merhaba arkadaslar,bugün aşılamam olalı 4 gün oldu,kasık agrılarım gaz sancılarım bolca devam ediyor.hatta bazen yürümekte zorlanıyorum.bugün doktora gittim,catlamıs yumurtalarımın cogu catlamayanlar catlamakta olanlar derken,25 marta beta HCG testi verdi,günlr nasıl gececek bilmiyorum.sigara kullanan biriyim sigarayı azaltmay calııyoprum ama stres de var,bu dönemde stresi azaltmak için önriniznedir kızlar?zaten az cok kilolu biriydim şimdi karnım çok şişti,sanki 3-4 aylık hamileyim yani.öğretmeim,okulda öğrenciler krnıma bakıp duruyor:S
allahım hepimizin dularını kabul etsin bizlere hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin inş.umutlanmamaya calısıyorum ama içimdeki umudu saklayamıorum.ya yine adet olursam diyorum,2 senedir her ilk adetimde ağlıyorum.etrafa bakıyorm bazı insanların hiçistemeden oluyor,bizler de ne zorluklar yasıyoruz diyorum,Allah bizlere sabır versin diyorum.belki d her birimiz ayrı ayrı sınavlardan geciyoruz,umarım hepimizin hakkında hayırlısı kucaklarında bebişleri olsun,,,