2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
seninki kız olabilirmi şekerim??11+2 de söylerler...benim oğlumda sölemişlerdi....

bilemedim ki belirtilerimi yazdım rusa bi bakar mısın canım rica etsem :) ben anlamıyorum ondan çinde erkek çıkıyor ama rusa bakamıyorum anlamadım onu benim doğum tarihim 10.09.1989 eşiminki 06.05.1983 sat 24 mayıs

arkadaşlar yarın memlekete gidiyorum 20 gün yokum.şimdiden hepinize hayırlı bayramlar.dünya hali ne olacağı belli olmaz hepiniz haklarınızı helal edin.o kadar konuştuk kaynaştık herşey için tşk ediyorum hepinize.artık gelince görüşürüz

yolun açık olsun canım sağlıcakla gidip gelirsin inşallah..

orda erkek çıkıyor.çin takviminde sen yaşına +1 ekleyeceksin marttan sonra doğduğun için ona göre bak bakalım..

iyi yolculuklar şekerim... tsemavi ve senle muhtemel doğum tarihlerimiz tutuyor senin sat'ın ne acaba?

bende çin de erkek rus ta kız diyiiii :) bakalım haftaya doktor ne diyecekkkk hayırlısını desin de ne olursa olsunnn

çok sağol cnm evet tatlılardan miğdem bulanıyor ağzima bile koyamıyorum ultrasyonda keseyı gosterdı dr ama sağmı solmu anlayamadım:)

kızlarrr ben geldim biraz geçmişi okuyayım dedim sonra yazayım...

haberler bende sabah doktordaydım. bulantılarımın arttığını söyledim, ilacı değiştirdi. bir vitamin yazdı. kilom değişmemiş bu duruma sevindi doktorum böyle olmasını istiyorum zaten dedi. kan hapını lousalığa kadar devam edecekmişim... biraz zor geçireceksin ama sabret dedi veeeeeeeeee nihaet ultrasona geçtik...

babası da ilk defa gelmişti. minyatür bir bebek oluşmuşşş allahım 2 kol 2 bacak koca bir göbek güm güüümmm atan bir kalpp bebeğim sırt üstü yatmış kollar bacaklar havadaydı çok netti. tam gününü takip ediyormuş 9+3 dedi... kesenin yeri de sağlamdı daha ne olsunn kurban olduğum rabbim sana binlerce şükürrr...

eşim diyorki ben şimdi işe koşarak giderim mirkelam gibi

ohh maşallah gözün aydın canısımm..her daim güzel haberler alırsın inşallah..........

gözün aydın sende bebeğini gördün...çok güzel bir duygu o eller,ayaklar,dudak burun hep bakası geliyor insanın....allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah....

kayraamm herkese tahmin ettin benimki ne çıkar acepp hiç sormadım doğum tarhim 14.08.1988 eşim 01.19.1988 bebek 9+3 çıktı hım başka ne yazacağım?

birde ultrason görüntüsünü yüklemek istiorum ama tarayıcı yok telle mi çekip koysam

haydi gözünaydın canım böyle güzel haberler topikteki tüm hamişlerimizin başına inşallah

gözün aydın sende bebeğini gördün...çok güzel bir duygu o eller,ayaklar,dudak burun hep bakası geliyor insanın....allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah....

amin canımm. sende eşine içini dökmüşün gördüm bende içimde hiç tutamam. ben yanlış anlamassan bir şey soracağım ilk çocuk senin değil mi eşinin mi ben mi öyle anladım :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…