Aşılama 2013 Mart Ayında Aşılama Yaptıracaklar Kulübü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam anne adayları 1hafta önce yazmıştım buraya gelişmelerden haber edeyim diye şimdide yazayım dedim bugün doktoruma kontrole gittim aşılama için yumurtalarım istenilen olgunluğa gelmiş lakin tekrar cumartesi bida cagırdı dahada büyümüşmü falan diye iyice tektiklerden geciriyor birde spermleri alacaklar galiba o gün... pazartesi aşılamayı yapalım dedi doktorum ilk aşılama deneyimim hem endişeliyim hem korkuyorum hemde umutlanıyorum.....

kızlar merhaba oncelıkle topiğiniz hayırlı ugurlu olsun hepimizin bebişleri olur ınşallah ben bu ay aşılama yapanlardanım 2 senelik evlıyım fsh hormonum ve prolaktinim yuksek oldugu içn cocugum olmuyor 6 aydır denıyorum klomen ve preglını oldu ılk 6 ay bu ay ılk defa aşılama olcak adetım dun geldı yarın gonal f 900ıu kullanıcam 150 mlkullananlar varsa nasıl yapacagım hakkında bılgı verebılırmısınız bu arada 1 cocuk 1 denemem lısteyede eklarsenız sevınırım

canım merhaba eşimin spermmı cok yogun demıssın benımde eşimin spermleri cok fazlaymıs acaba bızımdemı olmamasının dıger nedenlerınden bırıde o o olabılırmı

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]isim[/TD]
[TD]kaçıncı bebek[/TD]
[TD]kaçıncı aşılama[/TD]
[TD]aşılama tarihi[/TD]
[TD]sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kafverengi[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay-sum[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]8 mart cuma[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sengulsakin[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selnur81[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arrrr[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ARES_ARES[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gelsene[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ECRIN2012[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dejavu_one[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]8 mart cuma[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Selim2010[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lryla4627[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beren33[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bebetommmm[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]11 mart pzt.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seehriban[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]butterfly10[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HndSLm[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oz_me[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizemarslan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]son5858[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pembegri[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
​listemizin yeni hali

evet lina ya gidiyorum.daha önce fatihe,zekai tahire,29 mayısa gittim.en son lina o da aşılama için.doktorum mine.klomen ve çatlatma ile çatladım.bana iğne vermedi.bekliyorum.

yumurtam sağ tarafta. şimdi adım attıkça sağ tarafım da acı oluyor. yumurtam çatlama sinyalimi veriyor aceba :26: geçen ay aynı şey solumda olmuştu

benim hem sağda hem solda birer tane olgunlaşan var bu gece 2 de çatlatma iğnesini vurucam cuma günü 2 de de aşılamam olacak. Benim 2. aşılamam geçen sefer gaz, rahatsızlık olmamıştı ama bu sefer özellikle son birkaç gündür inan otururken bile kasıklarım özellikle sol taraf acıyor yanii baya neden bu sefer öyle oldu analmadım hassaslık var dr sormadım yumurtam iki tane var geçen sefer 3 tane vardı daha fazla olmasına rağmen hiçbir rahatsızlık olmamıştı.

canım spermleri cumartesi almazlar eğer pazartesi yapılacaksa aşılama olacağı gün aşılamadan birkaç saat önce verir eşin örneği hastaneye giderken labaratuardan alırsınız gidersiniz aynı gün olur yanii o da. Bize gün verdi dr bugün istek formu verdiler o olunca para vermiyoruz anlaşmalı çünkü orada grevli kız aldı hemen randevuyu zaten aşılama saatini söyleyince oradan şu saatte gelsin diyecekler eşin için aşılama saatine kadar yetişecek

canım merhaba eşimin spermmı cok yogun demıssın benımde eşimin spermleri cok fazlaymıs acaba bızımdemı olmamasının dıger nedenlerınden bırıde o o olabılırmı

canım sperm sayısının fazla olması güzel sayı güzel olsun ki hareketleri de iyi olur. Benim dediğim sıvılığı çok yoğunmuş akışkan değil yanii o yüzden rahime ulaşması zormuşl bir de benim rahmim arkaya dönük olunca daha zor oluyor senin sorun yapmana gerek yok

canım ben de cuma günü aşılama olacağım inş.

öyle mi canımm mibarek gün inşallah hayırlı haberler alırız canımm. Beraber beklicez desene gerçi ben aşlamadan sonra çok aşılama topiklerine girmek istemiyorum ama girer haberler alırım sizden inşallah güzel haberler veriririz bebnim 2. aşılamam ya biraz tecrübe var nacizane tavsiyem kendini dinleme belirti falan hiç takılma bende herşey vardı ilkinde ama olmadı tamamen kafanı boşalt çok araştırma normal hayatına devam et dikkat et ama evham yapma.

benim 2. aşılamam cnm ilk bebegimiz olcak inş :)

selam kızlar aşılamalarınız hayırlı olsun fozitif sonuçlarr almanız dileğiyle işallahhhhhh....bu ay bende 2.aşılamamı olucam Allah izin verirse..zor bir süreç....Allah yardımcımız olsunn İSTEYEN HERKESİN BEBEĞİİİİ OLSUNNNNN.....

bal tarçın çörek otu kürü canım adetin 2.günü başlıyosun 12.güne kadar veya 14.güne kadar sabah akşam aç karnına bir tatlı kaşığı yiyosun bunlarda senin yumoşlarını geliştiriyo ve çatlamasına yardımcı oluyo çoğu kişide işe yaramış bakalım bende yarayıp yaramadığını 15-16 martta anlıcam,inşallah hamişimdir,

ya tam miktarını hatırlayamadım ama 12 yemek kaşığı bal,30 gr çörek otu,10 şeker kaşığıda tarçın olması lazım,yinede sen araştır ama doğru yazdığımı zannediyorum bide çörek otunu çiğnemen lazım yada çörek otunu çekilmiş alabilirsin aktarlardan,inşallah işe yarar sende canım,yapmanı tavsiye ederim

canım benim adımı düzeltirmisin leyla4627 :))) benim ilk bebek ve 3.aşılamam olucak tahmini aşılama tarihim 25 mart olur

canım eline sağlık tablo güzel olmuş,inşallah baştan aşağıya doğru hamile listeside doldurursun:)) tekrar hatırlatim ilk bebiş aşılama tarihim tahminen 26

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]isim[/TD]
[TD]kaçıncı bebek[/TD]
[TD]kaçıncı aşılama[/TD]
[TD]aşılama tarihi[/TD]
[TD]sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kafverengi[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay-sum[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]8 mart cuma[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sengulsakin[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selnur81[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arrrr[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ARES_ARES[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gelsene[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ECRIN2012[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dejavu_one[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]8 mart cuma[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Selim2010[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]leyla4627[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 mart salı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beren33[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bebetommmm[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]11 mart pzt.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seehriban[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]butterfly10[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HndSLm[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oz_me[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizemarslan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]son5858[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pembegri[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Listeye benide eklermisin :) İlk aşılamam ve ilk çocuk şuan daha iğne kullanma aşamasındayım o yüzden aşılamanın tam gününü bilemiyorum

Listeye benide eklermisin :) İlk aşılamam ve ilk çocuk şuan daha iğne kullanma aşamasındayım o yüzden aşılamanın tam gününü bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…