Aşılama 2013 Mart Ayında Aşılama Yaptıracaklar Kulübü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sağlık olsun tahmin edebiliyorum kırgınlığını bende dün ilk aşılamamı yaptırdım ama zerre ümidim yok nedense elden gelen bişey yok maalesef hayırlısı olsun...

30 mu maşallah keşke tüp yaptırsaydınız :) peki kaç tanesi istenilen boydaydı ve çatladı.

canım tüp falan simdi erken 1.5 yıllık evliyim 5 aydır tedavi görüyorum yasım24 pko belası var bende o yüzden bukdar yumurta oldu zaten hemen asılama yapmadı 3 gün illaçsız bekledim digerlerinin sönmesi için ve enazından şimdi yada 3, 5 sene tüp düşünmem rabbim yar ve yardmcımız olsun

Son düzenleme:

üzülme pes de etme allah büyük benim asıl merak ettgm ard arda asılama oluyomu daha dogrusu saglıklımı bi arkadasım 4 defa asılama yaptırdı ama her asılamanın arasında 2 ay yada bir ay ara verdirdi dr u ignelerden mütevellit agır hormon igneleri alıyoz cünkü sen ikinci diyince kafam karıştı hem teste çıkmayabilir keşke kan testi yaptırsan

sağlık olsun tahmin edebiliyorum kırgınlığını bende dün ilk aşılamamı yaptırdım ama zerre ümidim yok nedense elden gelen bişey yok maalesef hayırlısı olsun...

ya canım sen neden ümüdsizsinki daha hele dur ilk günün sen böyle şartlandıkdan sonra olmayacak die olacagı varsada olmaz söylim bak psklojkmen zaten beyin gücüyle istemiıosun işin zorlaşıo iyi düşün iyi olsun... ve aklında hep olacak die düşün inan insanlar beyin gücüyle neler yapıo tavsiyem
umutlu ol cünkü allahtan ümidi yalnız kafirler keser allah var oldukça umut her daim var hoşçakal ii haberlerinizi almak dilegyle

haklısın canım ama ne biliiim sanki umutlanırım da olmazsa daha kötü kırılırım gibi geliyo birde dr çok olumlu değil gibiydi hayırlısı olsun biraz az spermler dedi belki de bu yüzden umutusuzm inşallah isteyen herkese en kısa zamanında hayırlısıyla verir rabbim...

Benim o kadar vaktim yokki endometriozis hastasıyım. Ameliyat oldum. Tekrar etmeden hamile kalmam gerek yada geçici menepoz onun iğneleri çok daha ağır..bide ben üst üste yapılan asilamalarin daha basarili oldugunu duymustum. Kan testinede gerek kalmadi oldum olacagim adet. Hayirlisi ne bilim

Bende seni anlıyorum..bu 17 gün hep forumlari takip ederek vs geçti. Ümidin olmasada yine bir ümit diyorsun işte. Tüp bebekten korkuyorum

umut iyidir hem öldürmeyen acı insanı güçlendirir. benimde ilk aşılamam dr banada düşük ihtimal dedi ama elden gelecek bişi yok hem önemli olan dr un ne dedigi degil allahın dedigi ben emininm bugun buraya ben de dahil umutsuzum die yazanlar er yada geç bebeklerinin altını temizlerken bu gunleri hatrlayıp tebessüm edecek

allah yardımcın olsun canım ne diyeyim unutma allah isterse bunlar sadece fasafiso allahda istemezse dag gibi sıralanır sebeblerde kimse care olamaz allahın izni olmadan yaprak kıpırdamaz isterse dagları yürütür bunlar sadece imtihan ya sabır de allaha sıgın çüki baska çare yok aeol

arkadaslar cevaplarsanız sevinirim bu asılamadan sonra hafif leke geldi 1saat sonra geçti bu normal mi sizde de oldumu

evet canım ilk bebeğimde aşılamayla oldu :) eşimin sperm tahlilleride normal 56milyondu 100mgda bulunan sanırım. %35i hareketliydi yanlış hatırlamıyorsam. %28ide olabilir. okadar gerilmişimki son günlerde boyun kaslarım ağrıyo tutulmuş gibi. bugün yedirsemmiki yarın 10buçukta sperm yıkama yapılacak etkisi olmaz heralde keçi boynuzunun. inşallah tutarda hiç bir şeye gerek kalmaz

aminnn canımm benim inşallah snein güsel haberleirnii alırıs bizimki hüsranla sonuclandı hayırlısı böleymiş inşallah baska sefere
inşallah tez zamanda sende, bizde güzel haberleri alırız. burdan aynı mutluluğu paylaşırız.

BENİDE EKLEMİŞSİİNN :) COK TEŞEKKÜR EDERİM İLK AŞILAMAMDI TUTMADI MALESEF 2. YE BASLICAZ MAYIS NİSAN GİBİ HAYIRLISI İNSALLAH DİĞER ASILAM AYAPTIRANLARDAN HAMİŞ HABERLERİ ALIRIZ... Emir Bebek
listeyi konu sahibi yapmıştı canım :) inşallah 2.de tutar da bebişini hemencik alırsın kucağına..

canım ben kızımda aşılamanın 16. günü kan testi yaptırmıştım. idrarda çıkmaz demişti. bence kan testi yaptır, idrara hemen geçmiyo hormon.

arkadaslar cevaplarsanız sevinirim bu asılamadan sonra hafif leke geldi 1saat sonra geçti bu normal mi sizde de oldumu

bende gelmemişti ama olanlar varmış başka topiclerde okumuştum korkma

Son düzenleme:
çok heyecanlı, çok stresli çok gerginim bu gece uyuyamam herhalde. anlam veremiyorum bu halime ama elimdede değil. 16 gün bekleyecem de o son 1 saat testin sonucunu beklemek varya öldürüyor insanı

cevabın için tesekkurler cok sevındım kızın olduguna allah sızlere bagıslasın bızede nasıp etsın suanda benımkının fıyatıda 750 tl falan senın ılk asılamada tutmusmuydu bırde valla hemsıre gobekten vur dedıgı ıcın gobekten vur dedıgı ıcın gobekten vuruyorum

Merhaba bende gonal f 450 kullanıyorum benim dozum 75. Dün ilk defa vurundum Birazdanda göbekten ikinciyi vurcam

sende kendı kendınemı vuruyorsun benım doz daha yuksek doktor anca tutar dedı herhalde :) bızım asılamalarımız bırbırıne yakın olur ozamn ıkımız takıp edelım bırbırımızı aynı gunler basladık sayılır ozamn ınsallah canı gonulden anne olmak ısteyen herkese rabbım evlat sahibi yapar ınsallah senın nıcın olmuyordu

evet aynı iğneydi benimkide.çünkü 2006da 190lira yüzde ödemiştik iğneye. şimdi hem devlet hiçbir masrafı karşılamıyor(1 tane çocuk olduğu için), hemde zaten doktorum hastaneyi bıraktı sadece özel çalışıyor.8 ay tedavi oldum sonra aşılama yapıldı ve ilk seferde tuttu şükür. yarın 2. bebeğim için aşılama olacağım inşallah. bunda da serophene kullandım. umarım buda tek seferde tutar

canım bu ay ben hissettim ama bi terslik olduğunu çünkü ilişkide ve otururken hafis baskı oluyodu.ben de şaşırıodum olmazdı böle bişe.doktor küçük ama yine de sağlam gidelim dedi.kısmet üzülmedim sadece hayırlısı.ilk defa kullanıyorum minnacık bi de :) haa ilaçsızsa geçer dedi ama yine de verdi.belkide faydalı olurr.sağolll inşallah senin için de hayırlısı olur.

aşılamanı oldun mu canım.umarım faydasını görürüm.evet çok isterken bide bunu kullanmak komik bi durum.umerım bizde kalp atışlarını dinleyen tarefta oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…