[TABLE="class: grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]isim[/TD]
[TD]kaçıncı bebek[/TD]
[TD]kaçıncı aşılama[/TD]
[TD]aşılama tarihi[/TD]
[TD]sonuç [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kafverengi[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]9 mart cts.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay-sum[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]8 mart cuma[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sengulsakin[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selnur81[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arrrr[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ARES_ARES[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gelsene[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ECRIN2012[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dejavu_one[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]8 mart cuma[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Selim2010[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]26 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]leyla4627[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 mart salı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beren33[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bebetommmm[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]11 mart pzt.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seehriban[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]butterfly10[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]9 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HndSLm[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oz_me[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizemarslan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]son5858[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pembegri[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cevrecii[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elifimben[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]9 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Turuncutahta[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bbebe0662[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]9 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yasemnn[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]11 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]delivere[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]18 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]GULBANU11[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]8 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cgdm5[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]naz034[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]15 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asyali27[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]7 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akcahatun[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]15 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]alipek[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]5 mart[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
çoook sevindim canım yaaa, inşallah sağlıkla keseği bebişi görürsünüz, darısı bizlerin başına
canım beni de listeye eklediğiniçin teşekkür ederim.Bende hiç belirti yok.arkadaşlar lütfen aşılamayı nerde ve hangi doktora yaptırdığınızı yazın ki, doktor arayanlara yardım etmiş olun, ayrıca aşılama sonrası hamile kalanlar sonuç belli olana kadar yaşadıkları belirtileri yazarlarsa biz gün sayan hanımlara da yardımcı olurlar.birbirmize dua edelim, şüphesiz ki ALLAH birimizin duasını mutlaka kbul eder. RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.AŞILAMA SONRASI KANAMASI OLUPTA HAMİLE KALAN VARMI LÜTFEN VARSA CEVAP YAZS
Kızlar ben aşılamamı Dr.Aret Kamar'a yaptırdım. (İstanbul Tüp Bebek Merkezi) Çok güler yüzlü ve ilgililerdi,çok memnun kaldım.Biraz pahalı gibi gelebilir,aşılama 750,ama ilk muayene hariç hiç para almıyorlar ve neredeyse 1 ay boyunca sürekli gidip kontrol oldum. (Bir çok yer her kontrol muayeneye de ücret alıyor) Kahve-çay vb. şeyler içmemem gerektiğini biliyordum ama kendimi hamile olduğuma inandırmamak adına normal hayatıma devam ettim açıkçası,sadece ilaç kullanmadım.İlk üç gün müthiş gaz sancıları ve kabızlık dışında hiçbir belirtim olmadı.Hep söylediğim gibi,3 kere idrar testi yaptım hepsi negatif çıktı ki sakın yapıp moralinizi bozmayın.Özellikle Fortel en hassas test diye geçiyor ama hiç alakası yok,tamamen yalan..
Bu arada yaklaşık 1,5 aydır Elevit,coraspin ve folibol kullanıyordum.AŞılama sonrası da crinone jel kullanıyorum.Test negatif çıkınca kullanmayı bırakmıştım,şimdi kalan son iki tüpü kullanıp doktora danışacağım devam edecek miyim diye.
Kızlar,ilk haber benden,kan testinde sonuç 99,01 çıktı,sanırım hamileyim:)))
Eğer hamileyim sakın idrar testi yaptırmayın öyle ki çok hassas denen test bu sabah bile negatif çıkardı,sırf doktora sonucu iletmek için test yaptırmıştım:)))
hayırlı olsun canım benbim doktorum hiçbirşey demedi valla ilk gün istiraha dedi sadece ben sadece hatasonu sabahları çay içtim çok çay içmem zate kahve hiç içmedim ama ilk günler çok kabızlık çektim kuru kayısı yedim falan birkaç gün iğnelerin etkisinden şişkinliğin olabilir, gaz, kabızlık dikkat et ılık suda bekletilmiş kuru kayısı yersen iyi gelir kabak çekirdeği de iyi geliyor. O kadar da kasma yukarılara uzanmaya çalışma zorlama yani, ağır kaldırma ani hareketler yapma yeter bende geçen sefer öyleydim karnımı tuta tuta oturur kalkkar yatakta dönmeye korkardım negatif oldu şimdi ohh rahatımm valla yediiğime içtiğime dikkat ediyorum haeketlerime biraz dikkat ediyorum o kadar.
saoll canımm bizim ilk aşılama ondan bu kadar kasıyoruz sanırım kendimizi eşim hiç iş yapmama izin vermiyo 2 dk evin içinde yürüsem git yat diye söyleniyo neyse hayırlısı artık olcağı varsa herşekilde olmuşdur diye düşünüyorumm
merhaba kızlar birsey danısıcam
aranızda progestan kullanan varmı adet gecikmesi yaparmı acaba
bugun bat gunum adet olmadım atesım yuksek devam ediyor 3 tane ilacım kaldı acaba o yuzden mi gelmedi merak ediorum
ilac bitince mi adet olunuo acaba bilemedim bilgisi olan varmı
yardımcı olursanız sevinirim
slm canım.ben de progestan kullanıyorum.dr öyle bişey söylemedi ama çevremden gecikme yapabileceğini duymuştum.ama bence kullanmaya devam et.ağız yoluylamı alıyorsun ilacı
merhaba kızlar birsey danısıcam
aranızda progestan kullanan varmı adet gecikmesi yaparmı acaba
bugun bat gunum adet olmadım atesım yuksek devam ediyor 3 tane ilacım kaldı acaba o yuzden mi gelmedi merak ediorum
ilac bitince mi adet olunuo acaba bilemedim bilgisi olan varmı
yardımcı olursanız sevinirim
slm bende progestan kullanıyorum günde 2 kere hazneye koyuyorum. doktorum öyle söyledi. ağızdan alındığı zaman yan etkilerinin daha fazla olduğunu okudum internetten.
slm cnm
evt cok fena suan mesela basım donuyor bulanık goruorum 14 gundur kullanıorum her gun böle sonra sersem sersem dolanıorum normalde sabahları dıyor ama aksamlarıda bas donmesı olmuyorcok fazla ama uyku bastırıo gozler kayıyo :))
bende de aksine hiçbirşey yok. arada bir karnım ağrıyor hafif belim ağrıyor. göğüslerim çok az hassaslaştı. bilmiyorum artık cuma günü kan tahlili vereceğim. senin sonuç ne zaman belli olacak?
kacıncı gun seninki cnm valla bende bu belirtile asılama yaptıktan 2 gun sonra basladı o da ilactan diye dusunuorum bnm bat bugun canım doktor 15.gun olmazsan gel dedi yarın yani
ama gitmeyi düşünmüorum acıkcası bikac gün daha beklicem c.tesi test yaptım cok cok silik cıktı sanırım tam emin deilim :))) yarın olmazsam tekrar evde tast yapmayı dusunuorum
benim asılama olacagım gunden beri şişti gogsulerim sanırım o ignelerin etkileri 5 gun once indi biraz şişliği simdi dunden beri cok acıo cok sislik yok ama bariz acıyor yanii adet oldum sanıorum bi ıslaklık oluyor hissediorum vc gidiorum birsey yok insallah gelmez kırmızılar uzun zmndır bekliorum rabbim insallah benim ve isteyen herkesin yüzünü güldürür inşallah
amin amin inşaallah benim 8 mart ta aşılama oldu. doktorum 22 mart ta mutlaka tahlil ver dedi. reglim de sanırım 24 mart da olması lazım ama değişir mi bilemiyorum. aşılama olunca.çünkü aşılama adet olduğum günden itibaren 12. günde oldu.
insan vücudunda değişiklik arıyor. heran kendimi inceliyorum aklımdan hiç çıkmıyor. benimde sanırım progestan dan dolayı çok aşırı akıntım var. sürekli lavaboya taşınıyorum. çalışıyorum biraz komik oluyor. normalde en fazla günde bir kere giderdim şimdi sürekli lavabodayım.
aynen öyle burnumuz kaşınsa acaba hamilemiyim modundayızzzhayırlısı olsun tatlım yaa hep öyle diyorum Allah bize ne zmn nasip ederse o zmn olucak ne kadar uğraşsak boş
alipek sende adet sancısına benzer sancılar oluyor mu?ben 9 martta aşılananlardanım ve 2 gün önce çok şiddetli sancım oldu.bu gün sadece kasıklarıma ara ara sancı giriyor.merak ediyorum benzer şeyler yaşadın mı
canım asılamam 4 martta 5 gun sonra öle bi adet sancısı cektımki anlatamam dedimm adet oluorum herhlade kasık bel bacaklarım aama olmadı tabiki 4 gun oncesıne kadar 2 gunde 1 cekıodum o agrıyı suan hıc bişe yok gerildigimde yada hızlı hareket ettıgımde kasıkalrımda gerılme oluyor bazen 2 büklüm kalıorum bu tarz seyler yasıorum ben bu arada ben adanada delilm ama hatay dayım cnm yakınmısız :))
aynen öyle burnumuz kaşınsa acaba hamilemiyim modundayızzzhayırlısı olsun tatlım yaa hep öyle diyorum Allah bize ne zmn nasip ederse o zmn olucak ne kadar uğraşsak boş
aaa evet komşuymuşuz.Hatay ı çok severim ben:)umarım sonucun olumludur Alipek merakla bekliyorum.çarşamba günü mü yaptırmaya karar verdin testini? bir de kan tahlillerinizi nerede yaptırıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?