ben şahsen bilgisayar başındayım ama gözlerim kapanıyo hasta olucak gibi bi halim var. diğer kızlarda yemekte falandır bence canım görmemiştir kimse... bugün herkeste bir karın ve kasık ağrısı var. sen görmeyeli nasılsın[/
çok şükür iyiyim canım.benimde arada sağ kasığımda ağrı oluyor.korkuyorum..gecen hafta grip oldum ama çok şükür hafif atlattım portkal limon suyu falan içerek.dikkat et kendine..
17.haftada afp testi yapıldı bebeğin kafası kemikleri falan ölçüldü.doktorum 22 haftada gel artık dedi ayrıntılı için..Bunun dışında hiç test yapmadılar.kansızlık vitamın falan hiç bakılmadı bir sorun olur mu acaba??birde benim bebeğin olduğu kasık bölgemde çok az bir şişkinlik var.sadece göbeğim büyüdü.(Bebek orda değil ama:)).karnım niye büyümedi diye strese giriyorum..normal mi acaba??
17.haftada afp testi yapıldı bebeğin kafası kemikleri falan ölçüldü.doktorum 22 haftada gel artık dedi ayrıntılı için..Bunun dışında hiç test yapmadılar.kansızlık vitamın falan hiç bakılmadı bir sorun olur mu acaba??birde benim bebeğin olduğu kasık bölgemde çok az bir şişkinlik var.sadece göbeğim büyüdü.(Bebek orda değil ama:)).karnım niye büyümedi diye strese giriyorum..normal mi acaba??
Kızlarr göbişleriniz çıktı mıı?? Ve ve en önemlisi bulantılarınız kaçıncı haftada geçti??
kızlarr göbişleriniz çıktı mıı?? Ve ve en önemlisi bulantılarınız kaçıncı haftada geçti??
çok teşekkür ederim canım dilerim kızımız bizle büyürumarım Rabbim biran önce sıkıntıları aşmanızı nasip eder ve size bir çıkış yolu gösterir de meleğin ailesiyle beraber büyürr... Canını sıkma hayırlısıyla herşey yoluna girer
çok saol canım ya gerçekten artık çok zorlanıyorumGerçekten çok zor bir durum yaa.. RABBİM dualarını kabul edip inşallah en kısa zamanda kavuştursun hepiniziii
bende hala hissetmdim ama şu kelebek çırpınışı iç gıdıklamasını çok hafif olarak attığımda hissediyorum.merhaba arkadaşlar nasılsınız?uzun zamandır giremedim..bebişleriniz nasıl?bebeğini hissedenler varmı??ben hala hissetmedim de..:))biraz gçmişi okumaya çalışayım..
benimde büyümedi , dün otobüste tansiyonum düştü hep ayakta gidiyorum işe.birinden yer istedim hamileyim dedim, hemen karnıma bakıyolar görünmüyo ki bişşey yalancı durumuna düşürmeye çalışıyorlar ama önemi yok.yakındır büyür artık.çıkmasada etek ve pantolonlarım karnımı sıkıyo bu hafta.eli kulağında galiba büyüycek.hahaa ben bu göbek pozlarına bakıyorum kızların koydukları daha çok strese giriyorum onların kocaman olmuş benim yok ama umursamıyorum bebeğim haftasına göre gayet sağlıklı karnımelbet büyücek
Kızlarr göbişleriniz çıktı mıı?? Ve ve en önemlisi bulantılarınız kaçıncı haftada geçti??
kızlarr göbişleriniz çıktı mıı?? Ve ve en önemlisi bulantılarınız kaçıncı haftada geçti??
benim yaklaşık 2 hafta oldu geçeli cnm.
merhabalar arkadaşlar cinsiyetii ögrenen varmı bebişinizin ben 12 haftalıkken gittim belli degil dedi doktor((
merhabalar arkadaşlar cinsiyetii ögrenen varmı bebişinizin ben 12 haftalıkken gittim belli degil dedi doktor((
SELAMLARrr....
yoğurt yedim öğlende,bulantım oldu,şimdi sakız çiğniyorum,içim bulanınca elim ayağım boşalıyor,tansiyonum düşüyor gibi oluyor,sakıza kavuştum,şimdi daha iyiyim.Çarşamba günü 3lü testin sonucunu alacağım,heyecanlıym..
bebişimin tekmelerini duyamıyorum henüz,daha önce seğirmeler oluyordu ama şimdi o da olmuyor.
Benim geçti çok şükür o bulantılar ama sabah akşam otübste fena oluyorumtansiyonumda zaten 8-5 lere düşüyor.. onun dışında bulantım yokşükür canım. İnşallah sennide biter en kısa zamandaa
selamlarrr....
Yoğurt yedim öğlende,bulantım oldu,şimdi sakız çiğniyorum,içim bulanınca elim ayağım boşalıyor,tansiyonum düşüyor gibi oluyor,sakıza kavuştum,şimdi daha iyiyim.çarşamba günü 3lü testin sonucunu alacağım,heyecanlıym..
Bebişimin tekmelerini duyamıyorum henüz,daha önce seğirmeler oluyordu ama şimdi o da olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?