merak etme cnm bende daha hiç hissetmedim.acaba çok mıy mıy bişeymi olacak ne:)
Kızlar Merhaba herkese,
Umarım hepiniz güzel hamilelik dönemi geçiriyorsunuz. Bu benim için mümkün olmayacak gibi geliyor. Neden mi? bitanecik melek annemi kayınvalidemi kaybettim. acısı hala ta içimde, onun hastahaneye yatırılışı ertesi günü ölüm haberini almak defnetmek gelen giden onu kaybetmenin verdiği acı, onu birdaha göremeyecek olmam, eşimin üzüntüsü benim hamileliğim. Allah bana sabır versin.
Kızlar Merhaba herkese,
Umarım hepiniz güzel hamilelik dönemi geçiriyorsunuz. Bu benim için mümkün olmayacak gibi geliyor. Neden mi? bitanecik melek annemi kayınvalidemi kaybettim. acısı hala ta içimde, onun hastahaneye yatırılışı ertesi günü ölüm haberini almak defnetmek gelen giden onu kaybetmenin verdiği acı, onu birdaha göremeyecek olmam, eşimin üzüntüsü benim hamileliğim. Allah bana sabır versin.
Başınız sağolsun Allah sana sabır versinnn arkadaşım ama içinde bir canlı olduğunu onuda üzeceğini unutma lütfennnn((
Kızlar Merhaba herkese,
hiç hareket hissetmeyen annelerin çok hhareketli bebekleri olduğunu duydum ama ben hareketlerini hissetmek istiyorum ne yapsam dr a gitsemmiki((
kızlar merhaba herkese,
umarım hepiniz güzel hamilelik dönemi geçiriyorsunuz. Bu benim için mümkün olmayacak gibi geliyor. Neden mi? Bitanecik melek annemi kayınvalidemi kaybettim. Acısı hala ta içimde, onun hastahaneye yatırılışı ertesi günü ölüm haberini almak defnetmek gelen giden onu kaybetmenin verdiği acı, onu birdaha göremeyecek olmam, eşimin üzüntüsü benim hamileliğim. Allah bana sabır versin.
Teşekkür ederim canım haklısın ama elimde değil işte üzülmemek. Zaman gerekiyor. Zaten eşimin tek tesellisi bu bebek. Belki doğunca üzüntüsü azalır.
kızlar merhaba herkese,
umarım hepiniz güzel hamilelik dönemi geçiriyorsunuz. Bu benim için mümkün olmayacak gibi geliyor. Neden mi? Bitanecik melek annemi kayınvalidemi kaybettim. Acısı hala ta içimde, onun hastahaneye yatırılışı ertesi günü ölüm haberini almak defnetmek gelen giden onu kaybetmenin verdiği acı, onu birdaha göremeyecek olmam, eşimin üzüntüsü benim hamileliğim. Allah bana sabır versin.
kızlar merhaba herkese,
Twetyyyy bendeeee hissetmiyorumm bu kızz usg de kıpır kıpırrdıııı bende sıkıntı var galiba
Çilekkk iş yeri gerginliği berbat bişey emin ol iyi anlıyorum, bende öyleyim çünkü ama sen mümkün olduğu kadar bebeğine yoğunlaş, gerekirse al raporuda dinlen birass sizden kıymetlimi sankiiii
kızzz sankiii sen birkaç kere pıt pıtını hissettin dimi ?
Kızlarrrr çocukları sıkıştırmayın ya 20 haftadan önce ilk annelerin bazılarında hisstmek zor dur bazen hareketlerini gaz bile zannedilebilir.
Evet canım çok tatlı şeylerde varr zaten, bende stres atayım diye giriyorum almadan zor duruyorum
Evet ama napalım işte hayatımız telaşla geçicek sanırım bisim artık
Kızlar Merhaba herkese,
aaa senle doğumumuz aynı tarihe denk gelio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?