklar havadaydı çok netti. tam gününü takip ediyormuş 9+3 dedi... kesenin yeri de sağlamdı daha ne olsunn kurban olduğum rabbim sana binlerce şükürrr...
eşim diyorki ben şimdi işe koşarak giderim mirkelam gibi
iyi yolculuklar şekerim... tsemavi ve senle muhtemel doğum tarihlerimiz tutuyor senin sat'ın ne acaba?
merhaba,,,bende yanı katıldımsizlere:)
bu donem erkek donemı galıba herkes erkekmiş ini benımkıde erkektir. daha çok kuçuk suanda 7 haftalık:)
hosgeldin, saglikla insallah.bende geldim aranıza inşallah bende mart ayında ilk bebeğimi kucağıma alacağım Allah hepimizin yardımcısı olsun
ohh iyi etmişsin..hiçte içine atma içinde seni kemireceğine dışarıçıkıp onu kemirsin:))))
haberler bende sabah doktordaydım. bulantılarımın arttığını söyledim, ilacı değiştirdi. bir vitamin yazdı. kilom değişmemiş bu duruma sevindi doktorum böyle olmasını istiyorum zaten dedi. kan hapını lousalığa kadar devam edecekmişim... biraz zor geçireceksin ama sabret dedi veeeeeeeeee nihaet ultrasona geçtik...
babası da ilk defa gelmişti. minyatür bir bebek oluşmuşşş allahım 2 kol 2 bacak koca bir göbek güm güüümmm atan bir kalppbebeğim sırt üstü yatmış kollar bacaklar havadaydı çok netti. tam gününü takip ediyormuş 9+3 dedi... kesenin yeri de sağlamdı daha ne olsunn kurban olduğum rabbim sana binlerce şükürrr...
merhaba arkadaslar..guzelbir gun gecirmek dilegiyle...nasilsiniz?
arkadaşlar yarın memlekete gidiyorum 20 gün yokum.şimdiden hepinize hayırlı bayramlar.dünya hali ne olacağı belli olmaz hepiniz haklarınızı helal edin.o kadar konuştuk kaynaştık herşey için tşk ediyorum hepinize.artık gelince görüşürüz
iyi yolculuklar şekerim... tsemavi ve senle muhtemel doğum tarihlerimiz tutuyor senin sat'ın ne acaba?
hoşgeldin canım biz iyiyiz senden ne haber???
merhaba arkadaslar..guzelbir gun gecirmek dilegiyle...nasilsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?