Aşılama 2013 Mart Ayında Aşılama Yaptıracaklar Kulübü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benim aşılamam 15 mart cuma günü oldu.

progestan kullanmıyorum ama

göğüslerim çok hassas acıyor dokununca

ve kasıklarımda şişlik hissi hafif hafif batmalar hissediyorum.

bu normal mi arkadaşlar?

arkadaşlar bugün 11:30 itibariyle aşılamam yapıldı yarım saat yatırdı ve şu an evdeyim. herhangi bir ilaç vermedi bana ama bu haftayı değerlendir dedi o kadar herkese bol şnaslar Allah rast getirsin hepimize

hadi hayırlı olsun, inşallah tutar

29394147]
______________________________________________________________________________________________________________________________________________--_----
Kızlar ben aşılamamı Dr.Aret Kamar'a yaptırdım. (İstanbul Tüp Bebek Merkezi) Çok güler yüzlü ve ilgililerdi,çok memnun kaldım.Biraz pahalı gibi gelebilir,aşılama 750,ama ilk muayene hariç hiç para almıyorlar ve neredeyse 1 ay boyunca sürekli gidip kontrol oldum. (Bir çok yer her kontrol muayeneye de ücret alıyor) Kahve-çay vb. şeyler içmemem gerektiğini biliyordum ama kendimi hamile olduğuma inandırmamak adına normal hayatıma devam ettim açıkçası,sadece ilaç kullanmadım.İlk üç gün müthiş gaz sancıları ve kabızlık dışında hiçbir belirtim olmadı.Hep söylediğim gibi,3 kere idrar testi yaptım hepsi negatif çıktı ki sakın yapıp moralinizi bozmayın.Özellikle Fortel en hassas test diye geçiyor ama hiç alakası yok,tamamen yalan..
Bu arada yaklaşık 1,5 aydır Elevit,coraspin ve folibol kullanıyordum.AŞılama sonrası da crinone jel kullanıyorum.Test negatif çıkınca kullanmayı bırakmıştım,şimdi kalan son iki tüpü kullanıp doktora danışacağım devam edecek miyim diye.[/QUOTE]

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________ TURUNCU TAHTA_BİZİ BİLGİLENDİRDİĞİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.AŞILAMA SONRASI BENDE DE 2 GÜN GAZ SANCISI VE KABIZLIK OLDU. PATLAYACAĞIM SANDIM.ŞU ANDA AŞILAMANIN 4. GÜNÜ ADET OLACAKMIŞIM GİBİ KARIN AĞRISI OLUYOR ARADA BİR. BAŞKA BELİRTİ YOK.BU ARADA BİR MÜDDET YAZAMAYABİLİRİM .EVİME DÖNÜYORUM ÇÜNKİ EVDEDE İNTERNET ARTIK YOK.BİR İKİ AY AYRIKALACAĞIM AMA GERİ GELİRSEM TÜP BEBEK İÇİN, SONUCU YAZARIM YADA EVE İNTERNET BAĞLATIRSAM.ŞİMDİLİK HOŞÇAKALIN HEPİNİZİ ALLAH'A EMANET EDİYORUM.İNŞALLAH RABBİM SENİ VE YAVRUNU KORUSUN VE İSTEYEN HERKESE BU DUYGUYU YAŞAMAYI NASİP ETSİN.DULALARIM HEPİMİZ İÇİN.

aşılamamı 10.gübü kabızlık ve şişkinlik şikayetim bitti,sadce az şişlik var karnımda,zaten kilolu bir insanım,göğüslerimde hassasiyet var,ama ne akıntım var ne de baska bir sey,merakla pzt güünü bekliyorum,buarada folipan ile birlikte coraspin kullanıyorum günde 1 tane.ayrıca sabah aksam duphaston alıorum,9 marta aşılama yaptıranlar doktorlarınız ne zamana verdi bhcgtestini?bide canınız bişi istedi mi?psikolojik olarak mı bilmiyorum ama gecen hafta deli gibitursu suyu ve salgam suyu içtim canım istediği için:)

Benim de bitti artık gaz kabızlık şilkinlik birşey kalmadı sadece göğsümün uçları azcık hassas ve içten bazen çok ara ara sızlıyor gibi ama regliye yakında oluyor bazen böyle. Dr bana geçen aşlamada 10. günü gel demişti gittim negatif oldu iki gün sonra da regl oldum bu sefer gitmedim sen ilk günü de saydın galiba ben ilk günü sayınca 11. günüm yoksa 10. günüm. Ben 10 gün diye hesap ediyorum. Bende akıntı var beyaz sulu falan değişken ama belli olmuyrl hiç belirtiler zaten. Benim iştahım açıldı 1 hafta sonra çok çabuk acıkmaya başladım bilemiyorum normalde yemediğim büyük bir menüyü götürdüm geçen alışveriş merkezinde eşim bile inanamadı ama psikolojik olabilir çünkü bu kadar kısa zamandfa iştah açılmadı zor yanii. Ben birkaç gün daha beklicem haftasonu giderim herhalde kana.

canım mrb bence sen hamilesin benim bir arkadaşta hatayda tedavi görüyo sen hangi hast.hangi dr a gidiıosun o drundan pek memnun degil

şekerim bugun sadece sabah kaktığımda sancı oldu 15sn falan dahada bişi yok demin test aldım yarın 13. gün yapim diyom ama korkuyorum galiba yapmam sen hasta olmuştun dimi

ama alipek 12.gün yapmış hesaplarıma göre silik çıktı dio silik olsa bile poztf oluo ama çok korkuyom eşim burda yok keşke çıksada sürpriz yapsam testi aldgmı söylemedim cumaya gelir garibim oda hebire soruo sancın varmı bişi oldumu kıızz adamada üzülüyom haa benden çk istio fukara

canım mrb bence sen hamilesin benim bir arkadaşta hatayda tedavi görüyo sen hangi hast.hangi dr a gidiıosun o drundan pek memnun degil

mrb canım agzından bal damlıyor keske canımm ben o silik çizgiye pek güvenmiorum nedense benmi öle görmek istedim acaba bilemiorum
ben mozaik hast. ilkay ödemiş e gidiorum

mrb canım agzından bal damlıyor keske canımm ben o silik çizgiye pek güvenmiorum nedense benmi öle görmek istedim acaba bilemiorum
ben mozaik hast. ilkay ödemiş e gidiorum

canm arkadsım da mozaikte mustafa sevene gidiyomuş sen memnunmuşmusun die soruo mustafa seven pek açıklama yapmıo sanki ilglenmio falan dio senden haber beklio mümkünse detaylı nezamandır gidiyon

bu arada ne diyosunuz yarın sabah 13.gün oluyo yapimmi yapmimmi?:44: fikir verin yoksa beklimmi 2 gün daha

bu arada ne diyosunuz yarın sabah 13.gün oluyo yapimmi yapmimmi?:44: fikir verin yoksa beklimmi 2 gün daha

bence hemen yap canım çoğusunda 1.2. günlerde bile çıkıyor,10 günden sonra kesin çıkarbenim ilk gebeliğimde 10.gün çıkmıştı,ikincide 13.gün çıkmıştı

Benimde 10.günüm. Karnımda şişkinlik var. Zaten iştahsız biriyim. Yani iştah artışı veya canımın Birşey istediği yok. Göğüs uçlarım acıyor ve çok kaşınıyor. Ben umutsuzum ama yaradanım bilir. Folik asit ve protestan hapı kullanıyorum. Test için doktorum 23 Mart dedi. Ve benim o gün doğumgünüm. Şimdiden her sonuca hazırlıklıyım. İnşallah Rabbim sanada banada her isteyenede tattırsın.

ya arkadaşlar bişey soracağım ben bu gün aşlıama oldum ama doktorum hiç bir ilaç vermedi şu gün gel falanda demedi niyekine hap şart mı arkadaşalr yoksa gerek mi görmedi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…