2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Kızlar Merhaba herkese,

Umarım hepiniz güzel hamilelik dönemi geçiriyorsunuz. Bu benim için mümkün olmayacak gibi geliyor. Neden mi? bitanecik melek annemi kayınvalidemi kaybettim. acısı hala ta içimde, onun hastahaneye yatırılışı ertesi günü ölüm haberini almak defnetmek gelen giden onu kaybetmenin verdiği acı, onu birdaha göremeyecek olmam, eşimin üzüntüsü benim hamileliğim. Allah bana sabır versin.

Başınız sağolsun Allah sana sabır versinnn arkadaşım ama içinde bir canlı olduğunu onuda üzeceğini unutma lütfennnn ((

Onu bir ay anca kullanıyosun güselim ennn fazla 2 ay benim yeğenimde yaşadık

ALLAH rahmet eylesin, RABBİM sabır versin sizlere güselim.. En zor acı işte bu.. Altından kalkmasıda koaly değildir anlıyorum, ama bebeğiniz için ayakta durun o sana sebep olsun inşallah.. Başınız sağolsunnn

Başınız sağolsun Allah sana sabır versinnn arkadaşım ama içinde bir canlı olduğunu onuda üzeceğini unutma lütfennnn ((

Teşekkür ederim canım haklısın ama elimde değil işte üzülmemek. Zaman gerekiyor. Zaten eşimin tek tesellisi bu bebek. Belki doğunca üzüntüsü azalır.

Canım başın sağolsun Allah sana eşine ve tüm ailesine sabır sizlere uzun ömür versin yapma kendine ve o güzel taşıdığın cana yazık ne güzel ki arkasından böyle güzel cümlelerle anıyorsun oda yerinde rahat edip mutlu oluyordur. Üzülüpte üzme yatanı dua et hem seni rahatlatır hemde onu. eşine destek olacaksın bu durumda metanetli olman lazım o ancak senden destek alıp ayakta durabilir.

hiç hareket hissetmeyen annelerin çok hhareketli bebekleri olduğunu duydum ama ben hareketlerini hissetmek istiyorum ne yapsam dr a gitsemmiki ((

ben geçen hafta dr ye gittiğimde sormuştum.20 haftada hissedersin dedi.bugun yine gideceğim yüzsüzlük edip yine sorarım.bekliycez artık.inş bıcır bıcır olur.ben öyle çocukları daha çok seviyom

cnm başın sağolsun.zor bir durum ama eşinin ve çocuğunun destekçisi sen olacaksın.onun için senin daha güçlü olman lazım.allah sabırlar versin

Teşekkür ederim canım haklısın ama elimde değil işte üzülmemek. Zaman gerekiyor. Zaten eşimin tek tesellisi bu bebek. Belki doğunca üzüntüsü azalır.

ne yaparsan yap ne kadar üzülürsen üzül geri çeviremiyeceğin bir durum (( üzülme demek sadece dilden gelen bişi mutlaka üzüleceksiniz tabiiide ama aklında hep bebişin olsunnnn....... inşallah bebişiniz ailenizdeki acıyı dindirir....

Twetyyyy bendeeee hissetmiyorumm bu kızz usg de kıpır kıpırrdıııı bende sıkıntı var galiba
Çilekkk iş yeri gerginliği berbat bişey emin ol iyi anlıyorum, bende öyleyim çünkü ama sen mümkün olduğu kadar bebeğine yoğunlaş, gerekirse al raporuda dinlen birass sizden kıymetlimi sankiiii

merhaba canım

başın saolsun allah bütün ailene sabır versin

canım çok üzüldüm gerçekden allah mekanını cennet eylesin zor bi durum zor bi dönerm rabbim sanada eşinede sabır versin

kızzz sankiii sen birkaç kere pıt pıtını hissettin dimi ?

merhaba ark bugun saat 4 de bebegimi görmeye gidecem benim 19.hafta da bebegimi kaybetme riskim var cünkü 2 bebegimi de 19. hafta da kaybetmiştim bugün gittigimde inşallah bebegim iyidir ve yasıyordur bana dua edin ne olur...

Evet canım çok tatlı şeylerde varr zaten, bende stres atayım diye giriyorum almadan zor duruyorum

Evet ama napalım işte hayatımız telaşla geçicek sanırım bisim artık

trendyolda, çocuk bölümüne gir en altta iyi uykular diye bi marka yapmışlar nevresim takımları falan çok ucuz 22 tlye yumuş yumuş battaniye var. or

başın sağolsun, Allah mekanını cennet etsin. oda bir anne oluyor bize çok zor gerçekten. allah annelerimize de, kayınvalidelerimize de uzun sağlıklı ömürler versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…