hadi hayırlı olsun, inşallah tutar
canm arkadsım da mozaikte mustafa sevene gidiyomuş sen memnunmuşmusun die soruo mustafa seven pek açıklama yapmıo sanki ilglenmio falan dio senden haber beklio mümkünse detaylı nezamandır gidiyon
bence hemen yap canım çoğusunda 1.2. günlerde bile çıkıyor,10 günden sonra kesin çıkarbenim ilk gebeliğimde 10.gün çıkmıştı,ikincide 13.gün çıkmıştı
canım ben ilkay ödemişten gayet memnunum cok tatlı bi bayan ve hep acıklayarak anlatıyor en onemlisi de titiz bir kadın yanii herseyine bakıyor sallamıyor valla bnm esimde sorun vardı baska bi dr hersey normal dedi olmadı 5 ay fln bekledik sonra ilkay hnm adını duyduk ona gıttım hemen yumurtlama testi yaptı hersey güzel cıktı esimin sperm testini isgtedi ona baktı ki dedi normal deil bu sonuclar nasıl normal dediler dedi bu sekilde esim 3 ay tedavi gördü bu ayda adetimin 3.gunu gittim asılama olmak istiorum dedim yaptırdım canım cok kalabalık oluyor bekliosun ama onu söyleyeyim herkes bu konuda sikayetci kadın iyi iş yapıyor millet hem söleniyor hemde ondan vazgecmiyor
canım bu raporlu fiyat mı ? ya da hangi acıbadem sorabilir miyim?
Bana 2100 TL fiyat verdiler...
canım hangi acıbadem senin çok yüksek bu fiyat. Benim iğnelerle beraber bu ay 1.000 tl tuttu zaten iğnelere rapor aldık raporlu 300 tuttu işte aşılamaya da ilkinde 560 vermiştik zam gelmiş ocakta o yüzden 640 mı ne verdik işte. Eskişehir Acıbadem canım sigortalılara da bakıyor ama aşılama ücretinde sigorta geçiyor mu bilmiyorum geçiyordur herhalde sigortasız ne kadar her acıbademde sigorta geçerli mi bilmiyorum bazılarına değilmiş galiba belki ondandır fiyat farkı şehiren şehire de çok farkediyor ama yerinde olsa asla vermedim o kadar para yapılacak işlem kullanacağın ilaçlar her yerde aynı ben dr güvendiğim sevdiğim için orada yaptırdım çünkü tüp bebek merkezi de açılacak orada herşeyim orada olsun geçmişimi de bilsinler diyee çok yüksek bir rakam bu. :26:
slm bende aranıza yeni katıldım 11 mart ilk aşılamam yapıldı.testi ne zaman yapmalıyım?
leyla4627 sen asilamani ne zaman yaptirmistin?canım malesef gidemedik gittiğimiz aile bizi başya bi türbeye götürdüler hatta gazihan dede türbesi çocuğu olmayanlar ve kız erkek çocuk sahibi olmak isteyenler gidiyomuş oraya ama yinede dua ettim sizlerede,menzile gitmeyi çok istiyodum ama nasip değilmiş..
leyla4627hayirlisi olsun insallah bir gün oranın maneviyatindan faydalnirsin sen asilamani ne zaman yaptirmistin?canım malesef gidemedik gittiğimiz aile bizi başya bi türbeye götürdüler hatta gazihan dede türbesi çocuğu olmayanlar ve kız erkek çocuk sahibi olmak isteyenler gidiyomuş oraya ama yinede dua ettim sizlerede,menzile gitmeyi çok istiyodum ama nasip değilmiş..
ayy heyecanlandırdın beni ne oldu peki 2 cocukmu var sende, yoksa...
12 günden erken bakılınca ilaçların etkisi ile yanilinabiliniyormus en iyisi sabredip kesin sonuç almak heraldeiğnenin etkisi 1 hafta sürüyo canım benim dr um öyle söylemişti,ama en erken 12.gün bakılır diye biliyorum benim 1.aşılamamda 10.günde idrarda pozitif çıkmıştı ama 14.gün negatif((
adetim geçeli 3 gün oldu biraz önce test yaptım negatif çıktı ve arkasındanda hafif leke geldi adet kanması desem benim adetim gelmeden 10 dakika önce sancı bastırırdı ama lekeden önce sancı felan olmadı neyin nesidir bu anlamadım??????? sizce ne olabilir???????? iyice gerildim ben yaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?