kız bende çok sakız çiğniyordum çocuğun çok boklu olur dedilerSakız çiğneyince öyle mi oluyor yaa
Bıraktım sakızı
SELAMLARrr....
yoğurt yedim öğlende,bulantım oldu,şimdi sakız çiğniyorum,içim bulanınca elim ayağım boşalıyor,tansiyonum düşüyor gibi oluyor,sakıza kavuştum,şimdi daha iyiyim.Çarşamba günü 3lü testin sonucunu alacağım,heyecanlıym..
bebişimin tekmelerini duyamıyorum henüz,daha önce seğirmeler oluyordu ama şimdi o da olmuyor.
:)))boş ver batıl inanç bunlar. Bana da saç kesilmez çocuğun ömrü kısa olur diyorlar. Hiç kasmıyorum,kış geliyor kurutmakla uğraşamam gidip kıyacağım belime gelen saçlarıma...
kız bende çok sakız çiğniyordum çocuğun çok boklu olur dedilerSakız çiğneyince öyle mi oluyor yaa
Bıraktım sakızı
canım ayakta oluyorsan bebeğinin hareketli olduğu anlarda hissedemeyebilirsin. ben de 18. haftaya girdiğim günden beri net bir şekilde hissediyorum. hatta belli saatlerde uyanıyor sanırım o saatlerde
mutlaka hissediyorum. ama iş güçle uğraşıyorsam anlamıyorum. çok küçükler daha her zaman hissedebileceğimiz kadar kuvvetli değiller. zaten 20. haftalara kadar hissetmemek normalmiş.
ben de baş ağrısı ,mide bulantısı çekiyorum arada, tansiyonumu ölçtüler aile hekimliğinde,8-6 çıktı. düştüğü zaman oluyor demek ki.
Ya arkadaşlar allah rızası için birisi cevbap versin çok zore durumdayım ankarada ban önerebileceğiniz çok iyi bir infertilite uzmanı var mı? çok umutsuzum iyi değilim ne olur daha önce bu soru sorulmuş ama cevap yok
merhaba canım hoşgeldin evet saç kestirilmez dediler benmde dötüme gelmişti kestirdim valla
Baş ağrısı yapıyordu çok fazla ama bilmem bir iki arkadaşım da doğum yaptı ben çiğnedim ondan böyle oldu dediler size de sorim dedim
Ya arkadaşlar allah rızası için birisi cevbap versin çok zore durumdayım ankarada ban önerebileceğiniz çok iyi bir infertilite uzmanı var mı? çok umutsuzum iyi değilim ne olur daha önce bu soru sorulmuş ama cevap yok
canim sorunun ne. Benim bildigim bir Sevtap hn'im var. Yeri Mithatpasa caddesinde ust gecidin hemen yaninda idi 2sene once. Sevtap hamdemir kilic. Esimin kuzeni cok ugrasti, istanbula falan da geldi, cozum olmadi. Ona iyi gelmisti hatta kayinvalidemin komsusuna da yardimi olmus. İkisinin de bebisleri 2 yaslarinda, hatta kuzen normal yolla ikinciye hamile 5ayi bitti. Darisi bizim basimiza insallah.Ya arkadaşlar allah rızası için birisi cevbap versin çok zore durumdayım ankarada ban önerebileceğiniz çok iyi bir infertilite uzmanı var mı? çok umutsuzum iyi değilim ne olur daha önce bu soru sorulmuş ama cevap yok
Cevap veren arkadaşlar çokı teşekkür ederim, inşallah sağlıkla alırsınız bebeklerinizi kucaklarınıza darısı da başıma ve diğer isteyenler eolur inşallah..ben 3 senelik evliyim, 1.65 boyunda ve 85 kiloyum... Bende yumurtlama sorunu var, eşimin ise sperm morfolojisi %4 normal çıktı ....bir türlü doğru düzgün bir dr la karşılaşamadım, hiç biri güven vermiyor...çok i,yi bir dr bulmak istiyorum, aslında direkt tüp bebek merkezine mi gitsem bilmiyorum ama onlar da kötü niyetli olabilir... Tolga ecemiş i not ettim peki ahmet mehmet erdem hakkında ne düşünüyorsunuz
b u arada yaşım 31
Cevap veren arkadaşlar çokı teşekkür ederim, inşallah sağlıkla alırsınız bebeklerinizi kucaklarınıza darısı da başıma ve diğer isteyenler eolur inşallah..ben 3 senelik evliyim, 1.65 boyunda ve 85 kiloyum... Bende yumurtlama sorunu var, eşimin ise sperm morfolojisi %4 normal çıktı ....bir türlü doğru düzgün bir dr la karşılaşamadım, hiç biri güven vermiyor...çok i,yi bir dr bulmak istiyorum, aslında direkt tüp bebek merkezine mi gitsem bilmiyorum ama onlar da kötü niyetli olabilir... Tolga ecemiş i not ettim peki ahmet mehmet erdem hakkında ne düşünüyorsunuz
b u arada yaşım 31
Benim bulantılarım 14.hafta itibariyle hız kesti. Ama pis şeyler gördüğümde, maalesef ter kokusu yayan çaycımızçalıştığım odaya geldiğinde, domates ve haşlanmış yumurtadan hala midem bulanıyor ve akabinde çıkarıyorum.
b u arada yaşım 31
Senin yine sadece cayciymis. Ben Hindistan'dayim ulke kokuyor, sabah aksam ise giderken gittigim yolda birak hamileyi normal bulanti geciriyor. Insallah 27.haftamda memlekete kavusacagim. O zaman bulantilarim azalir diye umuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?