Aşılama 2013 Mart Ayında Aşılama Yaptıracaklar Kulübü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aşılamanı oldun mu canım.umarım faydasını görürüm.evet çok isterken bide bunu kullanmak komik bi durum.umerım bizde kalp atışlarını dinleyen tarefta oluruz

evet canım dün oldum inşallah buraya yazan yazmayan isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı,sağıklı evlatlar nasip eder rabbim...

Kızlar aşılamam saat 2 de yapıldı 5 dk sürdü çok kolaydı geçen seferden daha iyi oldu dedi dr. Eve geldim yattım kasılarımda bası var oturup kalkarken zorlanıyoum ilk seferinde bu kadar değildi. Kanamam lekelenmem yok eşime keçiboynuzu kürü uyguladım bir ay önce baya yapmıştım ara vermiştik aşılamada iğneler olurken de içirdim baya farketti ilkiyle değerler yerinde hareketli hariç ileri hızlı ve yavaş hareketli toplamı %50 den fazlaydı. Sayı da baya artmış 90 mlyon yıkandıktan sonra. Morfoloji % 70 inşallah tutar hayırlısı bakalım..

Evet canım bende kendi kendime vuruyorum Normalde iğneden çok korkardım ama insan herşeye dayanmasını öğreniyor. Salı günü kontrole gidicem eğer yeterli görmezse dozu artıracak. Bencede aşılamalarımız birbirine yakın olur İnş. hepimiz muradımıza ereriz ve miniklerimize kavuşuruz. Ben laparoskopi oldum doktorum endometriozis başlangıcı olduğunu daha fazla beklersek durumun ilerleyebileceğini söyledi o yüzden aşılamaya geçtik. Senin niçin olmuyor sebebi belli mi

benımde kontrolum pazartesı pazertesı gıtcem aynen gereklı gorurse devam edıcez igneye bende cok korkardım ıgneden ama dedıgın gıbı basa gelınce herseye katlanıyoruz bu arada gecmıs olsun canım benım sorunumda fsh hormonumun ve prolaktın hormon yukseklıgım prolaktınım cok sukur dusdu ama fsh ıcın herhangı bır ılac yok yanı doguntan gelen yumurtlama bozuklugum varmıs erken menapoza gırebılırmısım oyuzden bıran once yapmamız gerekıyormus hormonum dahada yukselmeden 6 aydır denıyoruz kısmet bakalım allah bızede nasıp eder ınsallah

hadi hayırlısı umarım hayırlı haberler alırsın ınsallah asılaman tutar doktor asılama yaptıktan sonra araba yasak 3 gun yatıcaksın falan dedımı

sabaha karşı başlayan kasık agrısı ile uyandım,galiba catlatma iğnesi işlevini yerine getiriyo.agrı hareketlerimi kısıtlıyor aDET AGRISInın biraz daha agırı diyebişlirim.ananass yiyrum kendimi telkin edip rahatlatmaya calısıyorum,ağayasım geliyor ama moralimi üst düzeyde ttmalıyım.bilmeliyim ki yalnız değilim yasamıs oldugum skıntıdaAllahım bizlere hayırlısı nasip etsin...

butterfly tesadüf götrdün aşılamaya gidecekmişsin inş rabbim gönlüne göre veriri.... içini ferah tut... ben aşılamaya giderken ve aşılama anında hep dua ettim allahım günah yazmamaıştır umarım o varizyette dua edilirmi diyeceksiniz belki ama dilimde zekeriya nın duası doktor odaya girmeden başladım aşılamaı yaparken devam ettim bitti beni odada bıraktılar 20 dk sonra kalk git dediler ben kalkana dek o duayı ettim sende et bilmiyorsan yazayım ben sana 2 satır bişe zaten onu oku sürekli içinden kalbinden işin gücünde yoksa git sıcak yağaına yat üzerini ört ve uyu dinlen inş yumurtan döllenir cnm

duayı yazarsan cok sevinirim,mesajın içimi rahatlattı,aşılama agrılı olyor mu hiç bilmiyorum senin nasıld ben de korku var;:S

merhabalarrr herkese... ben de cuma günü saaat 11.40 sıralarında girdim aşılamaya... aşılama öncesi çok şiddetli ağrılarım oldu inşaallah yumurtalarım çatlamıştır diye düşünüyorum.. aşılama sırasında da ağrım oldu doktor aşılmamı yapıp hayırlı olsun dedi sanki gebelik haberimi almışım gibi bir sevindim ki sormayın :) doktorun adı umur ya da umuttu. inşaallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırım gidip teşekkür edeceğim çok saygılı bir adamdı :)
neyseee eve geldim bir ağrı birsancı karnım taş gibi wc ye gidiyorum ama nasıl canım acıyordu... inşaallah güzel şeylerin habercisidir bu acılar :)
butterfly, dejavu, fıstıkağacı kızlar birlikte bekliyoruz sonucu hadi hayırlısı dua edelim birbirimize..
aşılama sonucumu 20 martta öğrenecekmişim. jel verdi doktorum kullanıyorum.. yememe içmeme dikkat ediyorum biraz yatıp biraz geziniyorum...
MELEĞİMMMM SENİ BEKLİYORUUMMMM

evet çatlatma iğnesinden canımm ama bende daha çok gaz gibi ağruı vardı hala var bir de otururken falan yne ağrılarım oluyor aşılamadan önce. Bende o kadar olmadı ama inşallah güzel sonuçlar alırsın canımm

Valla bende okudum canım yemeklerimi yaptım dün sabahtan ev işlerini hallettim yarım saat kala evden çıkmaya okudum yolda okudum işlem sırasında, işlemden sonra 1 saat yatırdılar yine okudum içimden geldi okudukça okudum çok çeşitli okudum aklıma ne gelirse ne içimden geliyorsa. İnşallah bizimde tutar.

canım aynı gün olduk desene bende 2 de oldum. Çok ağrım yoktu benimde nasıl desem aşılamadan birkaç gün öncesinde başladı aşılama gününe yakın daha da fazlalaşan bir gaz şişkinlik gibi birşey otururken kasıklarım acıyordu baskı vardı geçen sefer hiç öylr olmaıştı şimdi kabızlık var kuru kayıdsı yiyorum. Bana jel vermedi. Gçen sefer 10. günü gel demiştigittim negatif çıktı 2 gün sonrada regl oldum bu sfer gtmicem beklicem.

Ya sana birşey dicem bugün yataktan kalktım birşey aktı benden dedim eyvah kanama oldu galiba. Gittim nasıl yoğun aynı ymurta akkı kıvamaında yapışkan akıntı hani yumurta çatlerken gelir ya aynen öyle akıntı ama aktığını daha kalkarken hissettim çok yoğundu fındıktan büyük böyle içinde kırmızımsı birşey vardı ama iplik gibi böyle içinde daha olmadı. Neden oldu ki geçen sefer hiç böyle birşey olmamıştı başka kanama vs yok çok şükür acaba çatlatma iğnesi vuruldum ama geç mi çatladı ki ya da başka bir yumurta mı çatladı neye dalalet anlamadım dr arayayım dedim ama bnun içinde aramıyım deidm bilemedim ya tutmayacak gibi geliyor bana geç çatladıya gerçi sperm 48 saat dayanıyor ama :26:

canım panik yapma doktorum aynı tarif ettiğin gibi akıntı ya da lekelenme olabileceğini söyledi. meleğin rahime koşuyor :)

hadi hayırlısı umarım hayırlı haberler alırsın ınsallah asılaman tutar doktor asılama yaptıktan sonra araba yasak 3 gun yatıcaksın falan dedımı

yok canım yaptırdığım gün istirahat dedi sonra normal devam dedi geçen seferde öyle deimşti şuna buna dikkat et demedi benim eyse ki cumaya geldi izin aldım iki günde haftsonu tatili zaten 3 gün dinlenmiş olucam sonra mecbur arabaya binicem eşimde yavaş sürer sorun olmaz zaten çokta pimpiriklenmek istemiyrum şöyle düşün normal olsa bilmicez gebe olduğumu o 2 hafta ev işide yapıcaz normal devam edicez aşılama olduğu için insan stres oluyor ama normal ililkiykr farkı yok inan ağır kaldırma, yukarılara uzanma, ani hareketler yapma yani yataktan ya da oturduğun yerden ani kalkma bunlar yeterli bence.

canım panik yapma doktorum aynı tarif ettiğin gibi akıntı ya da lekelenme olabileceğini söyledi. meleğin rahime koşuyor :)

bana da doktorum az bir kanama olabilir korkma fazla olmadğı sürece sorun yok dedi ama akıntı ile ilgili birşey demedi böyle aşılamadan da bir gün sonra yumurtlama akıntısı gibi gelince korktum yumurta ancak mı çatlıor diye ama yumurtalama biterkende gelebiliyormuş gerçi geçen sefer kupkuruydum sonrasında yine tutmadı inşallah öyledir yolculuğu başlamıştır ama umudumn fazla yok benim.

bana dr yarım saat yat sonra hayatına devam et dedi bende 40dk yattım sonra alışverişe gittim geldim yemegimi de yaptım bilmiyorum ama sanırım aşılamayla normal ilişki arasında fark yokki normalde ilişkiden 20dk snra kalkıyoz banyo vs oturmuyoz ki bence fazla takmayın olacagı varsa olur zaten inş bu ay hepimizden cükük cıkar

evet aslında fark yok ama işte insan daha dikkat etmek istiyor çünkü normal yolla olsa hadi bunda olmazsa öbüründe olur diyorsun ama aşılama olmazsa sonu tüp bebek artık. Beni dr 1 saat yatırdı hastanede çatalda ve o yapılan gün istirahat dedi zaten ağrımda vardı benm kasılarımda falan baskı vardı gidemezdim bir yere yemeğimiyaptım temizliğimi yaptım aklımda soru işareti kalsın istemedim tutmazsa şundan mı oldu acaba diye. Ama haftasonu ya dinlenirim sonra zaten işe gidicem yeme bitecek yemekte yapıcam normal hayata devam..

yeni aşılama yaptıranlara hayırlı olsun inşallah hepimizin olumlu olur...
bende bugün dışarı çıktım ama biraz yürüyüşten sonra ağrım oldu 3 gündür tam geçmedi nedense ...

yeni aşılama yaptıranlara hayırlı olsun inşallah hepimizin olumlu olur...
bende bugün dışarı çıktım ama biraz yürüyüşten sonra ağrım oldu 3 gündür tam geçmedi nedense ...

nie se benim de agrım var aynı rahim filminden sonraki agrı gibi bugun hafifledi ama arada oluo hayırdır inş :44:

Bende çok ağrı kalmadı 2. günüm solda az bir hassaslık baskı var ara ara ağrı oluyor biraz ama iki güne iyice birşey kalmaz öbüründen biliyorum zaten ağrı olmasıyla döllenmenin alakası yok hiçbir belirti vermez döllenme ve rahime yerleşme falan belki yerleşme kanaması gelebilir belirti hiç aramayın belirti gibi şeylr olabiliyr regliye yakın kayboluyor geçen sefer neleri belirtiye yordum ama şnşallah bu sefer gebelik belirtileri olur sizin için de. Nitekim ben gebe kalabildiğimi sanmıyorum

ikinize de hayırlı olsun kızlar inşallah gelir bebişler...

ben adetimi 14-15 mart gibi bekliyordum, yazmıştım ya size de...ama dün kahverengi lekelenmem olmuştu, o lekeler bugün kanamaya döndü adet kanaması gibi yoğun değil ama başlıyor galiba. şaşakınlık içindeyim çünkü bugün daha 24. günüm, yarın tam sökülse diyelim 25... yine de çok erken. doktorumu aradım pazartesi sabah gel dedi. yarın kanamamın durumuna göre gidip gitmeyeceğim netleşir, amirimi arayıp izin almam lazım pazartesi sabah için...inşallah herşey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…