Aşılama 2013 Mart Ayında Aşılama Yaptıracaklar Kulübü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
BUGÜN SON KONTROLÜM OLDU 23 mm LİK YUMURTAM VAR,VE DİĞERLERİ,,,ÇATLATMA İĞNEMİ OLDUM CMT GÜNÜ AŞILAMAM YAPILACAK İNŞ.İŞİMİZ DUALARLA BOL BOL DUA EDELİM ARKADSLAR...SAHRA SEVCAN BAŞARAN A GİDYORUM BEN ALLAADDİN BEYDEN FAYDA BULAMADIM ACIKCASI,SORUNUMUZA DEĞİNMEDİ,OYSA EŞİMİN SPERM DEĞERLERİ ÇOK DÜŞÜKMÜŞ.SEVCAN HANIMDAN MEMNUNUM TAVSİYE EDERİM.UMARIM COK GÜZEL HABERLERLER DOLDURURUZ BU FORUMUMUZU ARKADASLAR,SEVGİLERLE

canım benim eşimin spermioğram testi normalden fazla yani dr çok iyi dedi ama tık

anlıcan 1 taneylede olur 1 milyon taneylede olur,sen canını sıkma bu konuya,can sıkıcak bi durum değil çünkü,rahat ol.

bu arada 27 yaşın mı,yoksa başka bi anlamımı var anteplimisin?

Son düzenleme:
3 milyon az ama keçi boynuzuyla artırablirsinz canım tecrübeyle sabittir aşılamadan sonra kendine dikkat et..hayırlısıyla tutar inş.kucağına alırsın bebeğini

canım 2 haftadır keçiboynuzu kürü uyguluyoruz bu artmış hali hem bugun asılamyı oldum yalnız benim bir hafta merional75 kullandım 30 a yakın yumurtam oldu dr asılamamdan sonra bidaha adet olana kadar ilişki yok dedi anlamadım çoguldan korktu herhal bakalım sonucu paylasırım

dedigin gibi cenabı hak isterse 1 taneden de olur egerki zamanı degilse 1 milyar kar etmez yas
ım 24 antepliyim:)

hayırlı olsun inşallah güsel haberleirni alırız yumurtan masalah cok iyi büyümüş....

aminnn canımm benim inşallah snein güsel haberleirnii alırıs bizimki hüsranla sonuclandı hayırlısı böleymiş inşallah baska sefere

BENİDE EKLEMİŞSİİNN :) COK TEŞEKKÜR EDERİM İLK AŞILAMAMDI TUTMADI MALESEF 2. YE BASLICAZ MAYIS NİSAN GİBİ HAYIRLISI İNSALLAH DİĞER ASILAM AYAPTIRANLARDAN HAMİŞ HABERLERİ ALIRIZ... Emir Bebek

beni neden eklemediniz listeye bugun ilk asılamam ayın 26 sna randevüm var ama 2hafta snra ben test yaparım taabi kırmızılar gelmezse
ilk bebegim olck inş

canım banada ilişki yok dedi doktor daha iiyi bilir ama bebeğin tutunmasında sorun olmasın diede olabilir ben o şekilde yorumladım hayırlısı inşallah bebeklerimiz tutar hayırlı olsun allah tamamına erdirsin nur topu gibi inşallah

arkadaşlar dünya kadınlar günümüz kutlu olsun kucaklarımız bebeklerle dolsunnn :)

bu arada benim aşılamam ayın 13 ünde netleşecek hayırlısı bakalım......

Hz. Zekeriyya'ya kısır eşinden, geç yaşında evlat nasip eden Rabbim,
Hz. Meryem validemize bir eş olmadan evlat nasip eden Rabbim,
İlmi olmaksızın hiçbir tohumun çıkmadığı ve hiçbir dişinin gebe kalmadığı Rabbim, (Fussilet/47)
Tüm varlığın başlangıcı olan, doğmamış ve doğrulmamış, herşeye kadir ve kullarına karşı çokça merhametli Rabbim,
Tüm eksiklik ve noksanlıklardan münezzeh, tüm mülkün sahibi, taşıdığımız her bir zerrenin ve her bir uzvun yegane ve asıl sahibi Rabbim,

İnsanlığa bahşettiğin annelik-babalık duygusunu, masum bebeklerle bizlere bahşettiğin cennet kokusunu, rahmimize düştüğü andan itibaren bizi mucizevi duygulara taşıyan evlat aşkını, Sen kalbi evlat hasretiyle yanıp tutuşan, burada bulunan, bulunmayan tüm arkadaşlarım ve eşlerine nasip eyle Rabbim! Yeryüzünde kim ki evlat aşkıyla yanıyor, göz pınarları acısından kuruyorsa Sen onları "yalnız başına bırakma, Sen mirasçıların en hayırlısısın." (Enbiya/89)

Sahip olduğumuz ve Senin bize bahşettiğin onca nimete şükürler olsun Ya Rabbimiz! Duyan kulağımız, gören gözümüz, konuşan dilimiz, koklayan burnumuz, yürüyen ayağımız, işleyen kolumuz ve saymakla bitmeyecek daha nice nimetlerin için binlerce kez şükürler Sana.

Biliyoruz Biz kulların günahkarız. Biz kulların belki de hak ettiğimizden çok nimete sahipken bir de Senden başka bir mucize bekliyoruz. Rabbimiz, Sen çokça bağışlayansın, kullarına merhamet edensin. Sen bizi bağışla. Sen bize mağfiret eyle.

Biz, biliyoruz ki Rabbim, Sen birşeyin olmasını dilediğin zaman "ona yalnızca 'Ol' demekten ibarettir" herşey, "o da hemen oluverir." (Nahl/40) Ve biz yine biliyoruz ki, "sıkıntı ve ihtiyaç içinde olana, kendisine dua ettiği zaman icabet eden" (Neml, 62) Sensin.

Burada birçok arkadaşımız evlat sahibi olma yolunda ve uğruna, hayırlı evlatlar yetiştirerek, Müslüman ümmüte bir insan daha katabilmek adına, Senin yolunda ve Sana teslim olarak çareler aramakta, bu yolda acı çekmekte, yılmakta, küllerinden tekrar ayağa kalkmakta, koşmakta, tekrar yorulmakta, ağlamakta, ümitlenmekte, tüm karışık duygularla kalbi sıkışırken, nihayetinde yine Sana yönelerek, Senden dilemekte, bir tek Senin kapında medet ummakta. Hepimizin kalbinde bir ayet, müsterih ve huzurluyuz. Çünkü biliyoruz ki;

"Kullarım Beni sana soracak olursa, muhakkak ki Ben (onlara) pek yakınım. Bana dua ettiği zaman dua edenin duasına cevap veririm. Öyleyse, onlar Benim çağrıma cevap versinler ve Bana iman etsinler. Umulur ki irşat olurlar." (Bakara, 186)

Ya Rabbi! Ya Şafi! Ya Halık! Ya Musavvir! Ya Mucib! Ya Varis! Ya Mecid! Ya Semi'!

ALLAHIM ELLERİMİ AÇTIK SANA YALVARIYORUZ; Sen burada kalbi evlat için çarpan, yüreğindeki tüm kanayan derdi avuçlarının içine doldurarak, avuçlarını Sana doğru açan ve hacetini dile getiren tüm arkadaşlarım ve eşlerinin evlat dileğini geri çevirme Ya Rab! Sen burada meleğine kavuşmak isteyen herkese o cennet kokusunu yaşat Ya Allah!

daha önce bir yerden okumuştum paylaşmak istedim ALLAH KABUL ETSİN AMİN...

aşılama olduktan sonra ananas yiyiniz kuzucuklarım spermcikler daha iyi yerleşirmiş

hadi ya bende sevinmiştim burda yaşıyosun diye en azından dr ları felan ne yaptığımızı daha çok paylaşırdık (

ben maraşlıyım canım eşim buralı o yüzden burda yaşıyorum.hakkımızda hayırlısı olsun inşallah,öğretmenmisin?

kızlar yaa ben aşılamaya başlayamadım adetin 2 .günü gittim.basit kistlerden gördü.önemsiz ama hormaon salgılarsa tutunma olmayabilir dedi.ve doğum kontrol hapı verdi.yani diğer aya kaldı aşılamam.bişeyiniz yok sadece senin hamile kalman lazım dedi.inşallah hayırlısı olur.ilk defa doğum kontrol hapı kullanıyorum.umarım faydalı olur..

30 mu maşallah keşke tüp yaptırsaydınız :) peki kaç tanesi istenilen boydaydı ve çatladı.

ya işte benim de korkum bu
bu ay yumurtam çatlamayıp kist olduysa diye endişeleniyorum..hoş 1 ay ne kaybettirir, hemencecik geçer ama, kendimi 2 aydır bu aya hazırlamıştım, beklemek istemiyorum...
inşallah reglim de zamanında gelir

gelsene, üzülme sen de sakın, doğum kontrol hapı o kistlerini eritecektir emin ol... sonraki ay temiz yumurtalıklarla başlarsınız inşallah

bende geçen ay kullandım rahim kalınlaşmasından dolayı doğum kontrol hapını çok ironik değil mi çocuk olsun diye tedaviye gidiyorsun doğum kontrol hapı kullanıyorsun hayat işte dün ben aşılamaya hazırlanırken yatakta bir kız yatıyordu anestezi almış belli zor bela giyindi gitmek istiyorum filan diyodu hemşireye sordum nesi var diye kürtaj yaptırmış dedim bebek düşüyor muydu o yüzden mi yaptırdı yok dedi hemşire,bir diğer odada ise hamile bir bayan vardı bebeğin kalp atışları ölçülüyordu dedim içimden hayat böyle bişey işte...nasip...

Arkadaslar merhaba. Bugün yani aşılamanın 17. Günü idrar testi yaptım. Negatif malesef. Bakalım daha neler bekliyor bizi. Adette olamadimki ikisincisine başlayalım. Insanın ümidi her defasinda nasıl tükeniyor değil mi. Galiba bu sefer baştan başlamaya halim yok diyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…