Aşılama 2013 Mart Ayında Aşılama Yaptıracaklar Kulübü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar çatlatma ıgnesınden kac gun snra ıgnenın etkısı gecer bılıomusunz???mesela 10. gun test yaptırsak hamılemıyız deılmıyız anlarmıyız??*

hayılı uğurlu olsun canım.Allah kucağına almayı nasip etsin.böyle olumlu sonuçlar duymak harika.

merhaba kızlar birsey danısıcam
aranızda progestan kullanan varmı adet gecikmesi yaparmı acaba
bugun bat gunum adet olmadım atesım yuksek devam ediyor 3 tane ilacım kaldı acaba o yuzden mi gelmedi merak ediorum
ilac bitince mi adet olunuo acaba bilemedim bilgisi olan varmı
yardımcı olursanız sevinirim

slm canım.ben de progestan kullanıyorum.dr öyle bişey söylemedi ama çevremden gecikme yapabileceğini duymuştum.ama bence kullanmaya devam et.ağız yoluylamı alıyorsun ilacı

slm canım.ben de progestan kullanıyorum.dr öyle bişey söylemedi ama çevremden gecikme yapabileceğini duymuştum.ama bence kullanmaya devam et.ağız yoluylamı alıyorsun ilacı

tsk ederim canım cvbn için
evet cnm gunde 2 kere alıorum gecıkme ondan da olabilir yanii
banada doktoruum gecikme yapar bitince adet olursun fln demedi
adet olmazsan 15.gun gel dedi negatif görmekten cok korkuorum gitmeyi düşünmüorum
gerci doktorlar 1-2 gun gecikme yada erken gelmesini pek umursamıolar :)))
ozmn ben carsamba yı bekleyeyim en iisi
c.tesi test yaptım cok cok silk çizgi cıktı ama belki ben öle görmek istedim diyemi öle gördüm bilmiorum :)))

slm bende progestan kullanıyorum günde 2 kere hazneye koyuyorum. doktorum öyle söyledi. ağızdan alındığı zaman yan etkilerinin daha fazla olduğunu okudum internetten.

slm bende progestan kullanıyorum günde 2 kere hazneye koyuyorum. doktorum öyle söyledi. ağızdan alındığı zaman yan etkilerinin daha fazla olduğunu okudum internetten.

slm cnm
evt cok fena suan mesela basım donuyor bulanık goruorum 14 gundur kullanıorum her gun böle sonra sersem sersem dolanıorum normalde sabahları dıyor ama aksamlarıda bas donmesı olmuyorcok fazla ama uyku bastırıo gozler kayıyo :))

bende de aksine hiçbirşey yok. arada bir karnım ağrıyor hafif belim ağrıyor. göğüslerim çok az hassaslaştı. bilmiyorum artık cuma günü kan tahlili vereceğim. senin sonuç ne zaman belli olacak?

bende de aksine hiçbirşey yok. arada bir karnım ağrıyor hafif belim ağrıyor. göğüslerim çok az hassaslaştı. bilmiyorum artık cuma günü kan tahlili vereceğim. senin sonuç ne zaman belli olacak?

kacıncı gun seninki cnm valla bende bu belirtile asılama yaptıktan 2 gun sonra basladı o da ilactan diye dusunuorum bnm bat bugun canım doktor 15.gun olmazsan gel dedi yarın yani
ama gitmeyi düşünmüorum acıkcası bikac gün daha beklicem c.tesi test yaptım cok cok silik cıktı sanırım tam emin deilim :))) yarın olmazsam tekrar evde tast yapmayı dusunuorum
benim asılama olacagım gunden beri şişti gogsulerim sanırım o ignelerin etkileri 5 gun once indi biraz şişliği simdi dunden beri cok acıo cok sislik yok ama bariz acıyor yanii adet oldum sanıorum bi ıslaklık oluyor hissediorum vc gidiorum birsey yok insallah gelmez kırmızılar uzun zmndır bekliorum rabbim insallah benim ve isteyen herkesin yüzünü güldürür inşallah

amin amin inşaallah benim 8 mart ta aşılama oldu. doktorum 22 mart ta mutlaka tahlil ver dedi. reglim de sanırım 24 mart da olması lazım ama değişir mi bilemiyorum. aşılama olunca.çünkü aşılama adet olduğum günden itibaren 12. günde oldu.
insan vücudunda değişiklik arıyor. heran kendimi inceliyorum aklımdan hiç çıkmıyor. benimde sanırım progestan dan dolayı çok aşırı akıntım var. sürekli lavaboya taşınıyorum. çalışıyorum biraz komik oluyor. normalde en fazla günde bir kere giderdim şimdi sürekli lavabodayım.

aynen öyle burnumuz kaşınsa acaba hamilemiyim modundayızzz hayırlısı olsun tatlım yaa hep öyle diyorum Allah bize ne zmn nasip ederse o zmn olucak ne kadar uğraşsak boş

aynen öyle burnumuz kaşınsa acaba hamilemiyim modundayızzz hayırlısı olsun tatlım yaa hep öyle diyorum Allah bize ne zmn nasip ederse o zmn olucak ne kadar uğraşsak boş

alipek sende adet sancısına benzer sancılar oluyor mu?ben 9 martta aşılananlardanım ve 2 gün önce çok şiddetli sancım oldu.bu gün sadece kasıklarıma ara ara sancı giriyor.merak ediyorum benzer şeyler yaşadın mı

canım asılamam 4 martta 5 gun sonra öle bi adet sancısı cektımki anlatamam dedimm adet oluorum herhlade kasık bel bacaklarım aama olmadı tabiki 4 gun oncesıne kadar 2 gunde 1 cekıodum o agrıyı suan hıc bişe yok gerildigimde yada hızlı hareket ettıgımde kasıkalrımda gerılme oluyor bazen 2 büklüm kalıorum bu tarz seyler yasıorum ben bu arada ben adanada delilm ama hatay dayım cnm yakınmısız :))

aaa evet komşuymuşuz.Hatay ı çok severim ben:)umarım sonucun olumludur Alipek merakla bekliyorum.çarşamba günü mü yaptırmaya karar verdin testini? bir de kan tahlillerinizi nerede yaptırıyorsunuz?

aaa evet komşuymuşuz.Hatay ı çok severim ben:)umarım sonucun olumludur Alipek merakla bekliyorum.çarşamba günü mü yaptırmaya karar verdin testini? bir de kan tahlillerinizi nerede yaptırıyorsunuz?

ben Adanaya bikc kez geldim ama cok iyi bilmiorum hataylıda deilim aslında esim buralı ben istanbuldan gelin geldim buraya mozaiik hastanesinde dr.um evet cnm progestanı bitireyim öle yapayım diyorum olmazsam tabi sonucumu olumlu olumsuz paylaşıcam mutlaka :)

arkadaşlar bugün 11:30 itibariyle aşılamam yapıldı yarım saat yatırdı ve şu an evdeyim. herhangi bir ilaç vermedi bana ama bu haftayı değerlendir dedi o kadar herkese bol şnaslar Allah rast getirsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…