arkadaşlar bugün 11:30 itibariyle aşılamam yapıldı yarım saat yatırdı ve şu an evdeyim. herhangi bir ilaç vermedi bana ama bu haftayı değerlendir dedi o kadarherkese bol şnaslar Allah rast getirsin hepimize
Kızlar ben aşılamamı Dr.Aret Kamar'a yaptırdım. (İstanbul Tüp Bebek Merkezi) Çok güler yüzlü ve ilgililerdi,çok memnun kaldım.Biraz pahalı gibi gelebilir,aşılama 750,ama ilk muayene hariç hiç para almıyorlar ve neredeyse 1 ay boyunca sürekli gidip kontrol oldum. (Bir çok yer her kontrol muayeneye de ücret alıyor) Kahve-çay vb. şeyler içmemem gerektiğini biliyordum ama kendimi hamile olduğuma inandırmamak adına normal hayatıma devam ettim açıkçası,sadece ilaç kullanmadım.İlk üç gün müthiş gaz sancıları ve kabızlık dışında hiçbir belirtim olmadı.Hep söylediğim gibi,3 kere idrar testi yaptım hepsi negatif çıktı ki sakın yapıp moralinizi bozmayın.Özellikle Fortel en hassas test diye geçiyor ama hiç alakası yok,tamamen yalan..
Bu arada yaklaşık 1,5 aydır Elevit,coraspin ve folibol kullanıyordum.AŞılama sonrası da crinone jel kullanıyorum.Test negatif çıkınca kullanmayı bırakmıştım,şimdi kalan son iki tüpü kullanıp doktora danışacağım devam edecek miyim diye.
Bende acıbadem de 640 tl ye yaptırdım ucuz değil evet ama normalde aslında. İlça bende kullanmadım çay bir kere içiyorum günde bazen hiç. Benim geçen aşılamada hiç kabızlık gaz olmamıtı ağrım vardı baya bu sefer gaz kabızlık falan hep oldu yine de yediklerime yordum ben falan. Hakkımızda hayırlısı sen güzel haberi aldın devamı da gelir inşalah sağlıkla da kucağına alırsın canımm. Benim regl olma belirtilerim başladı umudum oldukça azaldı ama buradaki tüm arkadaşlardan iyi haberler bekliyorumm
aşılamamı 10.gübü kabızlık ve şişkinlik şikayetim bitti,sadce az şişlik var karnımda,zaten kilolu bir insanım,göğüslerimde hassasiyet var,ama ne akıntım var ne de baska bir sey,merakla pzt güünü bekliyorum,buarada folipan ile birlikte coraspin kullanıyorum günde 1 tane.ayrıca sabah aksam duphaston alıorum,9 marta aşılama yaptıranlar doktorlarınız ne zamana verdi bhcgtestini?bide canınız bişi istedi mi?psikolojik olarak mı bilmiyorum ama gecen hafta deli gibitursu suyu ve salgam suyu içtim canım istediği için:)
canım asılamam 4 martta 5 gun sonra öle bi adet sancısı cektımki anlatamam dedimm adet oluorum herhlade kasık bel bacaklarım aama olmadı tabiki 4 gun oncesıne kadar 2 gunde 1 cekıodum o agrıyı suan hıc bişe yok gerildigimde yada hızlı hareket ettıgımde kasıkalrımda gerılme oluyor bazen 2 büklüm kalıorum bu tarz seyler yasıorum ben bu arada ben adanada delilm ama hatay dayım cnm yakınmısız :))
asyalı27 canım sende var mı belirti filan aynı gün aşılama olduk ya senden umutluyum ...
şekerim bugun sadece sabah kaktığımda sancı oldu 15sn falan dahada bişi yok demin test aldım yarın 13. gün yapim diyom ama korkuyorum galiba yapmam sen hasta olmuştun dimi
şekerim bugun sadece sabah kaktığımda sancı oldu 15sn falan dahada bişi yok demin test aldım yarın 13. gün yapim diyom ama korkuyorum galiba yapmam sen hasta olmuştun dimi
canım mrb bence sen hamilesin benim bir arkadaşta hatayda tedavi görüyo sen hangi hast.hangi dr a gidiıosun o drundan pek memnun degil
evet oluyorum ama tam sökülemedim henüz ay inşallah senden güzel haberler alırız...
mrb canım agzından bal damlıyor keske canımm ben o silik çizgiye pek güvenmiorum nedense benmi öle görmek istedim acaba bilemiorum
ben mozaik hast. ilkay ödemiş e gidiorum
bu arada ne diyosunuz yarın sabah 13.gün oluyo yapimmi yapmimmi?:44: fikir verin yoksa beklimmi 2 gün daha
bu arada ne diyosunuz yarın sabah 13.gün oluyo yapimmi yapmimmi?:44: fikir verin yoksa beklimmi 2 gün daha
aşılamamı 10.gübü kabızlık ve şişkinlik şikayetim bitti,sadce az şişlik var karnımda,zaten kilolu bir insanım,göğüslerimde hassasiyet var,ama ne akıntım var ne de baska bir sey,merakla pzt güünü bekliyorum,buarada folipan ile birlikte coraspin kullanıyorum günde 1 tane.ayrıca sabah aksam duphaston alıorum,9 marta aşılama yaptıranlar doktorlarınız ne zamana verdi bhcgtestini?bide canınız bişi istedi mi?psikolojik olarak mı bilmiyorum ama gecen hafta deli gibitursu suyu ve salgam suyu içtim canım istediği için:)
Bende acıbadem de 640 tl ye yaptırdım ucuz değil evet ama normalde aslında. İlça bende kullanmadım çay bir kere içiyorum günde bazen hiç. Benim geçen aşılamada hiç kabızlık gaz olmamıtı ağrım vardı baya bu sefer gaz kabızlık falan hep oldu yine de yediklerime yordum ben falan. Hakkımızda hayırlısı sen güzel haberi aldın devamı da gelir inşalah sağlıkla da kucağına alırsın canımm. Benim regl olma belirtilerim başladı umudum oldukça azaldı ama buradaki tüm arkadaşlardan iyi haberler bekliyorumm
canım bu raporlu fiyat mı ? ya da hangi acıbadem sorabilir miyim?
Bana 2100 TL fiyat verdiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?