2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

17.haftada afp testi yapıldı bebeğin kafası kemikleri falan ölçüldü.doktorum 22 haftada gel artık dedi ayrıntılı için..Bunun dışında hiç test yapmadılar.kansızlık vitamın falan hiç bakılmadı bir sorun olur mu acaba??birde benim bebeğin olduğu kasık bölgemde çok az bir şişkinlik var.sadece göbeğim büyüdü.(Bebek orda değil ama:)).karnım niye büyümedi diye strese giriyorum..normal mi acaba??

Son düzenleme:

gizem o stres bende de var ama korkma iç karnımız geniş o yüzden daha göbek çıkmadı ben de isyanlardayım aslında hamileye benziyim azcık diye :) beni de artık ayda 1 çağırmaya başladı taaa ilk başta kanıma bakıldı bi de ikili test yapıldı.Sana en başta bakmadılar mı kanına?

hahaa ben bu göbek pozlarına bakıyorum kızların koydukları daha çok strese giriyorum onların kocaman olmuş benim yok ama umursamıyorum bebeğim haftasına göre gayet sağlıklı karnımelbet büyücek

Kızlarr göbişleriniz çıktı mıı?? Ve ve en önemlisi bulantılarınız kaçıncı haftada geçti??

KAYINVALIDESINI KAYBEDEN ARKADASIM, basın saolsun cıdden zor bır durum oldu sızın ıcın eşin için senin için sevinciniz kursagınıza kaldı ama allah sıze ve bebegıne omurler versın..ne dıım.

19.haftada 2 kez bebegını kaybeden arkadaşım...takılma bunlara 19-20-1-2-5-7 hafta farketmıo allahım ne uygun gorurse o eger kaybedılecekse o bılır..ıcını ferah tutu bebegıne sarıl...o sana sarılıcak oyle bısı olmıcak..

top top nerdesın hadı cekılıse gel

arkadasım arkadasımdıe yazdım kusura bakmayın cunku alıntı yapmama ızın vermıo sıte nedense bugun..ısımlerıde aklımda tutamadı

umarım Rabbim biran önce sıkıntıları aşmanızı nasip eder ve size bir çıkış yolu gösterir de meleğin ailesiyle beraber büyürr... Canını sıkma hayırlısıyla herşey yoluna girer
çok teşekkür ederim canım dilerim kızımız bizle büyür
Gerçekten çok zor bir durum yaa.. RABBİM dualarını kabul edip inşallah en kısa zamanda kavuştursun hepiniziii
çok saol canım ya gerçekten artık çok zorlanıyorum
merhaba arkadaşlar nasılsınız?uzun zamandır giremedim..bebişleriniz nasıl?bebeğini hissedenler varmı??ben hala hissetmedim de..:))biraz gçmişi okumaya çalışayım..
bende hala hissetmdim ama şu kelebek çırpınışı iç gıdıklamasını çok hafif olarak attığımda hissediyorum.

hahaa ben bu göbek pozlarına bakıyorum kızların koydukları daha çok strese giriyorum onların kocaman olmuş benim yok ama umursamıyorum bebeğim haftasına göre gayet sağlıklı karnımelbet büyücek
benimde büyümedi , dün otobüste tansiyonum düştü hep ayakta gidiyorum işe.birinden yer istedim hamileyim dedim, hemen karnıma bakıyolar görünmüyo ki bişşey yalancı durumuna düşürmeye çalışıyorlar ama önemi yok.yakındır büyür artık.çıkmasada etek ve pantolonlarım karnımı sıkıyo bu hafta.eli kulağında galiba büyüycek.
Kızlarr göbişleriniz çıktı mıı?? Ve ve en önemlisi bulantılarınız kaçıncı haftada geçti??

benimde çok az göbeğim var çıktı sayılmaz.2 hafta evvel tam olarak bitti diyelim ama ben haftada 1 çıkarıyorum ya sütten yada sudan.sudan hala bulanıyorum mesela.

SELAMLARrr....
yoğurt yedim öğlende,bulantım oldu,şimdi sakız çiğniyorum,içim bulanınca elim ayağım boşalıyor,tansiyonum düşüyor gibi oluyor,sakıza kavuştum,şimdi daha iyiyim.Çarşamba günü 3lü testin sonucunu alacağım,heyecanlıym..
bebişimin tekmelerini duyamıyorum henüz,daha önce seğirmeler oluyordu ama şimdi o da olmuyor.

Kızlarr göbişleri takmayın kafanıza, bebeğiniz sağlıkllıysa zaten çıkacaktır. Benim doktorum o kadar karın çıkmas bu aylarda daha el kadarla demişti..
Benim mesela küçük minyon olmamdan ötürü karnım çıkmaya çalışıyor ama çok canım yanıyor çünkü enim darr diyorum o büyüsün ama çıkmasın karnım Sağlıklı olsunlarda varsın geç çıksın karınlar..

12 hafta küçük bir hafta güselim, burda çoğu kiş öğrendi çünkü en az 16 haftalık herkes.. bana mesela 12. haftada tahimini dedi ve net değil dedi, sonra 15+4 de öğrendikk

merhabalar arkadaşlar cinsiyetii ögrenen varmı bebişinizin ben 12 haftalıkken gittim belli degil dedi doktor((

Benim geçti çok şükür o bulantılar ama sabah akşam otübste fena oluyorum tansiyonumda zaten 8-5 lere düşüyor.. onun dışında bulantım yokşükür canım. İnşallah sennide biter en kısa zamandaa

canım normalde bulantım yoktu,ama süt süt ürünlerini tüketince içim bulanıyor.Bulantı sürecimde çok çektm onlardan,şimdi de tüketmek zorundayım

kız bende çok sakız çiğniyordum çocuğun çok boklu olur dediler Sakız çiğneyince öyle mi oluyor yaa

Bıraktım sakızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…