2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
merhaba face de yazıyorum ama kk da ilk iletim kızlar...aynı şeyler yaşayan ve hisseden kişileri okumak dinlemek harika bir şey.

ben artık kıyafetlerin içinde sıkılıyorum. beli lastiklilerle ya da elbiselerle idare ediyorum. malum geçiş mevsimi hiç bir şey almak istemiyorum henüz:)

kız bende çok sakız çiğniyordum çocuğun çok boklu olur dediler Sakız çiğneyince öyle mi oluyor yaa

Bıraktım sakızı

:)))boş ver batıl inanç bunlar. bana da saç kesilmez çocuğun ömrü kısa olur diyorlar. hiç kasmıyorum,kış geliyor kurutmakla uğraşamam gidip kıyacağım belime gelen saçlarıma...

canım ayakta oluyorsan bebeğinin hareketli olduğu anlarda hissedemeyebilirsin. ben de 18. haftaya girdiğim günden beri net bir şekilde hissediyorum. hatta belli saatlerde uyanıyor sanırım o saatlerde
mutlaka hissediyorum. ama iş güçle uğraşıyorsam anlamıyorum. çok küçükler daha her zaman hissedebileceğimiz kadar kuvvetli değiller. zaten 20. haftalara kadar hissetmemek normalmiş.
ben de baş ağrısı ,mide bulantısı çekiyorum arada, tansiyonumu ölçtüler aile hekimliğinde,8-6 çıktı. düştüğü zaman oluyor demek ki.

:)))boş ver batıl inanç bunlar. Bana da saç kesilmez çocuğun ömrü kısa olur diyorlar. Hiç kasmıyorum,kış geliyor kurutmakla uğraşamam gidip kıyacağım belime gelen saçlarıma...

merhaba canım hoşgeldin evet saç kestirilmez dediler benmde dötüme gelmişti kestirdim valla

Baş ağrısı yapıyordu çok fazla ama bilmem bir iki arkadaşım da doğum yaptı ben çiğnedim ondan böyle oldu dediler size de sorim dedim

Ya arkadaşlar allah rızası için birisi cevbap versin çok zore durumdayım ankarada ban önerebileceğiniz çok iyi bir infertilite uzmanı var mı? çok umutsuzum iyi değilim ne olur daha önce bu soru sorulmuş ama cevap yok

canım çalışıyrum sürekli ama eve gelince çikolata yiyip yattım hep,hissederim diye ama belirgin bi atış görmedim daha.baş ağrısı,bulantı,tansiyon zaman zaman benle birlikte.

Sorununuz ne bilmiyorum ama Tolga Ecemişin hastayım ben, Akay Tüp bebek servisinde çalışıyor birde tunalıda muayenehanesi var.ilgili ve sen kadar hassas.tavsiye ederim mutlaka.benimde tüplerim tıkalıydı tüp bebek yaptırdık.bu konuda da oldukça başarılı ve en az sen kadar duyarlı.inş senin bebeğin kendilşiğinden gelir canım.

Kızlar ben 12. haftada öğrendim sanırım en erken ben öğrenmişim burda ama bizim ultrason ayrıntılıydı.arık normal ultrasonlardan seçilir hafta küçük olsa tavsiye etcem ama ne gerek var çünkü ayrıntılısı olan muayenehaneler çok pahalı.bizimkinde vardı şansımza.

bana da annem dedi,b.klu olur kızzz dedi.Ama şu an o sakızı çiğnemeseydim çıkarmıştım yiyecekleri.varsın boklu olsun benim sağlıklı veledim. inşallah.

Sopran öncelikle ne olur umutsuzluğa kapılma. Bende çok uğraştım kaç sefer transfer, kayıp vs. Allah zamanında uygun ve hayırlı zamanda veriyor. Ben İstanbulda Bahçeci Kliniğinde Mustafa Bahçeci' ye yaptırdım. Üzgünüm Ankara da bildiğim yok. Kaç senelik evlisin?

Kızlar gidebilen varsa Marmara forum carrefour da e-bebek açılıyor bugün, ve bugüne özel % 50 indirim var..
Birde prıma bezler var e bebek sitesinde 3 lü paket ve ıslak mendil 70 tl :)

canim sorunun ne. Benim bildigim bir Sevtap hn'im var. Yeri Mithatpasa caddesinde ust gecidin hemen yaninda idi 2sene once. Sevtap hamdemir kilic. Esimin kuzeni cok ugrasti, istanbula falan da geldi, cozum olmadi. Ona iyi gelmisti hatta kayinvalidemin komsusuna da yardimi olmus. İkisinin de bebisleri 2 yaslarinda, hatta kuzen normal yolla ikinciye hamile 5ayi bitti. Darisi bizim basimiza insallah.

Son düzenleme:

RAbbim sana tez zamanda nasip eder inşallah bu güzel mucizeyi canım,Ankarada ikamet etmedğm için yardımcı olamayacağım maalesef.

Öncelikle kayınvalidesini kaybeden arkadaşım başın sağ olsun. Allah sabırlıklar versin.

Benim bulantılarım 14.hafta itibariyle hız kesti. Ama pis şeyler gördüğümde, maalesef ter kokusu yayan çaycımız çalıştığım odaya geldiğinde, domates ve haşlanmış yumurtadan hala midem bulanıyor ve akabinde çıkarıyorum.

Cinsiyete gelince ben şimdi 15+1’im (aslında s.a.t. a göre 3 gün ilerde benim bebiş, 5.gün embriyosu sanırım ondan) 9 Ekimde buralarda bir doktora sadece cinsiyeti öğrenmek için randevu aldım.

İstanbulda bulunan kendi doktoruma gitmeme daha 2 haftadan fazla var daha fazla dayanamayacağım. Umarım bebişim iyidir ve bana şeyini artık neyse gösterir.

Cevap veren arkadaşlar çokı teşekkür ederim, inşallah sağlıkla alırsınız bebeklerinizi kucaklarınıza darısı da başıma ve diğer isteyenler eolur inşallah..ben 3 senelik evliyim, 1.65 boyunda ve 85 kiloyum... Bende yumurtlama sorunu var, eşimin ise sperm morfolojisi %4 normal çıktı ....bir türlü doğru düzgün bir dr la karşılaşamadım, hiç biri güven vermiyor...çok i,yi bir dr bulmak istiyorum, aslında direkt tüp bebek merkezine mi gitsem bilmiyorum ama onlar da kötü niyetli olabilir... Tolga ecemiş i not ettim peki ahmet mehmet erdem hakkında ne düşünüyorsunuz
b u arada yaşım 31

Canım hiç sıkıntıya sokma kendini. Bak benim 7 yıl oldu evleneli. Haklısın direk tüp bebek merkezine gitme ama, yumurtlama sorunun varsa, adet düzensizliğinde vardır. Kesin ilaç tedavisine başlanır. Bunu önce normal bir kadın doğuma giderekte çözebilirsin diye düşünüyorum. Ama çok istiyorum artık dayanamayacağım dersen benim gibi tüp bebek merkezine de gidebilirsin. Ben açıklanmayan infertiliteydim. Psikolojik olduğu söylendi. Kafama göre bir tarih belirledim. (Tabi önce aşılama falanda oldu). Bu tarihe kadar kalamazsam başlayacağım tüp bebeğe dedim. Sonra o tarihte geldi mecburen tedaviye ve iğnelere başladık. Doktor adet olunca gel başka iğneye geçicez dedi. Ama ben birtürlü hastalanmadım. Meğer kendi kendine hamile kalmışım. Amam malesef hamileyken kullanmış olduğum iğneler mi yoksa takdiri ilahimi bilmem onu kaybettim. Şimdi çok şükür yine hamileyim. tüp bebek ile. Allahım en kısa zamanda inşallah sana da tattırır bu duyguyu...

Çok konuştum ama bende inan bu konuda çok hassasım. Dualarım senin ve senin benim gibi tüm evlat sahibi olmak istiyenlere...

RABBİM inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bir evlat nasip eder sanada.. Yardımcı olamadım kusura bakma.. ALLAH yardımcın olsunn inşşş

Senin yine sadece cayciymis. Ben Hindistan'dayim ulke kokuyor, sabah aksam ise giderken gittigim yolda birak hamileyi normal bulanti geciriyor. Insallah 27.haftamda memlekete kavusacagim. O zaman bulantilarim azalir diye umuyorum.

Canım özellikle Ahmet ERDEm i tavsiye ediyolar.ve biliyosundur o da Gazi üniv. tüp bebek sorumlusuydu.direk muayenesine gidersin o da 250 lira ama tolga ecemişe 50 liraya muayene olursun.ben kişilik olarakta tavsiye ederim senin korkularını oda taşıyor ha sen ha dr un.fark yok inan.direk ona git derim.bende dolandım epey ama tolga hocayı görünce bu başka dedi her hastası gibi.senin konunda da başarısı yüksek diye biliyrou. ücretleride yazayım merak edersen. 4000 lira tedavi 1000-1500 arası ilaç masrafı.10. haftaya dek hast.ye gidebilirsin sonra ya muayenehane ya istediğin bi yere gidiyosun.çok yoğun o sebeple işleyiş böyle.Allah yardımcın olsun.

Senin yine sadece cayciymis. Ben Hindistan'dayim ulke kokuyor, sabah aksam ise giderken gittigim yolda birak hamileyi normal bulanti geciriyor. Insallah 27.haftamda memlekete kavusacagim. O zaman bulantilarim azalir diye umuyorum.

Bende kendime acıyorum hamileyken bana çektirilecek eziyetmi diye. Hakket beterinde beteri varmış. Tez zamanda gel arkadaşım. memeleketim her daim bir numara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…