canım aynen ya ölücem gazdan şişkinliktne sancıdan bazen hiçbirşey yok bazen acayip sancı giriyor tam karnımın alt tarafına, gaz desen hep var gazman gibiyimşişkinlik zaten var 3 aylık gibiyim. Göğüslerde azcık sancı var elledikçe ama tamamen çatlatma iğnesinin etkiler birkaç güne o sancı da gaz da kalmaz. Amna ilk şılamada çok rahattım ben hiç ne sancı ne gaz yoktu yani göğüs acısı vardı ilk günlerde sonra kaybolmuştu iğnenin etkisi geçince. Ama böylesi olmamıştı bir ara gündüz baya sancılandım özellikle yürüdükçe bu sefer niye böyle oldu anlamadım iğne aynı, doz aynı. Hakkımızda hayırlısı olsun ben hiçbir belirti aramıyorum ilk bir hafta içinde olan herşey çatlatma iğnesinin etkisi hormon var çünkü.
canım bekle çok erken daha 10. gün daha yeni yeni kanda çıkar zaten daha idrarda çıkmaz ilk önce kanda belli olur sonra idrar da. Knada bişe şimdi yaptırsam düşük çıkar dr tekrarlatır yanii moralinizi bozmayın şimdiden testler yapıp bir arkadaşta bir haftalıkken yapmış yapmayın stresten başka işe yaramaz.
insallah oyledir ama beklemek cok zor dayanamadim benim ilk asim belki olur diye dusundum ama olmadi.