kuzum canım bidenem artık şunu yapmıcam çok fazla kafaya takmıcam,inanki kendimize çok fazla baskı yapıyoruz.sende bi yapabilsen,artık çevrenin lafından canım yanmıyo önceden millet ne dedi acaba bana ne diyolar diyodum ama beni yaratan Allah bana nasip etmedi şimdiye kadar belkide hiç etmicek,bunu biz istemedik ki!!!!!!!!!!
buda bizim sınavımız işte,artık kanayan yaran olmasına izin verme,birisi bana sorsa bebeğin neden olmuyo dese ne bilim rabbim nasip etmiyo derim,sende biraz güçlü ol,dik dur en önemlisi kendini bu şekilde yaparak yıpratma,aşılaman tutmayabilir inşallah tutarda,tutmazsada senin yapıcan bişey yokki bu konuda sen tedbirini aldın takdir de Allahın........
hiç ama hiç üzme kendini bende aşılama yaptırim diyorum ama çok ta damarım atmıyo 3.aşılamam olucak benimde sırf 3 hakkımıda yaptırayım diye,biliyorum oda tutmucak,tüp bebekten umutluyum inşallah....
buzinim canım arkadaşım ne olursun çok güçlü ol,dualarımdasınız hepinizde,olucak inşallah yeterki kendine inan ve güçlü ol....