• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2013 Mart Ayında Aşılama Yaptıracaklar Kulübü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım aynen ya ölücem gazdan şişkinliktne sancıdan bazen hiçbirşey yok bazen acayip sancı giriyor tam karnımın alt tarafına, gaz desen hep var gazman gibiyim :9: şişkinlik zaten var 3 aylık gibiyim. Göğüslerde azcık sancı var elledikçe ama tamamen çatlatma iğnesinin etkiler birkaç güne o sancı da gaz da kalmaz. Amna ilk şılamada çok rahattım ben hiç ne sancı ne gaz yoktu yani göğüs acısı vardı ilk günlerde sonra kaybolmuştu iğnenin etkisi geçince. Ama böylesi olmamıştı bir ara gündüz baya sancılandım özellikle yürüdükçe bu sefer niye böyle oldu anlamadım iğne aynı, doz aynı. Hakkımızda hayırlısı olsun ben hiçbir belirti aramıyorum ilk bir hafta içinde olan herşey çatlatma iğnesinin etkisi hormon var çünkü.

canım bekle çok erken daha 10. gün daha yeni yeni kanda çıkar zaten daha idrarda çıkmaz ilk önce kanda belli olur sonra idrar da. Knada bişe şimdi yaptırsam düşük çıkar dr tekrarlatır yanii moralinizi bozmayın şimdiden testler yapıp bir arkadaşta bir haftalıkken yapmış yapmayın stresten başka işe yaramaz.

insallah oyledir ama beklemek cok zor dayanamadim benim ilk asim belki olur diye dusundum ama olmadi.

Canım hiç üzme kendini ben de 7.günde yaptım negatif çıktı aynı senin hislerin ile kan testini bekliyorum seni çok iyi anlıyorum bence acele etmemek lazım umarım seninde benimde hatalı sonuçlardır okuduğum bilgilere göre HCG kimi hamileliklere 12-14 günde yükselmeye başlıyormuş o sürece kadar kan testinde de 0.0 gözüküyormuş inşallah biz erken davranmışızdır

insallah canim ya insallah oyledir

Merhaba kızlar bende yarın olucam aşılama nedenini bulamadılar bide aşılama deniyelim dedik. Bugün yumurtalara baktı doktor. İyi durumsaymış hatta ikiz yumurta var dedi :) allahımm isteyen herkeze nasip etsin inşallahh. Yılmadan çabalıyalım istersek bigün mutlaka olur :46:

ya neyden acaba,yani insan korkuyo dr hiçbişey söylemedimi ne bilim kullandığın ilaç,vs başka sebeb bulmadımı?

inşallah normal adet gününde olursun canım....

canım yanlışlıkla bana yazdın heralde,sdtive mi yazıcaktın?

belli olmaz canım 14.gün bi bakarsın pozitife dönüşür bide erken bakmışsın 10.gün idrarda çıkması zor 12.gün belki???

bu arada sen yurt dışında yaşıyosun sanırım. almanyada randevuya termin diyolar diye biliyorum....

hadi yaa incirin prolaktini yükseltiğini bilmiyodum öğrendiğim iyi oldu canım,benim 2 aşılamam yapılmadan önceki prolaktin değerim 32 çıkmıştı,aşılamalardan sonra ilaç kullandım 5 mg çok düşük dozlu geçen ay 25 e düşmüştü çok şükür,bu ayın sonlarına doğru 3.aşılalamı olucam.

bide topiğe yeni gelen arkadaşım hoş geldin,eğer hormonlarında bi sorun yoksa btç kürünü şiddetle tavsiye ederim sana,bal tarçın ve çörek otu yumurtlamaya ve yumurta çatlamasına birebir çoğu kişide hamiş kaldı bende bu ay denedim daha sonuç alamadım beklemedeyim bakalım....

eğer yaparsan haber ver yazayım sana nasıl yapıldığını

Son düzenleme:
Dün gittim muyenemi oldum, inatçı yumurtam çatlamıştı, progestan verip dua edecez yapacak başka birşey yok dedi. bugün progestan başlıyorum 8 saatte 1 alıcam. çok sersemletici bi ilaç, umarım çok etkilemez:18:

merhaba arkadaslar,bugün aşılamam olalı 4 gün oldu,kasık agrılarım gaz sancılarım bolca devam ediyor.hatta bazen yürümekte zorlanıyorum.bugün doktora gittim,catlamıs yumurtalarımın cogu catlamayanlar catlamakta olanlar derken,25 marta beta HCG testi verdi,günlr nasıl gececek bilmiyorum.sigara kullanan biriyim sigarayı azaltmay calııyoprum ama stres de var,bu dönemde stresi azaltmak için önriniznedir kızlar?zaten az cok kilolu biriydim şimdi karnım çok şişti,sanki 3-4 aylık hamileyim yani.öğretmeim,okulda öğrenciler krnıma bakıp duruyor:S
allahım hepimizin dularını kabul etsin bizlere hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin inş.umutlanmamaya calısıyorum ama içimdeki umudu saklayamıorum.ya yine adet olursam diyorum,2 senedir her ilk adetimde ağlıyorum.etrafa bakıyorm bazı insanların hiçistemeden oluyor,bizler de ne zorluklar yasıyoruz diyorum,Allah bizlere sabır versin diyorum.belki d her birimiz ayrı ayrı sınavlardan geciyoruz,umarım hepimizin hakkında hayırlısı kucaklarında bebişleri olsun,,,

Ben kızımın aşılamasında hiç sorun yaşamamıştım ama bu kez benimde ağrım ve şişkinliğim var. kasıklarım taş gibi birazda gerginim belki ondandır ama, zaman zaman adet sancısı gibi sancı giriyor. bugün benimde 4. günüm.

canım dış gebelik şüphesi yok bhcg sıfır çıktı, ama lekelenmem de durmuyor, hatta bazen kanama şeklinde oluyor. perşembe adet tarihim mecbur bekliyorum, inşallah o zaman gelirse aşılama tedavisine başlayacağız

pahalı tabii tatlım ya az değil :( hastanenin uzak olması da kötü... ne karar verdin peki ara verecek misin?

Hakkında ve hakkımızda hayırlısı olur inşallah canım, Rabbim çabalarımızı boşa çıkarmasın inşallah

canım benimki 16. gün yapıldı :) ve bekliyorum ayın 20 si gelsin diye :)
aşılama tarihin neydi canım. bende 9 martta oldum,20sinde yaptırayımmı dedim :) 22-23ünde yaptır dedi ama sabırsızlanıyorum, bi yandanda hiç umudum yok :50:

ya neyden acaba,yani insan korkuyo dr hiçbişey söylemedimi ne bilim kullandığın ilaç,vs başka sebeb bulmadımı?

inşallah normal adet gününde olursun canım....

yok canım hiçbirşey söylemedi... ben de korkuyorum tabi, lekelenmen böyle devam ederse pazartesi tekrar gel dedi, adet söktürücü vericek ve tedavi ertelenecek :14::14:
duruma göre belki başka doktora da giderim, bilmiyorum, ben de ne yapacağımı şaşırdım

Dün gittim muyenemi oldum, inatçı yumurtam çatlamıştı, progestan verip dua edecez yapacak başka birşey yok dedi. bugün progestan başlıyorum 8 saatte 1 alıcam. çok sersemletici bi ilaç, umarım çok etkilemez:18:

Ben kızımın aşılamasında hiç sorun yaşamamıştım ama bu kez benimde ağrım ve şişkinliğim var. kasıklarım taş gibi birazda gerginim belki ondandır ama, zaman zaman adet sancısı gibi sancı giriyor. bugün benimde 4. günüm.

Hakkında ve hakkımızda hayırlısı olur inşallah canım, Rabbim çabalarımızı boşa çıkarmasın inşallah

aşılama tarihin neydi canım. bende 9 martta oldum,20sinde yaptırayımmı dedim :) 22-23ünde yaptır dedi ama sabırsızlanıyorum, bi yandanda hiç umudum yok :50:

Arkadaşım bende 9 Mart'ta aşılamamı yaptırdım. Bu zorlu süreci birlikte bekleyeceğiz. Çok heyecanlı bir yandan da umutsuzluk. Bir belirti aramak için çok erken. İnşallaaahhh sonuçlarımız pozitif olur.

kızlar merhaba bugun doktora gıttım yumurtalarım gelısmıs en buyugu 17 mm olmus cumartesı gunu aslama yapılcak pesembe gece de catlatma ıgnesı vurulcak hepımızın hakkında hayırlısı olsun heyecanım basladı

kızlar merhaba bugun doktora gıttım yumurtalarım gelısmıs en buyugu 17 mm olmus cumartesı gunu aslama yapılcak pesembe gece de catlatma ıgnesı vurulcak hepımızın hakkında hayırlısı olsun heyecanım basladı

oh oh ne kadar güzel... hadi bakalım, inşallah sonu güzel olur :16::16:

canım 8 martta aşılama oldum

merhaba arkadaşlar. ben 2 martta aşılama oldum. adet günüm 15 mart yani cuma. yarın sabah evde gebelik testi yapsam belli olur mu. bende hepiniz gibi heyecanlıyım ve zaman hemen geçsin istiyorum. beklemek
ne zor geliyor.

merhaba arkadaşlar. ben 2 martta aşılama oldum. adet günüm 15 mart yani cuma. yarın sabah evde gebelik testi yapsam belli olur mu. bende hepiniz gibi heyecanlıyım ve zaman hemen geçsin istiyorum. beklemek
ne zor geliyor.

aşılamadan sonra 14. günde belli oluyor diyorlar aslında, o nedenle çıkadabilir çıkmayadabilir... hiç belirtin var mı?

aşılamadan sonra 14. günde belli oluyor diyorlar aslında, o nedenle çıkadabilir çıkmayadabilir... hiç belirtin var mı?

sadece birkaç gün önce sağ kasığımda çok şiddetli kramp oldu. zaten iki yumurtam gelişmiş ve ikiside sağ taraftaydı. bunu belirti olarak almıyorum. daha önce bel ağrısını, göğüs büyümesini hamilelik belirtisi olarak alıyordum ve her defasında hayal kırıklığı oluyordu. bu defa hiç birşey hissetmiyorum.

sadece birkaç gün önce sağ kasığımda çok şiddetli kramp oldu. zaten iki yumurtam gelişmiş ve ikiside sağ taraftaydı. bunu belirti olarak almıyorum. daha önce bel ağrısını, göğüs büyümesini hamilelik belirtisi olarak alıyordum ve her defasında hayal kırıklığı oluyordu. bu defa hiç birşey hissetmiyorum.

test yapıp negatif görürsen üzüleceksin, halbuki erken bile olabilir. ben senin yerinde olsam 2 gün daha beklerdim...

Canım ben de 1 martta oldum,doktorum 16 mart için test tarihi verdi..Sanırım seninle aynı zamanda sonucu öğreneceğiz:)

Canım ya çok sevindim Hadi hayırlısı bakalım Sen benden önce davrandın benim cuma günü belli olacak bakalım. Dualarım seninle inş tutar ve muradımıza ereriz :emir_bebek:

Back
X