2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Basın dağılsın o bebekte dıkiş varmıydı ve uzanan yatmışmıydın?bende19 haftada Dr hatasından kaybettım sımdı 22 haftalık hamileyım inşallah bebışlerımıze kavuşuruz:)

Yoktu canım,çok az bi kan geldi,dr ye gittik,bebeğin kesesi dışarı sarkmış,iki gün hastanede yattım ikinci günün sonu kanamamı durduramadılar bebek doğdu,tabi çok küçük olduğu için yaşamadı,aktif değildim o zaman da ama sürekli de yatmıyordum,ben hangi doktora gittiysem rahimağzı yetmezliği sinsidir önceden bilemeyiz dediler,ben artık doktor suçlamayı bıraktım,yavrumun yicek ekmeği varsa bu dünyaya gelecek,biz elimizden geleni yapıyoruz

Ayrıca cevap yazan arkadaşlara da teşekkür ederim

soprancım, bak bi link atıyorum Tr genelinde infertilite uzmanları var.

Turkiye Infertilite Vakfi - Turkish Infertility Foundation

hmm birde güven hastanesinde sarp bey vardı, hiç görüşmedim ama gidenler çok memnun.yalnız sgk ile anlaşma yok.birde yine araştırmalarım sonucu şu konuda uyarayım her yere git ama medicana ya ank da gitme demişlerdi bana.hiç teşebbüs etmedim. aa bak bide recai pabuçcu var, ufuk üniv. ona da çok güveniyroum ben.

Valla güselim, aklınızda olsun,çok büyük bi haksızlıkta sgk ya gittiğinsde eliniz boş dönmessiniz hiç değilsee.RABBİM gerek bırakmasın tabi kimseyi

ÇOK GÜZEL AMA BUNLARI ACABA HANGİ ÖZEL ŞİRKETLER UYGULARKİ.MESELA BENİM ÇALIŞTIĞIM YER İÇİN HAYALİ BİLE SAÇMA OLUR.İNŞ ÇALIŞAN ANNELERE BUNLARIN HEPSİNİ OLMASADA BİRKAÇTANESİNİ UYGULAYAN YERLER VARSA[/QUOTE]

Hoş gelsin, RABBİM hayırlı sağlıklı etsin bebişini
İnşallah bu sefer sağsalim kucağına almak nasip olur hepimizin tabi... :)

Canım rahim ağzı yetmezliği nasıl bilmezler bebek kaybuına gerek yok ki , çok geçmiş olsun.inş bi daha böyle bişey yaşamazsın.hazır konusu açılmışken uyarayım bende, ark lar 12. haftadan itibaren rahim ağzı ölçümü yapılıyor gereğinden fazla açıksa 9 aya dek yatış var en uygun hafta 16.-17. haftalarmış, benim dr um zaten teklif etmeden bu ölçümü yapıyor ama lütfen yaptırın.Allah korusun yanmasın canlarımız ...

Sopran canım birde kesinlikle Kutay Biberoğluna gitme, ihmali yüzünden kuzenimin 26 haftalık bebekleri ikizlerdi erken doğumla öldü ve onlarda 6 sene sonra kavuşmuşlardı yavrularına.ilgisiz ve paracı bir dr muş, haberin ola.

Son düzenleme:
sen bilirsin canım ama pazartesiyi bekleyebiliriz istersen ayrıca ben iki gün giremicem pazartesi giricem sen beni katmayı unutma sakın

yok canım senin tüm bilgilerin var bende aklımdasın toptopu artık yarına kadar beklemek durumunda kalıcam yoksa tüm organizasyon tarihleri falan değişmiş olacak hediye seçimi ve gönderme süresi daralacak haydiiii toptopppp nerdesin çık ortaya ELMMMAAAAAA :))))

Aynen tweety, sonuçta herkes netten sipariş vermicek, çıkıp kendisi alacak. Haftasonu genelde buna fırsat var. Yımırtaa nerleerde acaba inşallah ciddi bir şey yokturrrr:18:

Candas uyarın için sağol ben hep doktora gittiğimde karından bakılmıştı. Gerçi 17+4 de gideceğim İstanbula bakalım o söyleyecekmi söylemezse ben mutlaka hatırlatacağım.

canım ben de 16. haftadayım ve bu hafta doktorum rahim ağzı ölçümünü yaptı ve rutin bir şekilde bunun takibinin yapılacağını söyledi.
sanırım tüp bebek tedavilerinde drlar kendiliğinden yapıor bunu hasta istmeden, sonuçta zor bebekler ama keşke hepsi baksada yanmasa canlar.inş hiç bir sıkıntı çıkmadan 9 aya varır meleklerimize kavuşuruz, cinsiyet belli oldu mu canım ? başkent doğum takibide yapılıyor değil mi ?
Candas uyarın için sağol ben hep doktora gittiğimde karından bakılmıştı. Gerçi 17+4 de gideceğim İstanbula bakalım o söyleyecekmi söylemezse ben mutlaka hatırlatacağım.

rica ederim.canım karındanda bakılıyomuş sorun yok ama vajinal daha net sonuç veriymuş, tecrübeliler diyor.erzurumdan mı geçiyosun ist a ?

Allah muhabbetimizi bozmasın arkadaşlar. Maaşallahımız var. Genelde 4-5 aylık hamileyiz 1600 sayfa olmuş bu gidişle 3500 lerde doğum çantası hazırlıkları, 4500 lerde kırk çıkarma muhabbetlerimizi de konuşuruz inşallah

Yok canım ya Trabzon, ya da Gürcistana geçip Batum' dan geçiyorum.

çok teşekkürler yardımlarınız için... Allah hepimize sağlıklı , hayırlı bebeklerimizi kucağımıza tez vakitte almayı kısmet etsin... Allah vicdanı kalmamış tüm dr lardan esirgesin hepimizi..........

2013, canım allah kolaylık versin gebe halinde yolculukta zor uçaktada olsa...

Sopran, canım Allah gönlüne göre versin.Çok zor süreçler seni bekleyebilir demek kolay yapmak zor ama umutlu ol, bol bol dua et.vazgeçme olmyacak diye korkma, inş sende anne olcaksın .dilerim ilkinde nasip olsun, ve inş çok iyi ve uğurlu bir dr a denk gelirsin.rast gelsin ...

Rahim agzi yetmezliginde gerekirse rahmi dikip hastaneye yatiriyorlar, Serviks kalinligini 2cmden dusuk olmasi riskli diye okumustum. Ustten baktiklarinda da olcebiliyorlarmis.

selam kizlar nasilsiniz.ne var ne yok.ben geldimyine hastanedeyim ben.simdilik eve geldim.yine gidicem,serumsuz kusmaya devam.bagimliklik yapti serum.2 haftaya gececek insallah.kizimdada oyle olmusdu.neise alistim artik kizlar.iyiyim cok sukur.ALLAH baska dert versmesin.hepinizi cok ozledim yazmak dertlesmek istiyorum.optum sizi ve bebisleri

Hamisler hissedenler el kaldirsin, ben de daha bir hareket yok. Doktor da sordu ama ben pek birsey hissetmedim. Isyerindeki hamile kiz 20den sonra hissetmis, o da benim gibi kilolu hamile.

Merhaba biz sizinle hiç yazışmadık ama eski okuyuculardanım. Hatırladım sizi:) Hala kusmalar devam mı ya ( Kızınızı kayınvalideyle göndermek istemiyordunuz diye hatırladım. Aklımda o kalmış :))

İnşallah biran önce kusmalar biter ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…