Arkadaslar merhaba. Bugün yani aşılamanın 17. Günü idrar testi yaptım. Negatif malesef. Bakalım daha neler bekliyor bizi. Adette olamadimki ikisincisine başlayalım. Insanın ümidi her defasinda nasıl tükeniyor değil mi. Galiba bu sefer baştan başlamaya halim yok diyorsun
30 mu maşallah keşke tüp yaptırsaydınız :) peki kaç tanesi istenilen boydaydı ve çatladı.
Arkadaslar merhaba. Bugün yani aşılamanın 17. Günü idrar testi yaptım. Negatif malesef. Bakalım daha neler bekliyor bizi. Adette olamadimki ikisincisine başlayalım. Insanın ümidi her defasinda nasıl tükeniyor değil mi. Galiba bu sefer baştan başlamaya halim yok diyorsun
sağlık olsun tahmin edebiliyorum kırgınlığını bende dün ilk aşılamamı yaptırdım ama zerre ümidim yok nedense elden gelen bişey yok maalesef hayırlısı olsun...
ya canım sen neden ümüdsizsinki daha hele dur ilk günün sen böyle şartlandıkdan sonra olmayacak die olacagı varsada olmaz söylim bak psklojkmen zaten beyin gücüyle istemiıosun işin zorlaşıo iyi düşün iyi olsun... ve aklında hep olacak die düşün inan insanlar beyin gücüyle neler yapıo tavsiyem
umutlu ol cünkü allahtan ümidi yalnız kafirler keser allah var oldukça umut her daim var hoşçakal ii haberlerinizi almak dilegyle
üzülme pes de etme allah büyük benim asıl merak ettgm ard arda asılama oluyomu daha dogrusu saglıklımı bi arkadasım 4 defa asılama yaptırdı ama her asılamanın arasında 2 ay yada bir ay ara verdirdi dr u ignelerden mütevellit agır hormon igneleri alıyoz cünkü sen ikinci diyince kafam karıştı hem teste çıkmayabilir keşke kan testi yaptırsan
sağlık olsun tahmin edebiliyorum kırgınlığını bende dün ilk aşılamamı yaptırdım ama zerre ümidim yok nedense elden gelen bişey yok maalesef hayırlısı olsun...
Bende seni anlıyorum..bu 17 gün hep forumlari takip ederek vs geçti. Ümidin olmasada yine bir ümit diyorsun işte. Tüp bebekten korkuyorum
haklısın canım ama ne biliiim sanki umutlanırım da olmazsa daha kötü kırılırım gibi geliyo birde dr çok olumlu değil gibiydi hayırlısı olsun biraz az spermler dedi belki de bu yüzden umutusuzm inşallah isteyen herkese en kısa zamanında hayırlısıyla verir rabbim...
Benim o kadar vaktim yokki endometriozis hastasıyım. Ameliyat oldum. Tekrar etmeden hamile kalmam gerek yada geçici menepoz onun iğneleri çok daha ağır..bide ben üst üste yapılan asilamalarin daha basarili oldugunu duymustum. Kan testinede gerek kalmadi oldum olacagim adet. Hayirlisi ne bilim
sen keçi boynuzu içiriyormusun canım çok faydası oluyor.senin ilkidemi aşılamayla olmuştu tatlım:26:ister ilk olsun ister 2.farketmiyorki canım aynı şeyler yaşanıyorbizdede sperm harekeri %25 ti keçi bonuzu sonrası %50 oldu dr çook iyi dedi,eşinde hiç sorun yok dedi.bana tek dedikleride sol yumurtalığn biraz zayıf başka bişey yok:26: inşallah senden bekliyorz en güzel sonucu hadi bakalım
inşallah tez zamanda sende, bizde güzel haberleri alırız. burdan aynı mutluluğu paylaşırız.aminnn canımm benim inşallah snein güsel haberleirnii alırıs bizimki hüsranla sonuclandıhayırlısı böleymiş inşallah baska sefere
listeyi konu sahibi yapmıştı canım :) inşallah 2.de tutar da bebişini hemencik alırsın kucağına..BENİDE EKLEMİŞSİİNN :) COK TEŞEKKÜR EDERİMİLK AŞILAMAMDI TUTMADI MALESEF 2. YE BASLICAZ MAYIS NİSAN GİBİ HAYIRLISI İNSALLAH DİĞER ASILAM AYAPTIRANLARDAN HAMİŞ HABERLERİ ALIRIZ... Emir Bebek
arkadaslar cevaplarsanız sevinirim bu asılamadan sonra hafif leke geldi 1saat sonra geçti bu normal mi sizde de oldumu
arkadaslar cevaplarsanız sevinirim bu asılamadan sonra hafif leke geldi 1saat sonra geçti bu normal mi sizde de oldumu
inşallah hepimiz pozitiflerle bitiririz bu ayı. çok stresliyim. 15:15te randevum var bakalım neler olacak. ayrıca listeyi sdtive yapmıştı, ben sadece üstünde oynadım
bende kızımda gonal f kullanmıştım. kaçlıktı bilmiyorum ama şuanki fiyatı 800 tl civarında:) o iğneden kullandım yani. ben normal bacağımdan vurmuştum, şimdi çoğu kişi göbekten vuruyor :44: ne değişti aceba
Merhaba bende gonal f 450 kullanıyorum benim dozum 75. Dün ilk defa vurundum Birazdanda göbekten ikinciyi vurcam
cevabın için tesekkurler cok sevındım kızın olduguna allah sızlere bagıslasın bızede nasıp etsın suanda benımkının fıyatıda 750 tl falan senın ılk asılamada tutmusmuydu bırde valla hemsıre gobekten vur dedıgı ıcın gobekten vur dedıgı ıcın gobekten vuruyorum
ya işte benim de korkum bu
bu ay yumurtam çatlamayıp kist olduysa diye endişeleniyorum..hoş 1 ay ne kaybettirir, hemencecik geçer ama, kendimi 2 aydır bu aya hazırlamıştım, beklemek istemiyorum...
inşallah reglim de zamanında gelir
gelsene, üzülme sen de sakın, doğum kontrol hapı o kistlerini eritecektir emin ol... sonraki ay temiz yumurtalıklarla başlarsınız inşallah
bende geçen ay kullandım rahim kalınlaşmasından dolayı doğum kontrol hapını çok ironik değil mi çocuk olsun diye tedaviye gidiyorsun doğum kontrol hapı kullanıyorsun hayat işte dün ben aşılamaya hazırlanırken yatakta bir kız yatıyordu anestezi almış belli zor bela giyindi gitmek istiyorum filan diyodu hemşireye sordum nesi var diye kürtaj yaptırmış dedim bebek düşüyor muydu o yüzden mi yaptırdı yok dedi hemşire,bir diğer odada ise hamile bir bayan vardı bebeğin kalp atışları ölçülüyordu dedim içimden hayat böyle bişey işte...nasip...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?